قانون جذب کلا بر پایه خود باوریه یعنی باید خودتو باور کنی اونوقت برای هدفت تلاش میکنی
و به نتیجه میرسی
قانون جذب کلا بر پایه خود باوریه یعنی باید خودتو باور کنی اونوقت برای هدفت تلاش میکنی
و به نتیجه میرسی
نگرش خوش بینانه میتواند شانس سکته را در هر فردی کاهش دهد.
به گزارش اِسکای نیوز، محققان آمریکایی برای فهمیدن ارتباط بین سطح خوش بینی و میزان نرخ سکته، به تحقیقی 2 ساله روی 6 هزار داوطلب که سن بیش از 50 سال داشتند، پرداختند.
محققان طی این تحقیق 2 ساله دریافتند در هر امتیازی که فرد مورد تحقیق برای خوش بینی کسب میکند، نرخ سکته در فرد 9 درصد کمتر شده است.
در تحقیقات پیشین اثبات شده بود که رویکرد مثبت و خوش بینانه، به سلامت بهتر قلب و رشد سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
محققان طی این تحقیق نشان دادند نگرش مثبت به زندگی از میزان سکته در افراد میکاهد. به گفته دانشمندان مثبت اندیشیدن حتی به بهبود فرد پس از سکته نیز کمک میکند.
به گفته محققان عوامل رفتاری، همچون خوردن ویتامین، مصرف رژیم غذایی سالم و ورزش کردن به بالا رفتن سطح خوشبینی و مثبت اندیشی در افراد کمک میکند.
بر اساس این گزارش، افراد خوش بین عادتهای سالمی در زندگی همچون ورزش منظم دارند که سبب کاهش سکته در این افراد میشود.
منبع: برنا
پ.ن: مثبت اندیشی هم جزئی از قانون جاذبه است![]()
يه چيزي توي اين دنيا هست به نام اعتقاد يا باور .......... شما به هر چيزي كه باور داشته باشيد اون چيز براي شما كار ميكنه
اگه اعتقاد پيدا كني كه ميتوني بر جاذبه زمين غلبه كني و بري بالا حتما خواهي رفت . اما توي ضمير ناخودآگاه ما حك شده كه جاذبه زمين هر چيزي رو به سمت خودش ميكشه ..... پس ما براي پاك كردن ضمير نا خود آگاه و جايگزين كردن باور جديد نياز به تمرين داريم .
مثلا مرتازهاي هندي به خاطر ريازت هايي كه ميكشن اعتقاد پيدا ميكنن كه ديگه الان ميتونن روي هوا بشينن .
قانون جذب وجود داره ولي چون بعضيا بهش اعتقاد ندارن ، فكر ميكنن وجود نداره ........ اگه يكم فكر كنيد ميبينيد كه وجود داره ...... يادتون هست توي مدرسه هر موقع كه درس نخونده ميرفتيم سر كلاس و نگران بوديم كه معلم براي درس پس دادن ما رو صدا نزه ، اما دقيقا همون روز ما رو صدا ميزد .
برهان خلف چيه ؟
كسايي كه به قانون جذب اعتقاد كامل پيدا كنن و بتونن به افكارشون جهت بدن با كمترين تلاش بيشترين نتيجه رو ميگيرن .
من سال گذشته ميخواستم كنكور كارداني به كارشناسي بدم ... وقت كمي داشتم براي همين نكات و دروسي رو خوندم كه فكر ميكردم لازمه بخونم و به خودم قبولو نده بودم كه قبول ميشم ........ سر كنكور متوجه شدم تمام نكاتي كه خوندم امروز به صورت سوال جلومه ... و من با رتبه نسبتا خوبي قبول شدم ..... من معتقدم كه اين مربوط به افكار من و توكل به خدا بوده .
سلام دوستان خواستم یه کتاب معرفی کنم : چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ترجمه ی گیتی خوشدل
اره خیلی کتاب خوبیه تمامش بر این اساسه که تو برا مردم خوبی بخواه تا برا خودت خوبی پیش میاد این هم یه جمله که از این کتاب که من برا رفقام اسمس میکنم: به دشمنان خود محبت کنید و بر لعن کنندگان خود برکت بطلبید و به انانی که از شما نفرت دارند احسان کنید و به هرکس به شما جفا رساند دعای خیر کنید.
یه سوالی که مدعیان جذب همیشه از پاسخ بش عاجز هستند اینه
اگه این روش عملی بود چرا تو جهان این همه بی عدالتی و بد بختی و گرسنگی وجود داره چرا کسی به کمک این روش نتونسته کاری کنه
شاید یه دلیلش این باشه که بعضی ها همین گرسنگی و بدبختی رو جذب میکنند یا اینکه یه عده ای که منافع و قدرت و ثروت براشون مهمه باعث این بدبختی ها میشناگه این روش عملی بود چرا تو جهان این همه بی عدالتی و بد بختی و گرسنگی وجود داره چرا کسی به کمک این روش نتونسته کاری کنه
این نوزاد که داره از گرسنگی جونشو میده ولاشخور منتظر بخورش دلیلش این بوده انرژی منفی جذب می کرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by dashhosein38; 02-08-2011 at 12:39.
نـــــــــــــــهاین نوزاد که داره از گرسنگی جونشو میده ولاشخور منتظر بخورش دلیلش این بوده انرژی منفی جذب می کرده
ولی چرا گرسنه هستند.چرا به این روز افتادن.چرا مردمانی که قبل از این اونجا زندگی میکردن تلاش نکردن برای آیندگانشون
اونا هم مثل همین نوزاد تو نکبت بزرگ شدن
فرض کنیم تقصیر اجدادش باشه گناه خود اون بچه چیه
شما جا اون نوزاد بودی چه کار میکردی ؟ مثبت فکر می کردی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)