دوستان این بازی رو میشه به صورت Split-screen دونفره انجام داد یا بخش دونفره ش فقط آنلاینه ؟
دوستان این بازی رو میشه به صورت Split-screen دونفره انجام داد یا بخش دونفره ش فقط آنلاینه ؟
آقا بازی نسبت به 1 اش چه مزیت هایی داره؟؟
بچه ها اوایل بازی یک جا که باد دو تا هلیکوپتر را با آر پی جی بزنیم چه جوری هست ؟ من هر کاری میکنم نمیشه .
آره... سه تا داستان مختلف.... ولی بعضی جاهاش به همدیگه مربوطن و با همدیگه میرن جلو... مثل 2
میشه حالت co-op هم بازی کرد... 3 نفره که هر کی داستان خودشو می بره جلو...
گرافیکش و صداگذاریش
فضا پردازی و داستان یکش خیلی خیلی فوق العاده تر بود.
گیم پلی جفتشون خوب بود.
نه... فکر نکنم...
اینجور که معلومه از همه لحاظ گند زدن به بازی گیم پلی گرافیک صدا گذاری و..... اصلا برای pcنیاد راحت تریم
مشخصه.... پشت سرتو نگاه کن...یک علامتی زده... در یک جعبه باز شده که تو چند تا راکت هست... اونا رو بردار.... بعدش صبر کن هلیکوپتر وایسته بزنش... می تونی از سر سمت چپ بری توی حیاط تا تیر بهت کمتر بخوره...
درسته.... تا این جاش که خیلی بد بود... اون فضای وسترن کجا و این کجا .... احتمالا با این گندشون دیگه توبه کنن و بقیه ی این سری رو توی همون زمان وسترن قدیم بسازن... نه که بیان مدرنش کنن...
خیلی هم آسون بود تا این جاش... ولی احتمالا مولتی پلیر اش قشنگ باشه...
سلام
علاوه بر اون راکت ها یه جعبه دیگه هست که توش رگبار نیمه سنگین گرینف هست با اونم میتونی بزنیشون. که البته راحتره.
خیلی بازی شعیفی شده... همون نمرات حقش بود... یک شوتر تکراری و مسخره... واقعا حیف اون فضای وسترن قشنگش نبود...
احتمال زیاد با این EPIC FAIL نسخه ی بعدی برگرده به فضای قبلی خودش...
بنده تو همون پستای اولی این بازی رو پیشبینی کردم همه ریختن سرم...........باز دمه خودم گرم که از سه تا عکس فهمیدم اوضاع از چه قراره
یحتمل شما بازی خور نیستید عزیز......
حالا در راستای همین مطلبتون یه چیز بگم آتیش بگیرید میری تو چادر یه بمب حداقل 5 کیلویی میذاری بهد از اینکه منفجر میشه چادره که تکون نمیخوره هیچی یه آتیش الکی هم میگره انگار نفت ریختی رو آتیش[COLOR="Silver"]رفتیم داخل چادر بمب گذاشتیم یارو رفیقمون واساده بود کنار در چادر انگار نه انگار توش بمب گذاشتیم
فیزیک هم که خدا بده برکت.
ubisoft
فکر کنم همش تقلید از بازی gta iv tony باشه ....
گرافیکشم که در هده تیمه ملی هه...
فقط یه چیزی خواسته بسازه دیگه زده او رفته...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)