ممنون از جواب سریعتون.از این لینک نتونستم پیدا کنم.یه خاهشی ازتون داشتم.من سرعت اینترنتم پایینه.با ایرانسلم.اگه فایل کرکش رو کسی داره یه جا برام آپلود کنه.واقعا ممنون میشم.یک دنیا تشکر
ممنون از جواب سریعتون.از این لینک نتونستم پیدا کنم.یه خاهشی ازتون داشتم.من سرعت اینترنتم پایینه.با ایرانسلم.اگه فایل کرکش رو کسی داره یه جا برام آپلود کنه.واقعا ممنون میشم.یک دنیا تشکر
شرمنده دوباره پست میدم.اگه یکی کمکم کنه واقعا ممنون میشم.اگه ممکنه برام پ خ کنین
سلام بچه ها من این بازی رو وقتی اجرا میکنم این پیامو میده اجرا نمیشه ترو خدا یکی کمک کنهههههههههههههههه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
دوست عزیز یکی از برنامه هات به نام
VCOMP100.DLL پاک شده یا اگرم پاک نشده
به یه جایی انتقال داده شده در مرورگر کامپیوترت این برنامه رو
سرچ کن ببین میاد اگر امد درمحل قبلی خودش پیست کن
اگر هم دیدی که نیومد از اینترنت دانلود کن
باتشکر:
حسین
salam dadash mamnon az rahnamayit hamin ke filo to mahale bazi copy kardam ejra shod kheyli mamnonnnnnnnn![]()
سلام.
بچه ها خواهش میکنم لطفا اگه میدونید جوابمو بدید.
من بازی رو نصب کردم ولی یه خطایی داره به اسم side by side و میگه config اش صحیح نیست.
اون کاری هم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت رو هم انجام دادم ولی نشد.
حالا شما میگید چیکار کنم؟
خوش به حال دیناستیا ما سامورایی ها بدبخت شدم و راستی جوابت من چنین اروری را ندیدم بهترین راه این است که حذف و نصب کنی و یا سی دی ات خراب است ویا...................... چه میدونم....p30تو خرابه و یا ویندوز مشکل داره؟
سلام,فکر میکنم لینک خراب شده,لطفا دوباره قرار بدید.( برای PC)
ممنون
من رفتم تو قسمت event log اونجا جزئیات بیشتری نشون داد:
Microsoft.VC80.OpenMP,processorArchitecture="x86", publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",ver sion="8.0.50727.6195
یه سرچی هم تو مایکروسافت کردم فکر کنم ایراد مال c++ 2005 و همون ورژنی که بالا نوشتم ام هرچی گشتم این ورژن رو پیدا نکردم.
اگه کسی میدونه این ایراد چیه و یا راه حلی داره و یا این ورژن رو داره ازش خواهش میکنم کمک کنه بلکه مشکل حل شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)