سیستمه خوبیه.
پاور 685b هست.
قیمت کیس هم میشه حدود1100
سیستمه خوبیه.
پاور 685b هست.
دوست عزیز یعنی شما این سیستم رو برایر ندر تایید می کنی ؟ می تونم دلیلتون برای تایید بپرسم ...سیستمه خوبیه.
پاور 685b هست.
رندر؟
ایشنو نوشتن بازی سنگین بهتره یکبار اخرین پستشونو بخونین.
اما تو پست اول و عنوان تاپیک یه چیز دیگه نوشتن ...رندر؟
ایشنو نوشتن بازی سنگین بهتره یکبار اخرین پستشونو بخونین.
رفع شبهات!
1.من خودم فن amd هستم و به همه توصیه می کنم سراغ این برند برن!!!
2.علت ترجیح دادن اینتل در سیستم به amd در این سیستم،اینه که مادربورد مناسب برا amd در بازار یا یافت نمیشه یا قیمتش کذایی هست!!!
3.می نمی خوام با این پی سی در حد پروفشنال رندرینگ انجام بدم،
4.پاور انتخاب شده جدیدترین محصول شرکت گرین هست ، اینم لینک:
5.من این سیستم رو اول برا بازی و سپس برا رندر سه بعدی می خوام تو عنوان تاپیک هم"بازی|رندر سه بعدی" رو نوشتم،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم چون 3d زیاد کار می کنم،کارم با i5 راه میوفته،چون ماتریالای حجیمی استفاده نمی کنم!
در ضمن قیمت روز پاور و کارت گرافیک رو می تونید جدا برام بگید؟
![]()
Last edited by santamove; 01-12-2010 at 21:58.
پست اول واسه چند وقت پیشه.
مهم پست اخرشونه که نوشتن بازی سنگین.
بهتره تاپیک رو با پستهای اسپو پر نکنی م.
پس حالا که این طور ه حرفی نیست .. عالی هست فناش براتون بچرخه ...می نمی خوام با این پی سی در حد پروفشنال رندرینگ انجام بدم،
ایشون خودشون همه چیز رو توضیح دادند ... شما خودتون دارید پست اسپم می زنید نه من ... چون دیگه به پست شما نیازی نیست ... کشش نمی دم ... آنچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند ... بحثی باقی شد در (موقعی که صاحب تاپیک شرح می ده شما چی کاره ایی !)p.mمهم پست اخرشونه که نوشتن بازی سنگین.
XFX 6870 =320در ضمن قیمت روز پاور و کارت گرافیک رو می تونید جدا برام بگید؟
power:140
بهتره تاپیک رو با پستهای اسپو پر نکنی م.
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
راجع به پاور ولی زیاد مطمئن نیستم ... ولی همین حدود ها باید باشه ... دوستان دیگه هم نظر بدن ...در ضمن قیمت روز پاور و کارت گرافیک رو می تونید جدا برام بگید؟
Last edited by Corei7_980X; 01-12-2010 at 22:10.
من در هیچ کدوم از پستام اشاره به پروفشنال رندرینگ نکردم،و عنوان تاپیک هم هست "نظر شما راجع این PC.....بازی|رندر سه بعدی" یعنی اولویت اول بازی و الویت دوم رندرینگ سه بعدی،
که اگه می نوشتم continuous rendering فرمایش استفاده از پروسسور بسیار قوی حتی قوی تر از i7،(برای مثال دو عدد پردازنده زنون و استفاده از کارت کوادرو) صحیح بود،ولی من تک فریم رندر می کنم و i5کاملا می تونه به راحتی از عهدش بر بیاد!![]()
خوب مگه من چیزی گفتم ؟ اما اولویت رو از اسم نمی شد تشخیص داد دوست عزیز ...من در هیچ کدوم از پستام اشاره به پروفشنال رندرینگ نکردم،و عنوان تاپیک هم هست "نظر شما راجع این PC.....بازی|رندر سه بعدی" یعنی اولویت اول بازی و الویت دوم رندرینگ سه بعدی،
که اگه می نوشتم continuous rendering فرمایش استفاده از پروسسور بسیار قوی حتی قوی تر از i7،(برای مثال دو عدد پردازنده زنون و استفاده از کارت کوادرو) صحیح بود،ولی من تک فریم رندر می کنم و i5کاملا می تونه به راحتی از عهدش بر بیاد!
درسته ... در کل با این بودجه انتخابی و بستگی به کاربرد کاربر داره ...که اگه می نوشتم continuous rendering فرمایش استفاده از پروسسور بسیار قوی حتی قوی تر از i7،(برای مثال دو عدد پردازنده زنون و استفاده از کارت کوادرو) صحیح بود،ولی من تک فریم رندر می کنم و i5کاملا می تونه به راحتی از عهدش بر بیاد!
موفق باشید ...
تا اون جایی که من اطلاع دارم 6870 موجود نیست.البته مارکهای مختلف در راهند.
قیمت پاور هم احتمالا بین 100 تا 120 هست.مطمئن نیستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)