تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 12 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 118

نام تاپيک: وسواس فکری!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه siamakdadashi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقای دکتر اون سیاست تحقیق را هم دارم!من که چیزی نمیگم که بیان تحقیق منو بدزدند!یه چیزایی رو میگم که نمیشه از روش کاری رو از پیش برد.
    فعلا روی تاثیر بازی های کامپیوتری بر مغز تحقیق میکنم.

2. این کاربر از siamakdadashi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آقای دکتر اون سیاست تحقیق را هم دارم!من که چیزی نمیگم که بیان تحقیق منو بدزدند!یه چیزایی رو میگم که نمیشه از روش کاری رو از پیش برد.
    موفق باشید

4. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

993

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

قبلا تحقیق کردن ! تاثیرش افزایش راندمان مغز و سریعتر پاسخ دادنه مغزه در مورده حله معماها و ... - اگه متناسب با سن انتخواب بشه ( ERIB ) هیچ تاثیر منفی نداره .
    رویه نمیدونم چند نفر تحقیق کرده بودند یکی از مراکز امریکایی . منبعش یادم نیست تویه گوگل سرچ کنید شاید به نتیجه برسید .
    موفق باشید

6. 3 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

قبلا تحقیق کردن ! تاثیرش افزایش راندمان مغز و سریعتر پاسخ دادنه مغزه در مورده حله معماها و ... - اگه متناسب با سن انتخواب بشه ( ERIB ) هیچ تاثیر منفی نداره .
    رویه نمیدونم چند نفر تحقیق کرده بودند یکی از مراکز امریکایی . منبعش یادم نیست تویه گوگل سرچ کنید شاید به نتیجه برسید .
    موفق باشید
    بله تحقیق کردند.یکیشون میگه مغز رو از بین میبره.یکیشون میگه قدرت تصمیم گیری رو افزاریش میده.اما این تحقیق یک تحقیق جامع هست که ............. دیگه نمگیم.

8. 2 کاربر از siamakdadashi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

بله تحقیق کردند.یکیشون میگه مغز رو از بین میبره.یکیشون میگه قدرت تصمیم گیری رو افزاریش میده.اما این تحقیق یک تحقیق جامع هست که ............. دیگه نمگیم.
    دوست عزيزم كاش يه خورده روي درمان افسردگي هم تحقسق ميكردين چون جامعه ما حداقل 50 درصد افسردگي دارن

10. این کاربر از x935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

درسته ولی جدیدترین تحقیقات نشونه از تاثییراته + دارن . اونا دیگه قدیمی شدن ! به هر حال منم سالهاست تو بازیهایه رایانه ای 360 تا پیرهن پاره کردم(!) واقعا به چشم تو خیلیا نتیجه همین تحقیقاتو مشاهده کردم .
    1000 درصد به این اعتقاد دارم که عکس العمل مغز رو سریعتر و مغز رو بازتر میکنه . دقیقا مثله کار کردن با معماها و حل کردن اونها که مغز رو بازتر میکنه که معماهایه بعدی سریعتر حل بشند . ( کاملا علمی ثابت شد مغز باز میشه )
    ولی تاثیراته منفی هم تویه حدوده 10 درصده گیمرها دیدم که جوه بازی میگیرتشون ! مثلا یکی از فامیلایه ما PES بازی کرد یه مدت الان عاشقه کریس شده یه فوتبالی پیدا کرده !(البته اینم نفی نبود ولی خوب ممکنه یکی تاثیراته منفی بگیره که در اینصورت 100 درصد به رده سنی بازی توجه نکرده . مثلا یه ادمه 18 ساله هیچ وقت تحته تاثیره یه بازی قرار نمیگیره و خودشو شکله شخصیته اون بازی نمیکنه ! یا کارهاشو تکرار کنه !

شاید بتونم تو تحقیق بهتون کمک کنم . البته خداییش اصلا از رویه تعصب حرف نمیزنم .

شرمنده بحثه تایپیک منحرف شد !
    Last edited by Reza Azimy_RW; 07-03-2011 at 23:58.

12. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوست عزيزم كاش يه خورده روي درمان افسردگي هم تحقسق ميكردين چون جامعه ما حداقل 50 درصد افسردگي دارن
    متاسفانه من در زمینه افسردگی اطلاعات زیادی ندارم و تا حالا در این زمینه مطالعاتی هم نداشتم.من در زمینه های اضطراب و وسواس و تاثیرات یگم و اینجور چیزا کار میکنم.

14. این کاربر از siamakdadashi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

متاسفانه من در زمینه افسردگی اطلاعات زیادی ندارم و تا حالا در این زمینه مطالعاتی هم نداشتم.من در زمینه های اضطراب و وسواس و تاثیرات یگم و اینجور چیزا کار میکنم.
    خوب افسردگي من به خاطر اضطراب ايجاد شد العان هم اضطراب دارم ميشه به صورت كامل اضطراب رو از بين برد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

اين مطلب خيلي با اين تاپيك مرتبطه:
    فوبی اجتماعی (Social phobia)
    همان طور که از اسم فوبی اجتماعی برمی آید٬ این اختلال یه نوع ترس غیرمنطقی نسبت به حضور در اجتماع است. فرد از این نگران است که مبادا کاری انجام دهد که آن عمل در نظر دیگران سبب تمسخر و انتقاد باشد. بنابراین سعی می کنند از تمام موقعیت هایی که منجر به حضور در اجتماع می شود امتناع کنند. اماواقعیت این است که انسان موجودی اجتماعی است و ناگزیر به حضور در اجتماع است٬ بنابراین زمانی که مجبور به حضور در اجتماع می شود اضطراب شدیدی را تجربه می کند و این تجربه اضطراب سبب فلج شدگی او می شود.

ناگفته پیداست که این افراد از حرف زدن در جمع گریزانند چرا که می ترسند صدایشان یا دستهایشان دچار لرزش شود٬ یا اینکه ناگهان آنچه در ذهن دارند از یادشان برود و کلامشان نیمه کاره بماند. حتی ممکن است به سختی و با روندی کند یک سخنرانی را انجام دهند اما از این نگران می شوند که توقع دیگران از آن ها بالا رفته باشد. شاید بگویید نگرانی از حضور در یک جمع برای همه وجود دارد و همگان هنگام صحبت در یک جمع اضطراب را تجربه می کنند اما فوبی اجتماعی چیزی فراتر از اینهاست که فکر می کنید٬ چرا که مبتلایان به این اختلال حتی در موقعیت های بسیار بی ضرر و نرمال نیز از خود اضطراب نشان میدهند. مثلا هنگامیکه برای صرف غذا به رستوران می روند از اینکه غذا در گلویشان گیر کند٬ نوع خوردنشان توسط دیگران به تمسخر گرفته شود٬ چنگال یا قاشق از دستشان بیفتد٬ نگرانند.

این افراد عزت نفس پایینی دارند٬و دچار خودکم بینی هستند٬ ممکن است کمال گرایی نیز در انها بیش از حدنرمال باشد چرا که از خود توقع عملکرد عالی در تمام زمینه ها را دارند.

شاید هم اکنون این سوال برایتان پیش بیاید که فرق فوبی اجتماعی و آگورافوبی در چیست. در هر دوی این اختلالات ترس از حضور در اجتماعی وجود دارد اما آگورافوبی بسیار فراگیرتر از فوبی اجتماعی است. فوبی اجتماعی ممکن است در کودکی و نوجوانی در افراد وجود داشته باشد و آنها این اختلال را با عملکرد ضعیف تحصیلی نشان دهند یا شخصیتی کمرو خجالتی را نشان دهند٬ و همچنین ممکن است در بزرگسالی پس یک تجربه خفت بار در اجتماع نشان دهند.

فوبی اجتماعی فراگیر سبب می شود فرد از تمام تعاملات دوری کند بنابراین او را مستعد افسردگی٬ آگورافوبی٬سوءمصرف الکل و یا تفکرات خودکشی می یابیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين مطلب خيلي با اين تاپيك مرتبطه:
    فوبی اجتماعی (Social phobia)
    .
    سلام دوست عزیز...

من جدیدا 1 ماهی میشه سرخی هراسی گرفتم ولی جمع هراسی ندارم اتفاقا خودم میرم به سمت جمع...

ولی غریبه هراسی شدید دارم...یا اینکه بهتر بگم عزت نفسم پایینه..

راهکاری غیر از دارو کسی سراغ نداره؟

حس میکنم به مغزم خیلی ربط داره یعنی چون من اینجوری نبودم اینجوری شدم...

سرم میسوزه بعضی وقتها..شبها حس بدی دارم موقع خواب حس عوض شدن حال هوا...

حس میکنم از وقتی رژیم گرفتم اینجوریشدم..یه رژیم سختی گرفتم 1 ماه هیچ چی نمیخوردم...

کلا حس میکنم یه چیزی باید تو مغزم باشه تا تمرکزم برگرده و ترسم از بین بره....

خیلی هم شادم جدیدا....ولی عزت نفس فوقاالعاده ضیفی دارم...و سرخی هراسی شدید....

اصلا اعصابم خورد نمیشه ولی خندم میگیره مثلا اسنقدر عزت نفسم ومده پایین همش خندم میگیره..

فکر میکنم مشکلم داره جدی میشه...لطفا کمک کنین.

یه نفر تو جمع سوتی میده بدجور خندم میگیره همه فکر میکنن دییونه شدم ...به مرز بدی دارم میرسم فوقالعاده عزت نفسم اومده پایین

.........

امروز می خواستم سر خود فلوکستین بخورم گفتم دارو راهش نیست..عوارض بیقراری و اعصاب خوردی که میاره نمی ارزه به اجتماعی

شدنش....

دوست دارم یه تکنیکی یاد بگیرم بدون دارو این هراسم رو از بین ببرم...اونجوری خیلی قویتر میشم از وقتی که با دارو هراسم از بین بره...
    Last edited by Saeed System; 09-03-2011 at 12:40.

18. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •