خوشبختانه جلو فیلم godfather سر تعظیم فرود اوردو مشکلی نداشت ولی با فیلم قبلی که کیفیتش 720p مشکل داشت.ممنون
خوشبختانه جلو فیلم godfather سر تعظیم فرود اوردو مشکلی نداشت ولی با فیلم قبلی که کیفیتش 720p مشکل داشت.ممنون
واسه خونه با مشورت من p42s10 خریداری شد!!!
بچه ها من از خرید این تی وی پشیمون نیستم.کیفیت و شفافیت بالاست.حتما کانال ها رو دیجیتال دریافت کنید.اون موقع کیفیت رو نسبت به ال سی دی های معمولی و هم قیمت با تلویزیونتون ببینید حال کنید.
واسه مشکلتون یه wd HD live player بخرین
هرچی فرمت توی عمرتون دیدین رو پخش میکنه اونم اچ دی با پورت Hdmi
از شبکه هم پشتیبانی میکنه و یه سری وایرلس های یو اس بی رو هم توی توی سایتش نوشته که ساپورت میکنه
یعنی که اگه یه شبکه وایرلس خونگی داشته باشین احتمالا میتونین از کامپیوتر فایل هارو مستقیم پخش کنین که من تست نکردم
من خودم این پلیر رو ندارم و از دی وی دی استفاده میکنم
اما به شما هایی که این همه فرمت تصویری دارین پیشنهاد میکنم حتما این دستگاه رو بخرید
درضمن خیلی وقتا با استفاده از بهترین نرم افزار ها هم توی کانورت مشکل پیش میاد
زیاد به کانورت اعتماد نکنید
یه چیز دیگه
شما که 1 و خرده ای پول پلاسما دادید!!!یه دی وی دی زیر 100 تومن بخرین.انقدر خودتون رو درگیر این نرم افزار ها نکنین
ولی واسه پخش اچ دی بهتون همون دستگاه اولیه رو پیشنهاد میکنم
دوستام واقعا ازین wd hd player راضی هستن
آخرین قیمت هم 125 تومن بوده
من اسپانسر این دستگاه هم نیستم و اگه مدل مشابه و جدیدتری دیدین پیشنهاد میکنم اون رو بخرید
معرفی مدل از طرف من به خاطر شناخت شخصی خودم بود
عزت زیاد بچه ها
سلام ببخشید من این سوال رو توی چند تاپیک دیگه هم مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم ، تا اینکه دیدم شما در مورد زیر نویس فارسی صحبت کردید ، تلویزیون من پلاسما pr-50x50 هست فایل mkv رو نشون میده زیرنویس هم نشون میده ولی چون تلویزیون مال کشور ایران نیست فارسی نیست و زیر نویس فارسی رو ساپورت نمیکنه ، حالا آیا فایلی دارید که من با اون تلویزیون رو آپدیت یا فارسی کنم .
بازم ممنون
زیرنویس به چه شکلی نمایش داده میشه؟ حروف خرچنگ قورباغه است یا اینکه حروف را جابجا نشان میدهد؟
شما زیرنویس را با notepad باز کن و save as را بزن و در پنجره save قسمت encoding را unicode بگذار، بعد زیرنویس جدید را امتحان کن.
البته نرم افزارهای دیگری هم برای تغییر unicode زیرنیوس هستند که فکر میکنم مشکل شما را حل کند.
فعلا روش بالا را امتحان کنید.
سلام و ممنونم از جوابتون ، زیر نویسهای فارسی رو با خط میخی مینویسهولی انگلیسی و ترکیه ای و روسی و چینی یکی دوتا زبان دیگه رو درست مینویسه کلا تلویزیون فارسی نیست اگه یک فایل برای آپدیت تلویزیون داشتم چه خوب میشد
ولی روشی رو هم که گفتید حتما امتحان میکنم و خبرش رو فردا ( یکشنبه ) اگه عمری بود بهتون میگم
بازم ممنون
تقدیم به شما![]()
آقا امتحان کردم نشد![]()
دوست عزیز
درصورت امکان ایمیل تان را اعلام نموده تا در رابطه با این برنامه گپی با هم داشته باشیم
نمیشه دانلودش کرد چیکار کنم؟؟؟
ســـلام
امیدوارم حال شما خوب باشد . با تشکر از سایت خوبتون .
ما تو محل کارمون یه تلویزیون پلاسما پاناسونیک ویرا مدلth-p42g10r ساخت سنگاپور اکتبر 2009 داریم.
متاسفانه محیط کارگری است و امکان خرید تلویزیون نو نداریم.
و پشت تلویزیون فقط درگاه SD هست و فاقد پورت USB هست. و هر چه فیلم با انواع فرمت کانورت کرده داخل SD می ریزیم . فاقد فیلم نشون میده . اما عکس رو نشون میده . لطفا ما رو راهنمایی بفرمائید. دیگه عاصی شدیم .
متشکر و ممنون
سلام
احوال شما و خسته نباشید
ما محل کارمون تلویزیون پلاسما پاناسونیک مدل ویرا th-p42g10r ساخت سنگاپور 2009 داریم . که فقط پورت SD میشه بهش وصل نمود.و در گاه USB ندارد.
و چون محیط کارگری است، قادر به خرید تی وی مدل بالا نیستیم .
امّا الغرض، ما هرچی فیلم کانورت می کنیم و روی SD می ریزیم تا تو تی وی ببینیم متاسفانه خالی نشون میده.
خواهشمندیم ما را راهنمایی بفرمایید . تا بتونیم فیلم نگاه کنیم
با تشکّر و اِمتنان
Last edited by shatshat; 22-01-2018 at 14:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)