سلام به همه دوستان...
من چند وقتی می شه این لپ تاپ غول را دارم و 1کی از دوستان که باهاشون در فروم UBUNTU آشنا شدم ، این فروم رو بهم معرفی کردند
همون اول که این هیولا رو گرفتم اولین کار 1 Norton 360 اوریجینال ریختم روش و بعد 1 UBUNTU ریهتم که به همه پیشنهاد می کنم ، حداقلش اینه که هر جا تو Win گیر کردید ، مشکلتون رو حل می کنه.
1سوال ، VGA ما مگه Directx 11 نداره؟
من با لپتام بازی می کنم ، نرم افزار های رشته ام رو استفاده می کنم ، آهنگ گوش می دم ، فیلم می بینم ، زندگیییییییییییی می کنم! تا حالا کم نیاورده ، دوستم Vaio داره با مشخصات مشابه ، لپتاپش .............ه!!!!
1سوال دیگه! من لپتاپ قبلیم مال 5،6 سال پیشه ، اون زیرش بیشتر داغ می کرد ، اما آداپتور باطیش کمتر از این داغ می کرد ، به نظر شما زیاد داغ نمی کنه؟ یعنی مشکل از مال منه؟
دوست عزیزی که intel turbo boost monitor رو می خوای ، خود سایت intel به صورت Widget داره. بقیه دوستان هم (اگه Windowsتون اصلی هست) تو درایو C یه فولدر هست یه اسم eSupport. اونجا همه درایور ها هست. اگه کسی خواسن واسش میشه از اونجا Upload کرد (شردمنده ، با Dial up ازم انتظار زیادی نداشته باشید)
دوستی که فقط 1 windows 7 ultimate می خوان ، پیشنهاد می کنم 1 CD سیستم عامل UBUNTU بگیرید (مجانیه ، برید تو سایتش آدرستون رو بدید ، 1،2 هفته ای واستون می فرسته. (خواستیدم میتونید بخرید)
وقتی CDش رو قرار بدید ، 1 گزینه دازه که سیستم علمل رو بدون نصب بالا میاره ، بعد 1 نزم افزار داره به اسم Gparted با اون همه درایو هاتون ، بجز درایو Recovery البته ، رو فرمت کنید ، یعد بع راحتی می تونید Windows نصب کنید.
امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم
سلام!!!.gif)
داداش خیلی خوش اومدی ...ممنون که دعوت رو اجابت کردی.gif)
والا مشکل توربو حل شد از تعطیلات بین دو ترم برگشتم دانشگاه و الان دی وی دی درایور ها دستمه و مشکلی نیست!!
اتفاقا من دنبال اون gparted هستم ...تو اوبونتو هست چرا من ندیدمش؟؟؟؟؟
والا طبق اطلاعاتی که تو سایت notebokcheck.net هست :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دایرکس ما 10.1 هست ... ولی خوب CUDA ...optimus ...physx دلایلی بود که این سالار رو به n61jq که ATI 5730 داره ترجیح بدم!
در مورد اداپتور به نظر من زیاد داغ نیست!!!البته نظر منه...امیدوارم سایر دوستان هم مشارکت بجویند.gif)
داشی یه نیگاه بنداز به این صفحه و صفحه قبلش:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظرتو بگو...ممنون.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)