tp-link w8960N 80.000
tp-link w8960N 80.000
بین این دو تا مودم شما کدومو انتخاب میکنید ؟ مخصوصا از لحاظ PortForwarding , QoS
tp-link w8960N
Dlink DSL-2740U
tp link بهتره
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
80 تومن ارزش نداره به tp link بدید با این بودجه باید برید سراغ برندهای بهتری مثل smc و linksys و zyxel
ببخشید من یه سوال داشتم می خواستم بدونم مودمی هست که بشه هم اونو به صورت کابلی استفاده کرد (مثل مودمهای ADSL معمولی ) و هم اینکه بتونه اینترنت رو به صورت Wi fi سرویس بده برا خونه میخوام اگه هست بگید قیمتش چنده . هم میخوام با PC م ازش استفاده کنم(کابلی) هم با گوشیم (wi fi) البته نه به صورت همزمان . اگه میشه چندتا برند معرفی کنید . تشکر فراوان
بله مودم های وایرلسی که د4پورته هستند میشه
سلام
ببخشید تفاوت بین مودمهای tp link 8950nd و tp link 8960n چیه؟
آیا فقط از نظر برد یا همون 150mbpsواسه 8950 و 300mbps واسه8960 با هم متفاوتن یا از نظر امکانات هم فرق دارن؟
میشه بگین فرقشون چیه از نظر امکانات؟
Last edited by kami_djs; 27-04-2011 at 11:39.
مودمهاي tp-link بخر اونا وايرلس دارن
سلام به همه دوستان
1 سئوال داشتم اگه اینجا جاش نبود ببخشید.
کنار خونمون جهاد دانشگاهیه و اینترنت وایرلس نامحدود داره من با لپ تاپ به انترنتشون کانکت می شدم و استفاده می کردم. الان لپ تاپ دست دادشمه و من موندم بدون اینترنت.
حالا می خواستم ببینم مودمی وجود داره که همون کار برام انجام بده یعنی مودمی هست که به pc وصل بشه که بشه با اون از اینترنت وایرلس اطراف استفاده کرد ( مثل wifi لپ تاپ که به اینترنت بیسیم کانکت می شد )؟
شما باید کارت وایرلس یا گیرنده ی wi fi که مثل فلش هست و به پورت یو اس بی وصل میشه تهیه کنید و استفاده کنید
تشکر بابت راهنماییتون
مدلی می شناسی که معرفی کنی؟
یا جایی میشناسی بتونم خرید اینترنتی انجام بدم؟
(قبلا هم با راهنمایی شما 1 مودم tp link 8901g گرفتم که ازش راضی هستم. امیدوارم بتونم کمکتونو جبران کنم)
Last edited by salar_khan; 07-05-2011 at 09:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)