یکی از برتری های hx800 نسیت به مدل های دیگه سونی که کمتر ذکر شده مثل ex720 اینه که hx800 dynamic edge led در حالی که ex720 edge led و تفاوتشون اینه که داینامیک local dimming داره ولی edge led نداره
یکی از برتری های hx800 نسیت به مدل های دیگه سونی که کمتر ذکر شده مثل ex720 اینه که hx800 dynamic edge led در حالی که ex720 edge led و تفاوتشون اینه که داینامیک local dimming داره ولی edge led نداره
بالاخره انتظار به سر رسيد. 40HX800 خريداري شد. كيفيت تصويرش خيلي خوبه. البته من از ر.س.ي.و.ر استفاده ميكنم با كابل RGB. سعي كردم dlna را روش راه بياندازم. به يه جاهايي هم رسيد ولي نشد. يعني سيستم تي وي را ميشناسه. تي وي هم سيستم را ولي تو دسترسي به منابع مشكل داره. البيه مي دونم مشكل تو تنظيم هاي سيستم هست.
ممنون ولی ما منظورمون داخل ستینگ خود نل نبود ما داخل من مخفی داشتیم دنبال مدل میگشتییم
سلام !
من با این تلویزیون یه مشکلی دارم اونم گیرنده دیجیتالشه !
هر چی اون دکمۀ DIGITAL/ANALOG رو از روی کنترل میزنم هیچ اتفاقی نمیافته ...
لطفاً راهنمایی کنید ...
ممنون
این تلویزینون تو بانه شاپ 1.200 هست که به نظر من قیمت فوق العاده ای داره..
اصلا نگران نباش
به هیچ وجه هیچ چیز مشکل داری نیست
خیلی ساده است و راحت
دلیلش اینه این پنل محصول 2010 وپنل شما هنوز آبدیت نشده به خاطر همین فریمور پنل شما دیجیتال نداره
میدونی ست آپ باکس یا تلویزیون دیجیتال یه قابلیت سخت افزاریه که مطمئن باش پنل شما داره اما برای استفاده باید فریمورت رو آبدیت کنی تا بتونی dvbt اینتر نال رو راه بندازی اون وقت پنل شما با اون دکمه تعویض حالت از آنالوگ به دیجیتال سوییچ میکنه همین به همین راحتی
حالا باید چی کار کنی خدمت شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که led سونی دارند مخصوصا جناب julipouli عزیز:آیا این سرویس Internet video (با استفاده از چ.ی.ز پ.ی ا.ن یا پ.ر.و.ک.س.ی)رو کسی تونست راه اندازی کنه مخصوصا سرویس Skype و Youtube ؟
این جا رو بخونید فقط شما موقع انتخاب مدل مدل تی وی خودتون رو انتخاب کنید بقیه مراحل یکسان است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)