واقعا 2 گیگ میشه؟
یعنی شما میگی 2 تا یک گیگ توی sli میشه دو گیگ؟
من چیز دیگه خوندم اگر مقاله داری بده ما هم بخونیم.ممنون میشم.
تا جایی که من میدونم توی sli حجم اضافه نمیشه فقط پردازش بیشتر میشه
بهتر هست هزینتو نگه درای با آنبرد سیستمو اجرا کنی اگر مشکل داشتی بعدا بخری. بازم میگم مغازه دار ها میمونند و در نمیرند.
__________________________________________________ _________________________________
در مورد مادربرد یه توضیح مفصلی میدم و میرم.
MB :ASUS RAMPAGE III EXTREME=480
MB :GIGABYTE X58A-UD3R=380
MB :ASUS P6X58D-E=380
MB :ASUS RAMPAGE II EXTREME=390
MB :ASUS RAMPAGE III GENE =330
اینا مادربرد هایی هست که توی این رنج قیمت معمولا توصیه میکنیم. الباقی مادربرد ها یا رونن خیلی یا خیلی ضعیف.به نسبت اینا.
اولی با قیمت 480 تومن فقط یک PCI داره ولی سه تا جا برای VGA . فعلا با این بودجه برات پیشنهاد نمیکنم. مخصوصا انکه کارت جوری هست ممکنه نیاز به pci داشته باشی.
دومی مادربرد گیگا هست و از بهترین ها اما نقاط عیبش اینه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر بخواهی رم با باس 1600 بهش بشناسونی نیاز به تنظیمات در بایوس داری. ظاهرا این کار سادس ولی من ترجیح میدم کسی رو در گیر تنطیمات نکنم وقتی قطعه بهتر هست. برای نضب دوتا کارت گرافیک هم نیاز به تنظیمات داری.
کلا برد خوبی هست ولی گاهی باید تنظیماتی رو انجام بدی. اگر برات سخته نکن. ضمنا این مادربرد هم فقط یک PCI داره. معمولا مودم ها و قطعات این تیپی از Pci استفاه میکنن. مثلا کارت صدا و..
____
مادربرد سوم هیچ کدوم از مشکلات بالاا رو نداره و قیمتشم ظاهرا 360 تومن شده. ولی کارایی مثل همون برد گیگا هست ولی راحت تر.
ASUS RAMPAGE II EXTREME مثل قبلی ها هست یه نمه تو اور کلاک بهتره ول یقیمتم بالاتره (مشخصات دقیق رو بهتره سرچ کنی)
ASUS RAMPAGE III GENE اینم برای یک کارت گرافیک بهترینه. که خوب شما دوتا کارت دارید.
__________________________________________________ ___________________________________
در مورد رم هم من اینو بگم رم دو تا نکته توجه کن اولا باس رم هست هر چی بیشتر بهتر فعلا قیمت 1333-1600 نرماله.
نکته دوم cl یا زمان تاخیرشونه هر چی کمتر باشه بهتره.
یک تذکرم بدم رم ا توی برند ها هیچ فرقی با هم ندارن مگر در دو حالت اولا گارانتی - دوما اورکلاک. برندر هرچی معتبر تر باشه توی اورکلاک قوی تره.
Ram:A-DATA -Triple Channel 3*1GB CL 8 - 1600 =140
Ram:A-DATA -Triple Channel 3*2GB CL 8 - 1600 =250
Ram:GEIL -Triple Channel 3*1GB CL 7 - 1600 =170
G-SKILL PI -Triple Channel 3*2GB CL 6 - 1600 =300
G-SKILL RIPJAWS-Triple Channel 3*2GB CL7-1600 =250
اینم کلیه رم هایی که ارزش خرید دارن. من نظرم اینه شما 3 تا 2 گیگ بخر اگر کم اومد بعدا بازم بخر.
از لیست بالا هر چی دوست داری انتخاب کن با نکاتی که گفتم . البته هماهنگ با پولی توی جیبتون