تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 70 اولاول ... 345678910111757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 697

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اردوي تيم ملي فوتبال استارت خورد
    ميداوودي: دستم نشكسته است
    نصرتي: سفر به ارمنستان خسته كننده نيست

پيش از شروع اردوي جديد تيم ملي فوتبال سه نفر از بازيكنان تيم ملي به اظهارنظر درباره‌ي اين اردو و ديدار با ارمنستان پرداختند.

، ميلاد ميداوودي درباره‌ي وضعيت خود گفت: در بازي با ذوب آهن از ناحيه دست دچار ضرب ديدگي شدم اما خوشبختانه دستم نشكسته است و هم‌اكنون آماده‌ام كه به تيم ملي كمك كنم. خوشبختانه پس از اردوي اتريش كه خيلي به ما كمك كرد وضعيت تيم ملي بسيار بهتر شده و اميدوارم بتوانيم در ديدارهاي دوستانه باقي مانده تا جام ملت‌ها نتايج خوبي كسب كنيم.

ميداوودي در پاسخ به اين سوال كه آيا بازي‌هاي ليگ و حضور در تيم ملي خسته كننده نيست، گفت:‌ به هر حال در 12 روز سه بازي سنگين انجام داده‌ايم. متاسفانه قرعه استقلال به گونه‌اي است كه بازي‌هاي دشواري را انجام داده است. ولي همه بايد شرايط تيم ملي را درك كنيم.

محمد نصرتي هم با بيان اينكه وضعيت تيم ملي خوب است، گفت: براي رسيدن به وضعيت ايده‌آل به زمان نياز داريم و مي‌توانيم تا شروع جام ملت‌ها به اين شرايط دست يابيم.

وي درباره‌ي اعتراض باشگاه‌ها به برنامه‌هاي تيم ملي گفت: ما به عنوان بازيكن تنها وظيفه داريم كه بازي‌مان را انجام دهيم. ضمن اينكه سفر به ارمنستان هم خسته كننده نيست. از تهران تا ارمنستان يك ساعت و نيم راه است و اگر تغذيه و استراحت خوبي داشته باشيم، شرايط براي بازيكنان خسته كننده نخواهد بود.

غلامرضا رضايي هم با بيان اينكه شرايط تيم ملي خوب است، گفت: هر وقت به تيم ملي دعوت شوم با كمال ميل خواهم آمد.

وي درباره‌ي اعتراض باشگاه‌ها هم به برنامه تيم ملي گفت: به هر حال خستگي براي همه بازيكنان وجود دارد. استراحت و تغذيه بسيار مهم است. با اين حال فكر مي‌كنم سفر به ارمنستان كمي خسته كننده باشد.

پس از صحبت‌هاي اين سه بازيكن با رسانه‌ها، دور جديد تمرين‌هاي تيم ملي با صحبت‌هاي افشين قطبي براي بازيكنان آغاز شد. اين بازيكنان ابتدا زير نظر عليرضا منصوريان و پيت بيوتر و با نظارت افشين قطبي تمرين‌هايشان را آغاز كردند.

---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------

قطبي
    اطراف تيم ملي جنگ بين صداقت و دروغ است، تا آخر مي‌جنگم
    بيشتر مردم ايران دوست دارند من سرمربي تيم ملي باشم
    علي كريمي در شرايط مناسبي قرار نداشت

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: هم‌اكنون فكر مي‌كنم اطراف تيم ملي جنگ بين صداقت و دروغ در گرفته و اين جنگ براي من جذاب است و تا آخر در اين جنگ مي‌مانم.

افشين قطبي در نشست مطبوعاتي كادر فني تيم ملي با تبريك روز خبرنگار گفت: شما خبرنگاران هميشه نقش بزرگي داشته‌ايد و هميشه شريك نتايج تيم ملي بوده و هستيد و تمام خانواده فوتبال به همكاري شما نياز دارد.

وي با بيان اين كه سعي مي‌كنم در 10 دقيقه توضيحاتي را در مورد برنامه‌هاي تيم ملي ارائه دهم افزود: پس از قرعه‌كشي جام ملت‌هاي آسيا برنامه‌ريزي خود را آغاز كرديم و سعي كرديم با در نظر گرفتن روزهاي فيفا و رقابت‌هاي ليگ، تيمي بسازيم كه بتواند هدفش كه همان قهرماني در آسياست، برسد. 4 ماه پيش برنامه‌مان در كميته فني بررسي شد و تمامي باشگاه‌ها هم اين تقويم را در اختيار گرفتند. 12 روز پيش از شروع رقابت‌هاي ليگ اردويي را در اتريش برگزار كرديم كه در مدت حضورمان در آنجا 14 جلسه تمرين و 3 بازي دوستانه برگزار كرديم. تلاش كرديم كه از بهترين بازيكن‌ها به غير از لژيونرها استفاده كنيم. پس از آن بازي با ارمنستان را پيش رو داريم كه پس از 4 روز تمرين برابر اين تيم بازي خواهيم كرد.

وي افزود: به خاطر حضور در غرب آسيا از دو روز فيفا گذشتيم. همچنين 28 آگوست پس از دو جلسه تمرين راهي چين خواهيم شد و سوم سپتامبر با اين تيم بازي خواهيم كرد. يك روز بعد به كره جنوبي سفر خواهيم كرد و هفتم سپتامبر با اين تيم بازي خواهيم داشت. سپس 26 سپتامبر در تورنمنت غرب آسيا شركت خواهيم كرد. پس از تورنمنت غرب آسيا بازيكنان به باشگاه‌هايشان اضافه خواهند شد. براي 17 نوامبر هم كه آخرين روز فيفاست، كميته بين‌الملل تلاش دارد كه تيم بسيار مطرحي را به ايران بياورد. 24 دسامبر و 17 روز قبل از جام ملت‌ها اردوي تيم ملي دوباره تشكيل خواهد شد. در اين مدت چهار بازي دوستانه پشت درهاي بسته انجام خواهيم داد. هفتم ژانويه و چهار روز قبل از شروع جام ملت‌هاي آسيا به دوحه مي‌رويم و اميدوارم كه بتوانم 24 ژانويه در ديدار نهايي جام ملت‌ها حاضر شده و روياي ايراني‌ها را پس از 35 سال تعبير كنيم.

قطبي با بيان اينكه شرايط همه بازيكنان حاضر در اردوي تيم ملي همواره زير نظر كادر فني قرار دارد، گفت: تلاش كرده‌ايم با مدرن‌ترين تكنولوژي شرايط بدني بازيكنان از جمله ضربان قلب آن‌ها را ضبط كنيم كه اين اطلاعات قطعا به ما كمك زيادي خواهد كرد. همچنين با استفاده از تكنولوژي وضعيت تمامي حريفان را زير نظر خواهيم گرفت. تلاش‌مان اين است كه بهترين بازيكنان را در بهترين شرايط به تيم ملي دعوت كنيم. در ميان بازيكناني كه به اردوي تيم ملي براي بازي با ارمنستان دعوت شده‌اند، سه بازيكن مصدوم داريم كه ميلاد ميداودي دستش شكسته، خلعتبري دچار مصدوميت است و مهرداد اولادي هم كار خروجش حل نشده است. صددرصد دو بازيكن از اين سه بازيكن را در اختيار نخواهيم داشت و وضعيت يكي ديگر از اين بازيكنان 50 ، 50 است. به همين خاطر از جواد نكونام براي حضور در اردوي تيم ملي دعوت كرديم كه او هم فردا (دوشنبه) به ايران مي‌آيد و پس از دو جلسه تمرين، در ديدار با ارمنستان حاضر خواهد شد.

قطبي با بيان اينكه نظم در موفقيت يك تيم تاثير فراواني دارد گفت: اگر مي‌خواهيم موفق باشيم بايد تيم منظمي داشته باشيم. بازيكني كه به تيم ملي دعوت مي‌شود بايد سرباز 70 ميليون ايراني باشد. ممكن است يك بازيكن از لحاظ فني خوب باشد اما يك بازيكن ديگر به لحاظ هماهنگي و گروهي بتواند شرايط بهتري داشته باشد. ما تلاش‌مان اين است كه بهترين بازيكنان را به تيم ملي دعوت كنيم. ايمان دارم هدف همه بازيكنان يكي است و آن‌ها مي‌خواهند تيم ملي ايران قهرمان آسيا شود. با كمك رسانه‌ها، باشگاه‌ها، مربيان باشگاهي و حمايت آن‌ها در 5 ماه باقي مانده مي‌توانيم به آرزوي 35 ساله مردم ايران جامه‌ي عمل بپوشانيم. ترديد ندارم كه هدف همه شما هم يكسان است و مي‌خواهيد پرچم و كشور ايران موفق باشد.

قطبي افزود: مي‌بينيم انگليس با بهترين امكانات و بيشترين سرمايه‌گذاري نتوانست به آرزوي مردمش جامه‌ي عمل بپوشاند. اين نشان مي‌دهد كه تيم‌هاي بي‌حاشيه كه مي‌توانند بهتر تمركز كنند موفق‌ترند. بايد در عمل نشان دهيم كه از تيم ملي حمايت مي‌كنيم. بازيكنان ايران مانند مردم ايران حساس هستند و مطالب و عكس‌هاي شما مي‌تواند احساسات مثبت آن‌ها را بروز دهد و به اين ترتيب آن‌ها كيفيت بهتري را به نمايش يگذارند. احساسم اين است كه تيم ما با ادغام بازيكنان جوان و باتجربه تيم بسيار خوبي خواهد بود. اميدوارم كه همه به اين تيم كمك كنيم.

در پايان صحبت‌هاي قطبي خبرنگاران پرسش‌هاي خود را مطرح كردند.

افشين قطبي گفت: از هيچ بازيكني كينه‌اي به دل ندارم ولي هر بازيكني كه عليه كادر فني و يا افراد در فدراسيون فوتبال مصاحبه‌ي منفي داشته باشد، وظيفه خود مي‌دانم با او برخورد كنم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در ادامه نشست خبري روز يكشنبه خود با بيان اين كه در طول سال‌هاي كاري‌اش نشان داده است كه آدم كينه‌توزي نيست، ابراز داشت: در تاريخ و كارنامه فوتبالم نشان داده‌ام كه اهل كينه نيستم اما وظيفه خود مي‌دانم كه با هر بازيكني كه عليه اعضاي كادر فني يا فدراسيون فوتبال مصاحبه منفي مي‌كند برخورد كنم. من بايد فضايي بدون حاشيه در تيم ملي بسازم و بازيكناني كه با مصاحبه‌هاي خود حاشيه‌سازي مي‌كنند را دور از تركيب نگه دارم.

افشين قطبي درباره‌ي غيبت علي كريمي در اردوي جديد تيم ملي فوتبال هم گفت: من هيچ وقت نگفته‌ام كه علي كريمي مصدوم بوده است و به اين خاطر او را به اردوي تيم ملي دعوت نكرده‌ام. علي كريمي اردوي اتريش را به دليل آسيب ديدگي ترك كرد و به همين دليل هم بازي اول استيل آذين را در ليگ دهم از دست داد. ضمن آن كه او در بازي دوم استيل آذين از نيمه دوم به زمين آمد. من بايد بازيكني را به تيم ملي دعوت كنم كه داراي بهترين شرايط باشد. ما هنوز زمان زيادي داريم و كريمي هم از جمله بازيكنان باتجربه و خوبي است كه به فوتبال او همواره علاقه‌مند بوده‌ام. خود من بودم كه خواستم او قبل از بازي با تايلند برگردد. بايد بگويم كه هميشه درهاي تيم ملي باز است و بازيكن بايد در بهترين شرايط باشد تا به اردوي تيم ملي دعوت شود. اگر احساس كنم علي كريمي مي‌تواند به ما كمك كند به تيم ملي فوتبال دعوت خواهد شد؛ كريمي و هر بازيكن ديگري.

قطبي در پاسخ به پرسشي درباره‌ي فضاي ايجاد شده اخير كه منجر به درخواست ارائه مدرك براي حضورش در آفريقاي جنوبي بود، تنها به گفتن واژه خير بسنده كرد و در اين باره هيچ اظهار نظر ديگري نداشت.

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران درباره‌ي بيانيه اخير سه باشگاه كه گفته بودند در صورت تغيير نكردن برنامه‌هاي بازي‌هايشان در ليگ بازيكنان خود را در اختيار تيم ملي فوتبال هم قرار نخواهند داد، گفت: قوانين فدراسيون جهاني فوتبال به تيم ملي و مربي‌اش اين اجازه را مي‌دهد تا بازيكنان مورد نظر خود را در اختيار داشته باشد. روزهاي فيفا براي ساختن تيم ملي است و ما نبايد اين زمان را براي ساختن تيم ملي از دست بدهيم. يادمان باشد كه جام ملت‌ها هر 4 سال يك بار برگزار مي‌شود. باشگاه‌ها بايد با تيم ملي همكاري كنند تا از روزهاي فيفا استفاده كنيم. اين راهم بايد بگويم كه در برنامه‌ريزي ليگ نقشي نداشتم. اين سازمان ليگ است كه با توجه به برنامه‌ي رقابت‌ها براي برگزاري ليگ تصميم‌گيري و برنامه‌ريزي مي‌كند. بايد با همكاري با آن‌ها شرايطي را فراهم كنيم تا تيم ملي به هدفش برسد.

قطبي ادامه داد: من در سه كشور مختلف مربي باشگاهي بوده‌ام. در ليگ حرفه‌اي آمريكا هم‌زمان با بازي‌هاي جام جهاني، تيم ملي و باشگاه‌ها بازي داشتند. اين مربيان بودند كه تصميم مي‌گرفتند تا بازيكنان باتجربه، محبوب و مورد علاقه‌شان را براي باشگاه‌هايشان به خدمت بگيرند. اين بازيكنان به باشگاه‌ها كمك مي‌كردند و براي آن‌ها سودمند بودند اما از سوي ديگر باشگاه‌ها هم مي‌دانستند كه اين بازيكنان ملي‌پوش هستند و در روزهاي تقويم فيفا و بازي‌هاي ملي در خدمت باشگاه‌ها خواهند بود. من مربي باشگاهي بوده‌ام و درد مربيان باشگاهي را به خوبي درك مي‌كنم اما شايد اگر آن‌ها هم جاي من بودند و شرايط من را داشتند، اردوهاي مختلفي را تشكيل مي‌دادند و ليگ را تعطيل مي‌كردند. بايد سعي كنيم نگاه‌مان كلي و ملي باشد. بايد از اولين هدف‌مان يعني قهرماني در جام ملت‌هاي آسيا پس از 35 سال دفاع كنيم. نقش مربيان باشگاهي در رسيدن به اين هدف بسيار بزرگ است. باشگاه‌ها هم از پيروزي تيم ملي سود خواهند برد چرا كه ارزش بازيكنان‌شان بالاتر رفته و علاقه به فوتبال بيشتر شده و در نتيجه هواداران بيشتري براي تماشاي بازي‌هاي باشگاهي به ورزشگاه مي‌آيند. اين به نگاه مثبت مردم به فوتبال كمك مي‌كند. باز هم مي‌گويم قوانين فيفا و فدراسيون فوتبال و همچنين كميته انضباطي به گونه‌اي است كه با باشگاه‌هاي خاطي در اين مورد برخورد خواهد كرد.

افشين قطبي درباره‌ي برخي اختلاف‌نظرها در فدراسيون و ميزان حمايت اعضاي كادر فني از او گفت: من بايد تمام تمركزم را تا روز آخر صرف ساخت تيم ملي كنم. فضايي كه من در آن تصميم‌گيري و همه چيز را كنترل مي‌كنم. در فدراسيون فوتبال هر كس نظر خودش را دارد كه بسيار هم محترم است اما تا زماني كه مردم از من حمايت مي‌كنند سرباز كشور و در خدمت تيم ملي هستم. بايد كاري بكنم تا مردم با بازي‌هاي تيم ملي شاد شوند. اين كار با تلاش تمامي اعضاي تيم ملي خواهد بود تا پس از 35 سال قهرماني را به ايران برگردانيم. من هم‌اكنون كاملا احساس آرامش مي‌كنم و تمركز كامل دارم. از انرژي مثبتي هم برخوردارم. بايد تلاش كنم تا از اردوهاي كوتاه مدتي كه داريم، استفاده كرده، پله‌ها را بالا رفته و كاري كنيم تا اين تيم پيشرفت كند.

به گزارش ايسنا، قطبي درباره‌ي نحوه انتخاب تيم‌ها براي انجام بازي‌هاي تداركاتي هم گفت: من دوست دارم در نوكمپ با تيم ملي اسپانيا، در ومبلي با انگليس و در سائوپائولو با برزيل بازي كنم. آرزوي هر مربي بازي با بهترين تيم‌هاي جهان است. من هم دوست دارم در ورزشگاه آزادي با تيم ملي ايتاليا بازي داشته باشم. ما اين آرزو را داريم اما واقعيت اين است كه نمي‌توانيم. فدراسيون فوتبال اوكراين با وجود توافق‌ها در آخرين لحظه از بازي برابر ايران كناره‌گيري كرد و ما با توجه به زماني كه در اختيار داشتيم ارمنستان را بهترين گزينه ديديم. اين را بايد بگويم كه در بسياري موارد نام تيم‌ها كمرنگ‌تر از كيفيتي است كه دارند. به عنوان نمونه ارمنستان در بازي اخيرش برابر اسپانيا، تا دقايق پاياني با اين تيم مساوي بود. بلژيك را برد و برابر تركيه با نتيجه 2 بر صفر بازنده شد. ارمنستان مي‌تواند تست خوبي باشد. نبايد روزهاي فيفا را از دست بدهيم و بايد از آن‌ها براي ساخت تيم ملي استفاده كنيم. به محض اينكه نام تيم ملي ارمنستان مطرح شد از آن استقبال كردم. دوست داشتم در تهران با اين تيم بازي كنيم اما اين اتفاق ممكن نشد. با اين حال پروازمان به ارمنستان هم كوتاه است.

قطبي درباره‌ي دعوت نكردن از مسعود شجاعي و احتمال اين تصميم با انتقادهايي كه او از كادر فني تيم ملي فوتبال داشت، گفت: ما با توجه به شرايط تصميم داشتيم تا لژيونرها را در اين مرحله در باشگاه‌هايشان نگاه داريم. مي‌خواستيم اردوها را با بازيكنان حاضر در ليگ شروع كنيم. مي‌خواستيم از بازيكنان داخلي استفاده كنيم كه در باشگاه‌هايشان از جايگاه ثابتي برخوردارند. با اين حال ما چند بازيكن را از دست داديم و با توجه به آنكه جواد نكونام در اوساسونا از شرايط خوب و جايگاهي ثابت برخوردار است، به تيم ملي فوتبال دعوت شد. آندرانيك تيموريان به باشگاه جديدي رفته است و به دنبال يافتن جايگاهي ثابت در باشگاه جديدش است. مسعود شجاعي هم در اوساسونا مشكلات مختلفي دارد و در عين حال دقايق اندكي بازي مي‌كند. براي نگه داشتن جايگاه ثابت آن‌ها در باشگاه‌هايشان اين تصميم را گرفته‌ام. اين را هم بايد بگويم كه ما در پست‌هاي مختلف بازيكنان مختلفي داريم. تصميم‌گيري در تيم ملي به عهده اعضاي كادر فني است كه با هم تصميم‌گيري مي‌كنند.

در ادامه كنفرانس خبري سرمربي تيم ملي فوتبال، خبرنگاران پرسش‌هاي ديگري را از افشين قطبي پرسيدند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، قطبي در پاسخ به اين سوال كه جام جهاني به شما چه چيزي اضافه كرد، گفت: من جام جهاني 94 را از نزديك دنبال كردم و در جام‌هاي جهاني 98، 2002، 2006 هم به همراه دو تيم حضور داشتم. در جام جهاني 2010 هم وظيفه‌ام اين بود كه از نزديك بازي تيم‌هاي آسيايي به ويژه كره شمالي، كره جنوبي و استراليا را از نزديك تماشا كنم. چيزي كه برايم جذاب بود اين كه سرعت فوتبال روز به روز بيشتر مي‌شود و تيم‌ها ساماندهي بهتري پيدا مي‌كنند. همچنين مهاجمان از جلو كار دفاع را آغاز مي‌كنند. آمارهايي كه از جام جهاني 2010 باقي مانده نشان مي‌دهد تغييراتي در فوتبال بوجود آمده است. اسپانيا قهرمان جام جهاني به طور ميانگين در هر بازي 543 پاس مي‌دهد. اين تيم با وجود اين كه در هفت بازي تنها هشت گل به ثمر رساند اما تنها دو گل دريافت كرد كه اين نشان مي‌دهد تيمي كه مي‌خواهد قهرمان شود بايد ساماندهي د فاعي خوبي داشته باشد. نكته‌اي كه درباره تيمهاي آسيايي بايد بدانم اين است كه فاصله آنها با تيم‌هاي بين‌المللي ديگر كمتر شده است. با اين حال اين اعتماد به نفس در من وجود دارد كه بگويم تيم ملي مي‌تواند در رقابت با اين تيم‌ها موفق شود. تنها بايد شرايط و امكانات لازم را فراهم كنيم و با تمركز بازيهاي بين‌المللي را انجام دهيم.

خبرنگاري از قطبي پرسيد آيا اين شايعه كه سازمان تربيت بدني و فدراسيون فوتبال خواستند كريمي به تيم ملي دعوت نشود، گفت: از شما مي‌خواهم اين بحث را ببنديد چرا كه توضيحي كه بايد مي‌دادم را ارائه كردم.

خبرنگار ديگري درباره دعوت نشدن سياووش اكبرپور پرسيد كه قطبي در پاسخ گفت: ما حدود 540 بازيكن در ليگ برتر داريم كه اگر من بخواهم راجع به همه آنها صحبت كنم تا فردا بايد بنشينيم. ما براي انتخاب بازيكنان ملاك‌هايي را داريم و احساس‌مان اين است كه بهترين‌ها را به تيم ملي دعوت كنيم. تيم ملي ايران فقط 11 نفر نيست بلكه ما فهرستي 40 تا 50 نفره داريم و با توجه به شرايط بازيكنان آنها را به اردو دعوت مي‌كنيم. نگاه ما به تيم ملي طولاني ‌مدت است، در تيمي كه به اتريش رفت ديديد كه 4 بازيكن از تيم المپيك حضور داشت و اين نشان مي‌دهد كه حلقه بين تيم‌هاي ملي نزديك‌تر شده است. مطمئن هستم اگر آرامش بيشتري فراهم كنيم مي‌توانيم موفق شويم.

خبرنگار ديگري از قطبي پرسيد آيا امير حاج رضايي را قبول داريد كه قطبي گفت: بله من همه افراد را قبول دارم، اين خبرنگار گفت: حاج رضايي شب قبل در برنامه تلويزيوني گفته كه شما صداقت نداريد و بهتر است به خاطر 80 ميليون ايراني از سرمربيگري تيم ملي كنار برويد كه قطبي در پاسخ به او گفت: من به نظر همه احترام مي‌گذارم.اما او يك نفر از 70 ميليون ايراني است. ضمن اين كه مسوولان فدراسيون فوتبال هستند كه سرمربي تيم ملي را انتخاب مي‌كنند. همچنين بيشتر مردم ايران دوست دارند افشين قطبي سرمربي تيم ملي ايران بماند و به همين خاطر من اينجا هستم.

قطبي در پاسخ به اين سوال كه با توجه به سابقه حضور شما در پرسپوليس و دعوت 5 بازيكن از اين تيم به تيم ملي اين شايبه را به وجود مي‌آورد كه شما همچنان تفكر باشگاهي داريد، گفت: من ايران را بيشتر از پرسپوليس دوست دارم. آرزوي همه اين است كه تيم ملي ايران قهرمان شود و اين آرزو در من بيشتر از همه است. من با كسي تعارف ندارم و بهترين بازيكنان را بدون در نظر گرفتن تيم باشگاهي‌شان انتخاب مي‌كنم. اگر بازيكني باشد كه در يك تيم كوچك بازي مي‌كند اما شرايط حضور در تيم ملي را داشته باشد او را دعوت مي‌كنم. پرسپوليس را هم دوست دارم چرا كه در اين تيم زندگي كردم و هواداران هم ر فتار خوبي با من داشتند. همان سالي كه با پرسپوليس پس از هفت سال قهرمان شديم خيلي‌ها مي‌گفتند تمرينات و بازي پرسپوليس براي 30 سال پيش است اما ديديد كه با كمك بازيكنان، كادر فني و مديران قهرمان ايران شديم. معتقدم بايد نگاه‌مان كلي و ملي باشد. اگر همه را رودروي هم بگذاريم به هدفي كه داريم نمي‌رسيم. اگر تيم ايران قهرمان آسيا شود اين به نفع همه است. ما بايد نگاه‌مان ملي باشد و به قلب‌مان رجوع كنيم و مي‌دانم كه قلب همه ما در گرو موفقيت تيم ملي است. وقتي پرسپوليس قهرمان ايران شد استقلالي‌ها هم به خاطر شخصيت و وضعيتي كه پرسپوليس داشته خوشحال شدند.

قطبي درباره دعوت نشدن شهاب گردان هم گفت: در اردوي اتريش به دليل اينكه اردو طولاني مدت بود 4 دروازه‌بان را به تيم ملي دعوت كرديم كه اين 4 دروازه‌بان شامل دو بازيكن جوان و دو دروازه‌بان باتجربه بودند. مي‌خواستيم دو دروازه‌بان باتجربه‌مان بازي كنند و دو دروازه‌بان جوانمان تمرين كنند. پيش از بازي با لاتزيو به دليل اينكه بايد بازيكنان را آماده به تيمهاي باشگاهي‌شان مي‌داديم از همه خواستيم كه با تيم تمرين كنند. منصور رشيدي از گردان خواست تمرين كند، اما نظر او چيز ديگري بود. فكر مي‌كنم دروازه‌بان جواني كه حتي يك بازي ملي هم ندارد بايد تفكر ديگري داشته باشد. او با مصاحبه‌اش نشان داد كه آماتور است. اگر بازيكني عليه تيم ملي مصاحبه‌اي انجام دهد خيلي ساده است كه با او برخورد كنيم. گردان دروازه‌بان خوب و توانمندي است و بايد با او صحبت كنيم و ببينيم كه آيا او مي‌تواند به روند خوب گذشته‌اش ادامه دهد. ضمن اينكه به دليل كوتاه بودن اردوي ارمنستان تنها سه دروازه‌بان را به تيم ملي دعوت كرديم و به خاطر شرايط جسماني كه گردان داشت احساس كرديم او نمي‌تواند جزو سه دروازه‌بان اول ما باشد.

افشين قطبي گفت: هيچ كس در روز آخر به حرف‌ها و بهانه‌هايي كه براي شكست مطرح مي‌شود گوش نمي‌كند و همه تنها به فكر نتيجه هستند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افشين قطبي در ادامه نشست خبري روز يكشنبه خود گفت: تيم ملي فوتبال انگليس در جام جهاني با حضور كاپلو هم شكست خورد و با آن كه آن گل درستش هم گرفته نشد ولي در نهايت با شكست برابر آلمان مجبور شد به خانه بازگردد. تنها چيزي كه مردم از تيم ملي مي‌خواهند نتيجه است. براي مردم مهم نيست كه تيم ملي فوتبال با هواپيماي درجه چندم سفر مي‌كند و يا آن كه كادر فني چه شرايطي دارند. آن‌ها تنها نتيجه مي‌خواهند و به نتيجه فكر مي‌كنند.

افشين قطبي در پاسخ به پرسشي درباره‌ي مقايسه شرايط تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و كره جنوبي هم گفت كه نمي‌توان شرايط اين دو تيم را با يكديگر مشابه دانست و مقايسه كرد: من در دو جام جهاني و يك جام ملت‌ها در كنار تيم ملي كره جنوبي بودم. در اين زمان‌ها ما روزهاي بهتر و بدتري داشتيم. با بسياري از تيم‌هاي خوب جهان بازي كرديم و همچنين با تيم‌هاي بي‌كيفيتي هم بازي داشتيم. بايد بگويم كه اردوي آماده‌سازي اخير تيم ملي را براي اين تيم مفيد مي‌دانم. ما در اين اردو توانستيم تيم را در كارهاي دفاعي و حمله‌اي سازماندهي كرده و نقش هر بازيكن را در تيم ملي تعريف كنيم. ضمن اين كه در اين اردو از بازيكنان تست‌هاي مختلفي را هم گرفتيم. تست‌هايي در مورد آمادگي بدني بازيكنان كه نتايج اين تست‌ها به ما براي اردوهاي مختلف كمك خواهد كرد.

قطبي همچنين گفت: قبل از جام جهاني 2002 شش ماه با كره در اردو بوديم. نزديك 40 روز در آمريكا بوديم و با تيم‌هاي باشگاهي مختلف بازي كرديم. سپس به اروگوئه رفتيم و پس از آن هم در اسپانيا اردو داشتيم. سپس در بازگشت به كره 3 ماه تمرين داشتيم و بازيكنان در تمامي اين بازي‌ها در كنار تيم ملي بودند، ضمن آن كه باشگاه‌ها هم به فعاليت خود ادامه مي‌دادند. به ياد دارم در ژانويه و در فصل بدنسازي باشگاه‌ها با تيم ملي سفر داشتيم. از كره به عربستان و سپس به هنگ كنگ و پس از آن به آمريكا رفتيم و در ادامه با تيم ملي كاستاريكا و سوريه بازي داشتيم. پس از اين اردوها بازيكنان به باشگاه‌هايشان بازگشتند.

وي ادامه داد: در همان زمان هم انتقادهاي زيادي از تيم ملي كره وجود داشت. با اين حال "ادووكات" مي‌خواست بازيكنان كم‌تجربه در كنار تيم ملي باشند، با هم زندگي كنند و در بازي‌هاي دوستانه حضور داشته باشند. نتيجه‌اش هم آن بود كه توگو را شكست داديم. فرانسه مدعي را با تساوي يك بر يك متوقف كرديم ولي با اين حال انتقادها از ما وجود داشت. باشگاه‌ها و مربيان باشگاهي از ما انتقاد مي‌كردند كه چرا در روزهاي بدنسازي بازيكنان را به اردو برده‌ايم. با اين حال من نظر منفي به انتقادهاي آن‌ها نداشتم. باشگاه‌ها مسوول موفقيت خودشان هستند. ديد مربي تيم ملي هم در مورد نتايج تيم ملي همين است. بايد بگويم كه چيزهايي هستند كه مي‌توانم آن‌ها را كنترل كنم و چيزهايي هستند كه نمي‌توانم آن‌ها را كنترل كنم.

قطبي خطاب به خبرنگاران گفت: شما به عنوان خبرنگار دوست داريد بهترين ابزارها را داشته باشيد ولي گاهي اين طور نيست. اما با قلم خود بهترين‌ها را مي‌نويسيد. تلاش من هم در تيم ملي همين است. وظيفه من حمايت از تيم ملي است و مسووليت بزرگي روي شانه من است. من در ايران كار و زندگي كرده‌ام. از امكانات و ابزارمان آگاهي داشتم و با توجه به اين مساله اين مسووليت را قبول كردم. به عشق بازيكنان و استعدادشان باور دارم و با آن كه مي‌دانيم ممكن است بهترين‌ امكانات را نداشته باشيم اما با اين حال كارمان را انجام مي‌دهيم. عراق در جام ملت‌هاي 2007 كمترين امكانات را داشت ولي با همدلي قهرمان شد. مسووليت من اين نيست كه كمبودها را بلافاصله در رسانه‌ها مطرح كنم و گله داشته باشم. كار من گفت‌وگو با فدراسيون فوتبال و اعضاي كميته فني است.

قطبي در پايان نشست خبري درباره‌ي سفر اخيرش در روز نخست برگزاري ليگ دهم هم گفت كه اين سفر به خاطر جراحي دخترش بوده است و هر پدر ايراني در اين مورد از تصميم او حمايت مي‌كند.

قطبي گفت: هيچ وقت از وظيفه‌ام كوتاه نيامده‌ام و روزي 20 ساعت كار مي‌كنم و در بازي‌هايي هم كه حضور نداشته باشم، با استفاده از كامپيوتر و دي وي دي بازي‌ها را از نزديك تماشا مي‌كنم. ضمن آن كه بقيه اعضاي كادر فني هم به ورزشگاه‌ها مي‌روند و از نزديك بازي‌ها را مي‌بينند. از روز اول در چارچوب شرايط قراردادم كار كردم و سفرهايم يا ماموريت كاري بوده است يا در روزهاي آزاد كه هيچ كاري نداشتم به ديدن خانواده‌ام رفتم.

پس از نشست رسانه‌اي قطبي، وي به سوالات خبرنگاران تلويزيوني هم پاسخ گفت.

قطبي درباره‌ي دعوت نشدن علي كريمي گفت: علي كريمي يكي از نابغه‌هاي فوتبال ايران است و او خودش مي‌داند كه من چقدر به اين بازيكن علاقه دارم. خودم پيش از بازي با تايلند او را به تيم ملي دعوت كردم و به اندازه كافي وقت داريم كه او را دوباره به تيم ملي دعوت كنيم.

قطبي در پاسخ به اين سوال كه برخي بازيكنان از جمله علي كريمي، مصاحبه‌هايي را عليه تيم ملي انجام داده‌اند، گفت: هر بازيكني كه نظم و انضباط را رعايت نكند، حتي اگر بهترين بازيكن جهان هم باشد، او را دعوت نمي‌كنم.

خبرنگار پرسيد، حتي علي كريمي كه قطبي با تكان دادن سر گفت: بله.

قطبي درباره‌ي انتقاد مربيان از او گفت: نبايد افراد را رودرروي هم قرار دهيم. خبرنگار در اين حين پاسخ داد: وقتي فلان مربي مي‌گويد شما تنها يك آناليزور بوده‌ايد، آيا نمي‌خواهيد پاسخ اين افراد را بدهيد، گفت: اين نظر آن فرد است. من با كسي مشكلي ندارم. چيزي كه ياد گرفته‌ام، دل‌هاي پاك است. ضمن اين كه بچه سيدها كسي را پشت سر خودشان دارند. وقتي مي‌بينم جدالي بين صداقت و دروغ وجود دارد سعي مي‌كنم در آن وارد شوم. هم‌اكنون فكر مي‌كنم اطراف تيم ملي چنين جنگي در گرفته و اين جنگ براي من جذاب است و تا آخر در اين جنگ مي‌مانم.[COLOR="Silver"]
    Last edited by teza; 08-08-2010 at 17:38.

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

13 يادداشت روز: سر افشین قطبی را برایم بیاورید

داستان روزنامه نگار ایرانی داستان شتاب و پشیمانی است.بگذارید ماجرا را طور دیگری بگوییم: برای ما که توی تحریریه می نشینیم و ماجرا را به نوعی از پشت آئینه می بینیم داستان کاملا متفاوت است.زمانی برای قلم زدن در یک روزنامه یا هفته نامه ورزشی باید مرارت ها می کشیدید ،خاک می خوردید و البته با بی پولی و سختی کار می ساختید اما الان خداراشکر زمانه خیلی تغییر کرده است.
    کافی است علاقه ای و ته مایه ای داشته باشید آنوقت کارتان دردیف است تا دلتان بخواهد صندلی و میز خالی ...آخر اینروزها خبرنگاران و روزنامه نگاران قدیمی یکی یکی از رده خارج می شوند... برای ما که داستان را پشت آئینه می بینیم ،داستان برخوردهای تند و توهین آمیز با افشین قطبی ،چیز جدیدی نیست.ما در سالها عمرمان را پشت میزهای غیر استاندارد روزنامه های مختلفی گذراندیم و از این چیزها هم زیاد دیدیم... جماعت خبرنگار نسل جدید بچه هایی که اینروزها بنزین سبز مطبوعات هستند ، پیش از این سرخیلی های دیگر را بریده اند و بامزه اینجا است که بعد بدجوری پشیمان شدند. آن دسته از دوستانی که کمی سابقه و تجربه بیشتری دارند کار خودشان را از زمان مربیگری تومیسلاو ایویچ آغاز کرده و تا امروز دوش به دوش همکاران جوانتر یا بنزین های سبز کماکان بهکار خود ادامه می دهند.
    بلاژویچ هم از این حمله های بیرحمانه در امان نبود و البته برانکو ایوانکوویچ که تیمش بهترین نتایج بیست سال اخیر را گرفت بیرحمانه نوسط دوستان سلاخی شد . سپس مصطفی دنیزلی ، همین علی دایی (که حالا ظاهرا محبوب شده)و خیلی های دیگر چه گناهکار و بی گناه توسط دوستانمان به لبه تیغ برده شده و همانطور که گفته شد بعدها بطرز بانمکی پشیمان شدند.پشیمانی که می گوییم یعنی ته ندامت ... فردوسی پوریسم در کشورما کافی است یکنفر موفق شود، فورا نمونه ها است که از روی آن ساخته می شود.
    یک بنده خدایی سالها قبل در خیابان پاسداران یک ساندویچی داشت بنام ویدا که فقط ساندویچ کالباس داشت و روی آن مایونز میریخت اما به محض اینکه طرف کارش گرفت ساندویچی های مشابه مثل قارچ از در و دیوار سبز شدند و جالب است که با تغییر یکی دو کلمه حتی از هان اسم هم استفاده کردند.اصلا نزدیک حانه ما ،خیابان بغلی "رضا لقمه"معروف کار و کاسبی دارد هر چند خود اقا رضا هم از روی دست یک ارمنی خدابیامرز که هه صدایش می زدند موسیو کپی برداری کرده ، اما جالب تر اینجا است که دومتر آنطرف تر یک بنده خدایی جدیدا دکان باز کرده و همان چیزی را می فروشد که اقا رضا لقمه! یعنی طرف ذره ای خلاقیت هم به خرج نداده است .
    اگر بگوییم جامعه ما در همه زمینه ها چنین رفتار کپی بردارانهای دارد اا در حوزه خبر و رسانه اینگونه نیست غلو کرده ایم چون ما هم جزئی از همین جامعه هستیم .در جامعه مطبوعاتی رضا لقمه همان عادل فردوسی پپور است که از اوایل دهه هفتاد لقمه های چرب و چیل برای فوتبال می پیچد و خدایی در کارش هم موفق بوده است.اصلا چه کسی بهتر از عادل!اما مشکل اینجا است که از آن پی همه می خواهند عدل فردوسیپور باشند و می خواهند با یک قلم و کاغذ نودی بسازند که چند تا نود دیگر از کنارش دوخته شود. یادتان هست که آن اوایل که گزارشگری عادل فردوسی پور حسابی گل کرده بود هر علاقمند جوانی که کار می کرد از اصطلاحات مخصوص عادل استفاده می کرد مثل "چه می کنه این بازیکن" یا چه گل نزنیه این..." .چرا راه دور برویم امید گلمکانی را که می شناسید ؟!همه کاره اینروزهای ورزش از نگاه دو یا بهتر بگوییم عادل فردوسی پور برنامه جهانگیر خان کوثری اولین بار بعنوان گزارشگر فوتبال تلویزیون خراسان آنچنان شبیه مزدک میرزایی گزارش کرد که نقل است میرزایی در حین دیدن گزارش بازی دچار بحران روحی سختی شد.همین امید خان گلمکانی اینروزها که برای خودش تریبونی دست و پا کرده با اعتماد به نفس ویژه ای قدم در راه عادل شدن گذاشته است .اما دریغ!دریغ که برای فوتبال ما همین یک عادل فردوسی پور کافی است و قرار است کسی عادل باشد خود فردوسی پور است.
    حکایت !حکایت چارلی چاپلین است و حضور در مسابقه "چه کسی بیشتر شبیه چارلی چاپلین است".حتما می دانید که استاد در این مسابقه آخر شد!!! دنیزلی باید بره ، مصطفی باید بیاد بدون استثناء هر روز وقتی سایت یا روزنامه ای را باز می کنیم فحش است که به سر و صورتمان پرتاب می شود.دریغ از یک خبر خوب و خوش و حسرت یک نقد مثبت!آنقدر این ماجرا جا افتاده که اگر نقدی مثبت می نویسید باید خودتان را در معرض چسبیدن اتیکت رشوه خواری قرار خواهید داد.
    اما در مکتب امروز ژورنالیست موضوع مهم دیگر ، یک حرکت دو مرحله ای است که در مرحله اول ابتدا شخصی را به شدید ترین شکل ممکن باید کوبید و له کرد و سپس بعد از چند وقت تازه فهمید که وای عجب اشتباهی! برای ملموس تر شدن قضیه ،ماجرای مصطفی دنیزلی مربی سابق تیمهای پاس تهران و پرسپولیس را به یاد بیاورید.در آن برهه که دنیزلی مربی پرسپولیس بود این تیم بدون کمترین امکانات و در حالی که با سیزده ،چهارده بازیکن تمرین و بازی می کرد و پژمان نوری و فرزاد آشوبی را در دفاع به بازی می گرفت ،بازیهای بسیار زیبایی را ارائه می داد اما وا مصیبتا که چه بلاهایی که سر دنیزلی نیاوردند.بیچاره ناصرصادقی مترجم دنیزلی مجبور بود چه چیزهایی را برای دنیزلی ترجمه کند!!!
    همانطور که می دانید دنیزلی با خنده ای که از صدتا گریه بدتر بود ایران را ترک کرد و... و همان دوستانی که دنیزلی را به بدترین شکل زدند خدا خدا می کردند که این مربی بار دیگر به ایران برگردد تا مربی تیم ملی ، استقلال ، پرسپولیس و یا ...شود و حتی از آن یک میلیاردی که قبلا گرفت بیشنر بگیرد.قطبی هم وقتی برای بار اول پایش را در فرودگاه ایران گذاشت با مخالفان سرسختی روبرو بود تا اینکه دل اکثریت مردم علاقمند را بدست آورد .حتی دوستان حمید استیلی هم متقاعد شدند که قطبی خوب است او بالاخره رفت...
    اما قطبی آنجا اشتباه کرد که برخلاف آدمهایی مثل برانکو و بلاژویچ دوباره برگشت و خب قانون در اینجا اینست که آدم زنده را باید کشت و برای جنازه اش های های گریه کرد و حتی موهای خود را کشید...کاش برنمی گشتی! ویک کلیشه ایرانی امروز مخالفات برانکو می گویند که ایکاش او جای قطبی روی نیمکت می نشست و مخالفان دنیزلی او را بهترین گزینه همه دوران برای تیم ملی ایران می دانند .این قانون است و اکنون همه می خواهند سر افشین قطبی را بیاورند
    منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

درباره ارمنستان؛ حریف فردای تیم ملی

ارمنستان پس از فروپاشي اتحاد جماهير شوروي ، فدراسيون فوتبالش را در سال 1992 تشكيل داد ودر فيفا ثبت كرد وبه يوفا هم اضافه شد.به فاصله كمتر از يك ماه ،‌اولين بازي بين المللي اش با تيم ملي مولداوي در 12 اكتبر 1992 انجام داد كه بدون گل به پايان رسيد.

واردان ميناسيان نام سرمربي تيم ملي ارمنستان است.كاپيتان اين تيم سرگيس هوسپيان است كه با انجام 112 بازی ملی، بيشترين بازي ملي را در اين كشور انجام داده است.بهترين گلزن ارمنستان نامش آرتور پطروسيان با 11 گل زده است.

ارمنستان دو ورزشگاه خانگي دارد كه به ترتيب نامهاي اين دو ورزشگاه ،‌هرازدان و هاندرا پداكان است . بازی ایران و ارمنستان در ورزشگاه 50 هزار نفری هرازدان برگزار می شود.

اين تيم در رنكينگ فيفا در رده 96 قرار دارد و بهترين رنكينگ اين تيم در تاريخ اين تيم ملي به تاريخ آوريل 2008 بازمي گردد كه در رده 78ام ايستاده بود.بدترين رنكينگ اين تيم هم به ‍ژوئن 1994 باز مي گردد كه رتبه 159 را به دست آورده بود.

رنگ پيراهن اول اين تيم قرمز با شورت مشكي و جوراب قرمز است و رنگ پيراهن دوم اين تيم همراه با شورت و جوراب، سفيد است.

بهترين برد ارمنستان به بازي مقابل آلباني بازمي گردد كه در سپتامير 97 در ارمنستان ،‌با نتيجه سه بر صفر از سد اين تيم گذشت. بدترين شكست اين تيم باخت 7 بر صفر به تيم ملي شيلي بوده است.

تيم ملي ارمنستان تا كنون در رقابتهاي جام جهاني يعني از سالهاي 1994 تا 2010 در جام جهاني حضور نداشته و همينطور در رقابتهاي جام ملتهاي اروپا هم حضور نداشته است .البته در رقابتهاي مقدماتي اين دو تورنمنت معتبر حضور داشته اما نتوانسته به مرحله نهايي اين دو تورنمنت راه پيدا كند.

تيم ملي ارمنستان در مقدماتي رقابتهاي جام ملتهاي اروپاي 2012 ، با تيم هاي روسيه ،‌اسلوواكي ، ايرلند، مقدونيه و آندورا همگروه است. ارمنستان پس از ديدار تداركاتي مقابل ايران ،22 روز بعد با تيم ملي ايرلند در رقابتهاي مقدماتي يورور 2012در ايروان روبرو خواهد شد و چهار روز بعد با تيم ملي مقدونيه در اسكوپیه (پايتخت مقدونيه) در مقدماتي يورو2012 بازي خواهد كرد و يك ماه بعد در همين چارچوب با تيم ملي اسلوواكي در بازي خواهد كرد.بازي بعدي ارمنستان چهار روز بعد يعني 12 اكتبر 2010 با آندورا در ايروان خواهد بود.

آخرين بازيهاي دوستانه و رسمي اين تيم با اين نتايج همراه بوده است: اين تيم سه بر يك ازبكستان را شكست داده ، سه بر يك مقابل بلاروس شكست خورده ، دو بر صفر از تركيه شكست خورده است.البته ارمنستان در مقابل قهرمان جهان در سال جام جهاني 2010 دو بر يك شكست خورده كه مي تواند نتيجه قابل اتكايي باشد. اين ديدار در اكتبر 2009 در ايروان برگزار شده است.

آخر فروم باز babelirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    سنندج

4 قطبي: براي فرهنگ ورزش ايران متاسفم!

من مربي باشگاهي بوده‌ام و درك مي‌كنم مربيان باشگاه‌ها چه مي‌گويند. آنها هدفشان موفقيت تيم‌هايشان است، ولي وقتي باشگاهي سرمايه‌گذاري مي‌كند و يك بازيكن ملي در اختيار مي‌گيرد، بايد بداند اين بازيكن در تيم‌ملي هم حضور خواهد داشت. البته داشتن بازيكن بين‌المللي براي تيم باشگاهي ويژگي‌هايي هم دارد، مثلا نگاه‌ها به آن بيشتر مي‌شود و محبوبيت آن بازيكن به باشگاه تزريق مي‌شود.

احساس كردم اردوي اتريش بسيار مفيد بود. من از فدراسيون بازيكنان را 14 روز خواستم كه اين زمان را به 12 روز كاهش داديم كه البته آقاي مظلومي در مصاحبه خود گفتند كه 15 روز نفرات در اختيار ما بودند. به هر حال ديديد همين ميلاد ميداوودي پس از بازگشت از اردوي اتريش در بازي اول دو گل براي استقلال به ثمر رساند. ديدار با لاتزيو هم براي ما خوب بود. به هر حال شرمنده مربيان باشگاهي هستم، ولي وظيفه دارم تيم‌ملي ايران را آماده كنم.دوست داشتم ديدارهاي تداركاتي ما در اتريش بسيار قوي باشد. واشاش از دو تيم ديگر ضعيف‌تر بود، ولي لاتزيو با تيم اصلي‌اش آمده بود و فقط دروازه‌بان اول و يك مهاجم خود را به همراه نداشت. اينكه مي‌گويند لاتزيو تيم اصلي نبوده را قبول ندارم. متاسفانه يكي از مشكلات ما اين است كه هر وقت تيم‌ملي برنده مي‌شود، تيم حريف را ضعيف مي‌نامند و هزار و يك جور حرف مي‌زنند.

من با سه تيم در جام‌جهاني حضور داشتم و اردوهاي متعددي را تجربه كرديم. امكانات اردوي اتريش نه خوب خوب بود نه بد بد، اما تمام چيزهايي كه بازيكنان نياز داشتند فراهم بود. پيش از ايران تيم‌هاي اسلواكي، هندوراس، كامرون، روماني، اسپارتاپراگ، فرانكفورت و بوخوم در اين كمپ اردو زده بودند. هتل تيم‌ملي چهار ستاره بود و كولر نداشت، اما آنجا خيلي از هتل‌ها كولر ندارند چون آن محوطه اصلا گرم نيست. در 12 روزي كه در اتريش بودم تنها هفت روز هواي گرمي را پشت‌سر گذاشتيم. شايد چند پشه هم داخل اتاق‌ها آمده باشد.

منطقه محل اقامت ما بيرون از شهر بود و ممكن است بيرون شهر مردم يك گاو داشته باشند يا پرنده نگه دارند، ولي من گاوي در محل تمرين نديدم. شايد درخت‌ها را هم براي كارخانه چوب‌بري مي‌بريدند، اما اين مساله آزاري براي بازيكنان نداشت. مطمئن باشيد هر تيمي را كه در اختيار داشته باشم، به اتريش خواهم برد. هزار متر بالاتر از سطح دريا بوديم و همه نفرات در بازگشت شرايط خوبي در ليگ داشتند.

حاشيه‌اي در اردوي اتريش نديدم و علي كريمي هم درخصوص امكانات صحبتي با من نكرد. در دو بازي هم گل زد و عملكرد خوبي داشت. من از كريمي راضي هستم. قبلا هم گفته‌ام كه بازيكنان حاضر در تيم‌ملي نبايد حاشيه‌ساز باشند. وقتي كريمي را دعوت نكردم، حرف و حديث زيادي درست شد. من ترجيح دادم با توجه به غيبت او در هفته اول ليگ فعلا در باشگاهش باشد تا فرصت براي جوان‌ها فراهم شود. كريمي آنقدر بزرگ است كه هر زمان دعوت شود، براي تيم‌ملي مفيد واقع مي‌شود و نيازي به آشنايي او به جو تيم‌ملي نيست.

يكي از مشكلات فرهنگي فوتبال ايران اين است كه تصور مي‌كنيم اگر بازيكني به تيم‌ملي دعوت شد، او تا آخر عمرش بين‌المللي است. من هميشه دوست دارم چهار گلر داشته باشم، چون تمرينات پرفشار آنها به همه لذت مي‌دهد، ولي چون اردوي بازي با ارمنستان كوتاه است شهاب گردان را به اين اردو دعوت نكردم. احتمال بازگشت او به تيم‌ملي هست، ولي مصاحبه او براي من جالب نيست. گردان پسر ساكتي بود، ولي من گفته‌ام بازيكن تيم‌ملي بايد اخلاق و رفتار حرفه‌اي داشته باشد. در جام ملت‌ها تنها يك نفر درون دروازه مي‌ايستد و بقيه بايد او را ساپورت كنند، اما اگر قرار است با اين حرف‌ها تيم را بهم بزنند، فايده ندارد.

بازي جام‌جهاني را از نزديك ديدم و سفرهاي زيادي در آفريقاي‌جنوبي به شهرهاي مختلف داشتم. خوشبختانه آقاي احمدي، سرپرست سابق باشگاه پرسپوليس هم در آنجا مرا ديد اما متاسفم فرهنگ ورزش ايران اين‌گونه است كه سرمربي تيم‌ملي اين كشور بايد براي اثبات صحبت‌هايش بليت بياورد. اصلا در قرارداد من نبود كه در جام‌جهاني حضور داشته باشم، اما وظيفه دانستم از نزديك اين بازي‌ها را تماشا و نسبت به حريفان ايران در جام ملت‌ها شناخت پيدا كنم. پس از بازگشتم 80 صفحه گزارش آماده كردم.

آخر فروم باز babelirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    سنندج

14 دایی به فدراسیون فوتبال می‌بازد

پرونده شکایت علی دایی از فدراسیون فوتبال بابت اخراجش از تیم ملی در حالی روزهای پایانی خود را سپری می کند که قرائن از پیروزی علی کفاشیان و فدراسیون فوتبال در این پرونده حکایت دارد.

به گزارش مهر، پس از اعتراض علی کفاشیان و علی دایی به رای ابتدایی کمیته انضباطی، این پرونده برای بررسی دوباره به کمیته استیناف فدراسیون فوتبال ارجاع شد و پس از تاخیری چند ماهه از حدود دو هفته گذشته رسیدگی به این پرونده بطور جدی در دستور کار اعضای کمیته استیناف قرار گرفته است.

وجود برخی ابهامات در تنظیم قرارداد منعقد شده بین دایی و فدراسیون فوتبال و نامشخص بودن مبلغ قرارداد توافق شده برای سال دوم، افزوده شدن دو متمم به قرارداد اصلی، بحث پرداخت مالیات قرارداد دایی، مطالبه تمام مبلغ قرارداد سه ساله دایی و ... در کنار تفسیرهای متفاوت از محتوی قرارداد از جمله موضوعاتی است که رسیدگی به این پرونده را با پیچیدگی‌های حقوقی و قانونی بسیاری روبه‌رو کرده است.

قرارداد علی دایی با فدراسیون فوتبال برای سرمربیگری تیم ملی فوتبال کشورمان در مسابقات مقدماتی جام جهانی از اول فرودین ماه 87 آغاز شد. فدراسیون در سال اول با توجه به نتایج خوب دایی همراه تیم ملی به تمامی تعهدات خود نسبت به وی عمل کرده و اعتراضی در این زمینه وجود ندارد.

فدراسیون فوتبال برای سال دوم قرارداد با علی دایی شرط و شروطی را مطرح کرده که عمده‌ترین آن توافق مالی است. متاسفانه در سال دوم توافق مالی بین دایی و فدراسیون فوتبال انجام نشد با این وجود همکاری دایی با تیم ملی ادامه یافت. فدراسیون در این زمینه اعتقاد به متممی دارد که قرارداد دایی را بصورت مقطعی تایید می کند و با استناد به آن فدراسیون با اخراج علی دایی در 9 فروردین 88 خود را در قبال پرداخت دستمزد کامل به وی متعهد نمی بیند.

در مقابل دایی عنوان می کند از وجود چنین متممی بی خبر است و هرگز پای چنین قراردادی را امضا نکرده است. این درحالی است که فدراسیون فوتبال متممی را در اختیار دارد که امضای دایی پای برگه قرارداد دیده می شود.

علیرضا صالحی، رئیس کمیته استیناف در این باره به خبرنگار مهر با بیان اینکه پرونده شکایت علی دایی از فدراسیون فوتبال یک پرونده معمولی نیست و برای اولین بار چنین شکایتی در سطح فوتبال ما مطرح می شود، گفت: واقعیت این است که ما دو متممی را در اختیار داریم که هرکدام امضای یکی از طرفین دعوا را دارد. با این شرایط باید ببینیم این قرارداد در چه شرایطی و با چه ملاحظاتی تنظیم شده است.

وی اضافه کرد: مسئله مورد اختلاف در این پرونده مدت و مبلغ مورد قرارداد است که طرفین نظر یکدیگر را نمی پذیرند. دایی تمام مدت قراردادش را از فدراسیون طلب می کند و در مقابل فدراسیون مدعی است قرارداد دایی مقطعی بوده و با برکناری او از تیم ملی تنها حاضر به پرداخت قرارداد سال دوم است.

یکی دیگر از آگاهان این پرونده که نخواست نامی از او برده شود با بیان اینکه دایی برای سال دوم، توافق مالی با فدراسیون نداشته و قرارداد او قطعی و مشخص نیست، اظهار داشت: با توجه به نامشخص بودن قرارداد، نمی توان دایی را در این زمینه محق دانست.

وی اضافه کرد: دایی نسبت به این پرونده نگاه حرفه‌ای دارد که معمولا در فوتبال بین بازیکنان و مربیان خارجی وجود دارد در حالیکه این پرونده کاملا داخلی و مربوط به تیم ملی است و بحث‌های حرفه‌ای برای گرفتن حق و حقوق بازیکنان که در باشگاه‌ها مطرح می شود، جایی برای طرح ندارد.

این مقام مطلع یادآور شد: جایی که مردم برای کشور و میهن‌شان حاضرند از جان خود بگذرند، مطرح کردن اینگونه مطالبات از تیم ملی یک کشور چندان قابل توجیه نیست.

وی در مورد کشیده شدن این پرونده به فیفا و تبعات ناشی از آن گفت: هیچ جای نگرانی نیست و فیفا به اینگونه پرونده‌ها که طرفین آن در داخل یک کشور هستند، دخالت نمی کند چرا که اعتقاد دارد اینگونه پرونده‌ها باید در داخل فدراسیون‌های ملی حل و فصل شود و ارجاع یک پرونده داخلی به فیفا معنایی ندارد.

از سوی دیگر علی دایی که به نظر می رسد از پیگیری این پرونده قصد حساب کشی از مسئولان فدراسیون را دارد که به گفته خودش نقشی در آمدن و رفتن وی به تیم ملی نداشته‌اند، صراحتا اعلام کرده تا پایان این پرونده را دنبال خواهد کرد و ابایی از طرح آن در مجامع بین المللی ندارد.

دایی اعتقاد دارد فدراسیون باید پای تصمیمی که گرفته تا پایان بایستد و اگر او از تیم ملی اخراج شده باید نظیر تمام مربیانی که از تیم‌های ملی و باشگاهی برکنار می شوند، حق و حقوق خود را طبق قرارداد سه ساله پرداخت کنند.

با این اوصاف از قرائن چنین برمی آید که در رای روزهای آینده استیناف علی دایی برنده رویارویی با فدراسیون فوتبال نخواهد بود و رای استیناف فدراسیون را در این پرونده پیروز خواهد کرد.

به نظر می رسد اعضای استیناف با استناد به بندهایی که در متن قرارداد دایی با فدراسیون فوتبال وجود دارد و روشن نبودن جزئیات توافقات انجام شده با تایید نظر کمیته انضباطی بار دیگر محق نبودن دایی برای دریافت تمامی مبلغ مدت قرارداد با فدراسیون فوتبال تاکید خواهند کرد.

اینکه آیا دایی باوجود فشارهای جانبی که برای پیگیری مطالبات خود از فدراسیون با آن روبه‌روست با تامین نشدن خواسته‌اش باز هم بخواهد به فیفا شکایت کند، اتفاقی است که باید تا روزهای آینده منتظر آن بود اما پیش بینی می شود دایی بار دیگر ناگفته‌های تازه‌ای را در مورد این پرونده مطرح کند که شاید چندان به مذاق فدراسیونی‌ها خوش نیاید.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها بازی چی شد؟
    من ندیدم.

ماشالا چقدر هم تیم ملی مهم هست واسه همه.

نه یه پستی نه بازدیدی. هیچی.
    تاپیک داره خاک میخوره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تيم ملي ايران مقابل ارمنستان به پيروزي رسيد

ديدار دوستانه تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و ارمنستان در شب گلزني مدافعان تيم ملي با برتري 3 بر يک کشورمان به پايان رسيد.

ديدار دوستانه تيم‌هاي ملي ايران و ارمنستان از ساعت 20:30 امشب در ورزشگاه هرازدان شهر ايروان ارمنستان آغاز شد که در پايان تيم ملي کشورمان موفق شد با نتيجه 3 بر يک مقابل ميزبان خود به برتري برسد.
    تک گل تيم ملي ارمنستان را آغوان مکرچيان در دقيقه 40 به ثمر رساند. گل‌هاي تيم ملي ايران را نيز هادي عقيلي در دقايق 67 و محمد نصرتي در دقيقه 70 وارد دروازه حريف کردند. در دقيقه 4+90 مسابقه نيز روي خطايي که دروازه‌بان ارمنستان روي هادي نوروزي انجام داد، يک ضربه پنالتي براي تيم ملي کشورمان به دست آمد که اين ضربه توسط هادي عقيلي در دقيقه 5+90 به گل سوم ايران تبديل شد.
    در ضمن تيم ملي ارمنستان در دقيقه 52 يک ضربه پنالتي به دست آورد که اين ضربه توسط سيدمهدي رحمتي مهار شد.
    جواد نکونام کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران در اين ديدار در دقيقه 78 بازي با دريافت کارت زرد دوم از زمين مسابقه اخراج شد.
    ترکيب تيم ملي ايران در اين بازي به شرح زير بود:
    سيدمهدي رحمتي، هادي عقيلي، سيدجلال حسيني، خسرو حيدري، قاسم حدادي‌فر (46 - ميلاد زنيدپور)، خسرو حيدري، حسن اشجاري (46 - محمد نصرتي)، جواد نکونام، فرزاد آشوبي (46 - ايمان مبعلي)، کريم انصاري فرد(75 - هادي نوروزي)، غلامرضا رضايي (89 - حميدرضا علي عسگر)
    سرمربي: افشين قطبي

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

موقع گلزدن به ارمنستان بازیکنا و کادر فنی همچین خوشحالی میکردن انگار دارن در فینال جام جهانی با برزیل بازی میکنن
    عجب خوار و ذلیل شده فوتبال ما

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

موقع گلزدن به ارمنستان بازیکنا و کادر فنی همچین خوشحالی میکردن انگار دارن در فینال جام جهانی با برزیل بازی میکنن
    عجب خوار و ذلیل شده فوتبال ما
    اینجوری نگو ...الان دوستان میان میگن عرق ملیت کجا رفته !

---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------

ولی در کل بازی خوبی بود ...امیدوارم بتونیم تو آسیا حرفی واسه گفتن داشته باشیم

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

اینجوری نگو ...الان دوستان میان میگن عرق ملیت کجا رفته !
    عرق؟
    ملیت؟
    دلت خوشه؟
    عرقم کجابودبابا؟
    ملی منظورته؟
    کجارفته؟
    ندیدمش من...شما میشناسیش؟
    بی خیال خودش هرجارفته..گشنش میشه برمیگرده خونه...(شوخی )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •