بالاخره کرک سالم کدومه دوستان ؟
بالاخره کرک سالم کدومه دوستان ؟
سلام
تو ایکس اکس که خیلی راحت میشه این کارو کرد !
تو PC هم من چند روز پیش ( قبل از انتشار Dead Space2 ) نسخه ی اول رو تموم کردم و پاکش کردم ( سیو هاش هم پاک کردم )
ولی وقتی Dead Space2 رو ریختم همون مراحل اول Plasma Cutter رو بهم داد ! ( کار خاصی انجام ندادم )
همون کرک اولی که اومد هم سالم بود ولی وسطای Chapter 7 بازی کرش می کرد و می یومد بیرون
یه کرک دیگه هم دادن که دیگه بازی کرش نمی کرد
لینک دانلود آخرین کرک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید( من تا چپنر 7 با همون کرک اولی رفتم بعد اینکه این کرک اومد، این رو ریختم و با همین کرک بازی رو تموم کردم )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم باید تو تاپیک مشکلات نصب و اجرا پست می دادی D:
بفرما دوست عزیز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by marmolak kocholo; 03-02-2011 at 19:34.
سلام لینک مستقیم نسخه ریپک روسی انگلیسیه 4954.41MB
من خودم درحال دانلودشم دانلودش کامل نشده ولی فکر کنم همون نسخه ای هست که دوستان به صورت لینک غیر مستقیم گزاشتن به هر حال میتونید از وبلاگ پایین دیدن کنید و بیشتر اطلاعات بگیرین
لینکای دیگه ای هم هست که از اینجا میتونید ببینید :
یه سوال هم داشتم این Dead Space 2:Extended Edition چیه که اینجا زده منظورم فرقشه نسخه Extended Edition چه فزقی داره غیر حجمش؟
Last edited by Angel Of Darkness; 09-02-2011 at 00:01.
وقتي وارد منوي بازي ميشن براي شروع 2 گزينه وجود داره :
1-start new game
2- +start new game
كه توضيح داده اگه + رو انتخاب كنيد لباسها و اسلحه هاي شما از نسخه اول به اين نسخه منتقل خواهد شد . من save game هاي قبلي رو دارم و تو folder save game اين بازي وارد كردم اما همچنان اين گزينه غيرفعاله!
بازی چند چپتر هستش من فعلا چپتر 7 هستم چندتا دیگه مونده تموم بشه![]()
پسورد میخواد! پسوردش چیه؟
بازی داری ...14....چپتر هستش عزیز...بازی چند چپتر هستش من فعلا چپتر 7 هستم چندتا دیگه مونده تموم بشه![]()
من گذاشتم این فایل دانلود بشه
یه مقدار کم که گرفتم توش رو باز کردم و این فایل توش هست
وقتی هم بخوای اجراش کنی این صفحه با زبان روسی میاد
فکر کنم فقط روسیش هست
کسی هست اطلاع داشته باشه؟
تو تهران کسی خریده؟
من دیروز رفتم جایی نداشت
دوستان اونایی که 17 گیگی دانلود کردن میشه english.bat آپلود کنن واسه من پرید نیست بعد یه اجرا کردن !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)