سلام من دارم از لینک صفحه اول این بازی رو دانلود میکنم. مشکل که نداره؟ اجرا میشه راحت؟
من عاشق بازی های کم حجمی مثل World of goo , Plants and Zombies هستم. بازی کم حجم و جالب مثل اینا اگه هست معرفی کنید ممنون میشم. در ضمن این N+ چطوریه؟
سلام من دارم از لینک صفحه اول این بازی رو دانلود میکنم. مشکل که نداره؟ اجرا میشه راحت؟
من عاشق بازی های کم حجمی مثل World of goo , Plants and Zombies هستم. بازی کم حجم و جالب مثل اینا اگه هست معرفی کنید ممنون میشم. در ضمن این N+ چطوریه؟
اون direct X كه دوستان گذاشتن كه ماه June 2010 هست رو حتما بايد دان كني تا اجرا بشه
حجمش 90 مگ هست
نميدونم شايديم نصب داشته باشي اگه اجرا نشد بدون مشكل از اونه
من عاشق بازی های کم حجمی مثل World of goo , Plants and Zombies هستم. بازی کم حجم و جالب مثل اینا اگه هست معرفی کنید ممنون میشم. در ضمن این N+ چطوریه؟میشه لینک دانلود بزارید اگه هست
بازیهای کم حجم:
shank
deadspank
laracraft که زیاد هم کم حجم نیست
planet vs zombi
super meat boy
limbo for 360
ilomilo for 360
.
.
.
.
N+ هم برای pspهست وبازیه بدکی نیست
البته میتونی با سرچ کردن ،بازیه فلش n+ و بازی کنی
چجوری دکمه های کنترلر رو برای بازی تعیین کنم ؟
---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
چجوری دکمه های کنترلر رو برای بازی تعیین کنم ؟
کسی به مرحله باس فایت بخش The End رسیده ؟
اون آخرش اصلا معلوم نیست باید چیکار کنیم !
باید از اون دوتا دکمه استفاده کنی تا زمین باز بشه و غوله بیفته پایین بمیره.
بعد قسمت بعدی با دوست دخترت برگردی همون راه رو.
یکی دو بار اینکارو کردم ولی نیفتادباید از اون دوتا دکمه استفاده کنی تا زمین باز بشه و غوله بیفته پایین بمیره.
بعد قسمت بعدی با دوست دخترت برگردی همون راه رو.
حالا برم بازم تست کنم ببینم چطوریه
منم بالاخره تونستم بازیش کنم
البته 2 هفته بود که گرفته بودمش ولی امروز وقت کردم بازیش کنم
بازیش با وجود کم حجم بودنش خیلی جالبه و بهم چسبید
سرعت بازی خیلی زیاده و من اینو دوست دارم
فعلا چند مرحله بیشتر نرفتم
راستی چند مرحله داره کلا؟200 تا؟
من از 2 جا دانلود کردم ولی باز هم مشکل داره بازی اجر میشه مرحله سوم که میگه سرعت رو بگیر بعد بپر اونجا تا میپرم میخواد بره مرحله بعد هنگ میکنه!!!!!!!!!
کسی این مشکل رو داشته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)