رو نمیخواد که!جسارت و اعتماد به نفسش بالاست...مگه بده!؟: دیچطور روش شده یه همچین حرکتی رو انجام بده ؟! حالا حرف و ... اشکال نداره ! ولی مقایسه ی تصویری
اتفاقآ رقابت تو این سبک بازی خیلی به نفع همه هست مخصوصآ گیمرها
رو نمیخواد که!جسارت و اعتماد به نفسش بالاست...مگه بده!؟: دیچطور روش شده یه همچین حرکتی رو انجام بده ؟! حالا حرف و ... اشکال نداره ! ولی مقایسه ی تصویری
اتفاقآ رقابت تو این سبک بازی خیلی به نفع همه هست مخصوصآ گیمرها
بله ... مخصوصا اینکه بازی مولتی پلتفرم هم هست ...
من از این لحاظ می گم که درسته که من کنسول ندارم ولی هم GT5 و هم MF3 رو امتحان کردم ! امتحان که چه عرض کنم ! پدرشون رو هم درآوردم، از نظر من شیفت 1 با این دو بازی خیلی فاصله داره و اگه قرار باشه نسخه ی دوم شیفت با این 2 بازی انحصاری کنسول های نسل هفتم مقایسه بشه باید خیلی خیلی خیلی نسبت به نسخه ی یکش پیشرفت داشه باشه و ... که من بعید می دونم .
به شخصه امیدوارم که به پای هر دو بازی برسه ...
نمیدونم چرا از کربن به بعد ea در سری need for speed همش گند میزنه من فقط بعد از کربن از آندر کاور خوشم اومد.این هات پورشه و شیفت 1 که واقعا گند زدن.
خدا کنه این نسخه خوب باشه
نظر من اینه که نسخه ی آندر کاور یکی از افتضاح ترین های سری NFS بود !!! ولی در رابطه با کربن و ماست وانتد NFS عالی عمل کرد و با شما موافقم ...
این HP هم از نظر من زیاد بد نبود و یه جورایی فقط نمی خورد از خانواده ی NFS باشه !
به هر حال EA خیلی داره روی شیفت 2 مانور می ده ( البته این کار رو همیشه قبل از عرضه ی بازی هاش انجام می ده ) امیدوارم که بازی خوبی از آب در بیاد ... فقط از نظر من اینکه شیفت 2 رو با بازی هایی مثل GT5 و MF3 مقایسه می کنند یعنی اینکه خودشون کیفیت بالای این 2 بازی انحصاری رو درک کردنند و آرزو دارند که بازیشون با این 2 شاهکار قابل رقابت باشه !!! من که امیدوارم بعد از مدت ها یه بازی ریسینگ درست و حسابی برای PC بیاد ولی فکر نمی کنم اون بازی شیفت 2 باشه !!! البته احتمال می دم DIRT 3 بتونه یه کارایی انجام بده.
به نظر من شیفت 1 عالی بود منهای یه مشکلای کوچیک که اعصاب خورد میکرد . شیفت 2 هم هرچی باشه به نظر من فوق الاده است.![]()
آره شیفت یک بسیا بسیار بازی خوبی بود ولی یکم اعصاب خورد میکرد و یکم هم ...........![]()
آندرکاور هم یکم شبیه آندر گرند 2 بود واسه همین.مخصوصا اون مرحله هایی که باید ماشینو میدزدیدی
کلا خیلی منتظر این بازیم امروز یه تریلر دیدم ازش واقعا فوق العادست .
گرافیک بازی خیلی خوبه هیجان بازی هم خیلی بالاست البته من که با نسخه ی قبل هم به شدت حال کردم دیگه چه برسه به این !
سلام
چرا شما اینقد از این need for speed انتقاد می کنین ؟ پشت سر هم هر جا میرم نوشتین از بعد از mw یا carbon مسخره بود
به نظر هم همشون تو سبک خودشون عالی بودن اما اینو بدونین که هیچ بازی بدون نقص نیست + سلیقه ایه و ما باید از دید کل نگاه کنیم نه نظر شخصی
اگر به نظر شخصیه من فقط یه بازی دوست دارم اونم cod هست![]()
به نظر من هم که nfs داره خوب پیش میره .... از کجا میدونین، شاید داره شما به بازی های racing عادت میده که بعدا یه چیزی در حد ug2 یا mw بزنه فروش بالایی کنه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)