حالا چرا دوبعدی؟با چه برنامه مدل میسازی؟
حالا چرا دوبعدی؟با چه برنامه مدل میسازی؟
نه باو چیزی نشده که بخوایم فرومو به هم بریزیم
بالا گفتم میخوام چی بسازم(بازیه racing سه بعدی که دوربین بازی رو دو بعدی نشون بده.اگه عکس میخای بگو تا بدم)
با یونیتی بخوای بازی دو بعدی یا سه بعدی بسازی از لحاظ ساختن بازی و برنامه نویسی با هم فرق زیادی ندارن.حالا چرا دوبعدی؟با چه برنامه مدل میسازی؟
تنها فرقش نحوه ی قرار گرفتن دوربینه !
اگه این بازی رو دو بعدی بسازی خیلی راحت میتونی دوربینشو سه بعدی کنی !![]()
من یه بازی دانلود کردم که مپ و ماشیناش 3 بعدی هستن ولی دوربین عینه دو بعدی نشونشون میده و من خیلی خوشم اومد حالا میخوام خودم بسازمش(یه زره متفاوت تر)
من با مکس میتونم مدل بسازم
ای بابا ما این وسط بوقیم؟
پرسیدم چرا با unity میشه دو بعدی ساخت ولی با UDK نمیشه؟(منظور کسی باهاش بازی 2D نساخته)
UDK خیلی فراتر از این حرفاس که بیان باهاش دو بعدی بسازن.ای بابا ما این وسط بوقیم؟
پرسیدم چرا با unity میشه دو بعدی ساخت ولی با UDK نمیشه؟(منظور کسی باهاش بازی 2D نساخته)
واسه ی کارای سه بعدی خفن بیشتر استفاده میشه.
و فکر میکنم واسه ساخت یه بازی دو بعدی با این انجین دنگ و فنگ زیادی داره واسه همین ترجیح میدن باهاش نسازن !![]()
هنوز که هنوز بنظر من گیم میکر بهتره همه موتور مثل 3dgs یا untiy یا udk میشه تو سه بعدی ساخت .تازه خیلی راحته هم میشه یادش گرفت.
دوستان یه سوال.
اگه من یه روزی خواستم برم سراغ 3D اونم با یونیتی، بهتره که با 3dsmax کار کنم یا با maya ؟![]()
ربطی به یونیتی نداره.دوستان یه سوال.
اگه من یه روزی خواستم برم سراغ 3D اونم با یونیتی، بهتره که با 3dsmax کار کنم یا با maya ؟![]()
یونیتی یه گیم انجینه که وظیفه ش ساخت بازیه.
مکس و مایا وظیفه شون ساخت مدل واسه ی بازیه.
بنابراین برای یونیتی فرقی نمیکنه بهتره با کدوم کار کنی.
کاملا سلیقه ایه ... ببین با کدوم بیشتر حال میکنی.
با هر دوی این برنامه ها میتونی مدل وارد یونیتی کنی.
من از مکس استفاده میکنم چون از اولش با مکس کار کردم.![]()
مکس آسون تره یا مایا؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)