تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما بهترین بازی سال 2010 کدام یکی از موارد زیر است؟

راي دهنده
238. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Assassin's Creed II

92 38.66%
  • DarkSiders

24 10.08%
  • Lara Croft and the Guardian of Light

2 0.84%
  • Mafia II

55 23.11%
  • Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction

34 14.29%
  • Amnesia: The Dark Descent

4 1.68%
  • Blur

1 0.42%
  • F1 2010

1 0.42%
  • Need for Speed: Hot Pursuit

47 19.75%
  • Split/Second

16 6.72%
  • Super Meat Boy

11 4.62%
  • The Misadventures of P.B. Winterbottom

1 0.42%
  • Fallout: New Vegas

7 2.94%
  • Mass Effect 2

42 17.65%
  • Battlefield: Bad Company 2

39 16.39%
  • BioShock 2

9 3.78%
  • Call of Duty: Black Ops

117 49.16%
  • Metro 2033

21 8.82%
  • FIFA Soccer 11

42 17.65%
  • NBA 2K11

7 2.94%
  • Pro Evolution Soccer 2011

32 13.45%
  • Sid Meier's Civilization V

15 6.30%
  • Napoleon: Total War

4 1.68%
  • StarCraft II: Wings of Liberty

43 18.07%
  • Warhammer 40,000: Dawn of War II - Chaos Rising

3 1.26%
Multiple Choice Poll.
صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 74

نام تاپيک: Best Games of 2010 - Best PC Games

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

وحید منظورت از هر پلتفرم هستش...که 5 تا انتخاب کنن
    یا به طور کلی 5 تا بازی..؟

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

خب وقتی یه نفر فقط یه سبک رو بازی می کنه یعنی خودشو به چند تا بازی خاص محدود می کنه بعد همچین کسی می تونه در نظر سنجی بهترین بازی های سال شرکت کنه؟!
    الان این نظر سنجی کلیه و این چیزا اونو خیلی خراب می کنه
    خلاصه برای دفعه های بعدی فقط یه گزینه برای نظر سنجی وجود داشته باشه و بازی ها هم همه کارشناسی شده باشن خیلی بهتره...
    در این صورت کسی که یه سبک رو فقط بازی می کنه وقتی ببینه که مثلا بازی هایی که بازی کرده جزو لیست نیستن رای نمیده و نظر سنجی خراب نمیشه...
    بعد اون موقع وقتی 5 تا گزینه باشه دیگه هر جوری هم نتیجه بشه از الان بهتره چون حداقل یکی از 5 بازی برتر سال انتخاب شده و مثل الان نیست که همه چی برعکس باشه و بازی های که جزو بهترین ها هم نیستن در رده های اول باشن!
    خب اگه منظور اینه که مناسب چنین نظرسنجی نیستند درسته ولی هرکسی علایق شخصی خودش رو داره و نباید گفت بی فرهنگن
    بعد منظورتون کدوم بازیه که جزو بهترینها نیست اما در رده های اوله ؟
    اما در مورد تاپیک هم باید گفت تا کی دوست من!؟چند دهه باید بگذره تا سطح کیفی خودمون رو حداقل به نزدیک سایر کشورها برسونیم!
    مطمئن باش این نه استارت واسه آیندس نه میشه بهش مثبت نگاه کرد واسه آینده گیم تو این سطح...ما اصلاح پذیر نیستیم چیزی که هیچ زمان نبودیم و تا ابد هم همین وضع پا برجا خواهد بود.
    من فکر می کنم دلیلش ندونستن زبان انگلیسیه ...فرض کن زبان انگلیسی بلد نباشی اصلا طرف ME2 می رفتی
    اما COD رو یک بچه 10 ساله هم می تونه باز کنه برای همین این بازی اوله

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه وحید منظورش اینه که برای پلتفرم pc از هر سبک 1 بازی فقط تو نظر سنجی شرکت داده بشه اونم کسانی این بازیها رو انتخاب کنن که از حرفه ای های فروم هستن و همه سبکها رو تخصص داشته باشن.
    شما یه نگاه به نظر سنجی ما با سایتهای دیگه بنداز همه چی دستت میاد
    star craft2 رو تو نظر سنجیه ما ببین کجاست واسه اونا کجا!ما کلآ داریم تو یه سیاره دیگه زندگی می کنیم انگار!!!: دی
    من فکر می کنم دلیلش ندونستن زبان انگلیسیه ...فرض کن زبان انگلیسی بلد نباشی اصلا طرف ME2 می رفتی
    اما COD رو یک بچه 10 ساله هم می تونه باز کنه برای همین این بازی اوله
    اینم موافقم...زبان هم خیلی تاثیر داره(که باز همین بر می گرده به سطح فکری و سواد ما)
    Last edited by B.3.S.T; 25-01-2011 at 15:11.

4. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب اگه منظور اینه که مناسب چنین نظرسنجی نیستند درسته ولی هرکسی علایق شخصی خودش رو داره و نباید گفت بی فرهنگن
    حالا این واژه بد هم نیست هر کی بالاخره ممکنه در یه سری زمینه های فرهنگ درست رو پیدا نکرده باشه
    اصلا به جای اون میگیم گیمر حرفه ای نیست چه فرقی داره : دی
    کسی که مثلا فقط شوتر یا فوتبال بازی می کنه خب معلومه در مود بازی سال نمی تونه درست تصمیم بگیره
    الان من همه کسایی که توی انجمن می شناسم که گیمر حرفه ای هستن خودشون رو به یکی دو تا سبک خاص محدود نمی کنن و اکثر سبکارو بازی می کنن
    این دیگه یه چیز واضح ست و توی کل دنیا ثابت شده و دیگه جای بحث نداره
    در مورد بازی ها هم دیگه مشخصه دیگه.خیلی بهش اشاره شد
    حتی از نظر فنی در نظر بگیرید توی پی سی بایوشاک 2 هم از این بازی که الان اوله بالاتر قرار می گیره
    ولی حالا شما بیاید این نتیجه تخیلی که به وجود اومده رو ببینید. اوه مای گاد!!!
    من در مورد همین چیزا قبلا هشدار داده بودم ولی توجه نشد....

بی فرهنگی که نیست ولی عدم آگاهی گیمر رو میرسونه و اینگونه نظرسنجی ها بیشتر جنبه شوخی داره تا حرفه ای.
    اما در مورد تاپیک هم باید گفت تا کی دوست من!؟چند دهه باید بگذره تا سطح کیفی خودمون رو حداقل به نزدیک سایر کشورها برسونیم!
    مطمئن باش این نه استارت واسه آیندس نه میشه بهش مثبت نگاه کرد واسه آینده گیم تو این سطح...ما اصلاح پذیر نیستیم چیزی که هیچ زمان نبودیم و تا ابد هم همین وضع پا برجا خواهد بود.
    اصل قضیه هم همینه و بحث ما توی تاپیک هم سر همینه
    ما بحث می کنیم که یکمی این چیزا بهتر بشه و پیشرفت بکنه ولی انگار نه انگار...
    آخه واقعا تا کی؟ خودمو الکی گول نزنیم مشکل فقط زبان انگلیسی و اینا نیست. ایراد های بنی اسرائیلی نگیریم!
    حالا مس افکت نیاز به یکمی زبان شاید داشته باشه استار کرفت چی؟ اونم حتما در حد پروفسور های زبان باید باشیم نه؟! : دی
    مشکل اینه که خیلی چیزا بد جا افتاده و در موردش هم خیلی توی این تاپیک گفتم و لازم نیست دوباره بگم...

منظورم اینه که برای هر پلتفرم 5 تا بازی تاپ انتخاب بشه. یعنی این سه تا تاپیک که الان زده شده هر کدوم 5 تا گزینه باشه و هر کی هم بتونه به یه دونه رای بده

........

اصلا امیدوارم سال دیگه این موقع به خاطر وارد شدن به 2012 دیگه دنیا نابود شده باشه و این نظر سنجی هم وجود نداشته باشه : دی
    من دیگه بحثی ندارم به اندازه کافی بحث کردیم
    اگه زنده بودیم بای تا سال بعد
    Last edited by vahidgame; 25-01-2011 at 15:29.

6. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اصلا امیدوارم سال دیگه این موقع به خاطر وارد شدن به 2012 دیگه دنیا نابود شده باشه و این نظر سنجی هم وجود نداشته باشه : دی
    کاملآ موافقم با این جملت..
    چیزی که اصلاح نمیشه بهتره اصلآ وجود نداشته باشه...

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

مشکل شما اینه که ما پی سی بازهارو به عنوان گیمر به رسمیت نشناسید.بازم خوشحالم که cod در صدر قرار داره.واقعا حق cod بیشتر از ایناست.اگه نوشته رو بخونید نوشته best pc game .پس لازم نیست شما کنسول بازها آمپرتون بره بالا.ای بابا یعنی ما حق نداریم بهترین بازی پلتفرم خودمونو انتخاب کنیم.هرچی حرفی میزنیم این آقایون که فکر می کنن فقط اونا هستن که گیمرن راه می فتن و به شعور ما توهین می کنند.شاید شما خودتونو حرفه ای و همه جور سبک بازی کرده باشید ولی این. مطمئن باشید که pc بازها خیلی بیشتر از شما هستند.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

نه وحید منظورش اینه که برای پلتفرم pc از هر سبک 1 بازی فقط تو نظر سنجی شرکت داده بشه اونم کسانی این بازیها رو انتخاب کنن که از حرفه ای های فروم هستن و همه سبکها رو تخصص داشته باشن.
    جون مادراتون اینقدر پیشنهادات بی شرمانه ندین : دی
    آخه از این خنده دار تر ندیده بودم!

شما یه نگاه به نظر سنجی ما با سایتهای دیگه بنداز همه چی دستت میاد
    star craft2 رو تو نظر سنجیه ما ببین کجاست واسه اونا کجا!ما کلآ داریم تو یه سیاره دیگه زندگی می کنیم انگار!!!: دی
    آه وحید تو چرا اینقدر به نظر کاربرای سایت های خارجی اهمیت میدی
    ما سلیقه و تفکر خودمون رو داریم و چون یکی از استارکرافت و کلا این سبک خوشش نمیاد دلیل نمیشه که بگیم به این شخص فرهنگ گیم رسوخ نکرده.
    من خودم قبلا استراتژِی هایی مثه Command & Conquer: Generals رو خیلی بازی می کردم ولی تنها استراتژی که خیلی باهاش به معنای واقعی حال کردم 1&2 Warhammer 40,000: Dawn of War بود از اون موقع دیگه گذاشتمش کنار کلا این سبک رو چون اون چیزی که می خواستم توش نبود!!
    بعدشم مطمئنا تو این نظر سنجی استراتژی انتخاب نمیکنم. حالا من نباید شرکت کنم؟
    البته من نظر سنجی PC رو امسال شرکت نکردم چون یه دونه بازی هم روش انجام ندادم امسال!!

منظورم اینه که برای هر پلتفرم 5 تا بازی تاپ انتخاب بشه. یعنی این سه تا تاپیک که الان زده شده هر کدوم 5 تا گزینه باشه و هر کی هم بتونه به یه دونه رای بده
    این دیگه اسمش رو نمیشه گذاشت نظر سنجی این میشه محدود کردن بقیه به اون چیزی که خودت دوست داری!!
    همین گیم اسپاتی که اینقدر میگی فلان و این حرفا چنتا نامزد داشت برای بازی سال؟

کلا شماها دوست دارین اون چیزی که می خواین بشه و اگر نشه همه چیز مشکل داره و اسبابی باید فراهم بشه تا اون چیزی که مد نظرتون هست اتفاق بیوفته.
    Last edited by Masoud King; 25-01-2011 at 16:31.

10. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

جون مادراتون اینقدر پیشنهادات بی شرمانه ندین : دی
    آخه از این خنده دار تر ندیده بودم!

آه وحید تو چرا اینقدر به نظر کاربرای سایت های خارجی اهمیت میدی
    ما سلیقه و تفکر خودمون رو داریم و چون یکی از استارکرافت و کلا این سبک خوشش نمیاد دلیل نمیشه که بگیم به این شخص فرهنگ گیم رسوخ نکرده.
    من خودم قبلا استراتژِی هایی مثه Command & Conquer: Generals رو خیلی بازی می کردم ولی تنها استراتژی که خیلی باهاش به معنای واقعی حال کردم 1&2 Warhammer 40,000: Dawn of War بود از اون موقع دیگه گذاشتمش کنار کلا این سبک رو چون اون چیزی که می خواستم توش نبود!!
    بعدشم مطمئنا تو این نظر سنجی استراتژی انتخاب نمیکنم. حالا من نباید شرکت کنم؟
    البته من نظر سنجی PC رو امسال شرکت نکردم چون یه دونه بازی هم روش انجام ندادم امسال!!

این دیگه اسمش رو نمیشه گذاشت نظر سنجی این میشه محدود کردن بقیه به اون چیزی که خودت دوست داری!!
    همین گیم اسپاتی که اینقدر میگی فلان و این حرفا چنتا نامزد داشت برای بازی سال؟

کلا شماها دوست دارین اون چیزی که می خواین بشه و اگر نشه همه چیز مشکل داره و اسبابی باید فراهم بشه تا اون چیزی که مد نظرتون هست اتفاق بیوفته.
    بحث اینه که فرهنگ گیم تو ایران درست جا نیفتاده.
    یه سری بازی مشخص رو همه بازی میکنن و حتی جرئت این کارو ندارن که 1 بار بازی با سبک جدید رو بازی کنن. نمونه ی بازی ها با سبک جالب که تو ایران بازی نمیشه ماریو و بازی های سبک پلتفورمر هست

12. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مشکل شما اینه که ما پی سی بازهارو به عنوان گیمر به رسمیت نشناسید.بازم خوشحالم که cod در صدر قرار داره.واقعا حق cod بیشتر از ایناست.اگه نوشته رو بخونید نوشته best pc game .پس لازم نیست شما کنسول بازها آمپرتون بره بالا.ای بابا یعنی ما حق نداریم بهترین بازی پلتفرم خودمونو انتخاب کنیم.هرچی حرفی میزنیم این آقایون که فکر می کنن فقط اونا هستن که گیمرن راه می فتن و به شعور ما توهین می کنند.شاید شما خودتونو حرفه ای و همه جور سبک بازی کرده باشید ولی این. مطمئن باشید که pc بازها خیلی بیشتر از شما هستند.

داداش.............پیاده شو با هم بریم.......توهین موهین هم نکن.

کسایی که فعلا به اول شدن cod ایراد گرفتن خودشون pc گیمر هستن (vahid game و b3st1) بهتره اول کلا مخاطب اون حرف رو بشناسیم بعد شروع به انتقاد از اون طیف یا ادما بکنیم.........
    مرسی.

.
    .
    Last edited by halflife g; 25-01-2011 at 18:02.

14. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

داداش.............پیاده شو با هم بریم.......توهین موهین هم نکن.

کسایی که فعلا به اول شدن cod ایراد گرفتن خودشون pc گیمر هستن (vahid game و b3st1) بهتره اول کلا مخاطب اون حرف رو بشناسیم بعد شروع به انتقاد از اون طیف یا ادما بکنیم.........
    مرسی.

.
    .
    واقعا؟پس چرا نظر دیگر پی سی بازارو قبول ندارن؟
    نمی دونم تا یه نظرسنجی را میفته و بعضی آدما که حالا از بچگبشون گیمر بودن تا می بینن که نظر مخالف اوناست بحث بی فرهنگی رو پیش می کشن.من نمی دونم که فرهنگ جاافتادن تو بازی های رایانه ای یعنی چی؟شما می دونید علاقه یعنی چی؟مثلا اینکه که یکی تو بحث سینما از یه سبک اکشن خوشش میاد یکی خوشش نمیاد و مثلا فیلم تخیلی خوشش میاد.بازی هم همینه یکی از یه سبکی خوشش میاد حالا شما چرا سبک مورد علاقه خودتونو به یکی تحمیل می کنید و رو اون اصرار دارین من نمی دونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •