تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 42 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 415

نام تاپيک: کلوپ تخصصی نوکیا ا C5-03 ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام . من هم این گوشیو خریدم و الان هم مشکل جدی دارم با جی پی اس این گوشی . در قسمت پوزیشن متد این گوشی (فارسی شده ) گزینه ای تحت عنوان جی پی اس وجود نداره و فقط میتونید با بلوتوث یا استفاده از اینترنت از جی پی اس مجازی استفاده کنید . اما من از یه چیزی مطمئنم و اون اینه که این گوشی جی پی اس دارد . چون گوشی یکی از دوستان را دیدم که از دبی آورده بود و فلشش نکرده بودن یعنی فارسی نداشت توی قسمت پوزیشن مپش جی پی اس هم وجود داشت و بدون مشکل کار میکرد . پس اونچه که مشخصه اینه که در ایران و با فارسی کردن گوشی جی پی اسش مشکل پیدا کرده . حالا چطور میشه دوباره فلشش کرد؟ و همون نسخه اولش (بدون فارسی ) را نصب کرد؟ در ضمن خدمات نوکیا هم جوابگو نیست و یه جورایی میپیچونتون !
    خب ایرانیا که فارسیش نکردن، خود نوکیا این فرمور رو ارائه داده که توش فارسی هم داره. هر ورژن از هر منطقه از جهان زبونای خاص خودش رو داره. مثلا اینی که شما دارید نسخه ی خاورمیانه اش است فکر کنم.
    منم موافقم این گوشی جی پی اس داره، چون منم دارمش و البته مال من کار میکنه.

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان صدای گوشی بلندی در حد 5800 یا x6 هست ؟
    و کیفیت دوربینش چطوره عکس با گوشی بگیرید اینجا قرار بدین
    تاچش چطور هست ؟
    گیر آوردم دوستم خریده خوشش نمیاد می گه 110 هزار میدمش با گارانتی 12 ماهه به نظرتون چه کنم و جواب سوالاتم رو بدید لطفآ

---------- Post added at 01:50 AM ---------- Previous post was at 01:49 AM ----------

دوستان کیفیت پخش ویدیو در گوشی چطور هست شنیدم بی کیفیته ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

صداش خوبه اما عکسش تعریفی نداره . فلاشم که نداره .ولی خیلی سبک و خوشدسته . صفحشم با اینکه مقاومتیه اما خیلی روان و حساسه و مشکلی نداره . از 5800 صفحش خیلی بهتره . تنها مشکلش نداشتن فلاش و ایراد نرم افزاری در قسمت جی پی اسش هست که البته با آپدیت کردن جی پی اسش درست میشه .که از حساسترین gps ها میباشد .
    اگه 110 میده که مفته بخرررر !

4. این کاربر از ilya_62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه masoud5676's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اردبـــــیـــــــــــــــل

پيش فرض

آقای m2fard چرا همش میگی این گوشی gps اش کار میکنه ولی نمیگی با کدوم نرم افزار؟؟؟؟؟؟
    چرا همش می پیچونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تاچش چطوره؟ من یه 5530 دارم به نظرت ارزششو داره بفروشم این مدل و بخرم
    سلام ؛

دوست عزیز تاچش نسبت به قیمتش خیلی خوبه!...مشکل خاصی از لحاظ کار با صفحه لمسیش حس نخواهید کرد.....5530 هم من نداشتم که بدونم چجوریه ، دوستانی که تجربه دارن لطف کنن بگن؟!

داره خودمونی میشه o.jabbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض جی پی اس گوشی و توضیحات

من این موضوع رو در فوروم های خود نوکیا ( اروپا) پی گیری کردم که یکی به همین مسئله اشاره کرده بود....در پاسخ افرادی که کاربر سایت و از کارمندان خود نوکیا هم بودند کلی تعجب کردند وگفتند که 100 درصد سخت افزار داخلی داره و به اون شخص پیشنهاد کردند که مشکلت نرم افزاریه و شما استثنا هستید و خلاصه جواب درستی ندادند..در صورتی که این مشکل تو ایران فراگیره و در نتیجه امکانش ممکنه که با آپدیت یا در شرایط استثنا ( که خیلی کمه...چون هر نرم افزار جی پی اس با دستور نرم افزار خود گوشی به جستجو می پردازه یا با بلو یا با اینترنت) کار کنه جی پی اسش ....مثلا برای من با اینترنت کاملا موقعیتو به من میگه.....(که میخوام نگه 100 سال) به هر حال ما منتظریم ببینیم چی بر سر گوشیمون میاد که با کلی عشق جی پی اس خریدیمش...از m2fard عزیز هم میخوام که در صورتی که اطمینان از حصول کارکرد جی پی اسش دارد لطفا برنامه رو به ما معرفی کند تا جمعیتی را از نگرانی برهاند ! ممنون

داره خودمونی میشه vivasoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض توضيحات

بچه ها من كم كم دارم به جي پي اس اين گوشي شك ميكنم پشت جعبه گوشيو نگاه كنيد زده ( آ - جي پي اس) و براي نوكيا ان 8 هم زده (جي پي اس ) هم ( آ جي پي اس )

خوب اگه داشت براي اينم ميزدن احتمالا نداره فقط با شبكه كار ميكنه اونم حدودتو مشخص ميكنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

جی پی اس داره . اما مشکلش نرم افزاریه . من خیلی از این گوشیهارو دیدم که راحت از جی پی اس استفاده میکنن. من که گوشیمو فرستادم نمایندگی ببینم چکار میکنن. فکر کنم با ورژن 10 gps راه بیفته . از دوستان اگه کسی میتونه امتحان کنه و خبرشو بده. لینک ورژنهای نرم افزار c5-03 را میگذارم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه o.jabbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خلاصه اگه کسی مشکلو حل کرد یک اطلاعی به ما هم بده..منتظریم

در آغاز فعالیت arjp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من این موضوع را از نمایندگی نوکیا پرسیدم ، میگفت این گوشی gps نداره بلکه a gps داره و فقط با شبکه کار می کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •