تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 12 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 112

نام تاپيک: معرفی و بررسی گیرنده های تلویزیون دیجیتال X.VISION.ویژن

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اگه X-vision میخوای باید قید 1080p رو بزنی.چون تا کیفیت HD میتونه پخش کنه و FULL HD رو ساپورت نمیکنه.
    من یک دستگاه 333 دارم و شاید هفته ای یکبار هم روشنش نکنم.چون همون کانالها به اضافه بقیه استانیها رو با یک ال ان بی اضافه دارم میگرم و USB تلویزیونم همه فرمتها رو به خوبی پخش میکنه.
    فقط بعضی وقتها که بخوام تلتکست رو چک کنم روشنش میکنم که با فونت عجق وجقش پدر چشم رو در میاره.
    کلا از خرید این دستگاه پشیمونم

2. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگه X-vision میخوای باید قید 1080p رو بزنی.چون تا کیفیت HD میتونه پخش کنه و FULL HD رو ساپورت نمیکنه.
    من یک دستگاه 333 دارم و شاید هفته ای یکبار هم روشنش نکنم.چون همون کانالها به اضافه بقیه استانیها رو با یک ال ان بی اضافه دارم میگرم و USB تلویزیونم همه فرمتها رو به خوبی پخش میکنه.
    فقط بعضی وقتها که بخوام تلتکست رو چک کنم روشنش میکنم که با فونت عجق وجقش پدر چشم رو در میاره.
    تشکر بابت پاسخگوییتون.
    تفاوت HD و Full HD رو بهم توضیح میدید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان مدلی هست که این موارد رو یکجا داشته باشه ؟

1- دیویدی پلیر
    2- گیرنده دیجیتال
    3- پخش فرمتهای تصویری و صوتی و تصاویر (فول اچ ساپورت باشه)
    4- پخش زیرنویس و تلتکست فارسی (کلا منوش هم فارسی باشه بهتره)
    5- خروجی HDMI و یا کامپوننت (اگه خروجی فول اچ دی هم نداشت مورد نداره ! تا 720 ساپورت کنه کافیمه! میخوام به lcd tv 32 اینچ وصلش کنم!)
    6- قیمت زیر 100 تومن باشه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    دستگاه خوبي هست كه بخرم يا بهتر از اين هم تو اين قيمت هست ؟
    من مشخصاتش رو توی لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم، خداییش تمام انتظاراتی که از یه گیرنده دیجیتال داریم رو داشت ، یه سر به لینکش بزن تو هم به این نتیجه میرسی

البته مدل XDVB-333 هم هست که همون ویژگی ها رو داره ولی یه کابل HDMI هم داره و حدود 15-20 تومن گرونتره، اگه میبینی کابل hdmi برات مهمه میتونی همینو بگیری.
    Last edited by samira_googleOne; 27-12-2011 at 17:05.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

13

دوست عزیز مزایای گیرنده دیجیتال نسبت به ریسیور خیلی زیاده، من به چند موردش اشاره می کنم تا نظرت عوض بشه:
    با گیرنده دیجیتال میتونی از قابلیت ضبط زمانبندی شده برنامه ها استفاده کنی یعنی مثلا" میتونی هر روز ساعت 7 بهش بگی یه برنامه خاص رو برات ضبط کنه .
    با استفاده از گیرنده دیجیتال از نیاز داشتن به ال ان بی و دیش راحت میشی . به خصوص الان که دیش و اینا رو جمع میکنند تو میتونی با داشتن گیرنده دیجیتال کانالهای زیادی رو ببینی و خیالت راحت باشه.
    گیرنده دیجیتال قایلیت پخش فرمتهای مختلف رو داره ولی ریسیور قابلیت ضبط داره و پخش نمی کنه !

