تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 48 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 474

نام تاپيک: Mafia

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط amirpers
    دوست عزیز وقتی که مسابقه رو شروع کردی ، وقتی یه مقدار جلو میری به جایی میرسی که یک را در سمت چپ وجود داره که البته با بلوکهای بتنی اون رو بسته اند . کنارش هم یک تابلوی بزرگ تبلیغاتی هست .از کنار بلوکها وارد اون راه بشو نزدیک انتهای آن راه یک تابلوی دیگه وجود داره ( تقریبا انتهای اون که به راه اصلی ختم میشه ) وقتی کنار تایلو رسیدی عدد 0 سمت راست کیبورد رو بزن .
    این کد شما رو به قبل از خط پایان میرسونه . از خط پایان رد شو و تا 5 بار این کار رو انجام بده تا تمام مراحل تمام بشه و شما به عنوان قهرمان انتخاب بشی .

البته خود کمپانی سازنده مافیا پچی انتشلر داد که با اون می تونی این مرحله را آسانتر کنی . برای دریافت اون پچ و کرکی که بتونی با اون بازی رو اجرا کنی میتونی به سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سری بزنی .
    موفق باشی .
    سلام ميشه آنلاين باهاتون صحبت كنم
    ميشه بياي ياهو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by jak_1300; 25-09-2006 at 12:13.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط jak_1300
    سلام ميشه آنلاين باهاتون صحبت كنم
    ميشه بياي ياهو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من شما رو در Yahoo Messenger اد کردم .
    اگه کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض مشكل در پيدا كردن frank

سلام آقا یکی میتونه به من بگه چجوری میتونم frank رو پیدا کنم و کتابهارو ازش بگیرم؟
    چون هر چی منتظر میشم که پیداش بشه نمیشه؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط miassus
    سلام آقا یکی میتونه به من بگه چجوری میتونم frank رو پیدا کنم و کتابهارو ازش بگیرم؟
    چون هر چی منتظر میشم که پیداش بشه نمیشه؟
    من خیلی وقت پیش بازی کردم . یه مقدار بیشتر توضیح بده که تو کدوم مرحله هستی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقا مشكل frank حل شد، رفتم چند مرحله بعد و یک مشکل جدید پیدا شد:
    یک جایی هست که باید بریم با bill معامله کنیم ولی تا میخواد معامله پا بگیره یک سری مهاجم میان و بهمون حمله میکنن که این وسط دوستای bill همه میمیرند و حالا ما باید این مهاجمین رو بکشیم، وقتی که اونهارو کشتم دوباره باید با bill معامله کنیم ولی مشکل اینه که معلوم نیست bill کجاست؟

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط miassus
    آقا مشكل frank حل شد، رفتم چند مرحله بعد و یک مشکل جدید پیدا شد:
    یک جایی هست که باید بریم با bill معامله کنیم ولی تا میخواد معامله پا بگیره یک سری مهاجم میان و بهمون حمله میکنن که این وسط دوستای bill همه میمیرند و حالا ما باید این مهاجمین رو بکشیم، وقتی که اونهارو کشتم دوباره باید با bill معامله کنیم ولی مشکل اینه که معلوم نیست bill کجاست؟
    فکر میکنم همون مرحله ای هستی که با پائول و اون یکی رفیقت میری توی یه پارکینگ برای معامله ی سیگار یا مشروب.
    اگه منظورت اون مرحله هستش باید بدون اینکه رفیقات کشته بشن مهاجم ها رو بکشی بعد طبقه طبقه پارکینگ رو بیای پایین وقتی به طبقه ی همکف رسیدی و همه رو کشتی دوباره میری بالا و وانتی رو که توش مشروب هست سوار میشی و از پارکینگ میای بیرون.
    البته یه مقدار سخته .منکه این بازی رو باتراینر تموم کردم .برخلاف نظر خیلی ها که میگن تراینر جذابیت بازی رو کم می کنه منکه خیلی باهاش حال می کنم.
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط S@eid
    فکر میکنم همون مرحله ای هستی که با پائول و اون یکی رفیقت میری توی یه پارکینگ برای معامله ی سیگار یا مشروب.
    اگه منظورت اون مرحله هستش باید بدون اینکه رفیقات کشته بشن مهاجم ها رو بکشی بعد طبقه طبقه پارکینگ رو بیای پایین وقتی به طبقه ی همکف رسیدی و همه رو کشتی دوباره میری بالا و وانتی رو که توش مشروب هست سوار میشی و از پارکینگ میای بیرون.
    البته یه مقدار سخته .منکه این بازی رو باتراینر تموم کردم .برخلاف نظر خیلی ها که میگن تراینر جذابیت بازی رو کم می کنه منکه خیلی باهاش حال می کنم.
    موفق باشی
    سلام من بعد از رد كردن مرحله ماشين رفتم پيش يه دختره كه با هم رفتيم خونش و خلاصه كلي ......حالي به حولي
    نا گفته نماند كه سر راه كه داشتيم ميرفتيم چند نفر ريختن سرمون كه همشون رو زدم
    بعدش با دوستش رفتيم سر وقت همونا كه اون شب ريخته بودن سر من و اون دختره همشون رو كشتيم بعدش دونفرشون با ماشين فرار كردن كه افتديم دنبالشون و آخرش خوردن به ديوار و مردن و بعدش من رفتم سوار ماشين شدم و طبق نقشه رفتم تويه يه رستوران كه مثل اينكه آقاي فانك اونجاست كه لباسه سفيد پوشيده و وقتي منو ميبينه شروع ميكنه به فرار كردن و محافظ هاش ميريزند سرم خيلي زيادند من اينجا بايد چيكار كنم ميشه يكي كمك كنه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من بعد از رد كردن مرحله ماشين رفتم پيش يه دختره كه با هم رفتيم خونش و خلاصه كلي ......حالي به حولي
    نا گفته نماند كه سر راه كه داشتيم ميرفتيم چند نفر ريختن سرمون كه همشون رو زدم
    بعدش با دوستش رفتيم سر وقت همونا كه اون شب ريخته بودن سر من و اون دختره همشون رو كشتيم بعدش دونفرشون با ماشين فرار كردن كه افتديم دنبالشون و آخرش خوردن به ديوار و مردن و بعدش من رفتم سوار ماشين شدم و طبق نقشه رفتم تويه يه رستوران كه مثل اينكه آقاي فانك اونجاست كه لباسه سفيد پوشيده و وقتي منو ميبينه شروع ميكنه به فرار كردن و محافظ هاش ميريزند سرم خيلي زيادند من اينجا بايد چيكار كنم ميشه يكي كمك كنه؟
    یکم بیشتر توضیح بده ببینم کجا رو میگی.

موفق باشی

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط S@eid
    یکم بیشتر توضیح بده ببینم کجا رو میگی.

موفق باشی
    ديگه بيشتر از اين چي بگم
    اونجا كه گفتم يه هتل بزرگ كه وقتي واردش ميشم به انگليسي مينويسه serch funk البته بقيه اش يادم نمياد زياد دو سه خط مينويسه وقتي ميرم تو پيش اطلاعات هتل ميگه اون يه لباس سفيد پوشيده تو سالن غذا خوريه حالا چيكار كنم وقتي ميرم پيش لباس سفيد فرار ميكنه از من و بعدشم يه عالمه آدم ميريزند رو سرم همشون هم تفنگ دارند

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ديگه بيشتر از اين چي بگم
    اونجا كه گفتم يه هتل بزرگ كه وقتي واردش ميشم به انگليسي مينويسه serch funk البته بقيه اش يادم نمياد زياد دو سه خط مينويسه وقتي ميرم تو پيش اطلاعات هتل ميگه اون يه لباس سفيد پوشيده تو سالن غذا خوريه حالا چيكار كنم وقتي ميرم پيش لباس سفيد فرار ميكنه از من و بعدشم يه عالمه آدم ميريزند رو سرم همشون هم تفنگ دارند
    اهان باید یارو رو بکشی محافظاش هم بکشی بعد بری طبقات بالای هتل دونه دونه در های اتاق ها رو چک کن ببین کدوم باز میشه احتمالا یه اتاق توی طبقه ی اخر هست که یه زنه توش هست در اون رو که باز کنی.....(دمو)بعد باید بری توی اتاق رییس هتل که احتمالا توی همون طبقه ی اخر هست بری توی اتاقش مدیر رو بکشی بعد از روی میزش یه چیز برداری .بمب رو کار بزاری و بقیش دمو
    راستی توی طبقه اول توی قسمت پذیرش یه پیرمرد با تبانچه وایستاده اون رو بکش و برو پشت پیشخون کلید در اتاق زنه یا رییس هتل رو بردار.
    نمی دونم شاید یه جاهاییش رو قاطی کرده باشم.اخه بابا این بازی رو یه سال پیش تموم کردم
    موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •