تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567
نمايش نتايج 61 به 66 از 66

نام تاپيک: میرمهنا

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

وب سایت لوح زررین نیکان

توزیع بازی میرمهنا در هاله ای از ابهام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از همان ابتدا و قبل از توزیع بازی گرشاسپ هم آشکار بود که مسئولان محترم بیشترین توجه شان به صنعت فیلم است و طی هفته های گذشته اندک حمایتی که از صنعت بازی انجام می گرفت را به سمت حمایت از فیلم بردند. به هر شکل بعد از ارائه فیلم های به روح پدرم ، ازدواج در وقت اضافه ، لیموترش و ... این بار لازم بود برای ساخت فیلم های به روح مادرم ، ازدواج در بین دو نیمه و لیمو شیرین و ... حمایت از بازی سازی قطع و صرف ساخت و توزیع این نوع فیلم ها می گردد.
    امید است مسئولان محترم با درایت و دوراندیشی، جلوی رشد این صنعت را نگیرند و مسائل داخلی را که باعث ضربه زدن به بازار نشر بازی های ایرانی است وارد این حوزه نکنند.

---------------------------------
    توزیع بازی میرمهنا در هاله ای از ابهام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درست بعد از جشنواره بازی های رایانه ای تهران و درخشش نبوغ و استعداد بازی سازان ایرانی و بعد از توزیع موفقیت آمیزبازی گرشاسپ و استقبال از این بازی و سایر بازی های ساخته شده در هفته گذشته ضربه مهلکی به صنعت بازی سازی زده شده و نه تنها به وعده های داده شده درباره حمایت از بازی سازی عمل نگردید بلکه به آن نیز پشت پا زدند این در شرایطی بود که حتی نسبت به قول های داده شده در رابطه وعده های حمایتی از این شرکت نسبت به نشر بازی سفارشی مدافعان کربلا نیز عمل نکردند، تا توزیع بازی میرمهنا را غیرممکن سازند .

[/QUOTE]

بابا درست کپی کن. این دیگه چیه. اصلا چی نوشتی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

ببخشین من احساس می کنم شما خود اقای اقاجانی هستید . چون این حرف ها دقیقا حرف های اونه . درسته نه؟
    من، سجادی، یکی از طراحان مراحل میرمهنا هستم. توی هر سایت و یا فرومی اگه دیدین کسی با این اکانت عضوه بدونید اون منم.چه نیازی هست که آقای آقاجانی بخواد بیاد و خودشو کس دیگه ای معرفی کنه؟!...

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

درست بعد از جشنواره بازی های رایانه ای تهران و درخشش نبوغ و استعداد بازی سازان ایرانی و بعد از توزیع موفقیت آمیزبازی گرشاسپ و استقبال از این بازی و سایر بازی های ساخته شده در هفته گذشته ضربه مهلکی به صنعت بازی سازی زده شده و نه تنها به وعده های داده شده درباره حمایت از بازی سازی عمل نگردید بلکه به آن نیز پشت پا زدند این در شرایطی بود که حتی نسبت به قول های داده شده در رابطه وعده های حمایتی از این شرکت نسبت به نشر بازی سفارشی مدافعان کربلا نیز عمل نکردند، تا توزیع بازی میرمهنا را غیرممکن سازند .
    فقط پولایه مردمه بیچاره رو میگرن بمب میسازن !
    هیچی هدفمند نیست جز یارانه ها
    احسان قربونت اختار ندی بهمون همین پستو پاک کنی کافیه !
    Last edited by Reza Azimy_RW; 16-05-2011 at 09:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMAP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو دنیای خودم

پيش فرض

بهتره که کلا توزیع نشه

پروفشنال MARTIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایران عزیز,مازندران

پيش فرض

این تریلز اولی که اقای سجادی گفتن برای یک ساله پیش است که به نظر منم نا امید کننده بود.

این تریلر جدید هم که اقای سجادی گذاشتن هی قطع و وصل می کرد صحنه به صحنه بود من که چیزی نتونستم ازش سر در بیارم امیدوارم بهتر شده باشه.

اقای سجادی اگر در مورد این قضیه تاخیرو هولوگرام و این حرفا یکم توضیح بدید خوبه البته اگر مایل بودین.

6. این کاربر از MARTIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

من، سجادی، یکی از طراحان مراحل میرمهنا هستم. توی هر سایت و یا فرومی اگه دیدین کسی با این اکانت عضوه بدونید اون منم.چه نیازی هست که آقای آقاجانی بخواد بیاد و خودشو کس دیگه ای معرفی کنه؟!...

می دونی من واسه چی این حرف رو زدم ؟ اخه این حرف رو نه یک بار بلکه چندین بار از خود ایشون شنیده بودم . حالا من نمی دونم چه طوری با مال شما هم مشترک شد خدا می دونی

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •