سلام
من وقتی کامپیوترم را میخواهم روشن کنم چراغ جلوی آن روشن میشود اما خود آن روشن نمیشود چند بار اینکار را تکرار میکنم تا بالاخره روشن شود علت چیست ؟ با تشکر
سلام
من وقتی کامپیوترم را میخواهم روشن کنم چراغ جلوی آن روشن میشود اما خود آن روشن نمیشود چند بار اینکار را تکرار میکنم تا بالاخره روشن شود علت چیست ؟ با تشکر
سلام
من فکر میکنم مشکل از دکمه کیس شماست ...باید قدیمی باشه ولی به هر حال سوالتون رو تو بخش سخت افزار مطرح کنید
کامپیوترم 6یا7 دقیقه بعد از روشن شدن پنجره turn off computer ا باز می کنه و با بستن اون مشکلی پیش نمی یاد.ویندوزجدید بعد از فرمت کردن نصب کردم نشد.
با سلام.كامپيوتر من بعضي وقتها خودبخود روشن ميشه.
بيوس كامپيوترم Ac Back Funaction
نداره.نميدونم چيكارش كنم.
خواهشمندم راه حل بدهيد.با تشكر.
تنظیمات set up را به حالت پیش فرض برگردانید
تازگیا هر فایل تصویری رو که می خوام تو ویندوز پخش کنم فقط صدا داره و تصویر کاملا سبز هست.این مشکل رو با تمام برنامه های پخش و با تمام فرمت های تصویری دارم.اگه کسی مشکل رو میدونه لطفا کمک کنه.مرسی...
سلام دوستان
نمیدونستم این رو کجا مطرح کنم![]()
من میخوام Credit Card or master Card بگیرم باید چی کار کنم![]()
هر فایلی یا فایل هایه خاصی؟ divx player رو امتحان کردی؟
برو بخش بازارچه فوروم پرشین تولز پیدا میکنی
همه ی فایل ها.فکر کنم از وقتی که فایل های مخصوص برای پخش فایل های divx رو ریختم این طوری شد
سلام دوستان
من امروز بعد از روشن کردن سیستم با یه مشکل عجیب مواجه شدم!!
هر بار که بخوام روی منوی استارت ویندوز xp کلیک کنم همه سیستم هنگ میکنه و حتی موس هم تکون نمی خوره.و من مجبور به ریست با استفاده از دکمه کیس هستم.ضمنا انتی ویروسم اپدیت شدست و سیستم رو باهاش چک کردم. لطفا کمکم کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kaspersky internet security update time: 2007/1/30
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)