اين فريموري كه معرفي كردن ورژن 30 هستش - احتمال خيلي زياد ورژن فريمور شما 34 هستش كه با 30 نميشه فيكس كرد
براي ورژن 34 هم هنوز فريمور قطعي نيست چون بصورت سريالي هستش
اين فريموري كه معرفي كردن ورژن 30 هستش - احتمال خيلي زياد ورژن فريمور شما 34 هستش كه با 30 نميشه فيكس كرد
براي ورژن 34 هم هنوز فريمور قطعي نيست چون بصورت سريالي هستش
سلام دوستان بنده هم یک پرینتر Samsung ML-1660 دارم طبق توضیحاتی که در صفحات قبل بود باید برای دانستن ورژن فریمور باید دکمه پرینت روی پرینتر رو به مدت چند ثانیه نگاه میداشتیم بعد برمیداشتیم تا یک پرینت شامل ورژن فریمور بدهد در پرینتر من این پرینت انجام میشود اما هیچ اطلاعاتی از ورژن فریمور در پرینت نیست فقط تعداد پرینت انجام شده + شماره سریال وتاریخ ساخت و... هست
اما در کنار ساعت ویندوز که قسمت تنظیمات داریور وپرینتر وراهنمای پرینتر هست هست وقتی بر روی
تنظیمات داریور کلیک میکنم در قسمت سامسونگ نوشته شده
sumsung ml-1660 series
version 3.10.64:12
ایا من میتوانم با استفاده از این فایل ریست کنم
در کل من باید از کجا بدانم که ورژن فریمور دستگاه 30 هست یا 34
چون توی پرینت انجام شده اطلاعاتی درج نشده تاریخ ساخت پرینتر رو هم زده 20100915
Last edited by 1hamed; 11-07-2011 at 18:07. دليل: تصحیح اشتباهات تایپی
من تا حالا دقت نکردم میزدم اپدیت میشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما طبق گفته دوست عزیزمان 30 به بالا اپدیت نمیشود.
این هم ورژ 30 است.
تست کن خبر بده تا یه فکر دیکه کنیم برات.
سلام دوست عزیز ممنون بابت ر اهنمایی
تمام مراحل طبق توضیحات تاپیک انجام دادم خوشبختانه کار کرد الان میزان تونر رو 100 درصد نشون میده البته تونر من تمام نشده بود ومن تعداد کمی پرینت گرفته بودم (حدود 91 درصد تونر باقی مانده بود) ودستگاه
هیچ گونه اخطاری بابت تمام نشدن تونرنشون نمیداد ولی خوب میخواستم ببنیم که دستگاه من ریسیت میشود یا نه که خوشبختانه شد
الان توی اون صفحه گزارشی که میگیرم تونر رو 100 درصد نشون میده
تعداد صفحات پرینت گرفته شده رو هم صفر نشون میده
ولی کنتور بعضی قسمت ها مثل
pick -up roller life
کار میکنه مثلا الان نوشته
86/30000 page
که اونم فکر نکنم موقع شارژ مشکلی ایجاد کنه
بازهم ممنون بابت راهنمایی
برای من که جواب نداد!!!![]()
بیبن تمام مراحل کار رو درست انجام دادی اخرش باید چسب نواری روی چیپ کارتریج بزنی
توضیحات توی صفجه اول تاپیک هست منم یکبار برات اینجا میذارم
احتمالا روش دیگری هم برای این مواردی که با این فایل ریست نمیشوند وجود داشته باشد
که سایر دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند راهنمایی خواهند کرد
1 . اول تمامی دستگاه هایی که با درگاه usb به کامپیوتر وصل هستن بغیر از موس و کابل خود پرینتر از کامپوتر جدا کنین
2 . دقت کنید که ابتدا پرینتر خاموش باشه و بعد از وصل پورت usb پرینتر رو روشن کنین البته برای اینکه در ادامه از صحت کارتون اطمینان حاصل کنین تست پرینت از وضعیت کارتریج (میزان تونر باقی مانده ، تعداد صفحات چاپ شده ، ورژن فریمور و ...) بدست بیارین
3 . از لینک پایین صفحه فایل مورد نظر رو که قبلا دانلود کردین و بعد او رو آنزیپ کردین فایل f1660.exe رو اجرا کنین ، البته کلمات شاید بصورت ؟؟؟؟؟؟؟؟ نمایش داده بشن که شما حداقل جایی که دو دکمه یکی با عنوان orginal firmware v30و v30 patch firmware version رو میتونین ببینین
4 . بعد از کلیک روی v30 patch firmware version یک پنجره داس نمایان میشه که از شما میخواد یک کلید رو از صفحه کلید برای ادامه کار فشار بدین که شما باید اینکارو انجام بدین
5 . بعد از کلیک رو دکمه مورد نظر ، بعد از چند ثانیه LED روی پرینتر ابتدا نارنجی و قرمز چشمک زن میشه و بعد چند بار بصورت سبز رنگ و در آخر رو سبز ساکن میمونه
6. گام بعدی اینکه کارتریج رو از دستگاه در بیارین و یک نوار چسب روی چیپش بزنین
دیگه تقریبا کار تمومه ، اگر بعد از اینکار کارتریج رو داخل دستگاه بزنین و یه تست پرینت با دکمه روی دستگاه بگیرین در کمال تعجب میبینین که میزان تونر باقی مانده رو 100% نشون میده
دیگه دستگاتون آماده هستش و می تونبن کارتریج رو با خیال راحت شارژ کنین و پرینت بگیرین
چند نکته :
1 . اگه کارتریجتون ته کشیده باشه وقتی فریمور رو میریزین شاید دسته آخر چراغ سبز نمونه که موردی نداره و وقتی رو چیپ برچسب بزینین و داخل دستگاه بزارین بلا فاصله چراغ سبز میشه
Last edited by 1hamed; 12-07-2011 at 13:01.
همانطور که دوست عزیزمان حامد جان گفتند بعد از ریست نمودن جلوی چیپ کارتریج را چسب بزنید.
من تا حالا 1660 نبود که ریست نرم افزاری نکرده باشم.
شاید به ورن 34 برخورد نکردم. اما اقای lindows تجربه شان این است ورژن های 34 جواب نمیدهد.
البته من خودم چیپ کارتریجش رو دارم اما هنوز استفاده نکردم.![]()
راستی من قبلا که دکمه رو میزدم وضعیت پرینتر رو چاپ میکرد ولی حالا وقتی دکمه رو میزنم یه عکس از صفحه ای که تو کامپیوترم باره چاپ میکنه باید چیکار کنم؟
فکر کنم کلا این پچه رو پرینترم جواب نمیده چون چراغ سبز و قرمزه چشمک زن باقی میمونه و خاموش نمیشه و باید بعد از نیم ساعت پرینترو کلا از برق بکشم تا جواب بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)