خیلی خوبه ولی بازم واسه من لول ادیتورش باز نشد.نسخه جدید 0.2 بتا موتور لیان :
جهت دنلود به صفحه اول مراجعه کنید
وقتی کلیک میکنم ارور زیر میاد و اینیستال رو میزنم Cannot download میاد
اینم ارورش :
خیلی خوبه ولی بازم واسه من لول ادیتورش باز نشد.نسخه جدید 0.2 بتا موتور لیان :
جهت دنلود به صفحه اول مراجعه کنید
وقتی کلیک میکنم ارور زیر میاد و اینیستال رو میزنم Cannot download میاد
اینم ارورش :
شما چی رو باز کنی این ایرور می؟
SCRIPT EDITOR
ENGINE
HELP
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
دوستان کسانی که نتوانستند موتور رو اجرا کنند مشخصات سیستمشون + نسخه FRAMEWORK و سیستم عامل به من بگن
با تشکر پرویز بازگشا
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
دوستان کسانی که نتوانستند موتور رو اجرا کنند مشخصات سیستمشون + نسخه FRAMEWORK و سیستم عامل به من بگن
با تشکر پرویز بازگشا
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
فهمیدم مشکل شما امیررضا جان چیه .
شما میای Engine.application باز می کنی شما باید engine.exe باز کنی یا script editor باز کرده و سپس بروی اجرای موتور یا کلید F5 فشار بدی.
نه اسکریپت ادیتور که راحت باز میشه و وقتی اجرای موتور رو میزنم این میاد:فهمیدم مشکل شما امیررضا جان چیه .
شما میای Engine.application باز می کنی شما باید engine.exe باز کنی یا script editor باز کرده و سپس بروی اجرای موتور یا کلید F5 فشار بدی.
لول ادیتور باز نمیشه
ME2
همین اشکالا رو میگیره
واسه راهنمای موتور یه ایندکس میزاشتی
واسه من ویندوز 7 سرویس پک 1
FRAMEWORK شو نمیدونم
چطوری میشه فهمید چنده؟
Last edited by YAHYA-PRO; 10-02-2011 at 20:08.
برای منم اجرا نشد با دات نت فریم ورک 3.5
درسته . این خطا زمانی میاد که فایلی به نام MIAN.LIAN3D کنار فایل نباشد بهتر است در قسمت مقدمات راهنما قسمت موتور چگونه کار می کند بخوانید. شما وقتی این پیغام اومد یک کادر برای باز کردن فایل اسکریپ میاد شما داخل پوشه SAMPLE یک نمونه ش انتخاب کن بعد موتور میاد بالا
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
لول ادیتور تازه دارم می نویسم امروز اسارتشو زدم برای نسخه 0.3 بتا
برای راهنمای بیشتر این جا متن می زارم (تو راهنمای موتور موجوده):
موتور ابتدا به دنبال فایلی به نام main.lian3d می گردد اگر پیدا نکند تشخیص می دهد که موتور در حالت تولید کننده است پس با یک کادر به کاربر اصلاع می دهد که تواند به جای این فایل فایل دیگر را باز کند برای حلقه بی نهایت یک در main.lian3d توسط دستور set_update تعیین می گردد .فایلی توسط این دستور تعیین می گردد مدام اجرا می گردد از این فایل جهت برنامه نویسی گیم پلی استفاده می شود.
خیلی ممنون فهمیدمدرسته . این خطا زمانی میاد که فایلی به نام MIAN.LIAN3D کنار فایل نباشد بهتر است در قسمت مقدمات راهنما قسمت موتور چگونه کار می کند بخوانید. شما وقتی این پیغام اومد یک کادر برای باز کردن فایل اسکریپ میاد شما داخل پوشه SAMPLE یک نمونه ش انتخاب کن بعد موتور میاد بالا
ببخشید خیال کردم لول ادیتور نوشته شده
منتظر نسخه 0.3 هستیم......
امیر رضا جان اومد بالا؟
اون کاری که شما گفتید رو انجام دادم :امیر رضا جان اومد بالا؟
بازیهای Sample اجرا شد....برای باز کردن فایل اسکریپ میاد شما داخل پوشه SAMPLE یک نمونه ش انتخاب کن بعد موتور میاد بالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)