به نظر من سعی کنید تعداد شرکت کننده ها 32 تا بشه
بعد در 4 گروه 8 نفره یا 8 گروه 4 نفره مثل جام جهانیش کنیم
در حالت اول از هر گروه 4 تا و در حالت دوم از هر گروه 2 تا میان بالا و بعد دور حذفی دقیقا مثل جام جهانی بازی می کنیم![]()
به نظر من سعی کنید تعداد شرکت کننده ها 32 تا بشه
بعد در 4 گروه 8 نفره یا 8 گروه 4 نفره مثل جام جهانیش کنیم
در حالت اول از هر گروه 4 تا و در حالت دوم از هر گروه 2 تا میان بالا و بعد دور حذفی دقیقا مثل جام جهانی بازی می کنیم![]()
برای اینکه دوستان ایتدا باید 50 مگ برنامه پلی چس رو دانلود کنن و بعد هر فرد باید باید لایسنس داشته باشه
و این سایت امکانات بسیار بهتری از پلی چس داره فیری کلا هر چند پلی چس حرفه ایه.و اما با لایسنس.
ولی مطمئنا پلی چس برای بازی دو نفره سایت بهتری هست اما در بقیه موارد خیر.
در مورد سویسی نیز قبلا بازی شده و بخواد بازم میشه اما اینجا می خوام بازیه دوره ای انجام بدیم که باز هم با توجه به تعداد شرکت کننده ها تعیین می کنیم چگونه بازی کنیم.
مثل اینکه قرار بود لیگ بذاریم!
نظر من روش دوم هست که با دو جدول بریم بالا دردسر برنامه ریزیش هم کمتره
بالاخره مشخص شد چه سبکی میخواین بازیا رو اجرا کنین؟نتیجه ی نتیجه گیری چی شد؟راستی بازیا امشب قرعه کشی میشه؟
Last edited by darvishi.2292; 03-03-2011 at 13:23. دليل: اپدیت
بازیها را شروع کنید دیگه خسته شدیم از بس سر زدیم به تاپیک و بازی ها شروع نشد
سللم به همه دوستان گل!
ببخشید اگه دیر اعلام آمادگی می کنم ولی به حر حال مهم نفس حضوره
یوزر من: City17
در ضمن بهتر نیست بازی ها رو یکم فشرده تر برگزار کنیم؟
مثلا اگه همین روزا وفت دوستان اجازه میده پنج شنبه و جمعه هر روز 2بازی برگزار بشه.
نظر من هم Playchess هستش ولی خوب نهایتا هر تصمیمی گرفته شد مطیع رای دوستانیم...
من با حالت دوم موافقم.
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
منم موافقم.اگه کسی خواست 2 تا بازی تو هفته انجام بده.ولی تو رو خدا بازی 2 رو برای پنجشنبه نگذارید.انتخابی باشه!
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
تو رو خدا زودتر شروع کنید.می تونید رای گیری رو بصورت پ.خ به کسانی که اعلام آمادگی کردند بفرستید. ممنون![]()
من با فشرده بازی کردن به شدت مخالفم.در ضمن بهتر نیست بازی ها رو یکم فشرده تر برگزار کنیم؟
چون هفته ای یه مسابقست من شرکت کردم.
می تونه انتخابی ولی با هماهنگی باشه!
منم با حرق شما موافقم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)