تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 12 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 116

نام تاپيک: بحث در مورد قانون جذب ==> کسایی که واقعا بهش ایمان دارن بیایند بیان کنند

داره خودمونی میشه rangeeeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    هر جا که بخوای

پيش فرض

تمام کسانی که به موفقیت رسیدن برا خودشون اهداف کاملا روشنی تعریف کرده بودن.
    مثلا چند ساله پیش رتبه ی یک کنکور تجربی یه مصاحبه کرده بود گفته بود من رو دیوار مدرسه نوشته بودم رتبه ی یک کنکور میشم.
    خیلی موفقیت رو به قانون جذب مربوط نمیدونم
    قانون جذب کلا بر پایه خود باوریه یعنی باید خودتو باور کنی اونوقت برای هدفت تلاش میکنی
    و به نتیجه میرسی

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض مثبت اندیشی مانع سکته میشود

نگرش خوش بینانه می‌تواند شانس سکته را در هر فردی کاهش دهد.

به گزارش اِسکای نیوز، محققان آمریکایی برای فهمیدن ارتباط بین سطح خوش بینی و میزان نرخ سکته، به تحقیقی 2 ساله روی 6 هزار داوطلب که سن بیش از 50 سال داشتند، پرداختند.

محققان طی این تحقیق 2 ساله دریافتند در هر امتیازی که فرد مورد تحقیق برای خوش بینی کسب می‌کند، نرخ سکته در فرد 9 درصد کمتر شده است.

در تحقیقات پیشین اثبات شده بود که رویکرد مثبت و خوش بینانه، به سلامت بهتر قلب و رشد سیستم ایمنی بدن کمک می‎کند.

محققان طی این تحقیق نشان دادند نگرش مثبت به زندگی از میزان سکته در افراد می‌کاهد. به گفته دانشمندان مثبت اندیشیدن حتی به بهبود فرد پس از سکته نیز کمک می‌کند.

به گفته محققان عوامل رفتاری، همچون خوردن ویتامین، مصرف رژیم غذایی سالم و ورزش کردن به بالا رفتن سطح خوش‌بینی و مثبت اندیشی در افراد کمک می‎کند.

بر اساس این گزارش، افراد خوش بین عادت‎های سالمی در زندگی همچون ورزش منظم دارند که سبب کاهش سکته در این افراد می‌شود.

منبع: برنا

پ.ن: مثبت اندیشی هم جزئی از قانون جاذبه است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBAR132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

يه چيزي توي اين دنيا هست به نام اعتقاد يا باور .......... شما به هر چيزي كه باور داشته باشيد اون چيز براي شما كار ميكنه

اگه اعتقاد پيدا كني كه ميتوني بر جاذبه زمين غلبه كني و بري بالا حتما خواهي رفت . اما توي ضمير ناخودآگاه ما حك شده كه جاذبه زمين هر چيزي رو به سمت خودش ميكشه ..... پس ما براي پاك كردن ضمير نا خود آگاه و جايگزين كردن باور جديد نياز به تمرين داريم .
    مثلا مرتازهاي هندي به خاطر ريازت هايي كه ميكشن اعتقاد پيدا ميكنن كه ديگه الان ميتونن روي هوا بشينن .

قانون جذب وجود داره ولي چون بعضيا بهش اعتقاد ندارن ، فكر ميكنن وجود نداره ........ اگه يكم فكر كنيد ميبينيد كه وجود داره ...... يادتون هست توي مدرسه هر موقع كه درس نخونده ميرفتيم سر كلاس و نگران بوديم كه معلم براي درس پس دادن ما رو صدا نزه ، اما دقيقا همون روز ما رو صدا ميزد .
    برهان خلف چيه ؟
    كسايي كه به قانون جذب اعتقاد كامل پيدا كنن و بتونن به افكارشون جهت بدن با كمترين تلاش بيشترين نتيجه رو ميگيرن .

من سال گذشته ميخواستم كنكور كارداني به كارشناسي بدم ... وقت كمي داشتم براي همين نكات و دروسي رو خوندم كه فكر ميكردم لازمه بخونم و به خودم قبولو نده بودم كه قبول ميشم ........ سر كنكور متوجه شدم تمام نكاتي كه خوندم امروز به صورت سوال جلومه ... و من با رتبه نسبتا خوبي قبول شدم ..... من معتقدم كه اين مربوط به افكار من و توكل به خدا بوده .

4. این کاربر از AKBAR132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Asmane bi setare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان خواستم یه کتاب معرفی کنم : چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ترجمه ی گیتی خوشدل

6. این کاربر از Asmane bi setare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان خواستم یه کتاب معرفی کنم : چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ترجمه ی گیتی خوشدل
    اره خیلی کتاب خوبیه تمامش بر این اساسه که تو برا مردم خوبی بخواه تا برا خودت خوبی پیش میاد این هم یه جمله که از این کتاب که من برا رفقام اسمس میکنم: به دشمنان خود محبت کنید و بر لعن کنندگان خود برکت بطلبید و به انانی که از شما نفرت دارند احسان کنید و به هرکس به شما جفا رساند دعای خیر کنید.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یه سوالی که مدعیان جذب همیشه از پاسخ بش عاجز هستند اینه
    اگه این روش عملی بود چرا تو جهان این همه بی عدالتی و بد بختی و گرسنگی وجود داره چرا کسی به کمک این روش نتونسته کاری کنه

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

اگه این روش عملی بود چرا تو جهان این همه بی عدالتی و بد بختی و گرسنگی وجود داره چرا کسی به کمک این روش نتونسته کاری کنه
    شاید یه دلیلش این باشه که بعضی ها همین گرسنگی و بدبختی رو جذب میکنند یا اینکه یه عده ای که منافع و قدرت و ثروت براشون مهمه باعث این بدبختی ها میشن

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شاید یه دلیلش این باشه که بعضی ها همین گرسنگی و بدبختی رو جذب میکنند یا اینکه یه عده ای که منافع و قدرت و ثروت براشون مهمه باعث این بدبختی ها میشن
    این نوزاد که داره از گرسنگی جونشو میده ولاشخور منتظر بخورش دلیلش این بوده انرژی منفی جذب می کرده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by dashhosein38; 02-08-2011 at 12:39.

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

این نوزاد که داره از گرسنگی جونشو میده ولاشخور منتظر بخورش دلیلش این بوده انرژی منفی جذب می کرده
    نـــــــــــــــه

ولی چرا گرسنه هستند.چرا به این روز افتادن.چرا مردمانی که قبل از این اونجا زندگی میکردن تلاش نکردن برای آیندگانشون

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نـــــــــــــــه

ولی چرا گرسنه هستند.چرا به این روز افتادن.چرا مردمانی که قبل از این اونجا زندگی میکردن تلاش نکردن برای آیندگانشون
    اونا هم مثل همین نوزاد تو نکبت بزرگ شدن
    فرض کنیم تقصیر اجدادش باشه گناه خود اون بچه چیه
    شما جا اون نوزاد بودی چه کار میکردی ؟ مثبت فکر می کردی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •