بله دقیقا همین طوره![]()
بله دقیقا همین طوره![]()
آره منم یه بار همین طوری شدم... گوشی رو خاموش هم نمی تونستم بکنم... چون اسلایدش کج نمیشد ولی کش میومد... خوشبختانه همون موقع یاد SBSettings افتادمبا اون ریستش کردم...
کلا این برنامه باگ زیاد داره و نیاز به آپدیت.تو ریسیو هم گیر و نگیر داره.
هر بار که بخواهی با بلوتوثش ور بری گوشی قاطی و پاتی میکنه و مجبوری ریستارتش کنی.
Last edited by ninja3000sh; 08-04-2011 at 10:04.
دوست من SBSettings چی هست برنامه هستش ؟
در ضمن این برنامه بلوتوث برای من تازه گوشی 4 خریدم با ورژن 4.2.1 میشه ؟
SBSettings یه برنامه هست که یه سری Toggle داره که شما می تونین انجام بدین... امکانات زیادی داره... وقتی شما سلست رو نصب کنین ، این هم دانلود می شه و نصب میشه... چون سوییچ خاصی مث بلوتوث آیفون که از توی ستینگز روشن میشه واسه ی سلست نیس... شما باید از توی SBSettings ، سلست رو روشن یا خاموش کنید...
کلا نرم افزار خیلی مهمیه...
سلست هم بهترین عملکرد رو روی همین ورژن 4.2.1 داره... شما برین توی Cydia و این سورس رو اد کنید :
sinfuliphonerepo.com
اینو بگم که از هیچ سورس دیگه ای دان نکنین چون من از هر سورس دیگه ای دان کردم یا اصلا پیغام نداد یا اینکه تو نت خوندم که ترمال کرده دستگاهشونو
و بعدش سلست رو دانلود و نصب کنید... گوشی رو روشن و خاموش کنید ، بهتون می گه سلست فعال نیست ، بعدش باید به وی پی ان کانکت بشید ، به وای فای هم وصل باشید ، سلست رو از توی SBSettings روشن کنید و دکمه Respring رو از توی SBSettings بزنید...
اگه مشکلی داشتین به من VM بدین...
دوست من وی پی *** رو در گوشی باید نصب کنم که فرمودید وصل شوید ؟؟ چطوری ؟
Last edited by air_damned; 09-04-2011 at 12:54.
درسته... باید از روی گوشی وصل شید...
آموزش هم پیدا کردم بهتون پ.خ می کنم...
سلام .
من از سورس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کردم ریبوت کرد
ولی وقتی امد بالا پیام داد Not Available....
هم رو iPhone هم رو iPod چک کردم هردو همین پیغامو دادن ؟!؟!؟!
باید چه کار کنم ؟ ایراد کار کجاست ؟
حتما بايد بعد از ريبوت وايفاي رو روشن كني و بلافاصله ويي پيي انن رو روشن كني بعد مثلا بيا رو يه عكس گزينه send via bluetooth رو بزني تا پيغام اكتيو شدن رو بده.
برنامه آپدیت شد و بسیاری از باگ ها رفع شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)