ممنون از همه
خوب یک سوال توی کار بازی سازی هم این
پول ها هست یعنی این پول ها برای انمیشن
فیلم هست یا بازی یا هر دو؟
با توجه به اینکه یک شرکت بازی سازی توی ایران بزنی و خودت هم از اعضای اصلی شرکت باشی
ممنون از همه
خوب یک سوال توی کار بازی سازی هم این
با توجه به اینکه یک شرکت بازی سازی توی ایران بزنی و خودت هم از اعضای اصلی شرکت باشی
هر دو ..............خوب یک سوال توی کار بازی سازی هم این
گریه ات در خواهد اومد......!!!!!!!!!!با توجه به اینکه یک شرکت بازی سازی توی ایران بزنی و خودت هم از اعضای اصلی شرکت باشی
يه جورايي راست ميگه%99%![]()
واسه چی گریه ام در خواهد امد به خاطر پول خوبشیا به خاطرسختی هاش؟
باسه مجوز باید فقط سه ماه بدویی .!!!!!!با توجه به اینکه یک شرکت بازی سازی توی ایران بزنی و خودت هم از اعضای اصلی شرکت باشی
اگه زرنگ باشی ، باید یه سرمایه هنگفت هم داشته باشی.
کسی تا حالا اقدام کرده که مجوز بگیره
کسی می تواند بگوید که بهترین کار برای
گرفتن مجوز چیه؟
کلاً واسه گرفتن این مجوزها باید خیلی گردن کلفت باشی. واسه مجوز یه مغازه معمولی خون آدم رو میکنن تو شیشه، چه برسه به این
![]()
طی مراحل قانونی..!!!سی می تواند بگوید که بهترین کار برای
گرفتن مجوز چیه؟![]()
اگه اين لا مذهب بود،ديگه چي؟!!باسه مجوز باید فقط سه ماه بدویی .!!!!!!
اگه زرنگ باشی ، باید یه سرمایه هنگفت هم داشته باشی.
اجازه آقا، ما!!!کسی تا حالا اقدام کرده که مجوز بگیره
کسی می تواند بگوید که بهترین کار برای
گرفتن مجوز چیه؟
اينو خوب اومدي...!!!کلاً واسه گرفتن این مجوزها باید خیلی گردن کلفت باشی. واسه مجوز یه مغازه معمولی خون آدم رو میکنن تو شیشه، چه برسه به این
![]()
حتما...!!!طی مراحل قانونی..!!!![]()
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان همه خوب گفتيد،پس بذاريد من هم بگم،
همونطور كه يه سري دوستان در جريان هستند،من چند وقت پيش براي يه امر خير دنبال همين مجوز رفتم!!!...
مسئولين مربوطه هم لطف نمودن و يه طومار از ملزومات گرفتن اين مجوز براي من بيان كردند كه اگه همشون رو هم جور ميكردم بازم چندتاشون بود كه براي جور شدن يه سال به بالا وقت ميخواستند و + يه بند پ كلفت تا اينكه شايد بتوني دو الي سه ماهه بگيريش و در غير اين صورت دو الي سه سال!!!
به قول عصر يخبندان 200،000 سال گذشت...!!!
دوستان اگه كسي يه راه ميانبري چيزي واسه گرفتن اين مجوز پيدا كرد به ماهم خبرش رو بده؟!!![]()
میانبر ترین راه پول و پارتیهدرضمن اگه رفتید واسه مجوز اول شروع میکنن به نصیحت کردن، میگه که ورشکست میشی، شرکت های دیگه لحت میکنن و هزارتا ایراد دیگه که اصلاً به کار تو رابطی نداره.
ولی سماجت زیاد و اذیت کردن پی یا پی میتونه جواب بده
طوری که بگه این مجوز فقط از جلوی چشمم .... شو.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)