تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 18 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 171

نام تاپيک: تاپیک جامع مهاجرت به خارج از کشور (لطفا پست اول را مطالعه کنید.)

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashtn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تاپیک جامع مهاجرت به خارج از کشور

تایپیک در مورد مهاجرت پس فکر نکنم جواب دادن به سوالات دوستان خلاف تایپیک باشه خیلی دوستان با ویزایه تحصیلی پناهنده میشن خوب پس این هم هست در مورد مهاجرت !!!!

---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------

به نظر من شرکت در این قرعه کشی به کسانی پیشنهاد میشه که شانس خوبی دارن!!!!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام /

موردی بود که به نظرتون داشت به منحرف شدن تاپیک می انجامید از گزارش تخلف یا پی ام استفاده کنید / ممنون .

تاريخ عضويت
    Sep 2007

5

سلام به دوستان ....

میخواستم بپرسم که به نظر شما بهترین راه برای خروج از کشور چیه ؟ ؟ ؟ ؟

میخوام برم کشور هلند ... فقط رفتن به اونجا ملاکه بهترین راه چیه ؟
    سلام در مورد خروج پی ام کردم!!!!

4. این کاربر از arashtn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نه بابا کی قرعه کشی رو پیشنهاد کرد؟ داریم اطلاعات شیر میکنیم...قرعه کشی هم یکی از انواعست و رایگان هم هست
    یعنی یک ثبت نام ساده اینترنتی که ازپشت سیستمتون هر جای جهان قابل انجام است
    واین بدین معنا نیست که کسی این شیوه رو انجام بده و بی خیال و برو به امید خدا...
    خیلی شانسی و یا بخت و یااقبالیست ...اما اگر کسی قصد مهاجرت رو داره بد نیست انجام بده و در کنار باقی شیوه ها پیگیرش بشه

در مورد پناهندگی هم من توضیح دادم ....بهر روی میل با خودتونه ولی اگر این موضوع مشکلی نداره که هیچ (ولی من تا حالا ندیدم کسی قانونی در امر پناهندگی فعالیت کنه! یعنی یک چیز شخصی است + همین چند پست قبل سوال و جواب راجع به خروج غیر قانونی شد، این رو که دیگه قبول دارید اشتباه است)
    اگر هم مشکل داشت از حالا از مدیریت میخام که این تاپیک حذف یا قفل نشه و پستهای که مشکل دارند حذف بشن (تاکید میکنم منظورم این نیست مشکل دارند تنها برای اطمینان از پابرجایی تاپیک میگم)

---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------

سلام /

موردی بود که به نظرتون داشت به منحرف شدن تاپیک می انجامید از گزارش تخلف یا پی ام استفاده کنید / ممنون .
    سلام، درسته
    من مشغول تایپ پست بالا بودم ندیدم وگرنه پست قبل رو دیگه نمیدادم

سلام در مورد خروج پی ام کردم!!!!
    منظورشون این بود گزارش تخلف رو پی ام کنید ! هرچی در مورد موضوع مهاجرت قانونی هست علنی میگیم، مشکلی نیست

6. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

نیوزلند کشور خوبی هست و میتونید با سرمایه گذاری یا خرید ملک میوتنید اقامت بگیرید الان گرجستان به نظر من خوبه با 1200دلار میتونید اقامت بگیرید!!
    ممنون ولی منظور من اقامت از طریق کار است و البته به اطلاعات دقیقتری نیازه

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون ولی منظور من اقامت از طریق کار است و البته به اطلاعات دقیقتری نیازه
    شما مدرکتون چی هست؟
    باید زبانتون خیلی عالی باشه!
    که بیشتر برایه کار این دو خیلی به کار میاد الان کانادا بکسری مشاغل رو که نیرویه انسانی احتیاج داره اعلام کرده نیوزلند باید این دو مدرکی که گفتم حتما داشته باشید حداقل فوق لیسانس مدرک تحصیلی و مدرک زبانIELTS هست که برای ارائه مدارک خیلی موثر میباشد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض نیو زلند

شرایط مهاجرت به نیوزیلند در حال حاضر چیه و در مقایسه با استرالیا از لحاظ زندگی و سهولت گرفتن اقامت چگونه است؟
    تا جایی که من میدونم ( این اطلاعات شخصی و بیشتر بر اساس شنیده ها و خوانده های پراکنده ست) :

نیوزلند(یا زلاندنو) چند سال است که برنامه مدون مهاجرگیری دارد(یعنی کشوری مهاجر پذیر محسوب میشه)

روی مدرک تحصیلی سخت گیری و اعمال قوانین میشه و برای مثال ممکنه مدرک مهندسی نفت ویا پتروشیمی و یا کامپیوتری که از سمت کانادا تایید بشه در اونجا رد بشه.... تنها مدارک تحصیلی کاملا معتبر و مورد تایید جذب میشه

در عین حال خیلی از مشاغل و تخصصها که ممکنه برای مثال در استرالیا به اونها اعلام بی نیازی بشه در نیوزلند مورد تقاضاست

گفته میشه با اخذ ویزا و اقدام از داخل خود کشور نیوزلند میشه سریعتر ویزا رو دریافت کرد تا اقدام از بیرون اون کشور.

برای IELTS حداقل نمره 6.5 باید باشه که همونطور که میدونید این برای پذیرش و اول راه است و با مهاجرت به این کشور مثل همه ی کشورهای دیگه باید دوره چندماهه زبان رفت(که به راه انداختن کار و ویژگیهای زبانی-بیانی و لهجه انگلیسی* مربوط به اون کشور اشاره داره ؛ *فرض بر اینه که داریم در مورد کشورهای که انگلیسی زبان غالبشونه صحبت میکنیم)

از نظر مناظر طبیعی و آب و هوایی هم نیوزلند شهرت جهانی داره و با وجود نزدیکی به استرالیا از آن بهتر است

هزینه زندگی در ماه حداقل حدود دوهزار دلار نیوزلند است که البته در صورت داشتن شغل عادی قابل ابتیاع است(بفرض با درآمد ساعتی 15دلار)

قوانین مرتب در حال تغییرند و مشاغل مورد نیاز هر سال تغییر میکنند پس از
    سایت رسمی دولت نیوزلند در مورد مهاجرت کمک بگیرید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لیست مهارتهای مورد تقاضای نیوزلند که بصورت طولانی مدت مورد مطالبه اند(لیست کلی-آپدیت2009):
    کد:

لیست مهارتهای مورد تقاضای فوری برای این ماه( این رو هر زمان که اقدام میخواهید کنید از سایت مربوطه بصورت جدید و مربوط به همون ماه دریافت کنید) این مربوط تاریخ کنونی میباشد July 2011 :

کد:

10. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض چجوری میتونم برم به خارج برای اشتغال و اقامت

با سلام
    دیگه نمیتونم تحمل کنم میخوام هز جوری شده بزنم برم از اینجا چجوری میتوننو برم و کار پیدا کنم و اقامت بگیرم از دوستانی که در این مورد اطلاع دارن خواهشا کمک کنند خیلی ضروریه کجا خوبه و اقامتش مشکلی نداره

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

به نظر من اگر دوستان شرایط کانادا رو دارید زیاد به استرالیا و نیوزلند فکر نکنید چون شرایط خیلی سخت تر و بقولی روی هوا هستش ! البته پروسه مهاجرت اونها روتین تر از کاناداست ولی شرایط خیلی سخت تره .

به نظر من در صورت تحقق بعضی شرایط که ساده ترین و بهترین شرایط برای مهاجرت به کشورهای صنعتی و توسعه یافته هست اصلا زمان رو برای کهاجرت به کبک کانادا از دست ندید . ظاهرا از ژانویه قوانین داره عوض میشه و ممکنه بعضی فرصت ها از دست بره . . .

اگر اطلاعات بیشتری توی این زمینه نیاز دارید بگید تا راهنمایی کنم .
    برای کشورهای اروپایی + مالزی + هند هم در حد اطلاعاتم میتونم کمک کنم .

13. 3 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

جناب مسعود ممنون میشم منو هم راهنمایی کنید مهاجرت به کبک چجوری ؟
    برای مهاجرت نیاز به ویزا نیست چقدر اجازه اقامت داری اونجا ؟من فوق دیپلم عمران دارم ؟
    میخوام هر جور شده برم از اینجا خواهشا جواب بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •