تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 14 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 138

نام تاپيک: من و مشکل خجالتی بودنم در جمع!!!!

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون از راهنمایی دوستان
    ولی نگفتید مشکل کم حرف بودنم رو چطوری حل کنم؟؟
    بعضی وقتا اصلا حرفی برای گفتن پیدا نمی کنم.
    مثلا اگه با کسی میرم بیرون ممکنه که چند دقیقه سکوت بینمون حکمفرما بشه. من از این مسئله خیلی رنج میبرم. خیلی سعی میکنم یک موضوعی واسه حرف زدن پیدا کنم اما چیزی یادم نمیاد در اون لحظه.
    مخصوصا اگه با یک دختر برم بیرون که دیگه بدتر میشه.
    مهمترین کار اینه که شما مطالعاتتون رو در زمینه های مختلف زیاد کنید
    بشینید کتاب ، مجلات و روزنامه بخونید
    فیلم ببینید

اینجوری هم اطلاعات عمومیتون افزایش میکنه هم جملات مناسب و خوب تو ذهنتون میاد و می تونید صحبت کنید !!

تا زمانی که مطالعه کافی نداشته باشید هر چقدر هم که به خودتون تلقین کنید و بخواید خوب حرف بزنید باز هم نمیگم نا ممکنه اما سخت هست

2. 3 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت ehsanshamsseir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    tehran

6 ای بابا بیخیال این زمونه

همه این عزیزان که از این مشکل رنج میبرند بدونند که این یک دوره زمانی بیشتر همراهشون نیست

من که خودم چند تا کار کردم واز این قضیه جدا شدم البته شایدم کاملا غلط باشه

هر روز که از خواب بیدار میشدم باخودم میگفتم یعنی از من بهترم هست از من خوشبخت ترم هست از من خوشگل ترم هست از خانواده من بهترم هست یعنی هی به خودم میگفتم من هیچ مشکلی ندارم

دوستانمو عوض کردم رفتم با آدمایی دوست شدم که سطحشون خیلی پایین تر از خودم بودن و هنگامی که بین اونا بودم میدیدم که آدم پری هستم و مشکلاتم خیلی کمتر از اونهاست.

بعد از یه مدتی رفتم با ادمای دوست شدم که سطح شون بالاتر از من بودن تو هر زمینه ای و از تجربیاتم که با دوستان اولیم داشتم استفاده کردم و خودمو با اونها پهلو به پهلو زدم و گفتم مگه من از اونه چی کمتر دارم.

یکی از کارای دیگه ای که خیلی بهم کمک کرد خز بازی در آوردن تو جاهای پر رفت و آمد بود چون میدونستم آدماش تو هر دقیقه کلا عوض میشن و من شاید تا چند هفته دیگه یر نگردم اینجا و هیچکس هم منو نمیشناسه و منم هیچکسی رو نمیشناسم
    مثلا یکی از کارایی که کردم و اصلا پیشنهاد نمیکنم گدایی کنار یه خیابون بود که تو شرط با دوستانم انجام دادام
    اما خودمونیم تو 5 دقیقه 2500 تومان در آوردم که همش در صندوق صدقات رفت

الحمدلله الان نه دچار خود شیفتگی هستم نه کمبود اعتماد به نفس

4. 4 کاربر از ehsanshamsseir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه negar13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    هرمزگان

پيش فرض

منم قبلا به نحوه شدیدی خجالتی بودم واسه من دلیل اصلیش این بود که همیشه توانایی های خودم رو کمتر از دیگران تصور میکردم این باعث میشد هر جا باشم استرس و خجالت زدگی همرام باشه .درست کردنش و اینکه به خودت تلقین کنی که تو میتونی و توانایی داری و اینکه باید مثل دیگران توی جمع حرف بزنی نظرت رو بگی و از حقت دفاع کنی یه کم زمان میبره اما چیزی که باعث شد من تا حد زیادی از اون وضع در بیام اینه که وقتی خودم رو سنجیدم دیدم (خودستایی نباشه) توانایی هام تو بسیاری از موارد تو سطح اول جامعه است این اطلاعات باعث شد اعتماد به نفس داشته باشم .
    پس به شما هم توصیه میکنم اول خودتون و توانایی های خودتون رو خوب بشناسید دونستن اینکه برتر از دیگران هستید خود به خود اعتماد به نفس ایجاد میکنه و باور کن خجالتی بودن از سرت میپره چیزی که برای من اتفاق افتاد پس سعی کن خودت رو بزرگتر از اونی که هستی ببنی .
    فقط یه نکته اینکه بخوای تغییر رفتارت رو از خانواده و جمع دوستان شروع کنی اشتباه بزرگیه .خانواده و آشنایان با طرز فکر قبلی که از رفتارت دارن وقتی تو سعی میکنی خودت رو عوض کنی رفتارهایی رو بروز میکنن که باعث میشه اون حس خجالت و شرم بیشتر توی وجودت تقویت میشه من هنوز هم توی خانواده و جمع آشنایان هنوز هم کمی خجالتی هستم در حالی که بیرون از خانواده چیزی به نام خجالت توی من وجود نداره . سعی کن از جاهایی مثل اماکن عمومی ،حرف زدن با اهل کوچه و بازار و بهترین راه اگه دانشجویی کنفرانس دادن شروع کنی کنفرانس به سرعت پیشرفتت کمک عجیبی میکنه ببخشید خیلی زیاد شد
    موفق باشی
    Last edited by negar13; 08-11-2010 at 08:50.

6. 3 کاربر از negar13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

منم قبلا به نحوه شدیدی خجالتی بودم واسه من دلیل اصلیش این بود که همیشه توانایی های خودم رو کمتر از دیگران تصور میکردم این باعث میشد هر جا باشم استرس و خجالت زدگی همرام باشه .درست کردنش و اینکه به خودت تلقین کنی که تو میتونی و توانایی داری و اینکه باید مثل دیگران توی جمع حرف بزنی نظرت رو بگی و از حقت دفاع کنی یه کم زمان میبره اما چیزی که باعث شد من تا حد زیادی از اون وضع در بیام اینه که وقتی خودم رو سنجیدم دیدم (خودستایی نباشه) توانایی هام تو بسیاری از موارد تو سطح اول جامعه است این اطلاعات باعث شد اعتماد به نفس داشته باشم .
    پس به شما هم توصیه میکنم اول خودتون و توانایی های خودتون رو خوب بشناسید دونستن اینکه برتر از دیگران هستید خود به خود اعتماد به نفس ایجاد میکنه و باور کن خجالتی بودن از سرت میپره چیزی که برای من اتفاق افتاد پس سعی کن خودت رو بزرگتر از اونی که هستی ببنی .
    فقط یه نکته اینکه بخوای تغییر رفتارت رو از خانواده و جمع دوستان شروع کنی اشتباه بزرگیه .خانواده و آشنایان با طرز فکر قبلی که از رفتارت دارن وقتی تو سعی میکنی خودت رو عوض کنی رفتارهایی رو بروز میکنن که باعث میشه اون حس خجالت و شرم بیشتر توی وجودت تقویت میشه من هنوز هم توی خانواده و جمع آشنایان هنوز هم کمی خجالتی هستم در حالی که بیرون از خانواده چیزی به نام خجالت توی من وجود نداره . سعی کن از جاهایی مثل اماکن عمومی ،حرف زدن با اهل کوچه و بازار و بهترین راه اگه دانشجویی کنفرانس دادن شروع کنی کنفرانس به سرعت پیشرفتت کمک عجیبی میکنه ببخشید خیلی زیاد شد
    موفق باشی
    با این قسمت قرمز کاملا موافقم نگار جون : د ی

8. این کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن گنو/لینوکس Open-Source's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    usr/src/linux/

پيش فرض

همه اینها بر میگرده به عدم وجود اعتماد به نفس.

و من این رو فهمیدم که 80-90 % از اعتماد به نفس با وجود پول بوجود میاد(لبته این رو برای قشر متوسط به پایین میگم).

اگه یه کار پیدا کنی که ازش پول دربیاری (حتی یه کار ساده با پول کم در کنار درس خوندن) ، اعتماد به نفست بالا میره.
    حتی اگه مشکل مالی نداشته باشی.
    شک نکن.

10. 3 کاربر از Open-Source بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه اینها بر میگرده به عدم وجود اعتماد به نفس.

و من این رو فهمیدم که 80-90 % از اعتماد به نفس با وجود پول بوجود میاد(لبته این رو برای قشر متوسط به پایین میگم).

اگه یه کار پیدا کنی که ازش پول دربیاری (حتی یه کار ساده با پول کم در کنار درس خوندن) ، اعتماد به نفست بالا میره.
    حتی اگه مشکل مالی نداشته باشی.
    شک نکن.
    خود کارکردن خودش برای من مساله شده..

من میرم در مغازه بابام تا مشتری میاد تو نفسم بند میاد میرم بیرون...

برای همین هیچ وقت نمیتونم کار کنم...

و هیچ وقت صاحب کاری پیدا نمیشه که انسان بی اعتماد به نفسی رو استخدام کنه

مگر اینکه یک حرفه یاد بگیریم.... مثل خیاطی یا کارهایی که درونش هر دقیقه با مردم ارتباط نداشته باشی..

من که بیخیال زندگی شدم نه تو درس پیشرفت کردم نه تو کار نه تو زندگی...

الانم مثل یه آب میمونم که یه جا مونده و میخاد بگنده...

اما من خودم نمیزارم هرز گاهی یه تکونی بهش میدم...یه ورزشی یه کوهنوردی یه مسافرتی یه adsl یه عروسی یه پیاده روی و........

12. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خود کارکردن خودش برای من مساله شده..

من میرم در مغازه بابام تا مشتری میاد تو نفسم بند میاد میرم بیرون...

برای همین هیچ وقت نمیتونم کار کنم...

و هیچ وقت صاحب کاری پیدا نمیشه که انسان بی اعتماد به نفسی رو استخدام کنه

مگر اینکه یک حرفه یاد بگیریم.... مثل خیاطی یا کارهایی که درونش هر دقیقه با مردم ارتباط نداشته باشی..

من که بیخیال زندگی شدم نه تو درس پیشرفت کردم نه تو کار نه تو زندگی...

الانم مثل یه آب میمونم که یه جا مونده و میخاد بگنده...

اما من خودم نمیزارم هرز گاهی یه تکونی بهش میدم...یه ورزشی یه کوهنوردی یه مسافرتی یه adsl یه عروسی یه پیاده روی و........
    یه راه حل بهت می گم اینو انجام بده
    مغرور بشو!!!!!(اولتیماتیوم نیاز داری)
    غرور چیز خوبیه تو همه چیز کمکت میکنه البته زیادش خوب نیست ولی غرور داشته باش بگو من میتونم محیط اطرافم رو تغییر بدم من میتونم خوشحال کنم بقیه رو فقط بخودت تلقین کن و این حس تلقین رو بکسی نگو من ترم قبل به خودم تلقین کردم که تو درسا ۵ تا باید ۲۰ بگیرم ۳تاشو بیست شدم
    یکم احمقانه بنظر میاد ولی حس تلقین رو نباید بکسی بگی

بخودت امیدواری بده خودت رو یکم برتر از بقیه ببین تو الان تو وجودت داره ترس رشد میکنه ترس رو بخوابون داری تو کلاس جواب میدی یا یه درس رو ارائه میدی به این فکر کن که بقیه هیچی بلد نیستن تو داری بهشون یاد میدی این کنفرانس هم چیز خوبیه ها خودم هم ترم اول میترسیدم کنفرانس بدم ولی الان به هر بهونه ای میرم جلو توضیح میدم یا یچی رو تخته مینویسم

بیخیال نشو سعی کن اعتماد بنفس چیز خوبیه
    منو ببین چقدر پرحرفم؟ قدیما پسر ساکتی بودم
    الان تو کلاس با اونکه بعضی از نظریاتم اشتباهه ولی همین اشتباه باعث میشه بچه ها نظرات بیشتری بدن بیشتر فکر کنن رو موضوع
    Last edited by mohsentanha; 08-11-2010 at 12:45.

14. 5 کاربر از mohsentanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

میدونی چیکار کن؟؟؟
    یکم خشن شو.
    همین!!!
    مثلا از هر کی رد میشی بگو پدر سوخته!!!

16. 3 کاربر از gtairani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    راهکارهای خیلی خوبی رو شما دوستان عزیز ارائه دادید.
    خیلی ازتون ممنونم و خیلی استفاده کردم.
    منتظرم تا بیشتر از تجربیات و نظراتتون استفاده کنم.
    مرسی

18. 2 کاربر از AMD64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

اعتماد به نفس چیست و راههای بدست آوردن اعتماد به نفس
    به تاپیک زیز مراجعه کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

20. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •