آره دانلود شد.
آره دانلود شد.
اما به نظر من اگه مي خواهين ظاهر ويندوزتون رو قشنگتر كنيد بهترين كار استفاده از اين برنامه است:
longhorn transformation pack 9.0
اين هم لينك دانلودش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم گفتم یه مشکل کوچک (اما مهم) در شبکه ی مدیا سنتر هست که در شرکت ها هم خوب به چشم میاد و اگه خواستید بگید تا بگم دقیقا چیه
من دارم روی این مشکلش تحقیق میکنم
سينا جان نيكي و پرسش؟
معلومه كه اگه بگي ممنون مي شيم. منتظريم.
IP address هایی رو که توسط dhcb معین میشن رو موقع استارت آپ باهاشون مشکل داره و هر بار که کامپیوتر روشن میشه باید شبکه رو خاموش و روشن کنی تا کانکت شه اگر نه limited connection میده
اما این مشکل برای من پس از تنظیم set up home or office network یا هر چیز دیگه که اسمش هست پیش اومد
با وجود اینکه درست مشخص کردم
در غیر مشخص کردن اون گزینه نمیتونستم به اینترنت و کامپیوتر برادرم باهم وصل شم (منظورم با یک کابل هست)
با سلام ..
دوستان ايا شما هم تو مديا سنتر مشكل نا مفهوم بودن فونت فارسي تو بعضي از برنامه ها مثل ( clone CD و WinRAR فارسي ) رو داريد چون به جاي نوشته ها علامت سوال ميزاره :?:
علتش چيه :arrow: مال SP2 هست :!: چون من تو ويندوز SANTA CLASS با SP1 كه همچين مشكلي نداشتم .
ولي توي Office 2003 كه LIP نصب كردم همچين مشكلي پيش نيومد يعني منو ها همه فارسي و بدون مشكل بود .
:|
سلام محمد جاننوشته شده توسط mohammadkh
شما تونستي دانلود كني يا نه :roll:
بله داش جواد
بالاخره موفق شدم![]()
ممنون![]()
مشکل فارسی ندارم
راستی مایکروسافت هم خیلی خوبه ها :mrgreen:
فکر کرده چون من در دبی هستم وبندوزم اصله و سر هر ماه 5 یا بیشتر آپدیت میزاره باسم :lol:
درصورتی که دوستان میگهتن که در تهران آپدیت نمیشه
من كه هميشه Update می کنم . اگر کسی نمیتونه مشکل از ویندوزش هست نه از مایکروسافت.راستی مایکروسافت هم خیلی خوبه ها
فکر کرده چون من در دبی هستم وبندوزم اصله و سر هر ماه 5 یا بیشتر آپدیت میزاره باسم
درصورتی که دوستان میگهتن که در تهران آپدیت نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)