واقعا خیلی خوب و مفید بود دستتون درد نکنه
واقعا خیلی خوب و مفید بود دستتون درد نکنه
سلام
دوستان من مراحل روت کردن رو شروع می کنم و وقتی می رسم به بخشی که باید داخل Terminal Emulator چند خط فرمان بنویسم ، وقتی می نویسم SU می گه Permission Denied . میشه یکی از دوستان کمک کنه بگه مشکل از کجاس ؟؟؟؟؟
سلام
واسه desire z هم میشه از این روش به همین شکل استفاده کرد؟
کسی نیست به من کمک کنه؟؟؟؟؟![]()
من وقتی گزینه temproot now می زنم تو این حالت یه صفحه سیاه میاد هرچی صبر می کنم نمیره.45دقیقه صبر کردم بازم همینطور موند.
سلام . من گوشیم htc desire هستش. یه مشکلی پیدا کردم کسی میتونه کمکم کنه؟
گوشیم روشن نمیشه .. یعنی تا حالتی که صفحه سفید میشه و htc مینویسه بالا میاد بعدش دیگه جلوتر نمیره همونجا گیر میکنه..
باید چیکارش کنم؟
مرسی
سلام خسته نباشین
من قبلا گوشیمو روت و اس آف کرده بودم رام کاستوم ریخته بودم ولی بعدا خوشم نیومد رام اورجینال نصب کردم روتش پرید ولی همچنان s-off باقی موند الان میخام روتش کنم چیکار کنم ؟ شما هم که میگید باید به ترتیب باشه اول روت بعد s-off...
من توی مرحله دوم گیر کردم باید چیکار کنم
har kar mikonam goshim s-off nemishe chera ? hamin rahi ke shoma goftin miram . goshi ro rest konam s-on mishe mage ? plz komak konin :(
سلام ممنون از سایت خوبتونیه سوال داشتم من نرم افزار visionary روی گوشیم نصب کردم اما اون گوزینه ای هم که گفتینو زدم اما الان یه ساعته که نه پیغامی داده نه چیزی فقط میگه لطفا صبر کنید گوشی هم desire hd هست ممنون میششم کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)