تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 11 اولاول ... 34567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 107

نام تاپيک: *انتخاب VGA بین چند مدل*

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

یکی از بروبچس 460 خرید و کلاکش رو از حالت پایه که فکر کنم 670 این طورا بود بردش تا 840 850 و حتی 870. مموری هم به همین ترتیب. نتیجه اینکه فریم ریت از 27 رفت رو 35 36. البته مینیمم رو میگفت ولی فکر کنم جاهای شدید شلوغ تا 30 میومده پایین.

حالا منظور؟

منظور اینکه تو رزولوشن فول اچ دی واید، یعنی 1080p و با آخرین تنظیمات و 4 ایکس هم آنتی الیاس متوجه میشیم که 460 لب مرز بوده.

حالا 6950 بدون اورکلاک و آنلاک شیدر حداقل 20 درصد بهتر از 460 هست و تو همین کرایسیس فعلی حداقل فرمی که میده احتمالا 25 تا باشه.

راستی CPU ی دو هسته ای با کلاک 3 و خورده ای داره. (میدونید که کرایسیس همچنان یه تردی کار میکنه یا اغراق کنیم میگیم دو تردی. مافیا و چند مورد بازی خفن مثل مترو بیش از 2 ترد میدن به CPU)

کرایسیس 2 که میخواد رو کنسول هم بیاد و برای کنسول خیلی زور زند که بهینه بشه، بعید میدونم با 6950 و رزولوشن فول اچ دی بد اجرا بشه. حالا اگه میخوای 2560 در 1600 استفاده کنید فرق میکنه و احتمالا زیر 20 هم میاد ولی با فول اچ دی فریم ریت کمی بیشتر از حد نیاز میشه و کافیه.

البته این نظر منه .... شاید دوست داشته باشید همیشه رو 50 60 باشه ، من با بالای 30 هیچ مشکلی ندارم ولی این مساله کمی سلیقه ای میشه.

من فیلمهایی که از این بازی دیدم یه جورایی به نظر میاد از این نسخه ی فعلی سیک تر باشه ها !!! آخه همش ساختمون و این چیزا گذاشتن. خب طبیعتا شیدر کمتر میخواد و سبک میشه. با توجه به کارت گرافیک XBOX360 و PS3 که شاید قدرتشون در حد یک چهارم GTX460 یا HD 6950 هست به نظر من که این کارت به راحتی از پسش بر میاد.

ولی بگذریم ... واسه این حرفا زوده. تا نیاد و خودمون نصب نکنیم مشخص نمیشه.

عید مرخصی بگیرم ، اگه به ایران برسه نصب کنیم ببینیم چه جوریاست.

آقا عرفان فاینل فنتزی نمیزنی شما ؟

2. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

بله ... بله ...

الام داشتم سرچ میکردم ببینم مینیمم سیستم چی هست؟؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نسبت به وارهد ، رم از 2 گیگ شده 4 گیگ که خب این رو تقریبا همه کامپیوترهای متوسط امروزی دارند. آخه همش 70 80 تومن میشه پولش.
    پردازنده یک دو هسته ای با کلاک 2.2 شده یه دو هسته ای با کلاک 3 گیگ ... این هم مشکلی نداره.

گرافیک !!!
    8800GT شده 240 GTS که خب خودتون در جریان هستین که این دو تا از نظر سرعت پردازش تفاوت چندانی ندارند. و حتی چون GTS رو گفته میشه نتیجه گرفت که همون وارهد کمی سنگین تر بید.

تازه طرفداران بازیهای کامپیوتری به یارو رئیس کرای تک شک کردن که گفته " ما جزئیات رو کاهش ندادیم". به نظر من که نسخه ی PC با دایرکت ایکس 11 باید با مال کنسولها فرق کنه، حالا زیاد هم نه ولی یه خورده باید فرق داشته باشه.

این عکس رو نگاه کنید:
    کد:
    کد:
    تو وارهد همش دار و درخت بود اینجا به جای دارودرخت بیشتر رو افکت انفجار و دود فکر کنم کار شده باشه.ظاهرش که نشون نمیده سنگین تر باشه.

در کل من حدس میزنم موتور گرافیکی CryEngine 3 از نسخه ی 2 کمی سبک تر باشه یا حداقل تو بازی صحنه ها رو طوری طراحی کرده باشن که به گرافیک فشار شدید نیاد و رو گرافیک ضعیف کنسول ها ضایع بازی بشه.
    Last edited by alireza1411; 14-02-2011 at 00:23.

4. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

کلا این بازی برای کنسول ها ضعیف شده و بعضی جاها عکس ها با هم مقایسه بشه تفاوت معلوم میشه
    در کل با پی سی بیشتر این بازی حال میده

6. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

راستی CPU ی دو هسته ای با کلاک 3 و خورده ای داره. (میدونید که کرایسیس همچنان یه تردی کار میکنه یا اغراق کنیم میگیم دو تردی. مافیا و چند مورد بازی خفن مثل مترو بیش از 2 ترد میدن به CPU)
    درسته crysis چندان با تعداد هسته بیشتر سازگار نیست...

کرایسیس 2 که میخواد رو کنسول هم بیاد و برای کنسول خیلی زور زند که بهینه بشه، بعید میدونم با 6950 و رزولوشن فول اچ دی بد اجرا بشه. حالا اگه میخوای 2560 در 1600 استفاده کنید فرق میکنه و احتمالا زیر 20 هم میاد ولی با فول اچ دی فریم ریت کمی بیشتر از حد نیاز میشه و کافیه.

البته این نظر منه .... شاید دوست داشته باشید همیشه رو 50 60 باشه ، من با بالای 30 هیچ مشکلی ندارم ولی این مساله کمی سلیقه ای میشه.

من فیلمهایی که از این بازی دیدم یه جورایی به نظر میاد از این نسخه ی فعلی سیک تر باشه ها !!! آخه همش ساختمون و این چیزا گذاشتن. خب طبیعتا شیدر کمتر میخواد و سبک میشه. با توجه به کارت گرافیک XBOX360 و PS3 که شاید قدرتشون در حد یک چهارم GTX460 یا HD 6950 هست به نظر من که این کارت به راحتی از پسش بر میاد.

ولی بگذریم ... واسه این حرفا زوده. تا نیاد و خودمون نصب نکنیم مشخص نمیشه.

عید مرخصی بگیرم ، اگه به ایران برسه نصب کنیم ببینیم چه جوریاست.
    البته برای من فریم زیر 40 اذیت میکنه... یعنی بالای 40 باید باشه تا برام گیم قابل بازی باشه... (حالا معدود گیم هایی مثل crysis و metro رو میشه تا 30 اینها کنار اومد)

اصلا فکر نمیکنم از نسخه اول سبک تر شده باشه... درسته تعداد بافت ها و آبجکت ها کمتر شده ولی عوضش با با کیفیت تر کردن و افکت های قوی اونها جبران میشه... پردازش های DX11 هم که... فکر میکنم خیلی سبک باشه در حد گیم Warhead باشه...

در مورد کنسول که اصلا جای بحث نیست وقتی نهایتا با 720P و AA معلوم نیست شاید 4 اجرا میشن تنظیمات In Game هم که از DX11 خبری نیست...پس کلا کنسول رو برای این گیم فراموش کنید.

تو وارهد همش دار و درخت بود اینجا به جای دارودرخت بیشتر رو افکت انفجار و دود فکر کنم کار شده باشه.ظاهرش که نشون نمیده سنگین تر باشه.

در کل من حدس میزنم موتور گرافیکی CryEngine 3 از نسخه ی 2 کمی سبک تر باشه یا حداقل تو بازی صحنه ها رو طوری طراحی کرده باشن که به گرافیک فشار شدید نیاد و رو گرافیک ضعیف کنسول ها ضایع بازی بشه.
    اتفاقا به نظرم وقتی عرضه بشه مقایسه گرافیک نسخه کنسول با کامپیوتر جالب بشه

آقا عرفان فاینل فنتزی نمیزنی شما ؟
    اصلا توی جریانش نبودم و نیستم... نسخه های PCش رو اصلا ندیدم سبک JRPG هست دیگه؟

---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------

از بحث VGA رسیدیم به Crysis 2 من تا جمعه میخوام کارتو بگیرم!!!اون موقع هنوز تصمیم نهایی رو نگرفتم

8. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

درسته crysis چندان با تعداد هسته بیشتر سازگار نیست...

البته برای من فریم زیر 40 اذیت میکنه... یعنی بالای 40 باید باشه تا برام گیم قابل بازی باشه... (حالا معدود گیم هایی مثل crysis و metro رو میشه تا 30 اینها کنار اومد)

اصلا فکر نمیکنم از نسخه اول سبک تر شده باشه... درسته تعداد بافت ها و آبجکت ها کمتر شده ولی عوضش با با کیفیت تر کردن و افکت های قوی اونها جبران میشه... پردازش های DX11 هم که... فکر میکنم خیلی سبک باشه در حد گیم Warhead باشه...

در مورد کنسول که اصلا جای بحث نیست وقتی نهایتا با 720P و AA معلوم نیست شاید 4 اجرا میشن تنظیمات In Game هم که از DX11 خبری نیست...پس کلا کنسول رو برای این گیم فراموش کنید.

اتفاقا به نظرم وقتی عرضه بشه مقایسه گرافیک نسخه کنسول با کامپیوتر جالب بشه

اصلا توی جریانش نبودم و نیستم... نسخه های PCش رو اصلا ندیدم سبک JRPG هست دیگه؟

---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------

از بحث VGA رسیدیم به Crysis 2 من تا جمعه میخوام کارتو بگیرم!!!اون موقع هنوز تصمیم نهایی رو نگرفتم
    خدا کنه برای بالای 40 کم نیاره ولی به نظر میاد کم میاره.

مبارک باشه پیشاپیش.

(فنتزی ها سبک Role Playing Game یا RPG بید. بعضی مغازه دارا فکر میکنن یعنی توش تفنگ آر پی جی داره !!!!
    نسخه پی سی که نداره. یه 11 بود که جالب نبود اصلا. اصل کاری نسخه های کنسوله. شماره 13 این بازی 40 گیگ بیده !!! با کرایسیس نمیشه کل انداخت چون اصلا سبک کاملا متفاوته و حتی گرافیک هم کاملا فرق داره ولی انصافا تو افکت های نوری و دودی خیلی قوی کار کردند، موسیقی هم که با کرایسیس قابل قیاس نیست. اصلا یه دنیای دیگست)

موفق باشی.خدانگهدار

10. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jojo_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اقا عرفان اخر تصمیم نگرفتی؟؟؟
    منم میخوام 6950 بگیرم که الان به نظرم دارن زیادی گرون میدن.
    من تو شیراز قیمت گرفتم برد XFX رو میدن 430...
    به نظرم بیشتر از 350/360 ارزش نداره.
    مجبورم باز منتظر بمونم(البته از بس صبر کردم جای علف خودم سبز شدم)
    در ضمن GTX 580 رو اینجا میگن 695
    من تو فکر GTX 570 بودم که وقتی این قیمتها رو دیدم فهمیدم اونو هم زیر 500 نمیتونم بگیرم
    Last edited by jojo_90; 14-02-2011 at 18:17.

12. 2 کاربر از jojo_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

فنتزی ها سبک Role Playing Game یا RPG بید. بعضی مغازه دارا فکر میکنن یعنی توش تفنگ آر پی جی داره !!!!
    میدونم... در کل تا حالا RPG ژاپنی بازی نکردم... در کل خیلی RPG خوشم نمیاد ولی مثلا شاهکار هایی مثل Dragon Age رو بازی کردم!

نسخه پی سی که نداره. یه 11 بود که جالب نبود اصلا. اصل کاری نسخه های کنسوله. شماره 13 این بازی 40 گیگ بیده !!!
    پس کلا فراموشش کنم بهتره

با کرایسیس نمیشه کل انداخت چون اصلا سبک کاملا متفاوته و حتی گرافیک هم کاملا فرق داره ولی انصافا تو افکت های نوری و دودی خیلی قوی کار کردند، موسیقی هم که با کرایسیس قابل قیاس نیست. اصلا یه دنیای دیگست)
    من همچین چیزی نگفتم ولی تریلر های FF جدیده (نمیدونم چند میشه) رو میدیدم کیفیت بافت کاراکتر ها خیلی بالا بود...

موفق باشی.خدانگهدار
    خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی موفق باشی.

---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------

اقا عرفان اخر تصمیم نگرفتی؟؟؟
    تصمیم که گرفته شده بین این 2 تا موندم:6950 و 570.

منم میخوام 6950 بگیرم که الان به نظرم دارن زیادی گرون میدن.
    من تو شیراز قیمت گرفتم برد XFX رو میدن 430...
    به نظرم بیشتر از 350/360 ارزش نداره.
    مجبورم باز منتظر بمونم(البته از بس صبر کردم جای علف خودم سبز شدم)
    در ضمن GTX 580 رو اینجا میگن 695
    من تو فکر GTX 570 بودم که وقتی این قیمتها رو دیدم فهمیدم اونو هم زیر 500 نمیتونم بگیرم
    430 دیگه واقعا ارزش نداره... 370-80 باشه خوبه.

700 تومان برای 580 زیادیه ولی با 650 اگه گیر بیاد خوبه (تهران فکر میکنم همین 650 باشه)

14. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

تو لیون کامپیوتر 580 ایسوس رو زده 750 و 6950 2 گیگ رو هم زده 465 . گرونه .... ولی خب تو بازر معمولا یه 15 10 تومن کمتر از این هم هست. ولی باز هم گرونه ....

اما در عوض VRM هاش و چوک هاش و مسفت هاش خفنه .... طرفدار ایسوس نیستم چون با کیفیت بالا قیمتش هم زیاد بالاست. همون ساپفایر فکر کنم بهتره. تو تستها هم معمولا ولتاژ خوبی داره ... مصرفش هم معمولا خوبه. حتی بهتر از ایسوس با این همه تشکیلات !!!

فن سه اسلاته هم مگه داریمممم!!!!!!!!!! البته داریم ولی خیلی گنده میشه که !!!!

16. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

تو لیون کامپیوتر 580 ایسوس رو زده 750 و 6950 2 گیگ رو هم زده 465 . گرونه .... ولی خب تو بازر معمولا یه 15 10 تومن کمتر از این هم هست. ولی باز هم گرونه ....

اما در عوض VRM هاش و چوک هاش و مسفت هاش خفنه .... طرفدار ایسوس نیستم چون با کیفیت بالا قیمتش هم زیاد بالاست. همون ساپفایر فکر کنم بهتره. تو تستها هم معمولا ولتاژ خوبی داره ... مصرفش هم معمولا خوبه. حتی بهتر از ایسوس با این همه تشکیلات !!!

فن سه اسلاته هم مگه داریمممم!!!!!!!!!! البته داریم ولی خیلی گنده میشه که !!!!

اکثرا Asus از برند هی دیگه گرونتره و فکر میکنم سافایر 6950 رو با این وضعیت 380-90 بتونم پیدا کنم...

قضیه فن چیه!

18. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

اکثرا Asus از برند هی دیگه گرونتره و فکر میکنم سافایر 6950 رو با این وضعیت 380-90 بتونم پیدا کنم...

قضیه فن چیه!
    چیز بیدیه ... فکر کنم همین بیدیه ... شاید هم این نباشه ... به نظر میاد همینه. روی 580 همچین سیستمی گذاشتن ... حالا یادم نیست این عکس 580 هست یا 570 ولی هر چیه خیلی سیستم ضخیمی میشه.
    باید توجه کرد که رو مادربورد جا بشه. مال داداشم که فکر کنم دو تا اکسپرسهاش به اندازه ی 1 اسلات فاصله داره و میشه گفت که این کارت رو نمیشه روش کراس یا اس ال آی کرد.
    البته 6950 همون 2 اسلاتی هستش. نگران نباش.

380 390 باشه که عالیه. هم کیفیت ساپفایر مناسبه و هم خوش قیمته. از 140 مورد 6 تاش آنلاک شده و مشکل داشته. 134 تای بقیه حل بوده.حدود 4 درصد آنلاک نشده.

XFX از 71 هر 71 تاش آنلاک بیده !!! آمار خوبیه.
    HIS از 41 هر 41 تاش جواب داده.
    ایسوس از 10 تا هر 10 تاش.

آمارش رو تو منبع خبر آپدیت میکنه.

مدلای PowerColor با اینکه معمولا تو اور خفن جواب میدن و سیستم فن عالی دارن تو آنلاک تا جایی که یادمه نتیجه ی خوبی نداشتند. از 53 نمونه 51 تاش جواب داده. این هم آمارش خوبه.

تازه POWERCOLOR رو نمیدونم یکی از این 6870 ها یا 6950 ها یه سیستم خنک کاری آبی هم گذاشته که تو فول لود دما زیر 50 شده !!!! یعنی همون فن 85 تومنی که مثال زدم هم در مقایل این فنهای پاورکولر ممکنه کم بیاره ها!!! این مدل آبیش که هیشی دیگه ... قیمتاش نمیدونم چنده ولی اگه اندازه ی ایسوس و ام اس آی باشه من که حتما پاور کولر میخرم.

شما چه برندی انتخاب کردی حالا ؟ اگه قصد اور داری که فکر کنم با یه کارت برای کرایسیس بالای 40 فریم داری یه کارت خوب لازمه که هم خنک باشه و هم مداراتش خفن طراحی شده باشه.
    البته 6950 رو میگم. 570 رو آمار ندارم که چه برندی خفن تر بیدیه.

20. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •