دادش دیگه مشکلی نیست چون فردا دارم میرم پسش بدم . چون این 3150 که من خریده بودم انگار دست دوم بوده . و اینرو با انجام ریکاوری هارد متوجه شدم . به فروشنده هم گفتم قبول کرد . و بهش ثابت شد . فردا قرار ببرم پلمو پس بگیرم .
دادش دیگه مشکلی نیست چون فردا دارم میرم پسش بدم . چون این 3150 که من خریده بودم انگار دست دوم بوده . و اینرو با انجام ریکاوری هارد متوجه شدم . به فروشنده هم گفتم قبول کرد . و بهش ثابت شد . فردا قرار ببرم پلمو پس بگیرم .
سلام دوستان.خیلی ممنون از پست های حرفه ایتون.ممنون میشم به سوالات من هم جواب بدین.
من بین DV6 3150 و 3142 موندم! میخوام به جای PC از لپ تاپ استفاده کنم اما کار حرفه ای انجام نمیدم.در حد آفیس و نت و فیلم.اگه وقت کنم که به ندرت The Sims!![]()
1.با توجه به تفاوت قیمت این دو به نظرتون بهتره خسیس بازی در نیارمو 3150 رو بخرم یا اینکه خرج الکیه؟!
2.مدل DV6 3299 & 98 خیلی ظاهر زیبایی دارن اما گویا تو ایران نمیشه یافتشون.شما جایی سراغ دارین؟
3.اگه جای خاصی تو مشهد میشناسین که بهتره از اونجا خرید کنم ، ممنون میشم راهنمایی کنید.
3142.4 رنگش shell white هستش و نتونستم بیابم که argento این مدل چه شماره ای داره.
3150 رم بيشتري داره پس سريع تره هارد بيشتر داره به همراه فينگر پرينت
سري 3200 بايد سفارشي بگيري كه هر كسي نمي اره
تو مشهد هم چند نفري هستن خواستي خصوصي ادرسشونو بدم بهت
انا رنگاش:
Sonoma Red with Link pattern - Plastic Finish
Shell White with Link pattern - Plastic Finish
Champagne with Link pattern - Plastic Finish
Black Cherry with Link pattern - Plastic Finish
اين رنگ رو نداره:
Argento with Stream pattern - Brushed Aluminum
---------- Post added at 09:06 AM ---------- Previous post was at 09:03 AM ----------
يعني چي؟
چه طور همون زمان مي خريدي متوجه نشدي؟
اخه پلمپ بود جلو خودم باز کرد . بهش که گفتم زنگ زد به شرکتی که ازش میگیرن گفتن اشتباه شده بود و اون لب تاپ 1 ماه پیش به 1 نفر فروختن . و واسه اینکه چک طرف محل نداشت لب تاپ رو با ترفند این که بیا زمانتش را برات بزنیم ازش پس گرفتن . اینجور که گفتن 2 روز دستش بوده . الانم من پس دادم . پولشم تمام و کمال پس گرفتم . کلی هم ازم معذرت خاهی کرد .
اینم بگم این 3 روزی که دستم بود اصلا باش حال نکردم . نمیدمنم چیجوری بگم خمچین لپ تاپ خوش دستی نیست . به دا نمیشینه جدا از اینکه قبلا مصرف کرده بود بیشتر برای ایکه خوشم نیومده بود پس دادم .. البته نظر شخصی .
اين يعني چي؟اخه پلمپ بود جلو خودم باز کرد
اشتباه شده بود و اون لب تاپ 1 ماه پیش به 1 نفر فروختن .
من بودم از شركت شكايت مي كردم!
قرامت مي گرفتم علاوه بر اصل پول
اسم شركت رو بگو!
در كل لپ تاپ تو ذوق مي زنه وقتي يه مبلغي رو مي دي و چيزي كه انتظارشو داري گيرت نمي اد
یعنی اینکه جعبش توسط شرکت که ضمانت کرده بود بسته بود وفروشنده جلو خودم چسبشو باز کرد . اسم شرکتش رو نمیدونم ولی اسم ظمانت نامه الماس بود . شکایت میکردم ؟؟؟؟ من از ایمکه پولم پس گرفتم کلی خوشحالم بودم .
خوب ديگه حرفه اي نبودي
الماس خوب اينم از گارانتي الماس كه اين همه روش اسكي مي رن فروشنده ها
خوب اگه يه خورده سخت مي گرفتي اون شركت ديگه تكرار نمي كرد جنس دسته دو به اين و اون انداختن
همین که فهمیدم دست دو بود کلی خوشحالم . کملا اتفاقی بود . 1 عکسم رو اشتباهی پاک کردم گفتم ریکاوری میکنم . وقتی ریکاوری کردم کلی عکس توش بود 2 فیلمم بود هجمش زیاد بود ریکاوری نکردم . حالا عزیزان دقت کنن 2باره لپتاپ منو بشون نفروشن .
تازه توجه کردم هاردشم بد سکتور داشت تقریبا . خدا رو شکر رفع شد و پس دادیم . حلا دنبال یه مدل دیگه هستم .
امروز واسه يكي از دوستام 3150 خريدم
1.120.000 با يك سال گارانتي تعويض بي قيد و شرط
دوباره سلام دوستان.با تشکر از راهنماییتون.من دیگه دارم میخرم این 3150 رو...اما یکم نگرانم که نکنه آک نباشه...آخه چند تا پست تو بحثای مختلف دیدم و جالب توجه اینه که همه هم 3150 بودن!
گفته بودین یه جایی که گارانتی رو تو سایت رجیستر کن...کدوم گارانتی کدوم سایت؟!
و اینکه کلا فردا که رفتم چیکار کنم که فروشندهه سرم کلا نذاره؟!آخه فکر کنم همه سر آدم کلا میذارن مگه اینکه خلافش ثابت بشه!!
به هر حال،منتظر راهنماییتون میمونم...مزسی...خیلی زیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)