چه جوری میشه استایل ویندوز 7 رو به مک لئوپارد اپل عوض کرد؟
سول دو: بهترین تقویم هجری شمسی رو چی پیشنهاد میدید؟
چه جوری میشه استایل ویندوز 7 رو به مک لئوپارد اپل عوض کرد؟
برای من که کم نکرداین برنامه ها سرعت سیستم رو کاهش نمیده ؟
آخخه من rainmeter رو نصبیدم سرعت بالا اومدن ویندوز خیلی کم شد!!!
من ندیدم تمی بتونی به اون زیبایی تغییر بده که بشه مک لئوپارد.چه جوری میشه استایل ویندوز 7 رو به مک لئوپارد اپل عوض کرد؟
شما باید یکی از اون گجت ها رو که معرفی کردم نصب کنی فقط از این طریق میشه تقویم هجری شمسی ریخت.
Last edited by H.Operator; 27-03-2011 at 11:40.
دوستان میشه این بکگراندی که تو تصویر هست رو جداگانه برام قرار بدید ، فقط فیاله بگراند رو میخوام
خدمت شما دوست عزیز ، نسخه full HD رو آیلود کردمدوستان میشه این بکگراندی که تو تصویر هست رو جداگانه برام قرار بدید ، فقط فیاله بگراند رو میخوام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جامع بود دست شما درد نکنه
این هم چنتا عکس.البته من حوصله ی بزک بوزوک زیاد ندارم و بیشتر به ظرافت تم اهمیت میدم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من همه موارد پست اول رو انجام دادم ولی هیچ چیزی تو قسمت تم من نیست
اول پچ کردم بعد ریست - ریختن فابل ها تو پوشه تم - فایل Add Take Ownership Option نصبب کردم - فایل explorerframe.dll رو نمیشه کپی کرد فکر کنم نصب شده وا در حال استفاده می باشد .
مر
میرم قسمت تم هیچی نیست ! من ویندوز 7 - 64 بیتی دارم
از دیشب تا الان خابم نبرده بدجوری تو نخشم لطفا کمک کنین !
دوستان من یه سوال دارم :
میشه بجای 7 که بالای منویه استارت قرار گرفته همون فریم فابریک ویندوز رو گذاشت؟ منظورم User Picture Frame Changer هستش که تو این تم حذف شده و بجاش کلمه 7 قرار گرفته
احتمالا دریکی از موارد اشتباهی صورت گرفته اما برای راحتی کار تک تک فایلهای مورد نیاز رو خیلی آسون با این برنامه جایگزین کنید :سلام من همه موارد پست اول رو انجام دادم ولی هیچ چیزی تو قسمت تم من نیست
اول پچ کردم بعد ریست - ریختن فابل ها تو پوشه تم - فایل Add Take Ownership Option نصبب کردم - فایل explorerframe.dll رو نمیشه کپی کرد فکر کنم نصب شده وا در حال استفاده می باشد .
مر
میرم قسمت تم هیچی نیست ! من ویندوز 7 - 64 بیتی دارم
از دیشب تا الان خابم نبرده بدجوری تو نخشم لطفا کمک کنین !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرو این تم ها چند حالت مختلف هست اما یادم نیست که مدل یوزر هم روش باشه اما اگر هنگام نصب فایلهای سیستمی رو جایگزین نمکیردید همچین حالتی پیش میومد !دوستان من یه سوال دارم :
میشه بجای 7 که بالای منویه استارت قرار گرفته همون فریم فابریک ویندوز رو گذاشت؟ منظورم User Picture Frame Changer هستش که تو این تم حذف شده و بجاش کلمه 7 قرار گرفته
برنامه Universal Theme Patcher واسه 32 بیتی ندارید ؟اگه نیست برنامه ای مشابه همین ولی واسه 32 بیتی نیست؟
خدمت شما ، هر دو نسخه :برنامه Universal Theme Patcher واسه 32 بیتی ندارید ؟اگه نیست برنامه ای مشابه همین ولی واسه 32 بیتی نیست؟
این نسخه 32 بیت:
اینم نسخه 64 بیت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)