سلام و بازم از توضیحات نابت ممنونم.
این که میگی کاراته ترکیب 20 ئرزشه میتونی این ورزش ها رو نام ببری؟
بعدش هم کاراته هزارتا سبک داره من کدوم رو برم که حرف های بالام و حرف تو که میگی 20 ورزش توش صدق کنه؟![]()
سلام و بازم از توضیحات نابت ممنونم.
این که میگی کاراته ترکیب 20 ئرزشه میتونی این ورزش ها رو نام ببری؟
بعدش هم کاراته هزارتا سبک داره من کدوم رو برم که حرف های بالام و حرف تو که میگی 20 ورزش توش صدق کنه؟![]()
سلام
اگه دقت کرده باشی ، من گفتم که :
من منظورم تو ایران بود. بقیه کشور ها رو اطلاعی ندارم.سلام
ببین دوست من دفاع شخصیی که امروزه داره تو ایران تدریس میشه دو رشته بیشتر نیست:
1- جوجیتسو
2- آی کی دو
در مورد آدرس نمیدونم شرمنده
جوجیتسو خودش یک رشته است. فیلم سینمایی کمربند قرمز رو اگه دیده باشین در مورد این رشته است. تلویزین هم نشون داده چند بار.
موفق باشی.
سلام
من این مطالبو تو یه دائرةالمعارف ورزش های رزمی خوندم. الان دقیق یادم نیست و هر چی هم تو اینترنت میگردم پیداش نمیکنم. یه مقدار صبر کن تا من دوباره برم کتابخونه و اون دائرةالمعارف رو پیدا کنم.
در مورد اینکه چه سبکی بری بازم بستگی به علاقه ات داره.
سبک های کاراته خیلی زیادن و آدم گیج میشه کدومو انتخاب کنه.
ولی 4 سبک اصلی وجود دارند که قدمتشون از همه سبک های دیگه بیشتره:
گوجوریو ، واداریو ، شیتوریو ، شوتوکان
که امروزه دیگه سبک شوتوکان منحل شده... بقیه سبک ها بعدا ابداع شدند و به سبک های کاراته اضافه شدن.
موفق باشی.
اگر زیاد به خشونت و اینکه سختی بکشی علاقه نداری بهت پیشنهاد میکنم شیتوریو بری که سرعت شیتوریو کارها رو به جرات میتونم بگم که هیچ ورزش و سبک دیگه ای نداره.بعدش هم کاراته هزارتا سبک داره من کدوم رو برم
ولی نه اگه میخوای بدن خیلی سفت و قدرت زیادی داشته باشی و مبارزه هایی بکنی که تمام نیروت و تخلیه کنی کیوکوشین بهترین سبک هستش.
این دو باز هم از یه چیزی با هم مشترک هستن و اون هم روح کاراته هست که من یکبار هم گفتم کاراته کاری که نتونه روح و تمرکز خودش و قوی کنه به هیچ دردی نمیخوره کار کردنش.
من خودم از آی کی دو خوشم نمیاد ولی این و میدونم که این طور نیست که حریف وزن بیشتر یا استخوان درشتر داشته باشه صد در صد پیروز هست آی کی دو هم از نیروی درون خیلی استفاده میکنه اما با استفاده از نیروی فکر و استفاده ار حرکت بسیار پر کاربرد تایساواکی _همون جا خالی دادن خودمون) که تو سبک های دیگه هم کاربرد زیادی داره اینم بدونید که ابدا کننده این سبک موریهه اوشیبا لقب جنگجوی شکست ناپذیر و داره.آیکیدو بیشتر تکیه بر قفل کردن دست و مفصل داره ولی جوجیتسو تکیه اصلیش استفاده از نیروی درونی و به خصوص نیروی نشأت گرفته از کمر و لگن است. در آیکیدو از اونجایی که از نیروی درون استفاده نمیشه ، وزن حریف تاثیر زیادی تو پیروزی داره. به طوری که حریفی که وزن بیشتری داره یا استخوان های درشت تر و مچ دست قوی تری داره به طور قریب به یقین پیروز مبارزه میشه اما تو جوجیتسو این طور نیست. و خیلی راحت میشه با اندام کوچک به حریفی بزرگ غلبه کرد.
بیشتر فنون دفاع شخصی نظامی ها هم برگرفته از فنون آی کی دو هست
دوست عزیز کلا در تمام سبک های کاراته احترام گذاشتن به استاد به طور رسمی و صحیح اون همون سجده هست که خیلی از کلاس های کاراته اون و رعایت نمیکنن.یه مساله دیگه هم هست که باعث شده من از آیکیدو اصلا خوشم نیاد. اونهم فلسفه و نحوه احترامات در این رشته هست. احترام گزاشتن تو این رشته یه جورایی شبیه سجده کردنه.
قبلا گفتم کیوکوشین یه سرو گردن از همه رزمیا بالاتره واگه میبینی که کسی پیشنهاد نمیده شاید اطلاعاتی در موردش ندارن وگرنه تو خوزستان کیو کوشی تو سبکهای کاراته از همه بازارش گرمتره
البته تحمل زیادی میخواد
من 2سال تحملش کردم ولی بدنم نکشید چون تو سن رشد هم بودم خیلی لاغر شدم از تغذیه این چیزا هم حالیم نبود
10 سال پیش بود
دوست عزیز قبلا هم به شما جواب داده شد که بحث کردن در مورد اینکه کدوم رشته رزمی از بقیه بهتر و بالاتره بی فایدست و اشتباهه.
اینو همه کسایی که مدت زیادی ورزش رزمی انجام میدن درک میکنن. اما کسایی که تازه کارن یا مدت کمی ورزش رزمی انجام دادن مدام سر این موضوع بحث میکنن.
موفق باشید.
تفاوت کونگفو با رزم ایران چیه؟
کدومشون رو پیشنهاد میکنید؟
سلام
رزم ایران نیست که رزم اوران هست
بستگی داره که شما چه میزان خشونت دوست داشته باشین
رزم اوران بیشتر روی مبارزه کار میکنه و تکنیک های مبارزاتی داره که بیشتر برای حالت های مبارزه به کار میاد کنگ فو کار نکردم ولی احتمال زیاد خشونتش خیلی باید کم تر باشه
سلام قربون دستت حتما یه نگاهی به اون دائرةالمعارف که گفتی بندازی.
نظرت کلا در مورد ووشو چیه؟نسبت به جودو و کونگ فو چی؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)