سلام
SX210 یکی از انتخابهای من هست برای خرید.
در مورد مشکل صدای موتور برای زوم حین فیلمبرداری، چه نظری داری؟
آیا قابل اغماض هست؟
سلام
SX210 یکی از انتخابهای من هست برای خرید.
در مورد مشکل صدای موتور برای زوم حین فیلمبرداری، چه نظری داری؟
آیا قابل اغماض هست؟
دوست عزیز دوربین خوبیه
من اصلا صدای زوم حین فیلمبرداری رو نشنیدم
حالا دوستان دقیق ترن شنیدن،اما چیزی نیست که اذیت بکنه
تایید میشه
منم با اینکه بیش از 30 کلیپ فیلمبرداری داشتم با این دوربین ولی تا دحالا صدای موتور زوم رو نشنیدم
یا شایدم انقدر صدا کم بوده که منمتوجه نشدم![]()
ممنون
ضمنا این موضوع رو هم من از فرومها و سایتهای مختلف مثل dpreview و dcresource خوندم و اصلا تجربه شخصی نبوده.
عوضش من خودم تو این قضیه کاملا تجربه دارم بزار راحتت کنم صدای موتور زوم در محیط ساکت کاملا هم در فیلم بوضوح ضبط میشه. اما نگران نباش چیز خیلی مهمی نیست زیادم روش حساسیت بخرج نده جای شلوغ معلوم نمیکنه. عوضش خوبی زیاد داره و می ارزه. این دوربین جزو پر فروش ترین و زبانزد ترین و بروز ترین دوربین های در حال حاظر کانن هستش.
خودم بیشتر از هر کسی رو انتخاب دوربینم حساس بودم اما الان که اینو انتخاب کردم راضیم و خیلی هم دوسش دارم. البته دیگه شمارو نمی دونم از دوربینتون چه انتظاراتی داری شاید این امر برای شما صادق نشد.
من تو دنیا (چه سایت های خارجی و داخلی) نشنیدم کسی در موردش بد بگه. بهتره به کلیپ هایی هم که قبلا در مورد این دوربین گذاشتم یه نگاهی بندازی برا کسی که قصد خریدشو داره خالی از لطف نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by varians; 02-02-2011 at 22:49.
vvc عزیز بازم مقایسه SX210 با HX5 رو بزار![]()
چند روز منتظرم هوا افتابی بشه برم با هر دوتاشون عکس بگیرم
هوا اجازه نمیده الانم که داره برف میاد
در اسرع وقت چنتا عکس هم در نور روز میزارم ببینید![]()
خیلی خیلی خیلی ممنون از دوستای خوبم naamre و vvc به خاطر توضیجات خیلی خوب و وقتی که گذاشتین، واقعا متشکرم.
آقا دیدین قیمت این دوربین چه بالا رفته ؟ موقعی که من می خواستم بخرم دیجیکالا زده بودش 320،000 تومن اما الان زده 345،000 تومن
ولی خوب موقعی خریدما !
حالا دلیل این افزایش قیمت چیه ؟
فکر کنم نسبت به دوربینهای همرده خودش خوب از اب در اومده
یکی هم اینکه خیلی ها انتخاب اولشون تو این قیمت همینه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)