آره من هم رفتم فیلتر بود میشه یکی از دوستان زحمت بکشه دانلود کنه قشنگ هاشو آپلود کنه.
ممنون
آره من هم رفتم فیلتر بود میشه یکی از دوستان زحمت بکشه دانلود کنه قشنگ هاشو آپلود کنه.
ممنون
Last edited by dokhtare actros v8; 08-01-2011 at 11:29.
گفتم که این سایت آخرش فقط مشکل اش همون فیلتر بودن.
این هم یه مد توپ که یه کامیون جدید با تریلی جدید صدای ماشینای کلاس A هم عوض میشه همشون صداش تقریبا شبیه این ماشین آمریکایی ها هستش توصیه میکنم دانلود کنید خیلی توپ.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه تریلی هم مد هست ولی خیلی کمه این لینک جدید که گذاشتم هم مد کامیون هم مد تریلی.
شما تو عوض کردن کامیون مشکل دارید؟
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
آهان اگه میشه یکی لینک دانلود زمستون این بازی رو یکی بذاره اگه پیدا کرد آخه من خواستم از دو جا دانلود کنم یکی فیلتر بود یکی هم دانلود کردم پس داشت هر کاری کردم اسم سایت هر چی زدم باز نشد اگه میشه یکی پیدا کنه خیلی توپ برف میاد.![]()
آقا من یه میلتر شکن میشناسم که میشه باهاش از اونجا دان کرد
ولی اگه نمیخواین من همشو فردا میزارم
فردا همه رو میزارم فقط لینک رو Mediafire بدم یا Rapidshare
سلام !
من الان میخوام دانلود کنم ! کدوم یکی از این لینکایی که گذاشتید رو باید بگیرم ! کرکش رو هم لطفا بزارید که 1ساعته نباشه مرسی !
هر طور راحتی عزیز
این هم یه لینک مد واسه بازی این هم معمولی بهتر از هیچی.
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
این هم لینک دانلود کرک شده.
اگه توضیحات در مورد اسپرت کردن خواستید میتونیم کمکتون کنیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
نظر من از Rapidshare. حالا بقیه بچه ها هم بگن از کدوم آپ کنید هر چی دوستان گفتن از همون لطف کنید.
ممنون.
Last edited by actros 1843; 08-01-2011 at 13:21.
4 مگه بازی !!؟ کاری نمیکنه که این !این هم لینک دانلود کرک شده.
کد:
http://www.4shared.com/file/xMEuNeYc/game.html
اگه توضیحات در مورد اسپرت کردن خواستید میتونیم کمکتون کنیم.
بفرمایید این خود بازی:اینم کرکش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هارو در محل بازی بریزیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این هم مد ها که قولش رو داده بودم
فقط بعضی هاش مشکل داره ببینید شما هم مشکل داره یا نه:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)