دوست عزیز
در رابطه با کنترول تان در پست بالا توضیح داده ام و اگر مورد رفع نشد یک کنترول دیگر بخرید و در مورد چیزهای دیگر با جستجو در اینترنت مطالب کاملی پیدا خواهید کرد.
دوست عزیز
در رابطه با کنترول تان در پست بالا توضیح داده ام و اگر مورد رفع نشد یک کنترول دیگر بخرید و در مورد چیزهای دیگر با جستجو در اینترنت مطالب کاملی پیدا خواهید کرد.
دوست عزیز طبق چیزی که گفته بودین عمل کردم و یه کنترل دیگه تهیه کردم و باطری کنترل خود تی وی رو خارج کردم و با کنترل جدید دکمه infu رو زدم ولی هیچ تغییری نمیکرد. برای یه لحظه میره ولی مجددا برمیگرده اصلا اعصاب آدم رو خراب کرده نمیدونم چکارش کنم اینجوری سمت چپ تی وی ظاهر میشن خواستم عکساشو بزارم ولی بلد نیستم بصورت عمودی و در سمت چپ
series
100hz
motionplus
ultra clear pane
medial2.
ecofrindly
و چیزهای دیگه و هر یک دقیقه هی تکرار میشن و اصلا قطع نمیشه لطفا راهنمایی کنید.من عکس تی وی رو در این حالات گرفتم ولی نتونستم در صفحه قرار بدم با تشکر
تصاویر رو به هر صورتی بود به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در پایین صفحه گذاشته بودین آپلود کردم منتظر جواب شما میباشم با تشکر
سلام ممنون از تاپیک های خوبتون.
من یه led سامسونگ 48 اینچ h6400 از مریوان خریدم .زبان فارسی نداره تیونر دیجیتال هم نمی دونم داره یانه.از روشهایی که تو انجمن گفته شده استفاده کردم بازم جواب نگرفتم. اصلا میتونم موفق بشم یانه؟اگه میتونید کمکم کنید آخه فقط آنالوگ سرچ میکنه ممنون میشم زود پاسخ بدید . چون فروشنده قسم میخوره میگه دیجیتال داره.![]()
دوست عزیز هنوز منتظر جوابم![]()
دوست عزیز
بله این مدل دیجیتال دارد. به این تایپیک مراجعه کنید . و بعد از مطالعه از روش سری H استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تلویزیون های سامسونگ رو میشه دانگرید هم کرد ؟
( من 3روز قبل از سایت امارات فریموری گرفته و اپگرید کردم اما دیروز _ تا حالا - می بینم ورژن فریمور برگشته به ورژن قبل - ورژن قبل رو هم می ریزم رو usb تلویزیون قبولش نمی کنه )
دوشت عزیز
دانگرید کزذن خیلی تخصصی است و پروسه خاص خودش را دارد. و بعد از آبدیت کردن دیگر همان ورژن را نمی توانید دیگر دوباره به تلویزیون بشناسانید . اگر مشگلی دارید باید تا آبدیت بعد منتظر باشید.
اقای متین پور عزیز بعد از توضیحات اینجانب دیگه به بنده جواب ندادین
با سپاس![]()
دوست عزیز
مشگل شما نیاز به بررسی از نزدیک دارد و ممکن است نیاز به ریست ایپیرام داشته باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)