تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 17 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 161

نام تاپيک: ماجراهاي رانندگي

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من خودمم هنوز بچم و ذوق اینچیزا تو دلم هست ولی خیلی وقته دیگه بیخیال شدم حتی قبل از گرفتن گواهینامم چون قبلنا یه قضیه ای برام پیش اومده
    این جور چیزا بچه و بزرگ نداره!
    منظورم به شما نیست ، کلا میگم...
    میشناسم کسایی رو که 2 برابر من سن دارن بعد میان از خاطرات کورس مثلا دیروز و پریروزشون تعریف میکنن!
    کلا این اخلاق چیزی نیست(البته به نظر من!)که بخواد با نصیحت درست بشه!
    البته اونی که باید بگیره میگیره!وگرنه خب از اول معلومه بد بده ، خوبم خوبه!هرچند نسبی!
    ولی من دیگه کلا این اخلاق رو گذاشتم کنار...
    البته بعضی وقتا موقع رانندگی هوایی میشم که مثلا اینو بگیرم ، اونو بگیرم ولی به قول معروف گفتنی کار پرخطر نمیکنم!
    چون تجربه ی خوبی ندارم!
    بالاخره وقتی کسی پشت فرمون میشینه مسئولیت گردنشه و باید احتیاط کنه...
    ==========
    نتیجه ی اخلاقی اینکه : نکنید اینکارارو ، نکنید که عاقبت نداره!

---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------

ولی جدی عجب تاپیک جالبی شده!

2. 10 کاربر از Mojtaba-MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

البته اونی که باید بگیره میگیره!وگرنه خب از اول معلومه بد بده ، خوبم خوبه!هرچند نسبی!
    ولی من دیگه کلا این اخلاق رو گذاشتم کنار...
    البته بعضی وقتا موقع رانندگی هوایی میشم که مثلا اینو بگیرم ، اونو بگیرم ولی به قول معروف گفتنی کار پرخطر نمیکنم!
    چون تجربه ی خوبی ندارم!
    منم موافقم اما جاهايي كه ادم جوگير ميشه به اصطلاح نميشه ديگه كاريش كرد
    چندي پيش با بچه ها بيرون بوديم كه يه ماشيني ميخواست باهامون كورس بزاره و براي تحريك كردن ماها با انگشت اشاراتي داشت اما 4 نفري از تو ماشين جوري داد و بيداد كرديم سرش كه فرار رو بر قرار ترجيح داد
    فيلمش هم موجوده ..شايد گذاشتمش!
    اينم يه خاطره كوتاه كه اسپم نشه اين پست:
    فاميلمون اومده بود خونه ما مهموني موقع سلام و احوالپرسي يادش رفت ماشينشو خاموش كنه...به من گفت كه برم خاموشش كنم(ماشينش هم فكر كنم تويوتا بود)..من اول كمي از داشبورد زيباش لذت بردم بعد يهو دلم خواست دوباره روشنش كنم ديدم روشن نميشه هركاري كردم روشن نشد...اينقدر ترسيدم گفتم زدم ماشين گرون قيمت طرف رو خراب كردم رفت
    تا وقتي كه ميخواستن برن داشتم از نگراني ميمردم...اما ديدم راحت ماشينو روشن كرد و رفت!
    بعد ها فهيمدم كه اين ماشينا رو بايد موقع استارت پدال ترمز رو هم نگه داشت بعد استارت زد...
    =================
    نتيجه اخلاقي: يه كم اطلاعاتتونو به روز كنيد
    Last edited by shifter; 29-11-2010 at 08:02.

4. 14 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kazem795's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

يه روز داشتم توي خيابون ميرفتم كه يه دختره با پرايد سر چهار راه در حالي كه من ايستاده بودم از لاين بغل اومد آينه منو زد و بعد يه نيش ترمز كرد ديد خودش هيچيش نشده رفت. آينه من كاملا شكست . حالا من بين ماشينها كاملا قفل بودم و نميتونستم حركت كنم ولي جلو اون خالي شد سريع در رفت. پيش خودم گفتم اگه بگيرمت كه ميدونم چكارت كنم.
    خلاصه ماشنها حركت كردند و منم سريع گازشو گرفتم از دور ميديدمش ولي خيلي دور شده بود . فكر كنم اونم منو از تويه آينه ميديد چون تخته گاز ميرفت. بالاخره به هر بدبختي بود لاي كشون بهش رسيدم ديدم به به چه گلي هست همون لحظه فكراي خبيث به ذهنم رسيد بهش اشاره كردم بزن كنار ولي توجه نكرد . دستم رو كم كم دادم طرفش تا مجبور شد بايسته پياده شدم گفتم من معذرت ميخوام كه آينه مو شكستيد ببخشيد كه فرار كرديد دنبالتون كردم گفت خوب ببخشيد شد ديگه گفتم اها شد ديگه ... فرار كردنتون چي بود همون موقع اگه ايستاده بوديد عذر خواهي كرده بوديد بيخيال ميشدم ولي حالا نه گفت خوب حالا ميگي چكار كنم گفتم بايد خسارت بدي گفت چقدر ميشه گفتم نميدونم بايد سوال كنيم از يدكيها گفت باشه بريم گفتم بيا با ماشين من بريم چون حقيقتش ميترسم دوباره در بري گفت نه تو پشت من بيا گفتم نه نميشه ماشينت رو پارك كن بعد برميگردونمت. بالاخره راضيش كردمو سوار شد رفتيم به سمت يدكي فروشها گفتم حالا چرا فرار كردي گفت ترسيدم گفتم واسه چي مگه ميخواستم بخورمت گفت ديگه شد ( با اخم) خلاصه رسيديم به يه يدكي و آينه رو خريدم اومدم گفتم شده 35 تومن گفت چه خبره مگه سر گردنه است گفتم برو سوال كن گفت بهر حال هرچي باشه من 20 تومن بيشتر نميدم گفتم اومدي و نسازي تازه بخواي اينجوري تا كني با پول بنزينو معطلي و ... يه 50 تومني افتادي اونم ديد گير بد آدمي افتاده با صد تا غر و لند پولو داد در اومد گفت من كه راضي نيستم پول زوره منم هيچي نگفتم پيش خودم گفتم يك حالي ازت بگيرم كه خودت حال كني
    حسابي از ماشينش دور شده بوديم يه جا ايستادم گفتم ببخشدي ميشه از اون مغازه قيمت نصب آينه رو بپرسيد گفت مگه ميخواي پول اونم بگيري گفتم نه فقط ميخوام بدونم چقدر ميشه دوباره غرغر كرد و رفت پايين تا پياده شد گاز ماشينو گرفتم رفتم از تويه آينه قيافه عصبيش كاملا مشخص بود يواش يواش رفتم سمت ماشينش و وايسادم تا بياد بعد نيم ساعت رسيد با عصبانيت گفت خيلي نامردي چرا اينكارو كردي گفتم هنوز ادب نشدي گفت برو بابا گفتم صبر كن بيا اين پولت فقط ميخواستم يكم اذيت شي كه اگه به جاي ديگه اي زدي فكر نكني ميتوني در بري بقيه هم ميتونن خيلي راحت اذيتت كنن
    مات و مبهوت نگاه ميكرد پول و گرفت و رفت منم رفتم ديدم جلوتر زده كنار ايستاده بعد از من حركت كرد و بهم رسيد گفت يادداشت كن گفتم چي گفت تو يادداشت كن گفتم باشه خلاصه شمارشو دادو تخته گاز رفت بعد از 2 روز بهش زنگ زدم گفتم حالا چرا شماره دادي گفت راستش و بخواي از اين كارت خيلي خوشم اومد و..............

6. 17 کاربر از kazem795 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

يه روز داشتم توي خيابون ميرفتم كه يه دختره با پرايد سر چهار راه در حالي كه من ايستاده بودم...
    تا باشه تصادفا این جوری ختم به خیر بشه!

والا من امروز صبح داشتم از دانشگاه میامدم خونه یهو رسیدم به یه گلوگاه .یه وانت قراضه از سمت راستم و یه روا از سمت راستم امدن داشتنن قیچیم میکردن.من وایسادم که به اینا نخورم یهو دیدم روا زد به گلگیر+ سپر .پیاده شدم.دیدم یارو لات بازی در میاره میگفت مقصری و باید خسارت بدی.من بار اولم بود که تصادف میکنم با اینکه هول کرده بودم ولی خودمو نباختم(از یکی از خاطرات اینجا یاد گرفتم )گفتم زنگ بزن افسر بیاد.خلاصه تا 20 دقیقه اون خیابونو بستیم

قبل این که افسر بیاد هی یارو میامد یه چیز میگفت.میگفت الان افسر بیاد علاوه بر اینکه باید خسارت منو بدی (گلگیر عقبش شکسته بود) جریمتم میکنه(به خاطر سدمعبر)..اقا منم کوتاه نیامدم گفتم اگه من مقصر بودم بیمه دارم و خسارتتو میدم...

یارو رفت و امد گفت بیا به هم بزنیم و راهو باز کنیم ولی من کوتاه نیامدم تا اینکه افسر امد

اینو بگم که ماشین من (پراید) و فقط یه کمی سپرم خط افتاده بود+ یکمی رنگ سپر اون روی بدنه ما افتاده بود...

افسر امد و روا رو مقصر میدونست ولی یارو زیر بار نمیرفت و اعتراض داشت.مثل چی رو داشت پدر سوخته.خلاصه با یه پولیش سیاهی رو گرفت و ما هم خام و بی تجربه طرف رو ول کردیم.امدیم خونه یکی از همسایه ها مارو دید گفت به خاطر این خطی که روی سپرت افتاده میتونستی 150 تومن (به خاطر رنگ کردنش)از طرف بگیری!

حالا اعصابم خورد شده که چرا بیخیال کشیدن کروکی شدم و یارو ول کردم!ایا حرف همسایمون درسته؟چقدر خورد تو سر ماشینم؟؟

8. 8 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال T.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کـــــارمـانـیـا

پيش فرض

حالا اعصابم خورد شده که چرا بیخیال کشیدن کروکی شدم و یارو ول کردم!ایا حرف همسایمون درسته؟چقدر خورد تو سر ماشینم؟؟
    اصلا عصبی نشو که همش الکیه.برو خدا رو شکر کن که ماشینت طور خاصی نشده.

من یه تصادف تخیلی کردم که کلی خرجم شد و ماشینم حسابی از روش افتاد.باورت میشه موقعی که اومدم پایین زبونم قفل شده بود.یارو یه ماشین از جلوش در اومد ، کشید تو لاین من منم یهو کوبیدم رو ترمز و ... .کوشه سمت راست من خورد به سمت چپ یارو.مسخره خسارتم گرفت.آخه زنگ زدم بابام بیاد.اینقدر عصبی بودمکه میخواستم یارو رو بزنم آخه ماشین نو بود.مغزم هنگ کرده بود.چون یارو صحنه رو به هم زد ماموره هم نگرفت اصل داستان چی بوده.

نتیجه:هر وقت تصادف کردی اصلا صحنه رو بهم نزن.خوب فکر کن و با سرعت بهترین تصمیم رو بگیر.در ضمن اشتباه منو تکرار نکن.
    نتیجه خیلی مهم:هر وقت ماشین نو میخری تا 1 ماه حتما آروم و یا احتیاط کامل رانندگی کن تا قلقش دستت بیاد.

این ال90های که می بینین بغلاشون خورده و خیلیاشون ضربه دارن به خاطر متفاوت بودن حالتشون با دیگر اعضای خانواده ایران خودرو ه.اگه سمند پارس یا 405 بود عمرا تصادف نمیکردم.پارس که مثل موم تو دستمه.

خلاصه قدر این تجربه ها رو بدونین که گرون به دست اومدن.

10. 5 کاربر از T.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نتیجه:هر وقت تصادف کردی اصلا صحنه رو بهم نزن..
    این حرف اشتباه است . اول کاری که مأمور بکند هر دو تایتان را نفری حداقل 30 تومان جریمه میکند چون راه بندان کرده اید . مردم آزاری که کردید و فحش و بد و بیراه های عابرین به کنار ! باید بزنید کنار . اگر خیلی بیزبان هستید و میترسید باید از صحنه فیلم و عکس بگیرید و بعد بزنید کنار .

---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:54 AM ----------

کروکی کشیدن و ..... یعنی اول دردسر و دوندگی . اگر مثل بعضی از ملت علاف الدوله که این دور و زمانه زیاد هم هستند سرت درد میکند برای اینکارها بسم اله . وگرنه بیخیال .

12. 3 کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اینجانب نیز امروز یک تصادفک یعنی برخورد کوچولو برایم پیش امد . از سمت چپ یک 206SD بیشعور که نه درست رفته بود لاین راست و نه درست امده بود تو لاین من سمت چپ امدم از سمت چپش عبور کنم یهو ترمز کرد و سرعتش را کم کرد در نتیجه منی که همیشه رعایت فاصله را دارم اما چون قصد سبقت مجاز از چپ داشتم سمت راست سپر خورد به عقب او . پیاده شدم نه من نه او هیچی نشد فقط راهنمای من یکخورده ترک کرده و بهتر است عوضش کنم . یک کلام هم با بیشعور صحبت نکردم و نشستم پشت فرمان و رفتم . با خودم گفتم آخه مردک بیشعور تو که شف شف میکنی مثل ادم برو لاین راست خودت
    Last edited by Namdarian; 02-12-2010 at 00:04.

14. 3 کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

کروکی کشیدن و ..... یعنی اول دردسر و دوندگی . اگر مثل بعضی از ملت علاف الدوله که این دور و زمانه زیاد هم هستند سرت درد میکند برای اینکارها بسم اله . وگرنه بیخیال .
    نه بابا!من هزار یک گرفتاری دارم.دانشگاه میرم+سرکار میرم (2جا)+باشگاه بدن سازی و...
    راستش بابام هم گفت بیخیال ولی ذهنمو درگیر کرده

16. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

یه شبی تو جاده رشت به انزلی شدیدا داشت بارون میبارید .. یه پلی داشتن میساختن که به خاطر بارون شدید اصلا بهش دید نداشتم و این احمقها یه تابلو هم نذاشته بودن
    شما در نظر بگیرید که با سرعت 100 تا در حرکتید به یکباره عرض جاده کم میشه و از همه بدتر آسفالت بالا پایین میشه . (یعنی یه آسفالت جدید در کنار آسفالت قدیمیتر با ارتفاع بالا رو در نظر بگیرید ) حالا منه بدبخت داشتم تو اون بارون با سرعت 100 تا میرفتم یهو چشمتون بد نبینه دیدم جلوم یه پله که در حال ساخته و عرض جاده کم شده هیچ راهی جز منحرف کردن کامل ماشین به سمت چپ نداشتم تا سقوط نکنم .. به خاطر این آُفالت شاهکارشون لاستیکام کاملا چرخیدن
    خدا شاهده این ماشین 3 بار به طور کامل دور خودش چرخید(لیز بودن جاده رو هم در نظر بگیرید) و من کاملا رفتم تو لاین ماشینهای روبرو .. از همه بدتر اینجاست که ماشین روبرویه من یه تریلی 18 چرخ و ماشینی که در اون یکی لاین بود یه اتوبوس بود که تو یه قدمی من ایست کامل کرد .. هیچ موقع ترس این حادثه از ذهنم بیرون نرفته و هنوز که هنوزه جرات نمیکنم تو جاده انزلی به تنهایی رانندگی کنم .. خیلی بد بود .. مرگ رو کاملا جلو چشمم دیدم

18. 11 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

داستان تلخه ولی کاریش نمی شه کرد

یکی از دوستان چند وقت پیش با موتور رفت زیر یک تریلی 18 چرخ شونش زیر تایر ها پرس شد روحش شاد
    ولی دوستان یک سوال
    چرا موتور سوارها این گونه باید زیر تایرهای تریلی کشته شوند ؟

20. این کاربر از Amin-Nasim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •