تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 12 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 115

نام تاپيک: SX30 vs FZ-40

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    فکر کنم موضوعی که باعث اختلاف شده برابری مفاهیم واقعی در دنیای دوربین دیجیتال با اصطلاحات تقریبا بازاری دوربینهای compact و like هست
    این ماکرو و تله ماکرو و سرعت عکاسی پیاپی و زوم و ... در slr و دوربینهای دیگه کمی متفاوته
    در کامپکتها این مفاهیم بیشتر جنبه جذب مشتری دارند تا کارایی و کیفیت[COLOR="Silver"]
    اون سطر اول رو بیشتر توضیح بدید

نمیدونم عکس های پست #52 برای شما نمیاد یا نمیبینید
    میشه تبلیغ (جذب مشتری) یا واقعیت (کارایی و کیفیت) رو توشن دید
    شما چی میبینید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جان من، بنده که چیزیرو انکار نکردم، میگم همشون این انکان رو دارن، جایی گفته که کنن این کار رو نمیکنه؟ گفتم برای مقایسه باید ضریب بزرگنمایی این دو دوربین رو پیدا کرد، اونوقت میشه گفت،ok پس این دوربین به دلیل ضریب بزرگنمایی بالاتر عکس های ماکرو با بزرگنمایی بیشتر میگیره، رو هوا و بی عدد که نمیشه نتیجه گیری کرد دوست من، اگر جایی مطلبی در این خصوص دیدی لینک بدید همه استفاده بکنیم (شاید پاناسونیک برتر باشه ولی عددی برای مقایسه وجود نداشته که بشه گفت کدوم برتره).
    شما انکار نمیکنید اما میگید sx30 و همه دوربین ها این قابلیت رو دارند
    خوب مرد حسابی شما عددی برای ضریب بزرگنمایی ندیدید من هم همین تور .اما میشه عکس که حاصل اون عدد هست رو دید و عدد رو حدس زد نمیشه
    حالا شما از نمونه های هر دو ببینید از FZ100 که همین پست 52 هست

سلام دوست عزیز من خودم با hs10 تله ماکرو انداختم

2. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه behrang_shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

نمونه عکس های ماکرو کانن sx30:

4. 3 کاربر از behrang_shadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اینا که هیچ کدوم اگزیف ندارند!!!!!!!!
    حالا بر فرض که مال sx30 باشه ایا توی تله گرفته شدند یا واید ؟؟؟؟

6. 3 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

همونطور که گفتم (نظر شخصی) کانن دارای قابلیت های حرفه ای و تخصصی بیشتری نسبت به رقیب هاشه و فکر میکنم به دلیل وجود آپشن های اضافه موجود که هر کدوم به دوربین اضافه میشه و قابلیت هاشو اضافه میکنه قیمت بالاتری نسبت به سایر دوربین ها داره که واقعا مفهوم slr like رو میرسونه و نمیشه بهش پدرسوختگی برای فروش قطعات گفت.

در مجموع اگر کسی دنبال امکانات زیاد و خاص میگرده هر دو این دوربین ها می تونن خوب باشن. (در انتخاب با نگاهی به آینده، به نظر من اگه کسی این دوربین رو بخره برای اینکه فقط عکس خونوادگی بگیره، زیادی پول پرداخت کرده، برای اینکار انتخاب های ارزون تری وجود داره، اما اگه دوست دارید مثل یک حرفه ای عکس بگیرید و نمی خواهید پول یک slr رو بپردازید، منطقیه که یک slr like بردارید و در صورت علاقه متعلقات اضافی برای گرفتن عکس های بهتر (که کانن تعداد زیادی آپشن برای آپگرید داره) بخرید که در مجموع پول یک بدنه حرفه ای رو هم ندادید.
    خودم هم که با دوربین کار نمیکنم ولی رفتم فلاش اکسترنال هم خریدم، چون احساس کردم به دردم می خوره.

اگر کسی بیشتر دنبال گرفتن عکس های با کیفیت میگرده و نیازی به آپشن های خاص مثل زوم زیاد و ... نداره به نظرم اشتباهه پول برای دوربین های سوپرزوم بده (چون نا خودآگاه کیفیت اپتیکشون بخاطر چنین لنزی به شدت کاهش پیدا میکنه) و بهتره یا یک slr like مثل G12 تهیه کنه (که کیفیت اپتیک و عکس به مراتب بهتری دارند). یا یک SLR ارزون و یک لنز معمولی بگیره.

(مطالب کاملا دوستانست و امیدوارم کسی برداشت بدی نکنه)

---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------

اینا که هیچ کدوم اگزیف ندارند!!!!!!!!
    حالا بر فرض که مال sx30 باشه ایا توی تله گرفته شدند یا واید ؟؟؟؟
    عکس هارو از سایتی گرفتم که ف ی ل-ت ر شده و مجددا آپ کردم، فقط نمونه بوده نمیدونم با چه فوکال لنتی گرفتن، ولی نباید تعجب کنید، باور کنید لا اقل همه دوربین های کنن این کار رو میکنن، بقیه رو نمیدونم.

8. 2 کاربر از behrang_shadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه ها لطفا يه نفر با دليل و سند بگه كه sx30 اين قابليت كه نميدونم اسمش چيه( تله ماكرو) رو داره يا نه? من هفته ديگه بعد از امتحاناتم يا fz100 ميخوام بگيرم يا sx30 دليل انتخاب fz100 فقط همين تله ماكرو هستش كه چنين چيزي فوق العادست ولي اگه sx30 هم داره اكه كنون رو بخرم

بچه ها چند تا سوال دارم كه بي ربط با بحث تاپيك نيست دوستاني كه اطلاعت دارن لطفا دريغ نكن

1. واقعا فرق فلش با برد 9متر و 6متر در چيه چه جاهايي تفاوت رو نشون ميدن
    2. فرق فيلمبرداري hd و full hd ميتونه فقط رزوليشن باشه يا قطعا full hd بهتره? اخه fz100 فول اچ دي فيلم ميگيره وsx30 اچ دي
    3 . عكاسي raw يعني چي دقيقا اگه منظور بدون فشرده سازي عكس بگيره يعني كيفيت عكس در اين حالت بيشر بايد باشه نه? يا داستان چيز ديگست? اخه بازم fz100 داره sx30 نداره
    دوستان پيشاپيش ممنون خيلي از برند پاناسونيك براي دوربين بدم مياد ببخشيد رك ميگم اما انگار بايد تسليم بشم
    Last edited by bille_jean2001; 15-01-2011 at 01:18.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

1. واقعا فرق فلش با برد 9متر و 6متر در چيه چه جاهايي تفاوت رو نشون ميدن
    2. فرق فيلمبرداري hd و full hd ميتونه فقط رزوليشن باشه يا قطعا full hd بهتره? اخه fz100 فول اچ دي فيلم ميگيره وsx30 اچ دي
    3 . عكاسي raw يعني چي دقيقا اگه منظور بدون فشرده سازي عكس بگيره يعني كيفيت عكس در اين حالت بيشر بايد باشه نه? يا داستان چيز ديگست? اخه بازم fz100 داره sx30 نداره
    دوستان پيشاپيش ممنون خيلي از برند پاناسونيك براي دوربين بدم مياد ببخشيد رك ميگم اما انگار بايد تسليم بشم
    تله ماکرو باید یک عبارت بازاری باشه، مثل اینکه بگید پاناسونیک OIS داره و کانن نداره، در حالیکه داره و تاکید خاصی روش نکرده. همونطور که تو نمونه عکس های کانن هم میبینید چیزی در این خصوص کم نداره، انگار که با میکروسکوپ عکس گرفتن.
    1. خیلی تاثیر نداره
    2. فول اچ دی بهتره، (اما کیفیت به فرمت فشردگی هم بستگی داره)
    3. row امکان خیلی خوبیه، اما باید حال ادیت عکس ها تک به تک رو داشته باشید (فقط تک و توک عکس های مهم برای کارهای خاص رو ممکنه با row بگیرید، وگرنه به طور معمول jpeg عکاسی میکنن)
    Last edited by behrang_shadow; 15-01-2011 at 13:03.

11. 3 کاربر از behrang_shadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

با توجه به نظرات دوستان که زیبا وجالب بود باید عرض کنم خرید یک دوربین به عواملی بستگی داره
    که قیمت اندازه و نوع کارکرد رو شامل میشه
    بطور مثال یکی کامپکت لازم داره یکی سوپر زوم و یکی هم نیمه حرفه ای
    پس هر دوربینی مشتری خاص خودش رو داره
    این صحبتها هم برای اینکه دوستانی که قصد خرید دوربین دارند کالای مودرد نظر خودشون رو بخرن

13. 4 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

عرض کنم باید بگم در مجموع خروجی SX30 کمی کاربردی تر و خروجی FZ40 قابل استفاده تر است

برتری های SX30:
    1-زوم بیشتر
    2-LCD قابل حرکت
    3-امکان نصب فلاش خارجی external
    4-زاویه وایدتر
    5-دیافراگم بازتر
    6-شاتر سریع تر

برتری های FZ40
    1-اندازه LCDبزرگتر
    2- پشتیبانی بهتر از RAW
    3-ایزوی تقویت شده
    4-وزن و اندازه کوچکتر
    5-قیمت ارزانتر
    6-زمان نور دهی طولانی تر

در مجموع این دو دوربین در یک سطح هستند و بر اساس نوع عکاسی باید بین آنها یکی را انتخاب کرد.
    اشتباهی که بعضی دوستان می کنند در مورد فلاش این دوربین است.با توجه به کفشک فلاش بر روی sx30 در هر حال امتیاز عکاسی با فلاش با وجود گرانتر و سنگین تر شدن دوربین به ان تعلق می گیرد.(وگرنه باید بعضی کامپکت ها را از بعضی slr ها یرتر دانست!!!)
    من برترین مزیت sx30 رو تله قویتر و امکان استفاده از فلاش خارجی و noise reduction پردازنده کنون می دانم و برترین مزیت fz40 رو raw و فیلمبرداری بهترش میدونم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

15. 5 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abera's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    green house

پيش فرض

تله ماکرو باید یک عبارت بازاری باشه، مثل اینکه بگید پاناسونیک OIS داره و کانن نداره، در حالیکه داره و تاکید خاصی روش نکرده. همونطور که تو نمونه عکس های کانن هم میبینید چیزی در این خصوص کم نداره، انگار که با میکروسکوپ عکس گرفتن.
    سلام
    دوست عزیز تله ماکرو چیزی نیست که یه برند اونو داشته باشه و روش تاکید نداشته باشه. مثلا شما میخاید از یه حشره خیلی زبرو زرنگ که نمیتونید دوربینو به فاصله یک سانتیمتری اون برسونید تله ماکرو به دادتون میرسه. در ضمن شما جواب سوال من رو نداید که اختلاف تله ماکرو در 24x و بزرگنمایی که شما فرمودید در لنزهای ماکرو slr در چیه؟
    چون شما فرمودید که این مطالب عامیانست و ما باید بیشتر مطالعه کنیم.پس لطفا راهنمایی کنید.من بزودی قصد خرید دارم.

17. این کاربر از abera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

11

سلام
    دوست عزیز تله ماکرو چیزی نیست که یه برند اونو داشته باشه .
    این قسمتش کاملا درسته

با اینکه یکبار توضیح دادم و لی دوباره خدمتتون عرض کنم که:
    ببنید: مثلا یک لنز 200مم دارید (بیخیال 24x بشید چون یه عبارت بازاریه (باید در فوکال لنت صحبت کنید)) این لنز بر فرض ماکرو هستش، این لنز در کمترین فاصله فوکاسش (که ممکنه هرچی باشه) با ضریب بزرگنمایی 1x (یعنی تصویری به اندازه واقعی سوژه) تصویری روی سنسور دوربین به وجود میاره، که در لنزهای عادی این ضریب یه چیزی مثل 0.24x هستش.
    (24x) میشه حدود 600مم، که در کمترین فاصله فوکاس این لنز (حالا هرچی) با ضریب 1x (یا مقداری که نمی دونیم چه ضریبی هستش) تصویر ایجاد میکنه و وقتی از سوژه فاصله بگیرید از مقدار برابری ضریب کم میشه. فقط با ارائه مشخصات سازنده یا مقایسه دو دوربین کنار هم و عکس گرفتن از موضوعی ثابت میشه به یه نتیجه اخلاقی درست رسید.
    در عکس های ماکرو که از کانن گذاشتم به وضوح میبینید در این خصوص چیزی که کم نداره، امکان برتری هم براش هست، عکس ها شبیه عکس های یک میکروسکوپ شدند.
    یه مقدار باید با لنزها کار کنید تا کم کم داستانشون دستتون بیاد و درک مطلب درستی داشته باشید (خودم تا همین 6ماه پیش درست متوجه مفهوم لنز ماکرو نمی شدم، که با خوندن چندتا مقاله و بررسی مشخصات لنزها داستان دستم اومد)
    دست آخر، زیاد دل نگران نباشید، هرکدوم از این دوربین هارا بخرید به اندازه کافی خوب هستند که بتوانید از عکاسی لذت ببرید.
    Last edited by behrang_shadow; 15-01-2011 at 17:42.

19. 3 کاربر از behrang_shadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •