تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 23 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 228

نام تاپيک: FIFA Ballon d’Or 2010 : توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا سال 2010

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من نگفتم تو فعالیت نکنی...زرد کن تاپیکا رو...میگم وقتی دیگران هم خبر میذارن به مسخره نگو کمپین هواداران اینتر...گرفتی؟

در ضمن من وقتم بیشتر از کپی پیست کردن برام ارزش داره...

شما که مثلا همکار انجمن هستی اگه قصد همکاری و پوشش خبری داری باید سعی کنی متوازن عمل کنی...نه یکجانبه...وگرنه فرقت با یه کاربر فعال چیه؟!!
    به مسخره؟ چک نکردید. اون منبع واقعیه! البته ذکر نویسنده یک مطلب هم برای برداشت دیگران اشکالی نداره.

عمل مدیریت باید بی طرف باشه. فعالیت هر کاربری در فروم طبق علاقشه. مثلا مدیر نرمافزار ممکنه از برنامه خاصی خوشش بیاد و نه تنها فقط در اون تاپیک فعالیت کنه بلکه همواره ازش تعریف کنه. همینطور مدیر موبایل در بحث برندها و مدیر خبر در بحث فوتبال.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گواردیولا: مسی بهترین است/ چابی و اینیستا هم شایسته کسب توپ طلا هستند

سایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا که یکی از سه کاندیدای کسب عنوان برترین مربی سال 2010 است در صحبتهایی انتخاب چابی،اینیستا و مسی در لیست نهایی نامزدهای کسب توپ طلا را موفقیتی برای بارسلونا و همچنین فوتبال اسپانیا می داند.

پپ در صحبتهایی در این رابطه گفت:«باید احساس خوشبختی کرد که چابی،اینیستا و مسی در لیست نهایی هستند. آنها محصولات آکادمی بارسا هستند و اکنون می توانند توپ طلا را کسب کنند. شاید در صورت ناکامی تیم ملی اسپانیا در جام جهانی، اوضاع به نحو دیگری پیش می رفت و قهرمانی اسپانیا، نقش پررنگی در انتخاب چابی و اینیستا در فهرست نهایی داشت.»

او در پاسخ به این سوال که توپ طلا را حق کدامیک از سه شاگردش می داند، نظری نداد و ترجیح داد پاسخی محافظه کارانه بدهد:«هریک از این سه بازیکن، ویژگی خاصی دارند.مسی بهترین بازیکن دنیاست ولی چابی و اینیستا هم به خاطرکارنامه درخشانشان، شایستگی دریافت این جایزه را دارند.خوشحالم که قرار نیست من برنده جایزه را برگزینم.ولی باید بدانید که این جایزه به هرکسی که برسد،سایر بازیکنان بارسا را نیز در این جایزه سهیم می داند»

محتوای مخفی: منبع 
    بخش فارسی سایت گل

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شوچنکو: توپ طلا حق اینیستاست

دارنده توپ طلای سال 2004 معتقد است که آندرس اینیستا توپ طلای امسال را مال خود خواهد کرد.

سایت گل - طبق گفته های آندری شوچنکو دارنده توپ طلای سال 1994، آندرس اینیستا، ستاره باشگاه بارسلونا و تیم ملی اسپانیا شایسته دریافت توپ طلای سال 2010 است.

اینیستا، چابی و مسی در فهرست نهایی کاندیداهای دریافت توپ طلای امسال قرار دارند. گل تماشایی اینیستا در دیدار فینال جام جهانی 2010، موجب قهرمانی اسپانیایی در این تورنمنت شد و همین دلیل برای «شوا» متقاعد کننده است.

شوچنکو در صحبتهایی به گاتزتادلوسپورت گفت: «من این جایزه را به آندرس اینیستا می دهم. گل او در دیدار فینال جام جهانی سرنوشت ساز بود.»

حذف وسلی اسنایدر از فهرست نهایی مدعیان کسب توپ طلا، برای شوا هم تعجب آور بوده: «بدون هیچ شکی ستاره باشگاه اینتر شایسته حضور در جمع 3 بازیکن برتر بود.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/12/8

چابی: فوتبال با بارسا صادق بود

ستاره باشگاه بارسلونا در گفت و گویی که در روزنامه ال پریودیکو کاتالونیا بازتاب یافت، کریوف را در راه موفقیت بارسا، مهره ای کلیدی نامید

سایت گل - چابی ارناندس، ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا انتخاب سه بازیکن از رختکن این تیم برای کسب توپ طلای سال 2010 را تبریک گفت واعلام کرد که با این انتخاب ثابت شد که فوتبال درمورد بارسلونا با عدالت رفتار کرده. چابی گفت: «این به منزله یک پیروزی برای بارسلونا و برای فلسفه بارساست. صادقانه می گویم که برایم فرقی نمی کند که این جایزه به کدام یک از ما برسد. این موفقیتی جهانی است. بسیار خوشحالم، ولی این یک موفقیت برای تمام تیم ماست؛ این یک توپ طلا برای بارساست.»

چابی در گفت و گو با روزنامه ال پریودیکوی کاتالونیا، در ادامه از یوهان کریوف نام برد و گفت: «در هر صورت ما سه بازیکن، ازفلسفه فوتبالی که کریوف و رساچ و تمام کسانی که این راه فوتبالی را در بارسا ترویج دادند تغذیه کردیم.»

این ستاره اسپانیایی در ادامه اعلام کرد که در اهدای توپ طلا، همیشه اندکی ناعدالتی در مورد بازیکنانی که از لیست کنارگذاشته می شوند، وجود دارد: «بازیکنان زیاد دیگری نیز هستند که شایستگی کسب این جایزه را دارند. به نظر شما کاسیاس شایسته دریافت توپ طلا نیست؟ یا فورلان، یا بوسکتس،پیکه یا پویول؟! اسنایدری که سه جام قهرمانی را با اینتر کسب کرده است؟! حس بدی دارم ولی در عین حال می بینم که عدالت در مورد بارسا رعایت شد. به خاطر فلسفه فوتبالی و بازیهای خوبش. حمله کردن بدون هیچ دردسری و تلاش برای کسب پیروزی در تمام بازیها. ما در بازیهایمان به شیوه بد بازی نمی کنیم. فوتبال با بارسا عادل بود. بارسا با شیوه بازی اش و با رفتارهای بازیکنانش در زمین مسابقه، تیم بسیار خوبی است. البته این بدان معنا نیست که سایر متدها خوب نیستند ولی موفقیت بارسا و یا تیمی مثل بارسا برای فوتبال خیلی خوب است»

کد:
    2010/12/8

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

99 درصد این عنوان به ژاوی میرسه اینیستا هم سال دیگه نوبتشه

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مقاله ی جالبی هست! اگه فرصت کنم حتما قسمتاییش رو ترجمه میکنم...

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

99 درصد این عنوان به ژاوی میرسه اینیستا هم سال دیگه نوبتشه
    سخته امتیازی بالاتر از سوپرمسی با یک فصل درخشان و اینیستا زننده تک گل فینال جام جهانی کسب کنه. امیدوارم بخش دوم گزارش اون روزنامه ایتالیایی درست نباشه.

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

«این به منزله یک پیروزی برای بارسلونا و برای فلسفه بارساست.
    فلسفه؟
    میشه یکی بیاد فلسفه معروف بارسا رو برای ماهم تشریح کنه!
    اینی که 3بازیکن بارسا کاندید توپ طلایی میشن چیز فوق العاده بزرگ وباشکوهیه اما ربطی به فلسفه و....نداره.
    +
    اما به نظر من بازیکنی میتونه صاحب این لغب بشه که توی تمامی مراحل موفق عمل کنه،نه فقط باشگاهش!!منظورم اینه که مسی شایسته این عنوان نیست.
    من نمیخوام قابلیت های مسی رو زیر سوال ببرم ولیکن درمقام مقایسه(تیم ملی وباشگاهی)اینیستایا ژاوی از اون برتر هستن.وبه حق شایسته این عنوان هستن.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

واقعا اين خيلي مسخرس كه ويزلي اسنايدر تو ليست نهايي نيس!!!
    100% جوزه مورينهو در بين موربي ها مثل هميشه بهترين بود و شاهكار خلق كرد و بعد از اون همه سال با اينتر جام قهرمان اروپا رو با كنار زدن تيم هاي پر ادعايي مثل بارسا ازآن خودش كرد!!!دمش گرم!يادش گرامي...
    درود بر تو اي نابغه

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دل بوسکه: مورینیو و پپ هم شایسته جایزه بهترین مربی هستند

سایت گل- بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا که طبق گزارش منتشره در روزنامه گاتزتا دلوسپورت، توپ طلای سال 2010 برترین مربی دنیا را مال خود خواهد کرد، در صحبتهایی اعلام کرده که خیلی سخت است که تنها یک مربی را به عنوان مربی برتر سال برگزید:« خیلی سخت است؛ چون مورینیو و گواردیولا هم مثل من شایسته دریافت این جایزه هستند.در صورتی که من یا گواردیولا این جایزه را کسب کنیم، خیلی خوشحال می شوم.چون این به منزله پاداشی برای فوتبال اسپانیاست.»

دل بوسکه در جریان معارفه کتابی که راجع به متدهای او نوشته شده، به ارزش موفقیتهای تیمش اشاره کرد و گفت:« ارزش یک مربی، به ارزش بازیکنانش است.»

آلوارو، پسر دل بوسکه نیز در صفحه اول یکی از نسخه های این کتاب به یادگاری نوشت:« پدر من، با وجودی که رائول و گوئیسا را در تیمش نداشت، بهترین مربی دنیاست.»

دل بوسکه در ادامه صحبتهایش گفت:« اگر شکی در مورد بهترین لحظاتی که فوتبال ما در حال سپری کردن آن است، وجود دارد، تنها باید به تعداد کتابهایی که در مورد تیم ملی اسپانیا منتشر شده، توجه کرد.پسر من همیشه تکرار می کرد که ما قهرمان دنیا خواهیم شد؛ هرچند که من هیچ وقت به او توجه نمی کردم.»

بخشی از سود حاصل از فروش این کتاب، صرف منافع خیریه خواهد شد.

زلاتان: توپ طلا جایزه ای سیاسی است؛ دیگر به کسب آن فکر نمی کنم

سایت گل
    - به نظر می رسد که زلاتان ایبراهیموویچ، ستاره سوئدی باشگاه میلان از ماسیمو موراتی و مارکو ماتراتزی، رئیس و مدافع اینتر که همچنان در رسانه ها به صحبت کردن در مورد او می پردازند، به شدت عصبانی است.

این ستاره سوئدی همچنین نظرش را در مورد خط خوردن نام وسلی اسنایدر از فهرست نهایی نامزدهای دریافت توپ طلا مطرح کرد و اعلام کرد که سیاست نقش پررنگی در تعیین برنده این جایزه دارد

چند روز پیش رئیس باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که سوپراستار سوئدی یک سال زود اینتر را ترک کرد؛ چرا که نتوانست حس قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را با این تیم تجربه کند و پس از موراتی هم نوبت به ماتراتزی بود که اعلام کرد که اگر ایبرا در ترکیب اینتر می ماند، شاید اینتر نمی توانست در فصل گذشته به سه قهرمانی برسد

زلاتان در گفت و گو با استودیو اسپورت XXL گفت:« آنها خیلی راجع به من صحبت می کنند. کاملا مشخص است که من هنوز برای آنها مهم هستم ولی آنها برای من چندان مهم نیستند.»

ایبرای 29 ساله در ادامه با تمجید از وسلی اسنایدر اعلام کرد که خط خوردن نام او از فهرست نهایی نامزدهای دریافت توپ طلا ناعادلانه بوده:« خیلی ناراحت کننده است که وسلی پس از درخششی که در فصل قبل و جام جهانی داشت، به این جایزه نرسد. ولی این روزها این جایزه ها مبدل به موضوعی سیاسی شده و دیگر تمایلی به کسب آنها ندارم و ترجیح می دهم با تیمم به موفقیت برسم.»

زلاتان در بخش پایانی حرفهایش گفت:« از اولین روزی که به میلان رسیدم با توجه به جو حاکم بر باشگاه می دانستم که این تیمی است که می خواهم فوتبالم را در آن به پایان ببرم و جامهای بزرگ قهرمانی را فتح کنم. وابستگی میلان به ایبرا درست نیست و همه ما به یکدیگر وابسته ایم.»

م
      محتوای مخفی: منبع 
    بخش فارسی سایت گل

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جالبه، در تمام دوره های قبلی، کسی به این نیمچه فصل قبل از رای گیری نگاه نمیکرد! مخصوصا دوره ای که توش جام جهانی هم باشه!

مثل کاناوارو...

در کل، همه مخالف کاندید شدن مسی هستن، جز طرفدارای بارسا!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •