تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 12 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 111

نام تاپيک: کلوپ ASUS N82JQ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان...

من چند وقتی می شه این لپ تاپ غول را دارم و 1کی از دوستان که باهاشون در فروم UBUNTU آشنا شدم ، این فروم رو بهم معرفی کردند

همون اول که این هیولا رو گرفتم اولین کار 1 Norton 360 اوریجینال ریختم روش و بعد 1 UBUNTU ریهتم که به همه پیشنهاد می کنم ، حداقلش اینه که هر جا تو Win گیر کردید ، مشکلتون رو حل می کنه.

1سوال ، VGA ما مگه Directx 11 نداره؟

من با لپتام بازی می کنم ، نرم افزار های رشته ام رو استفاده می کنم ، آهنگ گوش می دم ، فیلم می بینم ، زندگیییییییییییی می کنم! تا حالا کم نیاورده ، دوستم Vaio داره با مشخصات مشابه ، لپتاپش .............ه!!!!

1سوال دیگه! من لپتاپ قبلیم مال 5،6 سال پیشه ، اون زیرش بیشتر داغ می کرد ، اما آداپتور باطیش کمتر از این داغ می کرد ، به نظر شما زیاد داغ نمی کنه؟ یعنی مشکل از مال منه؟

دوست عزیزی که intel turbo boost monitor رو می خوای ، خود سایت intel به صورت Widget داره. بقیه دوستان هم (اگه Windowsتون اصلی هست) تو درایو C یه فولدر هست یه اسم eSupport. اونجا همه درایور ها هست. اگه کسی خواسن واسش میشه از اونجا Upload کرد (شردمنده ، با Dial up ازم انتظار زیادی نداشته باشید)

دوستی که فقط 1 windows 7 ultimate می خوان ، پیشنهاد می کنم 1 CD سیستم عامل UBUNTU بگیرید (مجانیه ، برید تو سایتش آدرستون رو بدید ، 1،2 هفته ای واستون می فرسته. (خواستیدم میتونید بخرید)
    وقتی CDش رو قرار بدید ، 1 گزینه دازه که سیستم علمل رو بدون نصب بالا میاره ، بعد 1 نزم افزار داره به اسم Gparted با اون همه درایو هاتون ، بجز درایو Recovery البته ، رو فرمت کنید ، یعد بع راحتی می تونید Windows نصب کنید.

امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا مرررررررررررررررررررررسی. از روی دی وی دی 14 گردو یه سون 64 بیتی اولتیمیت خوچگل نصبیدم. بدون هیچ مشکلی. همه درایورها هم به راحتی روش نصب شد.
    همونی که میخواستم....
    خوشحالم که مشکلتون حل شد!!!
    داشی نری دیگه نیایا!!!
    همون طور که اقا حمید توضیح دادن اوبونتو فوق العاده به درد می خوره ...اگه حال کردی نصب کن لذت ببر!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان...

من چند وقتی می شه این لپ تاپ غول را دارم و 1کی از دوستان که باهاشون در فروم UBUNTU آشنا شدم ، این فروم رو بهم معرفی کردند

همون اول که این هیولا رو گرفتم اولین کار 1 Norton 360 اوریجینال ریختم روش و بعد 1 UBUNTU ریهتم که به همه پیشنهاد می کنم ، حداقلش اینه که هر جا تو Win گیر کردید ، مشکلتون رو حل می کنه.

1سوال ، VGA ما مگه Directx 11 نداره؟

من با لپتام بازی می کنم ، نرم افزار های رشته ام رو استفاده می کنم ، آهنگ گوش می دم ، فیلم می بینم ، زندگیییییییییییی می کنم! تا حالا کم نیاورده ، دوستم Vaio داره با مشخصات مشابه ، لپتاپش .............ه!!!!

1سوال دیگه! من لپتاپ قبلیم مال 5،6 سال پیشه ، اون زیرش بیشتر داغ می کرد ، اما آداپتور باطیش کمتر از این داغ می کرد ، به نظر شما زیاد داغ نمی کنه؟ یعنی مشکل از مال منه؟

دوست عزیزی که intel turbo boost monitor رو می خوای ، خود سایت intel به صورت Widget داره. بقیه دوستان هم (اگه Windowsتون اصلی هست) تو درایو C یه فولدر هست یه اسم eSupport. اونجا همه درایور ها هست. اگه کسی خواسن واسش میشه از اونجا Upload کرد (شردمنده ، با Dial up ازم انتظار زیادی نداشته باشید)

دوستی که فقط 1 windows 7 ultimate می خوان ، پیشنهاد می کنم 1 CD سیستم عامل UBUNTU بگیرید (مجانیه ، برید تو سایتش آدرستون رو بدید ، 1،2 هفته ای واستون می فرسته. (خواستیدم میتونید بخرید)
    وقتی CDش رو قرار بدید ، 1 گزینه دازه که سیستم علمل رو بدون نصب بالا میاره ، بعد 1 نزم افزار داره به اسم Gparted با اون همه درایو هاتون ، بجز درایو Recovery البته ، رو فرمت کنید ، یعد بع راحتی می تونید Windows نصب کنید.

امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم
    سلام!!!
    داداش خیلی خوش اومدی ...ممنون که دعوت رو اجابت کردی
    والا مشکل توربو حل شد از تعطیلات بین دو ترم برگشتم دانشگاه و الان دی وی دی درایور ها دستمه و مشکلی نیست!!
    اتفاقا من دنبال اون gparted هستم ...تو اوبونتو هست چرا من ندیدمش؟؟؟؟؟

والا طبق اطلاعاتی که تو سایت notebokcheck.net هست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دایرکس ما 10.1 هست ... ولی خوب CUDA ...optimus ...physx دلایلی بود که این سالار رو به n61jq که ATI 5730 داره ترجیح بدم!
    در مورد اداپتور به نظر من زیاد داغ نیست!!!البته نظر منه...امیدوارم سایر دوستان هم مشارکت بجویند

داشی یه نیگاه بنداز به این صفحه و صفحه قبلش:
    کد:
    نظرتو بگو...ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام!!!
    داداش خیلی خوش اومدی ...ممنون که دعوت رو اجابت کردی
    والا مشکل توربو حل شد از تعطیلات بین دو ترم برگشتم دانشگاه و الان دی وی دی درایور ها دستمه و مشکلی نیست!!
    اتفاقا من دنبال اون gparted هستم ...تو اوبونتو هست چرا من ندیدمش؟؟؟؟؟

والا طبق اطلاعاتی که تو سایت notebokcheck.net هست :
    کد:
    دایرکس ما 10.1 هست ... ولی خوب CUDA ...optimus ...physx دلایلی بود که این سالار رو به n61jq که ATI 5730 داره ترجیح بدم!
    در مورد اداپتور به نظر من زیاد داغ نیست!!!البته نظر منه...امیدوارم سایر دوستان هم مشارکت بجویند

داشی یه نیگاه بنداز به این صفحه و صفحه قبلش:
    کد:
    نظرتو بگو...ممنون
    zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz

توی CDش هست ، ولی وقتی ubuntu رو نصب می کنی ، Gparted رو نصب نمی کنه ، خودت نصبش کن...

راجع به Direct X 11 ، برو توی NVIDIA Control Panel ، پایین پایین ، سمت چپ ، نوشته System Information ، اونجا جلوی DirectX Version نوشته 11 !!!! نمی دونم واللا! ورژن های قدیمی تر از این دارن 11و ، 335 نداشته باشه؟ چی بگم... البته من تنها Gameی که نصب کردم که DirectX 11 بخواد ، Battle Field: Bad Company 2 بود که Anti Aliasingش کمتر از مال DirectX11 بود ، پرسیدم ، گفتن عادیه! توی 1 سری از VGAها نمی تونه 11 رو پیدا کنه! منم خودم رو خر کردم با این حرف! (میشه مگه آخه؟)

ببین چههههههه قدر ما شبیهیم! ، کار برد من هم از Ubuntu و Windows دقیقا مثل خودته:
    Ubuntu: 1 سیستم عامل سبک و سریع ، برای کارهای روزانه (آهنگ ، فیلم ، Web Browsing و حتی من چون به Flash Memory ملت اعتمادی ندارم و میدونم همشون پر Virus هستند ، با ubuntu فایل روشون Copy & Past می کنم)!
    2: Windows پیرمرد ، برای Game و Software خاص!!! نرم افزار های رشته من که میشه گفت هیچ کدومشون روی ubuntu نیست و باید از پیر مرد استفاده کرد

راستی ، Ubuntuیی که ریختی ، 64بیتی بود یا 32بیتی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام
    دوستان راهی میدونن که به درصد ری شارژ باطری لپ تاپ رو بیشتر کرد مثلاً از 94% که بصورت پیش فرض هستش بکنیم 80% ؟
    پیشاپیش ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz

توی CDش هست ، ولی وقتی ubuntu رو نصب می کنی ، Gparted رو نصب نمی کنه ، خودت نصبش کن...

راجع به Direct X 11 ، برو توی NVIDIA Control Panel ، پایین پایین ، سمت چپ ، نوشته System Information ، اونجا جلوی DirectX Version نوشته 11 !!!! نمی دونم واللا! ورژن های قدیمی تر از این دارن 11و ، 335 نداشته باشه؟ چی بگم... البته من تنها Gameی که نصب کردم که DirectX 11 بخواد ، Battle Field: Bad Company 2 بود که Anti Aliasingش کمتر از مال DirectX11 بود ، پرسیدم ، گفتن عادیه! توی 1 سری از VGAها نمی تونه 11 رو پیدا کنه! منم خودم رو خر کردم با این حرف! (میشه مگه آخه؟)

ببین چههههههه قدر ما شبیهیم! ، کار برد من هم از Ubuntu و Windows دقیقا مثل خودته:
    Ubuntu: 1 سیستم عامل سبک و سریع ، برای کارهای روزانه (آهنگ ، فیلم ، Web Browsing و حتی من چون به Flash Memory ملت اعتمادی ندارم و میدونم همشون پر Virus هستند ، با ubuntu فایل روشون Copy & Past می کنم)!
    2: Windows پیرمرد ، برای Game و Software خاص!!! نرم افزار های رشته من که میشه گفت هیچ کدومشون روی ubuntu نیست و باید از پیر مرد استفاده کرد

راستی ، Ubuntuیی که ریختی ، 64بیتی بود یا 32بیتی؟
    والا چی بگم ...زیاد تو مایه های بازی و اینا نیستم ...هر چی صلاح می دونی
    اگه بشه این اوبونتو ابرو داری کنه خیلی خوبه..من 64 بیتی نصب کردم.. با 15 گیگ درایو ext4
    داش حمید تو قسمت انتخاب سیستم عامل تو هم 6 مدل انتخاب هست؟؟؟ مال من:
    1- اوبونتو
    2-اوبونتو safe mode(اگه اشتباه نکنم)
    3-مموری تست
    4-یادم نیست
    5- windows vista loader
    6- و windows 7
    این 5 امیه چیه؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

راستی برو بچ شنیدید اسوس زده تو کار مدل های جدید؟؟؟؟خوابگاه پر شده از این ها!!
    a42j و n53و ... این ها ... نکته ی عجیبش اینجاست که هم ارزون تر هستند و هم کانفیگ بهتری دارند:
    cpu:1.7 740QM که البته زیاد توفیری نمیکنه!!!!
    VGA:ati5730 2GB!!!!!!!یعنی خیلی باید فرق کنه با یه گیگش ؟؟؟؟؟
    یه خورده عجیبند ...من قیمت روز رو ندارم ولی یادمه سالار گرون تر بود از این ها (هر 3 14 این هستند)!!!
    نکته ی جالب تر اینجاست که داخل سایتی به ابهت notebookcheck.net سرچ کردم پیدا نکردم!!!!
    ممکنه این مدل ها سفارشی باشه درسته؟؟
    اخه یادمه موقعی که من هم می خواستم بخرم یکی بود 1200 میداد cpu اش 740QM و VGA اش ATI5730!!!!!
    زنگ زدم شرکت مهر(وارد کننده)بخش پشتیبانی فنی گفت اصلا همچین چیزی رو نداریم و حداقلش اینه که گارانتی ویستا نیست!!
    جریان چیه؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_2006_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    رامهرمز

14

سلام دوستان
    کسی قیمت این N82JQ داره؟ شرمنده تو تاپیک درخواست قیمت پرسیدم کسی جواب نداد !
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی قیمت این N82JQ داره؟ شرمنده تو تاپیک درخواست قیمت پرسیدم کسی جواب نداد !
    با تشکر
    سلام دوست من!
    قیمتی که توی سایت ها پیدا میشه و خودت قطعا دیدی گاها یه خروده پاین تر هست به خاطر جلب مشتری(اون هایی که ادرس میدند و اکثرا دکانشون از مراکز معتبر دوره!!!!)
    و یه عده بالا میگند چون هزینه خرید اینترنتی و ... رو حساب کنند.
    میانگین این دو تا قیمت بازار رو نتیجه میده!!!اما لزوما نباید ارزون تر را خرید...مطمئن ترین ارزان را باید خرید!!!!
    من خودم از این سایت ها قیمت می گرفتم:
    کد:
    -------------
    mehrtrade.com
    راسته ی ولیعصر رو که برید بالا به نتایج خوبی میرسید...من خودم بهترین قیمت رو اون موقع از پارسیان پیدا کردم 1370!!یادتون نره گارانتی ها باید: ویستا(الماس)_سازگار_امرتات باشه!!!
    موفق باشی و انشا الله به جمع ما خوش بیای!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

والا چی بگم ...زیاد تو مایه های بازی و اینا نیستم ...هر چی صلاح می دونی
    اگه بشه این اوبونتو ابرو داری کنه خیلی خوبه..من 64 بیتی نصب کردم.. با 15 گیگ درایو ext4
    داش حمید تو قسمت انتخاب سیستم عامل تو هم 6 مدل انتخاب هست؟؟؟ مال من:
    1- اوبونتو
    2-اوبونتو safe mode(اگه اشتباه نکنم)
    3-مموری تست
    4-یادم نیست
    5- windows vista loader
    6- و windows 7
    این 5 امیه چیه؟؟؟؟
    zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz

من 32bitی نصب کردم ، با 100gb ext4 و 2gb درایو Swap

5- فکر کنم همون Recoveryش باشه! نمی دونم ، می زنم Reset می شه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •