وحید منظورت از هر پلتفرم هستش...که 5 تا انتخاب کنن
یا به طور کلی 5 تا بازی..؟
Assassin's Creed II
DarkSiders
Lara Croft and the Guardian of Light
Mafia II
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
Amnesia: The Dark Descent
Blur
F1 2010
Need for Speed: Hot Pursuit
Split/Second
Super Meat Boy
The Misadventures of P.B. Winterbottom
Fallout: New Vegas
Mass Effect 2
Battlefield: Bad Company 2
BioShock 2
Call of Duty: Black Ops
Metro 2033
FIFA Soccer 11
NBA 2K11
Pro Evolution Soccer 2011
Sid Meier's Civilization V
Napoleon: Total War
StarCraft II: Wings of Liberty
Warhammer 40,000: Dawn of War II - Chaos Rising
وحید منظورت از هر پلتفرم هستش...که 5 تا انتخاب کنن
خب اگه منظور اینه که مناسب چنین نظرسنجی نیستند درسته ولی هرکسی علایق شخصی خودش رو داره و نباید گفت بی فرهنگن
بعد منظورتون کدوم بازیه که جزو بهترینها نیست اما در رده های اوله ؟
من فکر می کنم دلیلش ندونستن زبان انگلیسیه ...فرض کن زبان انگلیسی بلد نباشی اصلا طرف ME2 می رفتی
اما COD رو یک بچه 10 ساله هم می تونه باز کنه برای همین این بازی اوله
نه وحید منظورش اینه که برای پلتفرم pc از هر سبک 1 بازی فقط تو نظر سنجی شرکت داده بشه اونم کسانی این بازیها رو انتخاب کنن که از حرفه ای های فروم هستن و همه سبکها رو تخصص داشته باشن.وحید منظورت از هر پلتفرم هستش...که 5 تا انتخاب کنن
شما یه نگاه به نظر سنجی ما با سایتهای دیگه بنداز همه چی دستت میادبعد منظورتون کدوم بازیه که جزو بهترینها نیست اما در رده های اوله ؟
star craft2 رو تو نظر سنجیه ما ببین کجاست واسه اونا کجا!ما کلآ داریم تو یه سیاره دیگه زندگی می کنیم انگار!!!: دی
اینم موافقم...زبان هم خیلی تاثیر داره(که باز همین بر می گرده به سطح فکری و سواد ما)من فکر می کنم دلیلش ندونستن زبان انگلیسیه ...فرض کن زبان انگلیسی بلد نباشی اصلا طرف ME2 می رفتی
اما COD رو یک بچه 10 ساله هم می تونه باز کنه برای همین این بازی اوله
Last edited by B.3.S.T; 25-01-2011 at 15:11.
حالا این واژه بد هم نیست هر کی بالاخره ممکنه در یه سری زمینه های فرهنگ درست رو پیدا نکرده باشهخب اگه منظور اینه که مناسب چنین نظرسنجی نیستند درسته ولی هرکسی علایق شخصی خودش رو داره و نباید گفت بی فرهنگن
بعد منظورتون کدوم بازیه که جزو بهترینها نیست اما در رده های اوله ؟
اصلا به جای اون میگیم گیمر حرفه ای نیست چه فرقی داره : دی
کسی که مثلا فقط شوتر یا فوتبال بازی می کنه خب معلومه در مود بازی سال نمی تونه درست تصمیم بگیره
الان من همه کسایی که توی انجمن می شناسم که گیمر حرفه ای هستن خودشون رو به یکی دو تا سبک خاص محدود نمی کنن و اکثر سبکارو بازی می کنن
این دیگه یه چیز واضح ست و توی کل دنیا ثابت شده و دیگه جای بحث نداره
در مورد بازی ها هم دیگه مشخصه دیگه.خیلی بهش اشاره شد
حتی از نظر فنی در نظر بگیرید توی پی سی بایوشاک 2 هم از این بازی که الان اوله بالاتر قرار می گیره
ولی حالا شما بیاید این نتیجه تخیلی که به وجود اومده رو ببینید. اوه مای گاد!!!
من در مورد همین چیزا قبلا هشدار داده بودم ولی توجه نشد....
اصل قضیه هم همینه و بحث ما توی تاپیک هم سر همینهبی فرهنگی که نیست ولی عدم آگاهی گیمر رو میرسونه و اینگونه نظرسنجی ها بیشتر جنبه شوخی داره تا حرفه ای.
اما در مورد تاپیک هم باید گفت تا کی دوست من!؟چند دهه باید بگذره تا سطح کیفی خودمون رو حداقل به نزدیک سایر کشورها برسونیم!
مطمئن باش این نه استارت واسه آیندس نه میشه بهش مثبت نگاه کرد واسه آینده گیم تو این سطح...ما اصلاح پذیر نیستیم چیزی که هیچ زمان نبودیم و تا ابد هم همین وضع پا برجا خواهد بود.
ما بحث می کنیم که یکمی این چیزا بهتر بشه و پیشرفت بکنه ولی انگار نه انگار...
آخه واقعا تا کی؟ خودمو الکی گول نزنیم مشکل فقط زبان انگلیسی و اینا نیست. ایراد های بنی اسرائیلی نگیریم!
حالا مس افکت نیاز به یکمی زبان شاید داشته باشه استار کرفت چی؟ اونم حتما در حد پروفسور های زبان باید باشیم نه؟! : دی
مشکل اینه که خیلی چیزا بد جا افتاده و در موردش هم خیلی توی این تاپیک گفتم و لازم نیست دوباره بگم...
منظورم اینه که برای هر پلتفرم 5 تا بازی تاپ انتخاب بشه. یعنی این سه تا تاپیک که الان زده شده هر کدوم 5 تا گزینه باشه و هر کی هم بتونه به یه دونه رای بدهوحید منظورت از هر پلتفرم هستش...که 5 تا انتخاب کنن
........
اصلا امیدوارم سال دیگه این موقع به خاطر وارد شدن به 2012 دیگه دنیا نابود شده باشه و این نظر سنجی هم وجود نداشته باشه : دی
من دیگه بحثی ندارم به اندازه کافی بحث کردیم
اگه زنده بودیم بای تا سال بعد![]()
Last edited by vahidgame; 25-01-2011 at 15:29.
کاملآ موافقم با این جملت..اصلا امیدوارم سال دیگه این موقع به خاطر وارد شدن به 2012 دیگه دنیا نابود شده باشه و این نظر سنجی هم وجود نداشته باشه : دی
چیزی که اصلاح نمیشه بهتره اصلآ وجود نداشته باشه...
مشکل شما اینه که ما پی سی بازهارو به عنوان گیمر به رسمیت نشناسید.بازم خوشحالم که cod در صدر قرار داره.واقعا حق cod بیشتر از ایناست.اگه نوشته رو بخونید نوشته best pc game .پس لازم نیست شما کنسول بازها آمپرتون بره بالا.ای بابا یعنی ما حق نداریم بهترین بازی پلتفرم خودمونو انتخاب کنیم.هرچی حرفی میزنیم این آقایون که فکر می کنن فقط اونا هستن که گیمرن راه می فتن و به شعور ما توهین می کنند.شاید شما خودتونو حرفه ای و همه جور سبک بازی کرده باشید ولی این. مطمئن باشید که pc بازها خیلی بیشتر از شما هستند.
جون مادراتون اینقدر پیشنهادات بی شرمانه ندین : دینه وحید منظورش اینه که برای پلتفرم pc از هر سبک 1 بازی فقط تو نظر سنجی شرکت داده بشه اونم کسانی این بازیها رو انتخاب کنن که از حرفه ای های فروم هستن و همه سبکها رو تخصص داشته باشن.
آخه از این خنده دار تر ندیده بودم!
آه وحید تو چرا اینقدر به نظر کاربرای سایت های خارجی اهمیت میدیشما یه نگاه به نظر سنجی ما با سایتهای دیگه بنداز همه چی دستت میاد
star craft2 رو تو نظر سنجیه ما ببین کجاست واسه اونا کجا!ما کلآ داریم تو یه سیاره دیگه زندگی می کنیم انگار!!!: دی
ما سلیقه و تفکر خودمون رو داریم و چون یکی از استارکرافت و کلا این سبک خوشش نمیاد دلیل نمیشه که بگیم به این شخص فرهنگ گیم رسوخ نکرده.
من خودم قبلا استراتژِی هایی مثه Command & Conquer: Generals رو خیلی بازی می کردم ولی تنها استراتژی که خیلی باهاش به معنای واقعی حال کردم 1&2 Warhammer 40,000: Dawn of War بود از اون موقع دیگه گذاشتمش کنار کلا این سبک رو چون اون چیزی که می خواستم توش نبود!!
بعدشم مطمئنا تو این نظر سنجی استراتژی انتخاب نمیکنم. حالا من نباید شرکت کنم؟
البته من نظر سنجی PC رو امسال شرکت نکردم چون یه دونه بازی هم روش انجام ندادم امسال!!
این دیگه اسمش رو نمیشه گذاشت نظر سنجی این میشه محدود کردن بقیه به اون چیزی که خودت دوست داری!!منظورم اینه که برای هر پلتفرم 5 تا بازی تاپ انتخاب بشه. یعنی این سه تا تاپیک که الان زده شده هر کدوم 5 تا گزینه باشه و هر کی هم بتونه به یه دونه رای بده
همین گیم اسپاتی که اینقدر میگی فلان و این حرفا چنتا نامزد داشت برای بازی سال؟
کلا شماها دوست دارین اون چیزی که می خواین بشه و اگر نشه همه چیز مشکل داره و اسبابی باید فراهم بشه تا اون چیزی که مد نظرتون هست اتفاق بیوفته.
Last edited by Masoud King; 25-01-2011 at 16:31.
بحث اینه که فرهنگ گیم تو ایران درست جا نیفتاده.
یه سری بازی مشخص رو همه بازی میکنن و حتی جرئت این کارو ندارن که 1 بار بازی با سبک جدید رو بازی کنن. نمونه ی بازی ها با سبک جالب که تو ایران بازی نمیشه ماریو و بازی های سبک پلتفورمر هست
داداش.............پیاده شو با هم بریم.......توهین موهین هم نکن.
کسایی که فعلا به اول شدن cod ایراد گرفتن خودشون pc گیمر هستن (vahid game و b3st1) بهتره اول کلا مخاطب اون حرف رو بشناسیم بعد شروع به انتقاد از اون طیف یا ادما بکنیم.........
مرسی.
.
.
Last edited by halflife g; 25-01-2011 at 18:02.
واقعا؟پس چرا نظر دیگر پی سی بازارو قبول ندارن؟
نمی دونم تا یه نظرسنجی را میفته و بعضی آدما که حالا از بچگبشون گیمر بودن تا می بینن که نظر مخالف اوناست بحث بی فرهنگی رو پیش می کشن.من نمی دونم که فرهنگ جاافتادن تو بازی های رایانه ای یعنی چی؟
شما می دونید علاقه یعنی چی؟مثلا اینکه که یکی تو بحث سینما از یه سبک اکشن خوشش میاد یکی خوشش نمیاد و مثلا فیلم تخیلی خوشش میاد.بازی هم همینه یکی از یه سبکی خوشش میاد حالا شما چرا سبک مورد علاقه خودتونو به یکی تحمیل می کنید و رو اون اصرار دارین من نمی دونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)