در مورد پخش تصاویر با کیفیت HD هم باید بگم:
    صدا و سیما نهایت کیفیت تصویرشSD هست که کیفیت SD حدود یک سوم HD است ، پس گیرنده دیجیتال با همون پخش تصاویر HD بهترین کیفیت ممکن رو داره پخش میکنه و گیرنده دیجیتال با پخش Full HD در ایران کاربردی نداره !
    Last edited by samira_googleOne; 27-12-2011 at 16:49.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان مدلی هست که این موارد رو یکجا داشته باشه ؟

1- دیویدی پلیر
    2- گیرنده دیجیتال
    3- پخش فرمتهای تصویری و صوتی و تصاویر (فول اچ ساپورت باشه)
    4- پخش زیرنویس و تلتکست فارسی (کلا منوش هم فارسی باشه بهتره)
    5- خروجی HDMI و یا کامپوننت (اگه خروجی فول اچ دی هم نداشت مورد نداره ! تا 720 ساپورت کنه کافیمه! میخوام به lcd tv 32 اینچ وصلش کنم!)
    6- قیمت زیر 100 تومن باشه!

دوست عزیز دستگاهی که هم دیویدی پلیر باشه و هم گیرنده دیجیتال نداریم ! ولی تو می تونی با داشتن دستگاه گیرنده دیجیتالی که فرمتهایی مثل mkv و ... رو پخش میکنه به چیزی که میخوای برسی، چون گیرنده های دیجیتال قابلیت پخش هم دارند.
    من خودم چند ماهه که XDVB-333 رو خریدم واین مدلش همه این چیزایی رو هم که گفتی داره. من 84 تومن خریدمش. توی لینک زیر مشخصات این مدل هست ، یه سر به لینک زیر بزن کمکت میکنه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by samira_googleOne; 27-12-2011 at 16:54.

داره خودمونی میشه عطارد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم 333 رو گرفتم از خود مادیران که تحویلش هم در منزل و رایگان بود.
    مجموعا دستگاه خوبیه ولی وقتی کانال رو عوض می کنی چند ثانیه تصویر ثابته و بعد متحرک میشه. کنترلش هم خیلی ضعیفه و با هر زاویه ای کار نمی کنه. من دستگاه دیگه ای ندیدم که اینو باهاش مقایسه کنم ولی به خاطر خدمات پس از فروش و همین طور تحویل در منزلش ، خریدمش چون حال بازار گردی رو نداشتم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مجموعا دستگاه خوبیه ولی وقتی کانال رو عوض می کنی چند ثانیه تصویر ثابته و بعد متحرک میشه. کنترلش هم خیلی ضعیفه و با هر زاویه ای کار نمی کنه. من دستگاه دیگه ای ندیدم که اینو باهاش مقایسه کنم ولی به خاطر خدمات پس از فروش و همین طور تحویل در منزلش ، خریدمش چون حال بازار گردی رو نداشتم!

ببین دوست من در مورد تاخیر نمایش تصویر موقع تعویض کانالها باید بگم که این موضوع طبیعیه و ربطی به مدل دستگاهت ندارد چون اطلاعات موقع تعویض کانال باید داخل دستگاهت لد بشه و اینکار یکم زمانبره . حتی توی ماهواره هم همینطوره . اگه کیفیت سیگنالت رو از 85% بیشتر کنی ، زمان تعویض کانالها تا 2 ثانیه کاهش پیدا میکنه

10. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من یه بار از طریق وبلاگ مادیران راجع به موضوع کنترلش باشون صحبت کردم اونا گفتن اگه کنترل رو مستقیم بگیری و از باطری های خوبی استفاده کنی ، کنترل مشکلی نداره . تو هم اگه میبینی مشکلت حل نمیشه با وبلاگشون مشکلت رو مطرح کن اگه مشکل از دستگاهت باشه حتما برات حلش میکنن . آدرسش اینه :

اگه نباشه جاش خالی می مونه younes_ysf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فروشنده ماديران گفت يك دستگاهي هست كه اندازه يك خودكاره...اسمش رو يادم نيست ولي گفت قيمتش 9800 تومان است...گفت اينو بخري و تو اتاقت بذاري حله و امواج رو تقويت مي كنه و ... كسي از اينا خريده؟

فکر کنم منظورش این بوده
    Last edited by younes_ysf; 11-02-2012 at 09:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •