6870 با برند گیگابایت تقریبا تو بازار نیست!
XFX رو میشه پیدا کرد...
6870 با برند گیگابایت تقریبا تو بازار نیست!
XFX رو میشه پیدا کرد...
اگه آور نمیکنید 685b کاملا کافیه ...100%...چه پاوری بگیرم؟
به نظر من گرافیک 6870 رو نخرین.این کارت جز رده high end نیست.مطمءن باشید وقتی 6950 و 6970 بیان قیمت 6850 و 6870 پایین میان و با این پولی که الان دارید هزینه میکنید میتونید 6950 بخرید که مطمءنا خیلی قویتر هست...فقط باید 1 الی 2 ماه صبر کنین.
الان این کارت ها که گفتی ساخته شدن یا هنوز تکمیل نشدن؟
لینک داری که کی میاد تو بازار؟ چون منم تو فکر یک 6850 هستم.
به نظرت 460 GTX هم افت قیمت پیدا میکند؟
این دو کارتی که گفتم قراره دوشنبه هفته اینده عرضه بشه...
چون gtx460 و 6850 رقیب هستند اگه 6850 کاهش قیمت داشته باشه مطمئنا 460 هم کاهش پیدا میکنه ولی یه مسئله رو باید در نظر بگیرید که معمولا چون مردم ما اکثرا عشق gforce یا همون nvidia هستنداین کارتها حتی اگه کاهش قیمت جهانی داشته باشن تو بازار ما این کاهش قیمت رو نسبت به ati خیلی کمتر حس میکنیم.
اگه اینطوری که میگین باشه من می تونم تا آخر دی صبر کنم...!
واقعا میارزه صبر کنم؟
دوست عزیز اگه می خوای بازی کنی بهتره یه Xbox 360 + kinect بگیری .
پول دادن برای سیستم فقط جهت بازی کردن یه جورایی پول ریختن تو جوبه چون خیلی از بازیها اصلا روی کامپیوتر عرضه نمیشن و اونایی هم که عرضه میشن کلی مشکل کرک و ارور های جور واجور و ... دارن.
در کل خیلی برادرانه بهت میگم چون خودم همه جور کنسول و پلتفرمی رو امتحان کردم پیشنهادم اینه که اگه می خوای واقعا از بازی کردن لذت ببری XboX 360 بگیر که بازیهاش یا قیمت 3000 تومن همه جا گیر میاد .![]()
رفیق من یکی که اصلن بدون کیبرد و موس نمی تونم بازی کنم، از بچه گی هم هر وقت از این دسته های کنسول های بازی رو می گرفتم همش قاطی میکردم، نوبتی بازی میکردیم با بچه ها من همش زود خراب میکردم نوبتم رو یکی دیگه می گرفت، نامردا، دیگه اینکه در بازی های استرانژیک(که بچه غولی هستم برای خودم در تورنومنت های بین المملی
،غول اونه که قهرمان بشود) کیبرد و موس نقش حیاتی دارند.
Last edited by Artam01; 07-12-2010 at 18:33.
6870>xbox 360دوست عزیز اگه می خوای بازی کنی بهتره یه Xbox 360 + kinect بگیری .
پول دادن برای سیستم فقط جهت بازی کردن یه جورایی پول ریختن تو جوبه چون خیلی از بازیها اصلا روی کامپیوتر عرضه نمیشن و اونایی هم که عرضه میشن کلی مشکل کرک و ارور های جور واجور و ... دارن.
در کل خیلی برادرانه بهت میگم چون خودم همه جور کنسول و پلتفرمی رو امتحان کردم پیشنهادم اینه که اگه می خوای واقعا از بازی کردن لذت ببری XboX 360 بگیر که بازیهاش یا قیمت 3000 تومن همه جا گیر میاد .
داداش مطمئنی؟؟؟ من خودم چند ماه قصد خرید داشتم...ولی همش تو این فکرم که گرافیکش به pc نمیرسه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)