جدی؟
من فکر میکردم امکانش وجود داشته باشه!
خوب اینترنت 3g هم هزینه ی بالایی داره و سرعتش هم با ای دی اس ال قابل مقایسه نیست!
جدی؟
من فکر میکردم امکانش وجود داشته باشه!
خوب اینترنت 3g هم هزینه ی بالایی داره و سرعتش هم با ای دی اس ال قابل مقایسه نیست!
یعنی این 3g راه بیوفته ازین تبلت زوم میشه به عنوان موبایل هم استفاده کرد؟
یه نفر اینو دوبله کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jojo_2000; 08-03-2011 at 00:59.
احتمالا" بشه .
اونجا هم نوشته که زووم آماده پیش فروش در انگلستان شده و داره پیش فروش میشه و تو ماه آپریل که میشه اواسط فروردین آماده عرضه هست .
بدون قرارداد و سیم فری 960 دلار !Carphone has priced the 3G Xoom at £599.99 (~$960) SIM-free, a £100 bump from the Wi-Fi-only version. There's been no mention of any subsidized on-contract prices, however the retailer is sweetening the SIM-free deal with the inclusion of a free charging dock worth £34.99.
[/COLOR]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این دوتا رو دیدم از ضخامتش بدم اومد....ایپد2 یک چیز دیگست
مقایسه زوم و چند تبلت دیگه توسط cnet :
![]()
ایول به زووم![]()
من یه سول بپرسم شرمنده که مبتدیانست؟
میخواستم بدونم شما چه کاری با تبلتتون میکنید که با گوشیتون نمیتونید انجام بدید
مثلا میخوام بدونم که با زوم چه کاری میتونید بکنید که با آتریکس نمیتونید
آخه خوب فکر کردم دیدم که مثلا اگه بخوایم موزیک گوش بدیم خوب میتونیم با گوشی هم این کارو بکنیم اگه بخوایم بازی کنیم باز هم همینطور اگه بخوایم وب بریم این کارم که میشه با گوشی انجام داد دیگه![]()
فعلا برنده میدان تبلت ها از نظر من xoom هست ...
و تنها رقیبش هم ipad2 :
![]()
شرمنده ولی تا به حال تبلت داشتی؟؟؟
ضخامت که خیلی مهمه...ولی از اون مهم تر برنامه هست که بهت توصیه می کنم بری iTunes رو دانلود کنی ونصب..بعد تو app store اش بگردی...بعد بیای اینجا به من بگی موتورلا زوم چی داره؟
این جاهارو هم نگاه کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن خودم گلکسی تب داشتم..برای گوشی آندروید خوبه ولی برای تبلت فعلا برنامه نداره...اگرم براش بیاد کپی iOS میاد..میگی نه نیگاه کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)