باسلام
من این برنامه اکتیو رو اجرا کردم بعد که سیستم ریست شد دیگه ویندوز بالا نمیاد چیکار کنم
باسلام
من این برنامه اکتیو رو اجرا کردم بعد که سیستم ریست شد دیگه ویندوز بالا نمیاد چیکار کنم
ببینید داخله سیف مود میره.
هنگام بوت شدن f8 بزنید.اگر رفت با همون برنامه انیستال کنین.
Is Windows failing to boot after you installed the loader? Just do the following.
* Boot up the PC from your Windows installation disk
* Select the "Repair your computer" option
* Select "Command Prompt"
* Input "bootsect.exe /nt60 SYS /force" (without quotes)
* Restart the PC
با ویندوزتون که اکتیو نبود توی اینترنت رفته بودین؟
سلام دوستان
نوع کرکی که توی قانونی کردن ویندوز استفاده میکنیم توی سرعت ویندوز چقدر موثره ؟
چون من الان یه نسخه 64 بیت روی لپ تاپم نصب کردم و از windows loader استفاده نکردم
توی محیط ویندوز زیاد اذیت نمیکنه ولی خیلی دیر بالا میاد نزدیک 3 دقیقه بعد از روشن کردن لپتاپ طول میکشه تا کاملا آماده به کار بشه
حالا میتونم دوباره ویندوز رو غیر قانونی کنم بعد دوباره با ویندوز لودر درستش کنم ؟
سلام
علی جان فکر نمیکنم ربطی به سرعت داشته باشه.
ولی لودری که توی پست اول گذاشتم دانلود کنی و اجراش کنی گزینه unistall را داره میتونی کرک قبلو پاک کنی و بعد این کرکو install کنی.
ولی بازم میگم فکر نمیکنم ربطی داشته باشه
سلام من چطور میتونم ویندوز 7 روی لپ تاپ نصب کنم؟
ممنون میشم مراحل نصب رو واسم کپی کنید.
قبلا فقط XP نصب کردم آیا مثل همون باید عمل کنم؟
من ويندوز ٧ enterprise رو قانوني كردم ولي شك دارم.چه طور ميتونم مطمئن شم كه قانونيه؟
سلام من ویندوزم با کرک 7Loader By Orbit30 and Hazar 1.2 استفاده میکردم چند روز پیش از کار افتاد الان هیچ کرکی کار نمیکنه . دسکتاپ سیاه شده و سمت چپ پایین نوشته This copy of windows is not genuine
راهی هست یا باید ویندوز عوض کنم ؟
اگر ویندوز xp نصب کردین قطعا ن میتونید ویندوز7 هم نصب کنید چون نصب ویندوز 7 ساده تر از xp هست
مسیر زیر را برید:
start>control panel>system
اگر نوشته بود ویندوز not genun که اکیتو نیست ببین اونجا چی نوشته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)