تاثیر 25 درصدی معدل کتبی سال سوم برای اونایی که زبان شرکت می کنن چند درصده؟! چون طبیعتا میبایستی کمتر از 25 درصد باشه... خواهشا توضیح بدید..
ممنون
تاثیر 25 درصدی معدل کتبی سال سوم برای اونایی که زبان شرکت می کنن چند درصده؟! چون طبیعتا میبایستی کمتر از 25 درصد باشه... خواهشا توضیح بدید..
ممنون
امروز آخرین مهلت ثبت نام دانشگاه هست الان میخوام برای یکی از دوستان ثبت نام کنم شب اخری ولی کد سوابق تحصیلی رو نداره دیپلمو بعد از 84 گرفته الانم وقتی مراجعه میکنیم که کد سوابقشو بگیریم میگه پیدا نشد ولی اینم هست
((در صورتي كه از طريق هيچ يک از روشهاي جستجو نتوانستيد اطلاعات دانش آموزي خود را مشاهده نماييد ،در اسرع وقت و حداكثر تا 89/10/10 همراه با مدرك ديپلم متوسطه، كارنامه فارغ التحصيلي، كارت ملي و شناسنامه و يك نسخه كپي آنها ترجيحاً به اداره آموزش و پرورش محل اخذ مدرك ديپلم و در صورت عدم امكان به نزديكترين اداره آموزش و پرورش محل سكونت يا كار خود مراجعه نمائيد و از تاريخ 89/11/25 لغايت 89/12/2 براي ثبت نام به سايت سازمان سنجش مراجعه نماييد))
حالا با توجه به امروز که اخرین مهلت هست مشکلی پیش نمیاد????
Last edited by max_3d; 22-12-2010 at 22:53.
تاریخ ثبت نام دانشگاه ازاد کی هست؟
با مراجعه به سایت زیر جوابتونو می گیرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی پیش نمیاد... باید بری اموزش پرورش و بعد هم یک نامه بگیری ببری سنجش بعد بهمن ثبت نام کنی...
با سلام
دوست من قصد شركت در آزمون 90 را داره اطلاعاتش ناقص بود.حالا هم مداركشو تحويل داده. ولي مشكلي كه هست اينه كه كارت اعتباري ثبتنام تهيه نكرده.
همين كه ديده كه اطلاعاتش ناقصه ديگه اقدام براي خريد كارت انجام نداده.
حالا ممكنه موقع ثبت نام مجدد امكان تهيه كارت وجود داشته باشه ؟
اگر نتونه كارت بگيره نميتونه ثبت نام كنه!كسي هست كه مشكل مشابهي داشته باشه ؟ بايد چيكار كرد ؟
یکی از دوستای من گرفته پشیمون شده 1 هفته دیگه بهم یک پیغام خصوصی بده ببینم اگر شد بگیرمش بدم بهت
میخواستم بدونم از هر درس رشته ریاضی تو کنکور چند تا تست میاد؟اخه من تازه شروع کردم بخونم میخوام مبحثی بخونم!به نظر شما وقتی میخوام تو سراسری همه درسای اختصاصی بالای ۳۵ تا ۴۰ بزنم ادبیات عربی هم بالای ۷۰ و دینی بالای ۵۰ و زبان منفی نزننم حداکثر ۲۰ بزنم باید چه مبحثایی بخونم که ساده هم باشه!با تشکر
15 BAHMAN BE BAD
سلام دوستان . من امسال سال 3 دبیرستان رشته ریاضی هستم . می خواستم ببینم میتونم تو کنکور کاردانی ازاد یا سراسری سال 90 شرکت کنم بدون مدرک پیش دانشگاهی ؟ اصلا قضیه این کنکور ازمایشی چیه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)