من همینجا از اینکه بعضی به اصطلاح تماشاگرنمااومدن و مسیر تاپیک رو منحرف کردن از دوستان آلمانی معذرت میخوام.
بردیا جان ... کاسیاس روی گلی که از سویس خوردن یه جورایی مقصر به حساب میآد چون توپ رو طوری دفع کرد که دوباره به مهاجم سویس خورد و بعد به پیکه خورد و رفت به سمت دروازه و یکی دیگه از بازیکنان سویس گلش کرد.
گلی رو هم که از شیلی خوردین، درسته که یه جور گل به خودی بود ولی با گل به خودی مدافع ایتالیا به بوفون، خیلی فرق میکرد. توپی که بازیکن شیلی شوت کرد تقریبا روی خط محوطه ی 18 قدم تغییر مسیر داد (و شاید اندک فرصتی برای کاسیاس میشد متصور شد که برگرده و خودشو به توپ برسونه) ولی آندره آ بارزاگلی (مدافع گل به خودی زن ایتالیا) تقریبا از فاصله ی 20 سانتیمتری خط دروازه به اشتباه زد تو گل خودمون و دیگه هیچ فرصتی برای عکس العمل دروازه بان نمیشد در نظر گرفت.
شما که اهل دیدن تصاویر و صحنه ها تو یوتیوب هستی، خواهشا برو و این دو صحنه ای رو که در موردش بحث کردیم نگاه کن.
از همه ی این حرفا هم که بگذریم، بحث بر سر بوفون و الی کان بود. تازه اگه فرض هم بکنیم آمار کاسیاس تو جام جهانی طبق فرموده ی شما مثل بوفون باشه، تو مسابقات باشگاهی، عملکرد بوفون از کاسیاس تو همه ی این سالها بهتر بوده. خصوصا اینکه رئال چند سال پیاپی هستش که از مرحله ی یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان بالاتر نیومده (البته من شک ندارم که کاسیاس عنوان بهترین دروازه بان همه ی ادوار تاریخ رو در سالهای آتی از آن خودش خواهد کرد. ولی هنوز نمیشه گفت که کاسیاس از همه ی دروازه بانها بهتره)
باز هم بوفون رو من بهترین میدونم. منتظر نظرات دوستانه و مستند شما هستم.
Last edited by davy jones; 25-10-2010 at 00:37.
منم نگفتم رفیق که کاسیاس بهتره
شما فقط طبق یه جام جهانی بوفون رو بهترین دروازبان دونستی منم گفتم که کاسیاس هم از نظر اماری مثل بوفون عمل کردش
در حالی که از نظر من درسته که بوفون تو 2006خیلی خوب بودش ولی دیگه درخشش فوق العادشو توی این 4سال اخر نتونست اصلا تکرار بکنه مخصوصا تو یورو2008 که البته کل ایتالیا
یه نگاهی به بازی ایتالیا و هلند 2008 بنداز مخصوصا گل اول
اشتباه بوفون کاملا محرز بود و توپی که داشت تو کرنر میرفت رو اشتباها دفع کرد(به هوای اینکه بازیکن هلند میتونه سر بزنه ولی نمیتونست) و توی برگشتش هم رفت تو گل
از اشنایدر هم سر گل دوم گل جالبی نخوردش(گفتی گلای بدی که بوفون خورده پیدا کنم که 1نمونه و نصفیشو برات اوردم)
گل اول که حرف و حدیث داوری سرش زیاد بود و اکثر بازیکنای ایتالیا به هوای آفساید وایسادن. ولی گل دوم رو قبول دارم.
سر گل اول خود رئیس کمیته داورای ایتالیا گفته بود که گل درست بوده
واقعا هم بوفون اشتباه کرد،زد دهن بازیکن خودشون رو هم سرویس کرد![]()
ولی همین که چند روز طول کشید تا بتونی مثال بزنی که بوفون کی گلی خورده که روی اون گل مقصر بوده خودش نشون میده که بوفون بهترین دروازه بانه![]()
نه رفیق چند روز طول نکشید
من طی هفته چون دانشگاه میرم فقط شبی چند دقیقه میشینم پای سیستم به همین خاطر فرصت برای گشت و گذار نداشتم که مدرک بیارم
فرصت که پیدا شد مدارک سوتی های بوفون هم جور شد
ولی در کل کان خیلی بهتر از بوفون بوده![]()
تایید میشهاول كان و بعد جي جي..!
چه گلایی خورد کاسیاس دیشب![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)