حالا اگه یه برنامه ای حجمش بیشتر از فضای گوشی باشه چیکار کنیم ؟
راهی نیست که بشه موقع نصب برنامه اون رو تو SD کارت نصب کرد؟![]()
حالا اگه یه برنامه ای حجمش بیشتر از فضای گوشی باشه چیکار کنیم ؟
راهی نیست که بشه موقع نصب برنامه اون رو تو SD کارت نصب کرد؟![]()
خیر هنوز که راهی نیست !
شما برنامه رو گیر بیار اونوقت با هم یه فکری میکنیم ، برنامه بیش از 100 مگ !! بازیای سنگینم فایل sd شون جداست .
سلام
من یه برنامه نصب کردم برای اعلان اس ام اس ها بود
الان آنینستالش کردم ولی هر موقع اس ام اس میاد تو اعلان ها اونم میاد.
چجوری میشه دیگه کلا پاک بشه.
ممنون.
از تو manage app که پاک کنی باید کامل پاک شه !! بعضی برنامه ها موقع پاک کردن یه سری اطلاعاتو نگه میدارن، البته قبلش اعلام میکنه .
اگه درست نشد میتونی از این برنامه های app manager استفاده کنی .
سلام
مثلا میشه یکی از این برنامه ها رو بهم معرفی کنین...
تشکر.
مثلا advance task manager میتونید استفاده کنید، برنامه زیاده یه نگاه به مارکت بندازین
دوستان من هم بالاخره این گوشی رو خریدم، تنها مورد بدی که داره اینه که android market نداره... البته برنامه شو از جایی گرفتم و نصب کردم ولی حتی باز هم نمیشه...
opera mini خود گوشی هم همین مشکل رو داره... opera mini رو از سایت خود opera هم خواستم بگیرم میگفت باید از android market دانلود کنی!! تو لیست گوشی ها هم نبود این گوشی... البته این برنامه رو از جایی دانلود کردم ولی تمام گزینه های برنامه به شکل [] [] [] بود... فونتش رو ساپورت نمیکرداگر کسی این برنامه رو داره و تست کرده ممنون میشم لطف کنه یک لینک دانلود بزاره...
Last edited by only4u-m; 03-04-2011 at 18:15.
opera mini خود گوشی ورژن 5 و فونت فارسی رو نشون میده ، من ورژن 6 نصب کردم با فارسی مشکل داشت، مارکتم باید نصب کنی و از طریق v-p-n , market enabler کار میکنه
یعنی مثل اون گوشی های جاوا که حافظه کمی داشتن و فقط تا حجم محدودی اونم به kb میشد روش برنامه نصب کرد، اینم همینطوره؟
من همه پستها رو خوندم، این گوشی قابلیت ویرایش آفیس نداره، ولی با نصب نرم افزار میشه فایلهای آفیش رو مشاهده کرد،درسته؟ فایلهای فلش رو هم اصلا نشون نمیده،درسته؟ یعنی تحت هیچ شرایطی نمیشه این امکان رو برای گوشی بوجود بیاریم؟
منم قصد خرید این گوشی رو دارم، لطفا یکی راهنمایی کنه تا با اصمینان خاطر برم بخرمش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)