تو این روز تعطیل بودن؟
اهواز آشنا نداری؟
تو این روز تعطیل بودن؟
اهواز آشنا نداری؟
.............
تعطیل نبودن که جواب من رو داده دیگه..
نه متاسفانه اهواز هیچکسی رو ندارم!
معلوم نیست دفتر مرکزیش رو چرا اونجا گذاشتن!!!
طریقه خریدش هم اینه که اول همه پول رو باید به حساب بریزی! اینم شد آخه خرید!
من همه چيز رو گزينه ي اخر انخاب كردم چون داشتم كادو زور مي گرفتم حسابي ولخرجي كردم
حتي ان وي 15 معمولي انتخاب نكردم سري بئاتس رو سفارش دادم البته اگه هدست بئاتس رو سفارش بدي واسه سري معمولي همون قيمت در مياد
شاخ ترين چيزي كه انتخاب كردم به نظر خودم رم 16 بود چون سي پي با اين كه خيلي قويه ولي زياد واسم كارايي نداره و كمترش كارم رو راه مي نداخت گرافيك هم همين طور
يا اصلا از بلوري رايتر استفاده نكردم در اصل هنوز جز فيلم بلوري نديدم نه نرم افزار نه گيم
حتي گارانتي با اين كه زياد واسم مهم نبود ولي 3ساله انتخاب كردم با هزينه رفت و برگشت و ..
اگه فرصتي شد و دوباره مثل dv6 سري 3100 حوصله و وقت داشتم ازش عكس مي گيرم و اپ لود مي كنم
در كل با توجه به استفاده خودم و تعويض سريع لپ تاپام جز رم هيچ چيز بدرد بخوري واسم نداره
البته الان يه پي سي قوي تر گرفتم كه واسه رندر گرفتن هم ديگه از ان وي استفاده تمي كنم
پس سي واسم 1680000 در اومد و ان وي تقريبا 1.8 برابر اين قيمت( البته قيمت كيس رو گفتم رم- سي پي يو -مادر برد -بلوري رايتر -پاور- كيس- گرافيك- هارد ( ساپورت كرو اي سون-يو اس بي 3 - دي دي ار 5 ....))
با توجه به شرايط خاص حراراتي لپ تاپ من اصلا به صرفه نيست ان وي
البته اسب پيشكشي رو دندون نمي شمرن!
اگه نمي توني اعتماد كني خوب برو اهواز ديگه
هزينش يه بليط رفت و برگشته
اگه نماينده درست و حسابي داشته باشن يعني نه فقط نماينده فروش مي توني با نمايندگيشون حساب كني
يا مي توني لپ تاپ رو بخري همين جا
يه هارد هم بخري بدي واست يكي كه اين كارست عوضش كنه
بعد هارد لپ تاپ رو يا نگه دار به عنوان يه پشتيبان يا بفروش بعد از گرفتن ويندوز و 2 بار فرمت كردن
البته مي توني يه قاب هارد پرتابل بخري و با ساتا و به عنوان هارد پرتابل ازش استفاده كني اينجوري ضرر كمتري هم مي كني
کی حوصله داره بره تا اهواز.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه هارد رو کس دیگه بندازه روش همون گارانتی دستو پا شکسته ای هم که داره میپره!
مگه ویندوز رو میشه روی دستگاه دیگه ای استفاده کرد؟!
آره میشه
زنگ بزن بشون بگو شرایطم اینجوری
نماینده تهران باید این کار انجام بده به نظر من
ما اخر نفهمیدیم این لپ تاپ مشکل خاصی (مثل داغ کردن) داره یا نه؟
ارزش خریدن داره یا نه؟
از نظر كانفيگ و قيمت اره ارزش دارهارزش خریدن داره یا نه؟
از نظر داغ كردن بچه هايي كه اين مدل رو دارن بايد نظر بدن
حالا كي گفت رو يه دستگاه ديگه استفاده كنيکی حوصله داره بره تا اهواز.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه هارد رو کس دیگه بندازه روش همون گارانتی دستو پا شکسته ای هم که داره میپره!
مگه ویندوز رو میشه روی دستگاه دیگه ای استفاده کرد؟!
سريال ويندوز كه هست پشت لپ تاپ رجستر كن با همون
با ريكاوري كه از هارد گرفتي هم هارد جديد رو صاحب ويندوز كن
البته ممكنه دي وي دي هاي ريكاوري همراش باشه مال من بود
از نظر من هم بايد نمايندگي اين كار رو بكنه وگرنه واسه گارانتي هم بايد بفرستن اهواز از اون ور هم خارج از كشورزنگ بزن بشون بگو شرایطم اینجوری
نماینده تهران باید این کار انجام بده به نظر من
و اصلا ديگه نمي تونه اسمش نمايندگي باشه حالا باز خودت مي ددوني اول يه تحقيق كن از بچه هايي كه دارن بعد برو سراغ خريدش
من هم زماني كه داشتم dv5 1199 مي خريدم همه گفتن خوبه همه گفتن مشكل نداره
همه نمايندگي ها ازش تعريف كردن اما اخر كار يه بخاري شارژي قسمتم شد
يه چيز ديگه هم در مورد تعويض هارد اگه هر جايي جز خودشون هارد رو عوض كنن شرايط گارانتي رو از دست مي دي پس اگه هر جايي جز نمايندگي اچ پي هارد رو عوض كنه گارانتي بين الملل از دست مي ره
وقتي گارانتي بين الملل داري دلت به چيزي خوشه كه اخر لپ تاپ رو مي فرستن مثلا دوبي و بعد 2 ماه سالم تحويل ممي گيري ولي تو ايران اينجوريه هر چيزي فرستادي واسه تعميير نصف وسايلش عوض شده دسته دو انداختن
منظورم اینه که اون ویندوز فقط روی لبتابی که باهاش بوده قانونی رجیستر میشه و اگه حتی اون هارد رو پاک هم نکنی و بفروشی و اونا رو یه لبتاپ دیگه بگذارن هم واسشون فایده نداره چون رجیستر نمیشه!!!
.واسه چی دیگه تحقیق کنم؟!
.................................................. .........
گیر دادی به این داغ کردنه....
اصلا یه کار کن.یه دماسنج بگیر :
1.دما رو در حالت Standby
2.حالت Game
3.حالتی که CPU رو کمترین ولتاژه (مثلا داری تایپ میکنی و رو باتری هستی)
برای سه قسمت از بدنه :
A. نزدیک فن ها B.قسمت چپ c. قسمت راست کیبورد و پایین تر
اندازه بگیر و این جا بگذار تا همه بتونن قضاوت کنن....
به نظر من اصلا مشکلی نداره و تئ ایران شرکت های معتبر خیلی هوب هم سرویس می کنن ، بعضی ها عشق نیرو منفی هستن
من 3 روز دارم کار میکنم اصلا داغ نکیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)