اردوي تيم ملي فوتبال استارت خورد
ميداوودي: دستم نشكسته است
نصرتي: سفر به ارمنستان خسته كننده نيست
پيش از شروع اردوي جديد تيم ملي فوتبال سه نفر از بازيكنان تيم ملي به اظهارنظر دربارهي اين اردو و ديدار با ارمنستان پرداختند.
، ميلاد ميداوودي دربارهي وضعيت خود گفت: در بازي با ذوب آهن از ناحيه دست دچار ضرب ديدگي شدم اما خوشبختانه دستم نشكسته است و هماكنون آمادهام كه به تيم ملي كمك كنم. خوشبختانه پس از اردوي اتريش كه خيلي به ما كمك كرد وضعيت تيم ملي بسيار بهتر شده و اميدوارم بتوانيم در ديدارهاي دوستانه باقي مانده تا جام ملتها نتايج خوبي كسب كنيم.
ميداوودي در پاسخ به اين سوال كه آيا بازيهاي ليگ و حضور در تيم ملي خسته كننده نيست، گفت: به هر حال در 12 روز سه بازي سنگين انجام دادهايم. متاسفانه قرعه استقلال به گونهاي است كه بازيهاي دشواري را انجام داده است. ولي همه بايد شرايط تيم ملي را درك كنيم.
محمد نصرتي هم با بيان اينكه وضعيت تيم ملي خوب است، گفت: براي رسيدن به وضعيت ايدهآل به زمان نياز داريم و ميتوانيم تا شروع جام ملتها به اين شرايط دست يابيم.
وي دربارهي اعتراض باشگاهها به برنامههاي تيم ملي گفت: ما به عنوان بازيكن تنها وظيفه داريم كه بازيمان را انجام دهيم. ضمن اينكه سفر به ارمنستان هم خسته كننده نيست. از تهران تا ارمنستان يك ساعت و نيم راه است و اگر تغذيه و استراحت خوبي داشته باشيم، شرايط براي بازيكنان خسته كننده نخواهد بود.
غلامرضا رضايي هم با بيان اينكه شرايط تيم ملي خوب است، گفت: هر وقت به تيم ملي دعوت شوم با كمال ميل خواهم آمد.
وي دربارهي اعتراض باشگاهها هم به برنامه تيم ملي گفت: به هر حال خستگي براي همه بازيكنان وجود دارد. استراحت و تغذيه بسيار مهم است. با اين حال فكر ميكنم سفر به ارمنستان كمي خسته كننده باشد.
پس از صحبتهاي اين سه بازيكن با رسانهها، دور جديد تمرينهاي تيم ملي با صحبتهاي افشين قطبي براي بازيكنان آغاز شد. اين بازيكنان ابتدا زير نظر عليرضا منصوريان و پيت بيوتر و با نظارت افشين قطبي تمرينهايشان را آغاز كردند.
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
قطبي
اطراف تيم ملي جنگ بين صداقت و دروغ است، تا آخر ميجنگم
بيشتر مردم ايران دوست دارند من سرمربي تيم ملي باشم
علي كريمي در شرايط مناسبي قرار نداشت
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: هماكنون فكر ميكنم اطراف تيم ملي جنگ بين صداقت و دروغ در گرفته و اين جنگ براي من جذاب است و تا آخر در اين جنگ ميمانم.
افشين قطبي در نشست مطبوعاتي كادر فني تيم ملي با تبريك روز خبرنگار گفت: شما خبرنگاران هميشه نقش بزرگي داشتهايد و هميشه شريك نتايج تيم ملي بوده و هستيد و تمام خانواده فوتبال به همكاري شما نياز دارد.
وي با بيان اين كه سعي ميكنم در 10 دقيقه توضيحاتي را در مورد برنامههاي تيم ملي ارائه دهم افزود: پس از قرعهكشي جام ملتهاي آسيا برنامهريزي خود را آغاز كرديم و سعي كرديم با در نظر گرفتن روزهاي فيفا و رقابتهاي ليگ، تيمي بسازيم كه بتواند هدفش كه همان قهرماني در آسياست، برسد. 4 ماه پيش برنامهمان در كميته فني بررسي شد و تمامي باشگاهها هم اين تقويم را در اختيار گرفتند. 12 روز پيش از شروع رقابتهاي ليگ اردويي را در اتريش برگزار كرديم كه در مدت حضورمان در آنجا 14 جلسه تمرين و 3 بازي دوستانه برگزار كرديم. تلاش كرديم كه از بهترين بازيكنها به غير از لژيونرها استفاده كنيم. پس از آن بازي با ارمنستان را پيش رو داريم كه پس از 4 روز تمرين برابر اين تيم بازي خواهيم كرد.
وي افزود: به خاطر حضور در غرب آسيا از دو روز فيفا گذشتيم. همچنين 28 آگوست پس از دو جلسه تمرين راهي چين خواهيم شد و سوم سپتامبر با اين تيم بازي خواهيم كرد. يك روز بعد به كره جنوبي سفر خواهيم كرد و هفتم سپتامبر با اين تيم بازي خواهيم داشت. سپس 26 سپتامبر در تورنمنت غرب آسيا شركت خواهيم كرد. پس از تورنمنت غرب آسيا بازيكنان به باشگاههايشان اضافه خواهند شد. براي 17 نوامبر هم كه آخرين روز فيفاست، كميته بينالملل تلاش دارد كه تيم بسيار مطرحي را به ايران بياورد. 24 دسامبر و 17 روز قبل از جام ملتها اردوي تيم ملي دوباره تشكيل خواهد شد. در اين مدت چهار بازي دوستانه پشت درهاي بسته انجام خواهيم داد. هفتم ژانويه و چهار روز قبل از شروع جام ملتهاي آسيا به دوحه ميرويم و اميدوارم كه بتوانم 24 ژانويه در ديدار نهايي جام ملتها حاضر شده و روياي ايرانيها را پس از 35 سال تعبير كنيم.
قطبي با بيان اينكه شرايط همه بازيكنان حاضر در اردوي تيم ملي همواره زير نظر كادر فني قرار دارد، گفت: تلاش كردهايم با مدرنترين تكنولوژي شرايط بدني بازيكنان از جمله ضربان قلب آنها را ضبط كنيم كه اين اطلاعات قطعا به ما كمك زيادي خواهد كرد. همچنين با استفاده از تكنولوژي وضعيت تمامي حريفان را زير نظر خواهيم گرفت. تلاشمان اين است كه بهترين بازيكنان را در بهترين شرايط به تيم ملي دعوت كنيم. در ميان بازيكناني كه به اردوي تيم ملي براي بازي با ارمنستان دعوت شدهاند، سه بازيكن مصدوم داريم كه ميلاد ميداودي دستش شكسته، خلعتبري دچار مصدوميت است و مهرداد اولادي هم كار خروجش حل نشده است. صددرصد دو بازيكن از اين سه بازيكن را در اختيار نخواهيم داشت و وضعيت يكي ديگر از اين بازيكنان 50 ، 50 است. به همين خاطر از جواد نكونام براي حضور در اردوي تيم ملي دعوت كرديم كه او هم فردا (دوشنبه) به ايران ميآيد و پس از دو جلسه تمرين، در ديدار با ارمنستان حاضر خواهد شد.
قطبي با بيان اينكه نظم در موفقيت يك تيم تاثير فراواني دارد گفت: اگر ميخواهيم موفق باشيم بايد تيم منظمي داشته باشيم. بازيكني كه به تيم ملي دعوت ميشود بايد سرباز 70 ميليون ايراني باشد. ممكن است يك بازيكن از لحاظ فني خوب باشد اما يك بازيكن ديگر به لحاظ هماهنگي و گروهي بتواند شرايط بهتري داشته باشد. ما تلاشمان اين است كه بهترين بازيكنان را به تيم ملي دعوت كنيم. ايمان دارم هدف همه بازيكنان يكي است و آنها ميخواهند تيم ملي ايران قهرمان آسيا شود. با كمك رسانهها، باشگاهها، مربيان باشگاهي و حمايت آنها در 5 ماه باقي مانده ميتوانيم به آرزوي 35 ساله مردم ايران جامهي عمل بپوشانيم. ترديد ندارم كه هدف همه شما هم يكسان است و ميخواهيد پرچم و كشور ايران موفق باشد.
قطبي افزود: ميبينيم انگليس با بهترين امكانات و بيشترين سرمايهگذاري نتوانست به آرزوي مردمش جامهي عمل بپوشاند. اين نشان ميدهد كه تيمهاي بيحاشيه كه ميتوانند بهتر تمركز كنند موفقترند. بايد در عمل نشان دهيم كه از تيم ملي حمايت ميكنيم. بازيكنان ايران مانند مردم ايران حساس هستند و مطالب و عكسهاي شما ميتواند احساسات مثبت آنها را بروز دهد و به اين ترتيب آنها كيفيت بهتري را به نمايش يگذارند. احساسم اين است كه تيم ما با ادغام بازيكنان جوان و باتجربه تيم بسيار خوبي خواهد بود. اميدوارم كه همه به اين تيم كمك كنيم.
در پايان صحبتهاي قطبي خبرنگاران پرسشهاي خود را مطرح كردند.
افشين قطبي گفت: از هيچ بازيكني كينهاي به دل ندارم ولي هر بازيكني كه عليه كادر فني و يا افراد در فدراسيون فوتبال مصاحبهي منفي داشته باشد، وظيفه خود ميدانم با او برخورد كنم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در ادامه نشست خبري روز يكشنبه خود با بيان اين كه در طول سالهاي كارياش نشان داده است كه آدم كينهتوزي نيست، ابراز داشت: در تاريخ و كارنامه فوتبالم نشان دادهام كه اهل كينه نيستم اما وظيفه خود ميدانم كه با هر بازيكني كه عليه اعضاي كادر فني يا فدراسيون فوتبال مصاحبه منفي ميكند برخورد كنم. من بايد فضايي بدون حاشيه در تيم ملي بسازم و بازيكناني كه با مصاحبههاي خود حاشيهسازي ميكنند را دور از تركيب نگه دارم.
افشين قطبي دربارهي غيبت علي كريمي در اردوي جديد تيم ملي فوتبال هم گفت: من هيچ وقت نگفتهام كه علي كريمي مصدوم بوده است و به اين خاطر او را به اردوي تيم ملي دعوت نكردهام. علي كريمي اردوي اتريش را به دليل آسيب ديدگي ترك كرد و به همين دليل هم بازي اول استيل آذين را در ليگ دهم از دست داد. ضمن آن كه او در بازي دوم استيل آذين از نيمه دوم به زمين آمد. من بايد بازيكني را به تيم ملي دعوت كنم كه داراي بهترين شرايط باشد. ما هنوز زمان زيادي داريم و كريمي هم از جمله بازيكنان باتجربه و خوبي است كه به فوتبال او همواره علاقهمند بودهام. خود من بودم كه خواستم او قبل از بازي با تايلند برگردد. بايد بگويم كه هميشه درهاي تيم ملي باز است و بازيكن بايد در بهترين شرايط باشد تا به اردوي تيم ملي دعوت شود. اگر احساس كنم علي كريمي ميتواند به ما كمك كند به تيم ملي فوتبال دعوت خواهد شد؛ كريمي و هر بازيكن ديگري.
قطبي در پاسخ به پرسشي دربارهي فضاي ايجاد شده اخير كه منجر به درخواست ارائه مدرك براي حضورش در آفريقاي جنوبي بود، تنها به گفتن واژه خير بسنده كرد و در اين باره هيچ اظهار نظر ديگري نداشت.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران دربارهي بيانيه اخير سه باشگاه كه گفته بودند در صورت تغيير نكردن برنامههاي بازيهايشان در ليگ بازيكنان خود را در اختيار تيم ملي فوتبال هم قرار نخواهند داد، گفت: قوانين فدراسيون جهاني فوتبال به تيم ملي و مربياش اين اجازه را ميدهد تا بازيكنان مورد نظر خود را در اختيار داشته باشد. روزهاي فيفا براي ساختن تيم ملي است و ما نبايد اين زمان را براي ساختن تيم ملي از دست بدهيم. يادمان باشد كه جام ملتها هر 4 سال يك بار برگزار ميشود. باشگاهها بايد با تيم ملي همكاري كنند تا از روزهاي فيفا استفاده كنيم. اين راهم بايد بگويم كه در برنامهريزي ليگ نقشي نداشتم. اين سازمان ليگ است كه با توجه به برنامهي رقابتها براي برگزاري ليگ تصميمگيري و برنامهريزي ميكند. بايد با همكاري با آنها شرايطي را فراهم كنيم تا تيم ملي به هدفش برسد.
قطبي ادامه داد: من در سه كشور مختلف مربي باشگاهي بودهام. در ليگ حرفهاي آمريكا همزمان با بازيهاي جام جهاني، تيم ملي و باشگاهها بازي داشتند. اين مربيان بودند كه تصميم ميگرفتند تا بازيكنان باتجربه، محبوب و مورد علاقهشان را براي باشگاههايشان به خدمت بگيرند. اين بازيكنان به باشگاهها كمك ميكردند و براي آنها سودمند بودند اما از سوي ديگر باشگاهها هم ميدانستند كه اين بازيكنان مليپوش هستند و در روزهاي تقويم فيفا و بازيهاي ملي در خدمت باشگاهها خواهند بود. من مربي باشگاهي بودهام و درد مربيان باشگاهي را به خوبي درك ميكنم اما شايد اگر آنها هم جاي من بودند و شرايط من را داشتند، اردوهاي مختلفي را تشكيل ميدادند و ليگ را تعطيل ميكردند. بايد سعي كنيم نگاهمان كلي و ملي باشد. بايد از اولين هدفمان يعني قهرماني در جام ملتهاي آسيا پس از 35 سال دفاع كنيم. نقش مربيان باشگاهي در رسيدن به اين هدف بسيار بزرگ است. باشگاهها هم از پيروزي تيم ملي سود خواهند برد چرا كه ارزش بازيكنانشان بالاتر رفته و علاقه به فوتبال بيشتر شده و در نتيجه هواداران بيشتري براي تماشاي بازيهاي باشگاهي به ورزشگاه ميآيند. اين به نگاه مثبت مردم به فوتبال كمك ميكند. باز هم ميگويم قوانين فيفا و فدراسيون فوتبال و همچنين كميته انضباطي به گونهاي است كه با باشگاههاي خاطي در اين مورد برخورد خواهد كرد.
افشين قطبي دربارهي برخي اختلافنظرها در فدراسيون و ميزان حمايت اعضاي كادر فني از او گفت: من بايد تمام تمركزم را تا روز آخر صرف ساخت تيم ملي كنم. فضايي كه من در آن تصميمگيري و همه چيز را كنترل ميكنم. در فدراسيون فوتبال هر كس نظر خودش را دارد كه بسيار هم محترم است اما تا زماني كه مردم از من حمايت ميكنند سرباز كشور و در خدمت تيم ملي هستم. بايد كاري بكنم تا مردم با بازيهاي تيم ملي شاد شوند. اين كار با تلاش تمامي اعضاي تيم ملي خواهد بود تا پس از 35 سال قهرماني را به ايران برگردانيم. من هماكنون كاملا احساس آرامش ميكنم و تمركز كامل دارم. از انرژي مثبتي هم برخوردارم. بايد تلاش كنم تا از اردوهاي كوتاه مدتي كه داريم، استفاده كرده، پلهها را بالا رفته و كاري كنيم تا اين تيم پيشرفت كند.
به گزارش ايسنا، قطبي دربارهي نحوه انتخاب تيمها براي انجام بازيهاي تداركاتي هم گفت: من دوست دارم در نوكمپ با تيم ملي اسپانيا، در ومبلي با انگليس و در سائوپائولو با برزيل بازي كنم. آرزوي هر مربي بازي با بهترين تيمهاي جهان است. من هم دوست دارم در ورزشگاه آزادي با تيم ملي ايتاليا بازي داشته باشم. ما اين آرزو را داريم اما واقعيت اين است كه نميتوانيم. فدراسيون فوتبال اوكراين با وجود توافقها در آخرين لحظه از بازي برابر ايران كنارهگيري كرد و ما با توجه به زماني كه در اختيار داشتيم ارمنستان را بهترين گزينه ديديم. اين را بايد بگويم كه در بسياري موارد نام تيمها كمرنگتر از كيفيتي است كه دارند. به عنوان نمونه ارمنستان در بازي اخيرش برابر اسپانيا، تا دقايق پاياني با اين تيم مساوي بود. بلژيك را برد و برابر تركيه با نتيجه 2 بر صفر بازنده شد. ارمنستان ميتواند تست خوبي باشد. نبايد روزهاي فيفا را از دست بدهيم و بايد از آنها براي ساخت تيم ملي استفاده كنيم. به محض اينكه نام تيم ملي ارمنستان مطرح شد از آن استقبال كردم. دوست داشتم در تهران با اين تيم بازي كنيم اما اين اتفاق ممكن نشد. با اين حال پروازمان به ارمنستان هم كوتاه است.
قطبي دربارهي دعوت نكردن از مسعود شجاعي و احتمال اين تصميم با انتقادهايي كه او از كادر فني تيم ملي فوتبال داشت، گفت: ما با توجه به شرايط تصميم داشتيم تا لژيونرها را در اين مرحله در باشگاههايشان نگاه داريم. ميخواستيم اردوها را با بازيكنان حاضر در ليگ شروع كنيم. ميخواستيم از بازيكنان داخلي استفاده كنيم كه در باشگاههايشان از جايگاه ثابتي برخوردارند. با اين حال ما چند بازيكن را از دست داديم و با توجه به آنكه جواد نكونام در اوساسونا از شرايط خوب و جايگاهي ثابت برخوردار است، به تيم ملي فوتبال دعوت شد. آندرانيك تيموريان به باشگاه جديدي رفته است و به دنبال يافتن جايگاهي ثابت در باشگاه جديدش است. مسعود شجاعي هم در اوساسونا مشكلات مختلفي دارد و در عين حال دقايق اندكي بازي ميكند. براي نگه داشتن جايگاه ثابت آنها در باشگاههايشان اين تصميم را گرفتهام. اين را هم بايد بگويم كه ما در پستهاي مختلف بازيكنان مختلفي داريم. تصميمگيري در تيم ملي به عهده اعضاي كادر فني است كه با هم تصميمگيري ميكنند.
در ادامه كنفرانس خبري سرمربي تيم ملي فوتبال، خبرنگاران پرسشهاي ديگري را از افشين قطبي پرسيدند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، قطبي در پاسخ به اين سوال كه جام جهاني به شما چه چيزي اضافه كرد، گفت: من جام جهاني 94 را از نزديك دنبال كردم و در جامهاي جهاني 98، 2002، 2006 هم به همراه دو تيم حضور داشتم. در جام جهاني 2010 هم وظيفهام اين بود كه از نزديك بازي تيمهاي آسيايي به ويژه كره شمالي، كره جنوبي و استراليا را از نزديك تماشا كنم. چيزي كه برايم جذاب بود اين كه سرعت فوتبال روز به روز بيشتر ميشود و تيمها ساماندهي بهتري پيدا ميكنند. همچنين مهاجمان از جلو كار دفاع را آغاز ميكنند. آمارهايي كه از جام جهاني 2010 باقي مانده نشان ميدهد تغييراتي در فوتبال بوجود آمده است. اسپانيا قهرمان جام جهاني به طور ميانگين در هر بازي 543 پاس ميدهد. اين تيم با وجود اين كه در هفت بازي تنها هشت گل به ثمر رساند اما تنها دو گل دريافت كرد كه اين نشان ميدهد تيمي كه ميخواهد قهرمان شود بايد ساماندهي د فاعي خوبي داشته باشد. نكتهاي كه درباره تيمهاي آسيايي بايد بدانم اين است كه فاصله آنها با تيمهاي بينالمللي ديگر كمتر شده است. با اين حال اين اعتماد به نفس در من وجود دارد كه بگويم تيم ملي ميتواند در رقابت با اين تيمها موفق شود. تنها بايد شرايط و امكانات لازم را فراهم كنيم و با تمركز بازيهاي بينالمللي را انجام دهيم.
خبرنگاري از قطبي پرسيد آيا اين شايعه كه سازمان تربيت بدني و فدراسيون فوتبال خواستند كريمي به تيم ملي دعوت نشود، گفت: از شما ميخواهم اين بحث را ببنديد چرا كه توضيحي كه بايد ميدادم را ارائه كردم.
خبرنگار ديگري درباره دعوت نشدن سياووش اكبرپور پرسيد كه قطبي در پاسخ گفت: ما حدود 540 بازيكن در ليگ برتر داريم كه اگر من بخواهم راجع به همه آنها صحبت كنم تا فردا بايد بنشينيم. ما براي انتخاب بازيكنان ملاكهايي را داريم و احساسمان اين است كه بهترينها را به تيم ملي دعوت كنيم. تيم ملي ايران فقط 11 نفر نيست بلكه ما فهرستي 40 تا 50 نفره داريم و با توجه به شرايط بازيكنان آنها را به اردو دعوت ميكنيم. نگاه ما به تيم ملي طولاني مدت است، در تيمي كه به اتريش رفت ديديد كه 4 بازيكن از تيم المپيك حضور داشت و اين نشان ميدهد كه حلقه بين تيمهاي ملي نزديكتر شده است. مطمئن هستم اگر آرامش بيشتري فراهم كنيم ميتوانيم موفق شويم.
خبرنگار ديگري از قطبي پرسيد آيا امير حاج رضايي را قبول داريد كه قطبي گفت: بله من همه افراد را قبول دارم، اين خبرنگار گفت: حاج رضايي شب قبل در برنامه تلويزيوني گفته كه شما صداقت نداريد و بهتر است به خاطر 80 ميليون ايراني از سرمربيگري تيم ملي كنار برويد كه قطبي در پاسخ به او گفت: من به نظر همه احترام ميگذارم.اما او يك نفر از 70 ميليون ايراني است. ضمن اين كه مسوولان فدراسيون فوتبال هستند كه سرمربي تيم ملي را انتخاب ميكنند. همچنين بيشتر مردم ايران دوست دارند افشين قطبي سرمربي تيم ملي ايران بماند و به همين خاطر من اينجا هستم.
قطبي در پاسخ به اين سوال كه با توجه به سابقه حضور شما در پرسپوليس و دعوت 5 بازيكن از اين تيم به تيم ملي اين شايبه را به وجود ميآورد كه شما همچنان تفكر باشگاهي داريد، گفت: من ايران را بيشتر از پرسپوليس دوست دارم. آرزوي همه اين است كه تيم ملي ايران قهرمان شود و اين آرزو در من بيشتر از همه است. من با كسي تعارف ندارم و بهترين بازيكنان را بدون در نظر گرفتن تيم باشگاهيشان انتخاب ميكنم. اگر بازيكني باشد كه در يك تيم كوچك بازي ميكند اما شرايط حضور در تيم ملي را داشته باشد او را دعوت ميكنم. پرسپوليس را هم دوست دارم چرا كه در اين تيم زندگي كردم و هواداران هم ر فتار خوبي با من داشتند. همان سالي كه با پرسپوليس پس از هفت سال قهرمان شديم خيليها ميگفتند تمرينات و بازي پرسپوليس براي 30 سال پيش است اما ديديد كه با كمك بازيكنان، كادر فني و مديران قهرمان ايران شديم. معتقدم بايد نگاهمان كلي و ملي باشد. اگر همه را رودروي هم بگذاريم به هدفي كه داريم نميرسيم. اگر تيم ايران قهرمان آسيا شود اين به نفع همه است. ما بايد نگاهمان ملي باشد و به قلبمان رجوع كنيم و ميدانم كه قلب همه ما در گرو موفقيت تيم ملي است. وقتي پرسپوليس قهرمان ايران شد استقلاليها هم به خاطر شخصيت و وضعيتي كه پرسپوليس داشته خوشحال شدند.
قطبي درباره دعوت نشدن شهاب گردان هم گفت: در اردوي اتريش به دليل اينكه اردو طولاني مدت بود 4 دروازهبان را به تيم ملي دعوت كرديم كه اين 4 دروازهبان شامل دو بازيكن جوان و دو دروازهبان باتجربه بودند. ميخواستيم دو دروازهبان باتجربهمان بازي كنند و دو دروازهبان جوانمان تمرين كنند. پيش از بازي با لاتزيو به دليل اينكه بايد بازيكنان را آماده به تيمهاي باشگاهيشان ميداديم از همه خواستيم كه با تيم تمرين كنند. منصور رشيدي از گردان خواست تمرين كند، اما نظر او چيز ديگري بود. فكر ميكنم دروازهبان جواني كه حتي يك بازي ملي هم ندارد بايد تفكر ديگري داشته باشد. او با مصاحبهاش نشان داد كه آماتور است. اگر بازيكني عليه تيم ملي مصاحبهاي انجام دهد خيلي ساده است كه با او برخورد كنيم. گردان دروازهبان خوب و توانمندي است و بايد با او صحبت كنيم و ببينيم كه آيا او ميتواند به روند خوب گذشتهاش ادامه دهد. ضمن اينكه به دليل كوتاه بودن اردوي ارمنستان تنها سه دروازهبان را به تيم ملي دعوت كرديم و به خاطر شرايط جسماني كه گردان داشت احساس كرديم او نميتواند جزو سه دروازهبان اول ما باشد.
افشين قطبي گفت: هيچ كس در روز آخر به حرفها و بهانههايي كه براي شكست مطرح ميشود گوش نميكند و همه تنها به فكر نتيجه هستند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افشين قطبي در ادامه نشست خبري روز يكشنبه خود گفت: تيم ملي فوتبال انگليس در جام جهاني با حضور كاپلو هم شكست خورد و با آن كه آن گل درستش هم گرفته نشد ولي در نهايت با شكست برابر آلمان مجبور شد به خانه بازگردد. تنها چيزي كه مردم از تيم ملي ميخواهند نتيجه است. براي مردم مهم نيست كه تيم ملي فوتبال با هواپيماي درجه چندم سفر ميكند و يا آن كه كادر فني چه شرايطي دارند. آنها تنها نتيجه ميخواهند و به نتيجه فكر ميكنند.
افشين قطبي در پاسخ به پرسشي دربارهي مقايسه شرايط تيمهاي ملي فوتبال ايران و كره جنوبي هم گفت كه نميتوان شرايط اين دو تيم را با يكديگر مشابه دانست و مقايسه كرد: من در دو جام جهاني و يك جام ملتها در كنار تيم ملي كره جنوبي بودم. در اين زمانها ما روزهاي بهتر و بدتري داشتيم. با بسياري از تيمهاي خوب جهان بازي كرديم و همچنين با تيمهاي بيكيفيتي هم بازي داشتيم. بايد بگويم كه اردوي آمادهسازي اخير تيم ملي را براي اين تيم مفيد ميدانم. ما در اين اردو توانستيم تيم را در كارهاي دفاعي و حملهاي سازماندهي كرده و نقش هر بازيكن را در تيم ملي تعريف كنيم. ضمن اين كه در اين اردو از بازيكنان تستهاي مختلفي را هم گرفتيم. تستهايي در مورد آمادگي بدني بازيكنان كه نتايج اين تستها به ما براي اردوهاي مختلف كمك خواهد كرد.
قطبي همچنين گفت: قبل از جام جهاني 2002 شش ماه با كره در اردو بوديم. نزديك 40 روز در آمريكا بوديم و با تيمهاي باشگاهي مختلف بازي كرديم. سپس به اروگوئه رفتيم و پس از آن هم در اسپانيا اردو داشتيم. سپس در بازگشت به كره 3 ماه تمرين داشتيم و بازيكنان در تمامي اين بازيها در كنار تيم ملي بودند، ضمن آن كه باشگاهها هم به فعاليت خود ادامه ميدادند. به ياد دارم در ژانويه و در فصل بدنسازي باشگاهها با تيم ملي سفر داشتيم. از كره به عربستان و سپس به هنگ كنگ و پس از آن به آمريكا رفتيم و در ادامه با تيم ملي كاستاريكا و سوريه بازي داشتيم. پس از اين اردوها بازيكنان به باشگاههايشان بازگشتند.
وي ادامه داد: در همان زمان هم انتقادهاي زيادي از تيم ملي كره وجود داشت. با اين حال "ادووكات" ميخواست بازيكنان كمتجربه در كنار تيم ملي باشند، با هم زندگي كنند و در بازيهاي دوستانه حضور داشته باشند. نتيجهاش هم آن بود كه توگو را شكست داديم. فرانسه مدعي را با تساوي يك بر يك متوقف كرديم ولي با اين حال انتقادها از ما وجود داشت. باشگاهها و مربيان باشگاهي از ما انتقاد ميكردند كه چرا در روزهاي بدنسازي بازيكنان را به اردو بردهايم. با اين حال من نظر منفي به انتقادهاي آنها نداشتم. باشگاهها مسوول موفقيت خودشان هستند. ديد مربي تيم ملي هم در مورد نتايج تيم ملي همين است. بايد بگويم كه چيزهايي هستند كه ميتوانم آنها را كنترل كنم و چيزهايي هستند كه نميتوانم آنها را كنترل كنم.
قطبي خطاب به خبرنگاران گفت: شما به عنوان خبرنگار دوست داريد بهترين ابزارها را داشته باشيد ولي گاهي اين طور نيست. اما با قلم خود بهترينها را مينويسيد. تلاش من هم در تيم ملي همين است. وظيفه من حمايت از تيم ملي است و مسووليت بزرگي روي شانه من است. من در ايران كار و زندگي كردهام. از امكانات و ابزارمان آگاهي داشتم و با توجه به اين مساله اين مسووليت را قبول كردم. به عشق بازيكنان و استعدادشان باور دارم و با آن كه ميدانيم ممكن است بهترين امكانات را نداشته باشيم اما با اين حال كارمان را انجام ميدهيم. عراق در جام ملتهاي 2007 كمترين امكانات را داشت ولي با همدلي قهرمان شد. مسووليت من اين نيست كه كمبودها را بلافاصله در رسانهها مطرح كنم و گله داشته باشم. كار من گفتوگو با فدراسيون فوتبال و اعضاي كميته فني است.
قطبي در پايان نشست خبري دربارهي سفر اخيرش در روز نخست برگزاري ليگ دهم هم گفت كه اين سفر به خاطر جراحي دخترش بوده است و هر پدر ايراني در اين مورد از تصميم او حمايت ميكند.
قطبي گفت: هيچ وقت از وظيفهام كوتاه نيامدهام و روزي 20 ساعت كار ميكنم و در بازيهايي هم كه حضور نداشته باشم، با استفاده از كامپيوتر و دي وي دي بازيها را از نزديك تماشا ميكنم. ضمن آن كه بقيه اعضاي كادر فني هم به ورزشگاهها ميروند و از نزديك بازيها را ميبينند. از روز اول در چارچوب شرايط قراردادم كار كردم و سفرهايم يا ماموريت كاري بوده است يا در روزهاي آزاد كه هيچ كاري نداشتم به ديدن خانوادهام رفتم.
پس از نشست رسانهاي قطبي، وي به سوالات خبرنگاران تلويزيوني هم پاسخ گفت.
قطبي دربارهي دعوت نشدن علي كريمي گفت: علي كريمي يكي از نابغههاي فوتبال ايران است و او خودش ميداند كه من چقدر به اين بازيكن علاقه دارم. خودم پيش از بازي با تايلند او را به تيم ملي دعوت كردم و به اندازه كافي وقت داريم كه او را دوباره به تيم ملي دعوت كنيم.
قطبي در پاسخ به اين سوال كه برخي بازيكنان از جمله علي كريمي، مصاحبههايي را عليه تيم ملي انجام دادهاند، گفت: هر بازيكني كه نظم و انضباط را رعايت نكند، حتي اگر بهترين بازيكن جهان هم باشد، او را دعوت نميكنم.
خبرنگار پرسيد، حتي علي كريمي كه قطبي با تكان دادن سر گفت: بله.
قطبي دربارهي انتقاد مربيان از او گفت: نبايد افراد را رودرروي هم قرار دهيم. خبرنگار در اين حين پاسخ داد: وقتي فلان مربي ميگويد شما تنها يك آناليزور بودهايد، آيا نميخواهيد پاسخ اين افراد را بدهيد، گفت: اين نظر آن فرد است. من با كسي مشكلي ندارم. چيزي كه ياد گرفتهام، دلهاي پاك است. ضمن اين كه بچه سيدها كسي را پشت سر خودشان دارند. وقتي ميبينم جدالي بين صداقت و دروغ وجود دارد سعي ميكنم در آن وارد شوم. هماكنون فكر ميكنم اطراف تيم ملي چنين جنگي در گرفته و اين جنگ براي من جذاب است و تا آخر در اين جنگ ميمانم.[COLOR="Silver"]