تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا به پیشگویی اعتقاد دارید؟

راي دهنده
139. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

59 42.45%
  • خیر

80 57.55%
صفحه 7 از 28 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 276

نام تاپيک: پیشگویی، علم یا خرافات؟ (بررسی بزرگترین پیشگویی های تاریخ انسان و زمین)

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

سلام.
    کم پیدا شدیا.
    واللا من در مورد 2012 و پیشگویی نوستراداموس چیزی ندیدم. به 2012 اشاره نمیشه اصلا. این 2012/12/12 رو دوستان از کجا پیدا کردند؟ نسخه ی دیگه ای از کتاب هست که توش بنویسه و در کتاب من نباشه؟
    در مورد ناسا من انگلیسی ش رو به فارسی واسه خودم معنی کرده بودم قبلا.
    بدون جانبداری اگه بگیم ناسا در این مورد محتاطانه حرف میزنه. در مورد پایان دنیا که توی اون متن نوشته شده بود همچین اتفاقی نموفته و ناسا این موضوع رو تایید نمیکنه. اما کلا محتاط بود. انگار این بار طوفان های خورشیدی شدیدتر از دفعات پیش ه.

2. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اما اینکه یک دنیا به هم بریزه ! مثل جنگ جهانی عجیبه!.... ممکنه جنگ جهانی به نفع اون کشور هایی که گفته شد تموم شده باشه اما در مورد انقلاب ایران چی؟!... و اینکه جنگ جهانیه سوم اتفاق میافته و ایران یکی از ارکانش هست چه منفعتی میتونه برای انگلیس یا امریکا باشه؟!...
    انقلاب ایران یعنی سودی نداشت؟!شاه با اون عظمت،بزرگترین مخالفش رو فرانسه اسکان داد!، بی بی سی زنده برای مردم سخنرانیش رو پخش میکرد!! همون اقای امریکا هم اوردش سر کار ...!!! اخرش هم شد اینی که میبینی....
    یه جنگ رو ایران به عراق تحمیل کرد!! کشورهای عربی هرچی پول داشتن ریختن تو دامن عراق! اخر سر هم شکست خوردن و عین همون پولو دادن به اقای سازمان ملل(حالا سازمان ملل کیه؟!) که قطعنامه بده و سرو ته مسئله رو هم بیاره...پول برداشته شد و اقایون جنگو ادامه دادن!! اخر سر هم بدون دریافت غرامت جنگی دارن کار میکنن...کشورهای عربی،که تا دیروز کسی اصلا اونا رو به اندازه ی دهکوره هم ارزش براش قائل نبودن،اخرش شدن دوبی و دوهه!! و میلیاردی ثروت گرفتن...ایران با اون عظمتش رفت تو سوراخ موش...
    (این چه سودی به حال غرب داره؟! سودش اینه که همین الان اقایون غربی میان خیلی راحت تو این کشورها سرمایه گذاری میکنن و میلیاردی پول ورداشت میکنن!!! توجه کن که اکثر جمعیت ثروتمندان تو دوبی مثلا همه خارجی هستن!!داشتن یه محل برای سرمایه گذاری،بهتر نیست از داشتن محل هایی برای سرمایه گذاری!! مخصوصا اگه مشتریت اعراب گرامی باشن!)

قرارداد هایی امضا شدن که چین نفت ایران رو تقریبا رایگان برداره و از اون ور طی قراردهایی،کالای شرکت های غربی رو راحت تر بزنه!!(یعنی عدم استفاده از منابع توسط اون کشور ها و ذخیره شدنشون!!)(همچنین یعنی سرمیاه گذاری و حضور غربی های بسیار زیاد در این کشور و سرمایه گذاریشون...استفاده از کارگر با هزینه ی کم،و درامد در حد منچستر یونایتد...)

اونوقت از این ور، دولت ادمهایی متوهمی هستن،چارتا هم مثل این دوستان متوهم که همه بهشون تذکر دادن،دورو برشون رو میگیره و اخرش میشه اینکه یه دختر ایرانی میره تن فروشی میکنه که نون شب در بیاره،یه عرب احمق تو لبنان رسما ماهیانه حقوق بگیره و اخر سر هم بگه ایران تمدنی نداره!!!

در نهایت،نمیخوام شرو ور ببافم!!! ولی انقلاب شدن یا نشدن توی یه کشور،باعث تعویض معادلات کشور های اطراف میشه...مثلا،اسرائیل به جای گزارش دادن به شاه ایران،به اقای امریکا گزارش میده و جلساتش رو اونجا برگذار میکنه...یعنی منبع خبری برای امریکا و اعتبار برای این کشور...اعراب هم که از ایران و گذشته دل خوشی ندارن و میخوان همینجوری به ازای ه یک سال،10 سال عقب بره!!(ایران فعلا در تاریخ 70 سال پیش که موشک اختراع شد به سر میبره و چند سال دیگه سیستم تلگفرا رو توسط مخترعین داخلی به ثبت میرسونه...)

این وسط،از یه قلم نبودن ایران و بی عرضگی بود کنونیش،ده ها کشور دارن سود میبرن....اخه گینه ی بی سائو که عوض نشده!!رئیس خلیج فارس به زیر کشیده شده و داره تو خاک خر غلط میزنه...

جنگ هم به همین شکله...چارتا کشور پخمه رو له میکنن و اخرش میشه کلی پول...
    مثلا افغانستان:
    افغانستان رژیم حاکمش که معتقده اگه یه خانوم شوهرش فوت کرد،حق خروج از خونه رو نداره حتی اگه بمیره و در غیر این صورت خوب سنگسار که هست!!
    حمایتش از القائده باعث میشه که امریکا و سایر ارتش های دنیا بهش حمله بکنن و سرنگونش بکنن...
    حالا،کشورها و شرکت های مختلف امریکایی و غربی،توی این کشور در حال سرمایه گذاری ها کلان هستن..هزاران نفر از این کشور ها سر کار میره و ایران همچنان بعد از 8 سال داره از بدی های این جنگ برای مردمی میگه که دیگه کشته نمیشن بخاطر زدن ریششون!!(هرچند مصرف داخلی داره...)

همین مسئله در عراق هم هست...

اینا یعنی چی؟! یعنی ایجاد بازار و سود کلان برای کشورهای بزرگ...تامین امنیتشون و ....یعنی با یه تیر،صد تا نشون زدن...(مثلا میگه عرق رو از دیکتاتوری در اوردیم و بهش انتخابات ازاد و دموکراسی دادیم...فیلم های این کشور شروع میکنه به اکران شدن و میلیون ها دلار درامد بیشتر برای هالیوود میاره که یعنی ورود ادمهای بیشتری و شاغل شدن ادمهای بیشتر توی امریکا..
    نتیجش هم میشه اینکه خانوم مجری شبکه ی سی ان بی سی،رئیس جمهور سابق امریکا ر وبیاره و ازش درباره ی وضعیت وحشتناک کنونی اقتصاد با نرخ بیکاری 9 درصد جواب بخواد و سرش جیغ بکشه!!(در حلی که افتخار رئیس جمهور م ت و هم ایران رسوندن نرخ بیکاری به 25 درصد هستش...)

پس جنگ توی اقتصاد کشورهایی که بلد باشن استفاده بکنن خیلی تاثیر داره...
    مثلا توی جنگ عراق و افغانستان،غرب بازار ایجاد کرد و ایران فقط هزینه های خودش رو بیشتر کرد که ضد امریکا حرف بزنه و اخر هیچی!!

یه جنگ جهانی میتونه خیلی تاثیرات خوبی داشته باشه....
    مثلا همین ایران رو نیگا کن،یه بازار معتاد به ماکروسافت!!!
    یه قلم نبودن حکومت حاکم،باعث ایجاد قوانین کپی رایت رسمی میشه...این یعنی ماکروسافت میلیون ها نسخه میفروشه...بخش چند هزار نفریش توی ایران رو راه میندازه و اینا یعنی سر کار رفتن شهروندان امریکایی...در حقیقت،یک انقلاب در ایران به سود ایران نیست،بلبکه به سود امریکاست و این چیزیه که امریکا هم میگه...
    -------------
    تا کجا رفتم من!!!

در مورد اتمام جهان در سال 2012 هم من یک مطلب از ناسا هم خونده بودم که همچین موضوعی را تایید میکرد در اوایل سال 2013 که البته به قول دوستان اقای داموس ظاهرآ 12/12/2012 پیش بینی کردن...پس شاید خیلی هم بیراه نباشه...!
    منم چنین چیزی نشنیدم....

البته من خودم نظری راجع به پیشگویی نویسی ندارم چون یکم پیچیدس
    کتاب نوستراداموس موجود بوده از اول،نکته اش اینجاست که المان ها با پخش کردن صفحاتی که حاکی از فتح فرانسه توسط نیرویی ضد مسیح بوده رو بین اونها پخش میکنه و باعث میشه که اونها با توجه به علم به اینکه اون بابا راست میگه،روحیشون رو از دست بدن!!
    پیش گویی نویسی هم در مواردی،انجام گرفته،ولی نمیشه گفت مسئله کشته شدن 3000 نفر در سپتامبر 2001 از دست امریکا بر میاد!!!چون اون صحنه ها برای کسانی که مثل من تصاویرش رو زنده دیده باشن،از رسانه هایی که خبر رو مستقیم پخش میکنن(شبکه ی خبر و سایر خبرگذاری های ایران جزوش نیستن!!)

دو ساختما نپایین اومده،نماد نیویورک بودن...تو فیلم هایی که نیویورک توشون هست،بیشتر از مجسمه اون ضعیفه،این دو ساختمون نشون داده یمشن...موزیک ویدیو ها،اگهی های بازرگانیو خیلی چیزای دیگه...صحنه های خلق شده در اون روز،فقط از دست تروریست هایی وحشی و با تفکر اسلامی بر میاد و بس....

هرچند پیش گویی هایی همچون دیوار برلین،و مانند اون جای بحث علمی داره،

---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------

بدون جانبداری اگه بگیم ناسا در این مورد محتاطانه حرف میزنه. در مورد پایان دنیا که توی اون متن نوشته شده بود همچین اتفاقی نموفته و ناسا این موضوع رو تایید نمیکنه. اما کلا محتاط بود. انگار این بار طوفان های خورشیدی شدیدتر از دفعات پیش ه.
    ناسا نمیتونه رسما اعلام کنه که یه طوفان خورشیدی شدید میاد! چون باعث میشه که ملت شروع بکنن به هم خوری!!(چیزی که تو اون زلزله ی هائیتی در اثرش ایجاد شد و شاید اگه سرباز های امریکایی نبودن،الان همه همو خورده بودن...!!!)

4. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال justmp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    من یک سرچ تو گوگل زدم کلی لینک داد حالا اینارو میزارم که شاید خیلی منابع بدی نباشند...

ناسا نمیتونه رسما اعلام کنه که یه طوفان خورشیدی شدید میاد! چون باعث میشه که ملت شروع بکنن به هم خوری!!(چیزی که تو اون زلزله ی هائیتی در اثرش ایجاد شد و شاید اگه سرباز های امریکایی نبودن،الان همه همو خورده بودن...!!!)
    من خیلی موافقم با نظره ایشون... روی این خبر و دور برش خیلی چیزی نبینیم شاید چون اگر ببینیم دنیا بهم بریزه....

اما در مورد مسائل دیگه ای که گفتن فکر میکنم ایشونم زیادی بد بینن چون همه چیز را طوری تفسیر میکنن که انگار همه دنیا میخوان ایران را بدبخت کنن و اگر جای دیگرو بسازن به نفع خودشون هست غیر از ایران ! و در ضمن منظوره ایشون بیشتر به سمت امریکا ست....

شایدم درست بگن ولی من درکشو ندارم....

دوستان لطف کنید فقط طوری پست بدید که تاپیک ادامه دار بشه نه که یک قفل بیاد روش

در مورد لینک های گفته ی ناسا هم یک سرچ خودتون هم بکنید بد نیست

موفق باشید
    Last edited by justmp3; 23-11-2010 at 20:49.

6. این کاربر از justmp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

Michel de Nostredame

Born 14 December or 21 December 1503

Died 2 July 1566 (aged 62)

1503 به دنیا اومده 1566 مرده 62 سال عمر کرده و اما بحث اینجاست که ایشون جنگ جهانی اول و دوم را که اولی بین سالهای 1914 تا 1918 بوده و دومی بین 1939 تا 1945 بوده را حدودآ 350 سال قبل پیشگویی یا پیشبینی یا .... کرده و اما عضو یک سری از دستگاه ها تو امریکا انگلیس فرانسه و .... بوده؟! که قرار بوده جنگی پیش ساخته داشته باشند و ....!!!! و یا اون موقع انقلاب ایران را گفته چون امریکا میخواسته این کار را بکنه همین 30 سال پیش که ازش سود ببره در افغانستان و عراق و ممالک عربی؟!؟!؟!؟!؟!

شاید این مسائلی که گفته میشه صحیح باشه من نمیگم هست و نمیگم نیست ولی این که مثلآ به قول خودمون اقای داموس تو این داستانها دست داشته؟! مهندسی کرده؟! یا سود میبرده نمیگنجه!

به نظره من این ساده زیر سوال بردن این شخصه....
    Last edited by justmp3; 23-11-2010 at 21:08.

8. این کاربر از justmp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اما در مورد مسائل دیگه ای که گفتن فکر میکنم ایشونم زیادی بد بینن چون همه چیز را طوری تفسیر میکنن که انگار همه دنیا میخوان ایران را بدبخت کنن و اگر جای دیگرو بسازن به نفع خودشون هست غیر از ایران ! و در ضمن منظوره ایشون بیشتر به سمت امریکا ست....
    مثلا میشه سه سودی که ایران هم برد از تبدیل یک بیابان که تابستونش شتر هم دنبال سایه میگشت توش به شهری به اسم دوبی با اعتبار اقتصادی کنونی رو بگی؟!

البته من اون چیزا رو نگفتم که اثبات بکنم که کسی اینا رو پیش بینی نکرده و امریکا اینا رو نوشته...
    اونا همش دیدی یک بعدی(از نظر یک امریکایی!) بودن که نتیجه ی جنگ ها رو بررسی میکنه..(در پاسخ دوستی بودش که میگفت جنگ با ایران چه سودی داره!!)

به نظر شما،این سود ها وجود ندارن؟!!!
    به نظر شما،وقتی راه برای سرمایه گذاری در ایران بسته شد،سرمایه گذاری در جاهایی مثل کشورهای عربی باز نشد؟!!
    البته من مثل برخی متوهم نیستم...ولی منکر این هم نیستم که یک سیاستمدار امریکایی هیچوقت به فکر کسی بجز مردم خودش نیست...همه که رهبران کشور ما نیستن!!!
    1503 به دنیا اومده 1566 مرده 62 سال عمر کرده و اما بحث اینجاست که ایشون جنگ جهانی اول و دوم را که اولی بین سالهای 1914 تا 1918 بوده و دومی بین 1939 تا 1945 بوده را حدودآ 350 سال قبل پیشگویی یا پیشبینی یا .... کرده و اما عضو یک سری از دستگاه ها تو امریکا انگلیس فرانسه و .... بوده؟! که قرار بوده جنگی پیش ساخته داشته باشند و ....!!!! و یا اون موقع انقلاب ایران را گفته چون امریکا میخواسته این کار را بکنه همین 30 سال پیش که ازش سود ببره در افغانستان و عراق و ممالک عربی؟!؟!؟!؟!؟!
    اینا چه ارتباطی داشتن به حرف های حقیر درباره ی جنگ و منافعش برای کشور های مختلف؟!!
    اون حرف ها اصلا در مورد پیشگویی نبود و صرفا حرفهایی در مورد منافع جنگ و انقلاب در کشورهای مختلف برای کشورهای همسایش بود!!(اگکر انقلابش به این معنا باشه که حاکمیت خوب از بین بره و حاکمیت بد جاش رو بگیره!!)
    Last edited by senaps; 23-11-2010 at 21:52.

10. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

دوست من سلام مجدد...
    من به طوره کلی روی صحبتم با شما نبود.... دوستان تو صفحات قبل مسائلی را مطرح کرده بودن که انگار همه چیز ساختگیه و ....

اما در مورد دوبی و جاهای دیگه من نگفتم که سازندگیه اونها برای ایران سودی داشته که البته اینطوری هم نبوده که نداشته باشه ولی من معتقدم که ساخته شدن دوبی دو امثال اینها برای دشمنی با ایران نبوده... اگر اونا پیشرفت کردن چون خواستن و چون برنامه ریزیه خوبی داشتن و البته کوچک بودن و موقعیت جغرافیایی و منابع هم از دلایلی بوده که کمک کرده... و البته ساپورت ایالت متحده البته در قبال مسائلی....

و مساله اخر اینکه 100% امریکا و امثال امریکا برای منافع جنگ میکنن پس یاید از افغانستان و عراق و ... سود ببرن!

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من معتقدم که ساخته شدن دوبی دو امثال اینها برای دشمنی با ایران نبوده
    بنده هم اینو عرض نکردم...
    من میگم،یه روزی ایران جایی بود که همه ی غرب پولش رو میریخت توش...و حالا که ایران مشکل داره با غرب،غرب اومد از ساخته شدن شهرهایی مثل دوبی و ترنسفر اقتصادسش در اونجا حمایت کرد...
    هر چند شرکت ها در اونجا خصوصی اند ودولت حق اظهار نظر در این مورد رو نداره،ولی به نظر میاد که این شرکت ها به خوبی پشت دولتشون وامیستن تا همچنان امریکا مهم ترین کشور دنیا باشه...
    (یعنی این شهرها در هر صورت پیشرفت میکردن،ولی اگه سرمایه گذاری مثل شرکت های مختلف امریکایی و جاپنی نبود، و میرفت به سمت مثلا اربیل در کردستان عراق که الان داره خوب پیشرفت میکنه،اونوقت دوبی هم پیشرفتش یه جایی متوقف میشد....

البته بهتره این مبحث رو ادامه ندیم تا به دلیل بی ربطی پست هامون پاک نشن یا برا تاپیک مشکلی پیش نیاد...

13. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

سعید جان کلآ خیلی بدبین نیستی؟!

همه عضو سیستم هستن!!!!!
    شما نوشابه کوکا کولا یا پپسی خوردی؟!
    اگر بله عضو سیستمی
    شما فست فود خوردی؟!
    اگر بله عضو سیستمی
    شما محصولات D&Gاستفاده کردی؟
    اگر بله پس عضو سیستمی
    و هزاران هزار چیز دیگه!
    اگر هم هیچکدوم اینها رو استفاده نکردی از حروف لاتین استفاده کردی پس عضو سیستم هستی!
    و به همین راحتی
    Last edited by saeeddz; 24-11-2010 at 02:57.

15. 3 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

شما نوشابه کوکا کولا یا پپسی خوردی؟!
    اگر بله عضو سیستمی
    شما فست فود خوردی؟!
    اگر بله عضو سیستمی
    شما محصولات D&Gاستفاده کردی؟
    اگر بله پس عضو سیستمی
    و هزاران هزار چیز دیگه!
    اگر هم هیچکدوم اینها رو استفاده نکردی از حروف لاتین استفاده کردی پس عضو سیستم هستی!
    و به همین راحتی
    من نوکرتم هستم اصلآ خودم سیستم بازم فقط ظاهرآ اون سیستمی که مد نظره شماست با سیستمی که من درک کردم تفاوت داره...

به هر حال همه سیستمیارو عشق است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من نوکرتم هستم اصلآ خودم سیستم بازم فقط ظاهرآ اون سیستمی که مد نظره شماست با سیستمی که من درک کردم تفاوت داره...

به هر حال همه سیستمیارو عشق است
    منظورش از سیستم این هست که خواستن یا نخواستن شما دست خودت نیست
    چون این سیستم تولیدات و محصولات خودش رو داره
    شما حتی بدون اینکه بخواهی با خرید هر یک از این محصولات عضو سیستم میشی
    عضو بودن در اینجا به معنی این نیست که تو هدف این گروه که عضوش هستی رو بدونی یا کارت عضویت بدن به شما
    بلکه در مرحله شما به عنوان یک پشتیبان قلمداد میشید که نیازی نیست که از هدف چیزی بدونه

18. 2 کاربر از B U L U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •