منم این روح سفیدا گیر کردم... یک دونه ازین اسلحه هایی که عزرائیل داره () دارن... لامصبا نمیشه کاریشون کرد! نه میشه دفاع کرد نه بهشون دمیج داد!!! :((
منم این روح سفیدا گیر کردم... یک دونه ازین اسلحه هایی که عزرائیل داره () دارن... لامصبا نمیشه کاریشون کرد! نه میشه دفاع کرد نه بهشون دمیج داد!!! :((
قبل از اینکه از در نورانی رد بشی چند ثانیه صبر کن ، خودش میپرسه که می خوای طرفو احضار کنی یا نه ؟
با اون راحت میبری ، من خودم چند بار باختم ولی با کمک اون یارو همون بار اول ردش کردم .
یه نکته کنکوری هم بگم :
لازم نیست توی راه از کمپ آتش تا اون دو تا غول همه رو بکشی . سپر رو بگیر بالا و گازشو بگیر و برو اگرم دیدی کسی داره میزنت یه جا خالی بده و به راحت ادامه بده .
وقتی اون دوتا رو کشتی میتونی بر گردی همه رو یکی یکی بکشی چون نمیتونن از در تو بیان ، یکی یکی میان جلوی در و تو به راحتی میکشیشون
(این آخری هم کشف خودمه ، باید بدم توی سایتهای بازی بنویسن)
خب مشکل همینجاست دیگه.باید برای احضار روح باید human باشی یعنی باید یه humanity رو خرج کنی تا پشت در بتونی احضار کنی.
یه راه دیگه هم برای احضار هست که نمیدونم چیه؟
اگه humanity می خوای 2 تا همونجا هست .
1 - اون محوطه که جادوگره رو کشتی سمت چپش یه راهروئه برو تا تهش بپیچ چپ و بعد برو تا تهش و دوباره بپیچ چپ ، اونجا چند تا بشکه هست که توی یکیشون یه جسده و اگه بشکنیش humanity بدست میاری .
2 - (اینو من پیشنهاد نمیکنم) همونجا دقیقا یه دیوار چوبیه که با ضربه خراب میشه . میری توی یه محوطه و از پله ها میری بالا و یه زندانی میبینی که میتونی آزادش کنی . اگه بکشیش بهت humanity میدی و لی من نکشتمش چون گفت در آینده بهت یه پاداش میده .
یک سوال دارم...
وقتی بعضیا رو می کشی یا بشکه هارو میشکنی یک روحی می گیری... که بمیری همشو از دست میدی و دیگه هم نمی تونی گیرشون بیاری.... اونا به چه دردی می خورن؟ چطوری ازشون میشه استفاده کرد قبل از این که بمیری و از دستشون بدی؟
مبین جان اونا رو که گرفتی برو تو اینونتوری use it رو بزن بعد میبینی که به تعداد soul هات اضافه میشه(پایین گوشه راست تصویر)
یا اگه هر کی رو که بکشی به تعداد روح ها اضافه میشه
با اونا میتونی تو bonfire لول آپ کنی یا اگه فروشنده دیدی میتونی با اون روح ها شمشیر بخری یا ارتقاشون بدی.یه جورایی واحد پول بازی به حساب میاد
..
من هنوز روش دوم احضار روح رو نفهمیدم :(
Last edited by JUSTIN11; 17-10-2011 at 19:22.
محیط بازی خیلی گسترده ست
شما می تونید بازی رو تموم کنید بدون اینکه حتی نصف مناطق رو رفته باشید و با نصف غولها جنگیده باشید .
1- باید Human باشی و قبل از مبارزه های خاص ازت میپرسه که می خوای احضار کنی یا نه .
2 - اون سنگ سفیده که اون شوالیه داد رو می کاریش روی زمین یه جایی که سقف نداره و بالاش آسمونه و احضار میکنی . ( این یکی فکر کنم فقط واسه بازی آنلاینه )
من صد دفعه انسان شدم هر دفعه می میرم دوباره همه چیز می پره! اصلا به چه دردی می خوره انسان شدن؟
این روح ها هم که دیگه پشمک! هر بار میمیریم که از اول میاد! کلی روح گرفتم همش پرید!!!
آنلاینش نگفتین چطوریه!
اون مرحله ی دومش undead burg گیر کردم! اون غول گنده رو هم کشتم به زور! بعدش اژدها میاد آتیشم میزنه!!! تا کی ادامه داره؟ bonfire ای چیزی نیست دیگه؟
والا تا اینجایی که من پیش رفتم و میدونم انسان شدن فقط برای احضار روحه.بعدا این قابلیت رو خواهی داشت که یه نفر رو احضار کنی تا در مبارزات کمکت کنه.
تا دیدی روحات زیاد شد 1500 تا به بالا هر چه زودتر به نزدیک ترین شعب bonfire مراجعه کن و لول آپ کن.حتی اگه قرار باشه مسیری رو برگردی
اسمه غوله که کشتی چیه؟ همون که روی قلعه باهاش میجنگی؟ اگه اونه که بعد از کشتنش میری سمت همون اژدها که گفتی یه مسیر طولانیه.سریع بدو تا برسی به اون چندتا سربازا که منتظرتن.بعد سریع بپر سمت راست یا چپ که بتونی پشت دیوار قایم بشی تا آتیش اژدها بهت نخوره.کمی صبر کن اژدها خودش که خسته شد میاد طرفت.حالا تو دوتا راه داری یا از سمت راست از پله بری پایین و ....... یا اینکه از همون جا از زیر پاهای اژدها فرار کنی مستقیم بری بپری تو قلعه.همونجا یه bonfire هست.
محتوای مخفی: /
خب اون غول سنگی یادتونه که گفتم پایین راه پله ی مارپیچ در undead burg هست و با یه ضربه میکشه ؟
اونو کشتم ( کشتنش راحت تر از اونی بود که فکر میکردم ) یه انگشتر داد بهم که خیلی بدرد بخوره . این انگشتر میزان باری که میتونی عمل کنی رو به مقدار چشمگیری افزایش میده و شما دیگه میتونید با خیال راحت زره های سنگین بپوشید .
Hydra رو هم کشتم .
یه مزیتی که انسان شدن داره اینه که اگه انسان باشی و بازم Humanity داشته باشی میتونی آتش در Bone fire رو Kindle کنی . با این کار دیگه هر بار توی اونجا استراحت کنی ، دو برابر معجون واسه خون بهتون میده .
در مورد اژدها هم مستقیم بدو برو طرفش و اولین بریدگی رو بپیچ سمت راست . بقیشم از پستی که یکی دو صفحه پیش گذاشتم ببین که چطور شمشیر اژدها رو بگیری .
در مورد روحهای که جمع میکنی در آپدیت اسلحه و زره هم به کار میان که خیلی مفیده .
محتوای مخفی: راهنمایی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)