تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 26 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 255

نام تاپيک: بهترین رشته رزمی از دید شما / در کدام رشته رزمی فعالیت دارید؟

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سلام

در مورد تفاوت آی کیدو و جوجیتسو همونطور که گفتم آی کیدو یه جور جنبه ی نمایشی داره تا کاربردی
    درباره تفاوت تاریخی این دو رشته باید عرض کنم که :

آیکیدو در اصل نشأت گرفته از سامورایی های قدیمه که سبک مبارزه ی بی سلاحشون همین آیکیدو بوده. لباسی که میپوشن هم دقیقا لباس سامورایی هاست با پاچه های گشاد و بزرگ...

در واقع جوجیتسو رو اختراع کردن برای مقابله با سامورایی ها... سامورایی ها یه زمانی انسان های جوانمرد و خوبی بودن که در خدمت فقرا و برای احقاق حق مظلومان از ظالمان خدمت میکردن. اما یواش یواش با مرور زمان اونها جیره خوار ثروتمندان و فئودال ها شدند و روح جوانمردیشون از بین رفت. به طوری که پس از مدتی سامورایی ها فقط شر خر ها و مزدور های ثروتمندان بودند.

ورزش های 20 گانه بوجوتسو یا همون کاراته امروزی برای مقابله با سامورایی ها ابداع شد. ورزش جوجیتسو برای حالت مبارزه بی سلاح و نزدیک با سامورایی ها که آیکیدو نام داشته طراحی شد. و این سیر تاریخی خودش گویای این هست که جوجیتسو برتر از آی کیدو هست.

اما از لحاظ فنی باید بگم که :

آیکیدو بیشتر تکیه بر قفل کردن دست و مفصل داره ولی جوجیتسو تکیه اصلیش استفاده از نیروی درونی و به خصوص نیروی نشأت گرفته از کمر و لگن است. در آیکیدو از اونجایی که از نیروی درون استفاده نمیشه ، وزن حریف تاثیر زیادی تو پیروزی داره. به طوری که حریفی که وزن بیشتری داره یا استخوان های درشت تر و مچ دست قوی تری داره به طور قریب به یقین پیروز مبارزه میشه اما تو جوجیتسو این طور نیست. و خیلی راحت میشه با اندام کوچک به حریفی بزرگ غلبه کرد.

یه مساله دیگه هم هست که باعث شده من از آیکیدو اصلا خوشم نیاد. اونهم فلسفه و نحوه احترامات در این رشته هست. احترام گزاشتن تو این رشته یه جورایی شبیه سجده کردنه...
    یه تریپ شبیه احترام گزاشتن تو کارتون ای کیو سان. اگه دیده باشین اونها هم لباس سامورایی میپوشن و فلسفه شون هم یه جورایی اینه که استاد حکم خدا رو برای هنرجو ها داره.

در هر صورت آیکیدو با روحیات من سازگار نیست. و من از جوجیتسو بیشتر خوشم میاد چون با روح کاراته و فلسفه ی اون بسیار نزدیک تره.

شما هر جور مایلی....

در مورد اینکه رشته ی جوجیتسو تو شهر شما نیست من پیشنهادم به شما ورزش کاراته است. نه به خاطر اینکه خودم این رشته رو کار میکنم. به خاطر اینکه کاراته مجموعه ی 20 ورزش هست که جوجیتسو رو هم تو خودش داره. البته بستگی به استادت داره که بلد باشه بعضی از اون 20 رشته رو و بخواد آموزش بده یا اینکه بلد نباشه و فقط کاراته ی امروزی رو بلد باشه و آموزش بده.

امیدوارم موفق باشی.
    سلام و بازم از توضیحات نابت ممنونم.
    این که میگی کاراته ترکیب 20 ئرزشه میتونی این ورزش ها رو نام ببری؟
    بعدش هم کاراته هزارتا سبک داره من کدوم رو برم که حرف های بالام و حرف تو که میگی 20 ورزش توش صدق کنه؟

2. این کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

سلام من درست متوجه نشدم اینایی که من گفتم باس راتن و سبک روسی میشه حالت جوجیستو ای کیدو یا هیج کدوم؟؟؟؟؟؟؟////
    توی نجف اباد یا اصفهان یه ادرسی هست که جوجیستو را اموزش بدن بهم میدین
    درضمن خودش یک رشتست یا یک سری فن هست؟
    سلام

اگه دقت کرده باشی ، من گفتم که :

سلام

ببین دوست من دفاع شخصیی که امروزه داره تو ایران تدریس میشه دو رشته بیشتر نیست:

1- جوجیتسو

2- آی کی دو
    من منظورم تو ایران بود. بقیه کشور ها رو اطلاعی ندارم.

در مورد آدرس نمیدونم شرمنده

جوجیتسو خودش یک رشته است. فیلم سینمایی کمربند قرمز رو اگه دیده باشین در مورد این رشته است. تلویزین هم نشون داده چند بار.

موفق باشی.

4. 2 کاربر از shahshahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

سلام و بازم از توضیحات نابت ممنونم.
    این که میگی کاراته ترکیب 20 ئرزشه میتونی این ورزش ها رو نام ببری؟
    بعدش هم کاراته هزارتا سبک داره من کدوم رو برم که حرف های بالام و حرف تو که میگی 20 ورزش توش صدق کنه؟
    سلام

من این مطالبو تو یه دائرةالمعارف ورزش های رزمی خوندم. الان دقیق یادم نیست و هر چی هم تو اینترنت میگردم پیداش نمیکنم. یه مقدار صبر کن تا من دوباره برم کتابخونه و اون دائرةالمعارف رو پیدا کنم.

در مورد اینکه چه سبکی بری بازم بستگی به علاقه ات داره.

سبک های کاراته خیلی زیادن و آدم گیج میشه کدومو انتخاب کنه.

ولی 4 سبک اصلی وجود دارند که قدمتشون از همه سبک های دیگه بیشتره:

گوجوریو ، واداریو ، شیتوریو ، شوتوکان

که امروزه دیگه سبک شوتوکان منحل شده... بقیه سبک ها بعدا ابداع شدند و به سبک های کاراته اضافه شدن.

موفق باشی.

6. 2 کاربر از shahshahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yas_6969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

بعدش هم کاراته هزارتا سبک داره من کدوم رو برم
    اگر زیاد به خشونت و اینکه سختی بکشی علاقه نداری بهت پیشنهاد میکنم شیتوریو بری که سرعت شیتوریو کارها رو به جرات میتونم بگم که هیچ ورزش و سبک دیگه ای نداره.
    ولی نه اگه میخوای بدن خیلی سفت و قدرت زیادی داشته باشی و مبارزه هایی بکنی که تمام نیروت و تخلیه کنی کیوکوشین بهترین سبک هستش.
    این دو باز هم از یه چیزی با هم مشترک هستن و اون هم روح کاراته هست که من یکبار هم گفتم کاراته کاری که نتونه روح و تمرکز خودش و قوی کنه به هیچ دردی نمیخوره کار کردنش.

8. 2 کاربر از yas_6969 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yas_6969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

آیکیدو بیشتر تکیه بر قفل کردن دست و مفصل داره ولی جوجیتسو تکیه اصلیش استفاده از نیروی درونی و به خصوص نیروی نشأت گرفته از کمر و لگن است. در آیکیدو از اونجایی که از نیروی درون استفاده نمیشه ، وزن حریف تاثیر زیادی تو پیروزی داره. به طوری که حریفی که وزن بیشتری داره یا استخوان های درشت تر و مچ دست قوی تری داره به طور قریب به یقین پیروز مبارزه میشه اما تو جوجیتسو این طور نیست. و خیلی راحت میشه با اندام کوچک به حریفی بزرگ غلبه کرد.
    من خودم از آی کی دو خوشم نمیاد ولی این و میدونم که این طور نیست که حریف وزن بیشتر یا استخوان درشتر داشته باشه صد در صد پیروز هست آی کی دو هم از نیروی درون خیلی استفاده میکنه اما با استفاده از نیروی فکر و استفاده ار حرکت بسیار پر کاربرد تایساواکی _همون جا خالی دادن خودمون) که تو سبک های دیگه هم کاربرد زیادی داره اینم بدونید که ابدا کننده این سبک موریهه اوشیبا لقب جنگجوی شکست ناپذیر و داره.
    بیشتر فنون دفاع شخصی نظامی ها هم برگرفته از فنون آی کی دو هست

یه مساله دیگه هم هست که باعث شده من از آیکیدو اصلا خوشم نیاد. اونهم فلسفه و نحوه احترامات در این رشته هست. احترام گزاشتن تو این رشته یه جورایی شبیه سجده کردنه.
    دوست عزیز کلا در تمام سبک های کاراته احترام گذاشتن به استاد به طور رسمی و صحیح اون همون سجده هست که خیلی از کلاس های کاراته اون و رعایت نمیکنن.

10. 2 کاربر از yas_6969 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_oyama's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    sbr

پيش فرض

بچه ها اینجا چرا کسی کیوکوشین رو پیشنهاد نمیده / ؟
    قبلا گفتم کیوکوشین یه سرو گردن از همه رزمیا بالاتره واگه میبینی که کسی پیشنهاد نمیده شاید اطلاعاتی در موردش ندارن وگرنه تو خوزستان کیو کوشی تو سبکهای کاراته از همه بازارش گرمتره
    البته تحمل زیادی میخواد
    من 2سال تحملش کردم ولی بدنم نکشید چون تو سن رشد هم بودم خیلی لاغر شدم از تغذیه این چیزا هم حالیم نبود
    10 سال پیش بود

12. این کاربر از amir_oyama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

قبلا گفتم کیوکوشین یه سرو گردن از همه رزمیا بالاتره واگه میبینی که کسی پیشنهاد نمیده شاید اطلاعاتی در موردش ندارن وگرنه تو خوزستان کیو کوشی تو سبکهای کاراته از همه بازارش گرمتره
    البته تحمل زیادی میخواد
    من 2سال تحملش کردم ولی بدنم نکشید چون تو سن رشد هم بودم خیلی لاغر شدم از تغذیه این چیزا هم حالیم نبود
    10 سال پیش بود
    دوست عزیز قبلا هم به شما جواب داده شد که بحث کردن در مورد اینکه کدوم رشته رزمی از بقیه بهتر و بالاتره بی فایدست و اشتباهه.

اینو همه کسایی که مدت زیادی ورزش رزمی انجام میدن درک میکنن. اما کسایی که تازه کارن یا مدت کمی ورزش رزمی انجام دادن مدام سر این موضوع بحث میکنن.

موفق باشید.

14. 2 کاربر از shahshahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

تفاوت کونگفو با رزم ایران چیه؟
    کدومشون رو پیشنهاد میکنید؟

16. این کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه genius_islamic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    بروجن

پيش فرض

تفاوت کونگفو با رزم ایران چیه؟
    کدومشون رو پیشنهاد میکنید؟
    سلام
    رزم ایران نیست که رزم اوران هست
    بستگی داره که شما چه میزان خشونت دوست داشته باشین
    رزم اوران بیشتر روی مبارزه کار میکنه و تکنیک های مبارزاتی داره که بیشتر برای حالت های مبارزه به کار میاد کنگ فو کار نکردم ولی احتمال زیاد خشونتش خیلی باید کم تر باشه

18. این کاربر از genius_islamic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سلام

من این مطالبو تو یه دائرةالمعارف ورزش های رزمی خوندم. الان دقیق یادم نیست و هر چی هم تو اینترنت میگردم پیداش نمیکنم. یه مقدار صبر کن تا من دوباره برم کتابخونه و اون دائرةالمعارف رو پیدا کنم.

در مورد اینکه چه سبکی بری بازم بستگی به علاقه ات داره.

سبک های کاراته خیلی زیادن و آدم گیج میشه کدومو انتخاب کنه.

ولی 4 سبک اصلی وجود دارند که قدمتشون از همه سبک های دیگه بیشتره:

گوجوریو ، واداریو ، شیتوریو ، شوتوکان

که امروزه دیگه سبک شوتوکان منحل شده... بقیه سبک ها بعدا ابداع شدند و به سبک های کاراته اضافه شدن.

موفق باشی.
    سلام قربون دستت حتما یه نگاهی به اون دائرةالمعارف که گفتی بندازی.
    نظرت کلا در مورد ووشو چیه؟نسبت به جودو و کونگ فو چی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •