تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 71

نام تاپيک: ديدن فيلم با فرمت AVCHD به وسيله پلاسما پاناسونيك وكارت SD

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوشبختانه جلو فیلم godfather سر تعظیم فرود اوردو مشکلی نداشت ولی با فیلم قبلی که کیفیتش 720p مشکل داشت.ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

واسه خونه با مشورت من p42s10 خریداری شد!!!
    بچه ها من از خرید این تی وی پشیمون نیستم.کیفیت و شفافیت بالاست.حتما کانال ها رو دیجیتال دریافت کنید.اون موقع کیفیت رو نسبت به ال سی دی های معمولی و هم قیمت با تلویزیونتون ببینید حال کنید.
    واسه مشکلتون یه wd HD live player بخرین
    هرچی فرمت توی عمرتون دیدین رو پخش میکنه اونم اچ دی با پورت Hdmi
    از شبکه هم پشتیبانی میکنه و یه سری وایرلس های یو اس بی رو هم توی توی سایتش نوشته که ساپورت میکنه
    یعنی که اگه یه شبکه وایرلس خونگی داشته باشین احتمالا میتونین از کامپیوتر فایل هارو مستقیم پخش کنین که من تست نکردم
    من خودم این پلیر رو ندارم و از دی وی دی استفاده میکنم
    اما به شما هایی که این همه فرمت تصویری دارین پیشنهاد میکنم حتما این دستگاه رو بخرید
    درضمن خیلی وقتا با استفاده از بهترین نرم افزار ها هم توی کانورت مشکل پیش میاد
    زیاد به کانورت اعتماد نکنید
    یه چیز دیگه
    شما که 1 و خرده ای پول پلاسما دادید!!!یه دی وی دی زیر 100 تومن بخرین.انقدر خودتون رو درگیر این نرم افزار ها نکنین
    ولی واسه پخش اچ دی بهتون همون دستگاه اولیه رو پیشنهاد میکنم
    دوستام واقعا ازین wd hd player راضی هستن
    آخرین قیمت هم 125 تومن بوده
    من اسپانسر این دستگاه هم نیستم و اگه مدل مشابه و جدیدتری دیدین پیشنهاد میکنم اون رو بخرید
    معرفی مدل از طرف من به خاطر شناخت شخصی خودم بود
    عزت زیاد بچه ها

3. این کاربر از magicsat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام ببخشید من این سوال رو توی چند تاپیک دیگه هم مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم ، تا اینکه دیدم شما در مورد زیر نویس فارسی صحبت کردید ، تلویزیون من پلاسما pr-50x50 هست فایل mkv رو نشون میده زیرنویس هم نشون میده ولی چون تلویزیون مال کشور ایران نیست فارسی نیست و زیر نویس فارسی رو ساپورت نمیکنه ، حالا آیا فایلی دارید که من با اون تلویزیون رو آپدیت یا فارسی کنم .
    بازم ممنون

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام ببخشید من این سوال رو توی چند تاپیک دیگه هم مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم ، تا اینکه دیدم شما در مورد زیر نویس فارسی صحبت کردید ، تلویزیون من پلاسما pr-50x50 هست فایل mkv رو نشون میده زیرنویس هم نشون میده ولی چون تلویزیون مال کشور ایران نیست فارسی نیست و زیر نویس فارسی رو ساپورت نمیکنه ، حالا آیا فایلی دارید که من با اون تلویزیون رو آپدیت یا فارسی کنم .
    بازم ممنون
    زیرنویس به چه شکلی نمایش داده میشه؟ حروف خرچنگ قورباغه است یا اینکه حروف را جابجا نشان میدهد؟

شما زیرنویس را با notepad باز کن و save as را بزن و در پنجره save قسمت encoding را unicode بگذار، بعد زیرنویس جدید را امتحان کن.

البته نرم افزارهای دیگری هم برای تغییر unicode زیرنیوس هستند که فکر میکنم مشکل شما را حل کند.
    فعلا روش بالا را امتحان کنید.

6. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

زیرنویس به چه شکلی نمایش داده میشه؟ حروف خرچنگ قورباغه است یا اینکه حروف را جابجا نشان میدهد؟

شما زیرنویس را با notepad باز کن و save as را بزن و در پنجره save قسمت encoding را unicode بگذار، بعد زیرنویس جدید را امتحان کن.

البته نرم افزارهای دیگری هم برای تغییر unicode زیرنیوس هستند که فکر میکنم مشکل شما را حل کند.
    فعلا روش بالا را امتحان کنید.
    سلام و ممنونم از جوابتون ، زیر نویسهای فارسی رو با خط میخی مینویسه ولی انگلیسی و ترکیه ای و روسی و چینی یکی دوتا زبان دیگه رو درست مینویسه کلا تلویزیون فارسی نیست اگه یک فایل برای آپدیت تلویزیون داشتم چه خوب میشد
    ولی روشی رو هم که گفتید حتما امتحان میکنم و خبرش رو فردا ( یکشنبه ) اگه عمری بود بهتون میگم

بازم ممنون
    تقدیم به شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام و ممنونم از جوابتون ، زیر نویسهای فارسی رو با خط میخی مینویسه ولی انگلیسی و ترکیه ای و روسی و چینی یکی دوتا زبان دیگه رو درست مینویسه کلا تلویزیون فارسی نیست اگه یک فایل برای آپدیت تلویزیون داشتم چه خوب میشد
    ولی روشی رو هم که گفتید حتما امتحان میکنم و خبرش رو فردا ( یکشنبه ) اگه عمری بود بهتون میگم

بازم ممنون
    تقدیم به شما
    آقا امتحان کردم نشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    درصورت امکان ایمیل تان را اعلام نموده تا در رابطه با این برنامه گپی با هم داشته باشیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام

طی گردش در اینترنت و اطلاعاتی که کسب کردم پرتکل اجرایی AVCHD شامل چندین فرمت صوتی و تصویری می شود از MPEG2 گرفته با پسوندهای مختلف تا MPEG4 که بر روی برخی دستگاهای بلوری و تلویزیون ها و ... قابل اجرا است . اما در مورد تلویزیون های پاناسونیک به این نتیجه دست پیدا کردم که از پرتکل AVCHD تنها دو فرمت از آن بر روی تلویزیون های این برند قابل پخش و اجرا هستند. اولی فرمت mts است که بر روی USB کارت ها قابل استفاده می باشد و دیگری فرمت m2ts است که برای اجرا از طریق SD کارت ها مورد استفاده قرار میگیرد. از آنجایی که تعداد محدودی از نرم افزارها قابلیت تبدیل سایر پرتکل های تصویری با فرمت های مختلف به AVCHD آن هم با دو فرمت mts و m2ts را دارند باید به دنبال کانورتوری بود که بتواند تمامی استانداردهای اجرایی برای پخش از تلویزیون های پاناسونیک را رعایت و به درستی فایل های تصویری را تبدیل کند.

طبق جستجویی که روز گذشته انجام دادم به نرم افزاری برخورد کردم که مختص به تبدیل فرمت های تصویری به AVCHD قابل اجرا در تلویزیون و دستگاه های بلوری پاناسونیک است. نام این نرم افزار یا به قولی کانورتور multiAVCHD است که در پایین می توانید نمایی از قسمت انتخاب نوع تبدیل فرمت دلخواه و خروجی را مشاهده کنید:

Output formats:

[AVCHD for USB/SDHC/MS (Playstation3)] - multiAVCHD will create output suitable to copy to FAT32 devices, using 8.3 naming convention. Useful for Playstation 3.

[AVHCD for Panasonic Blu-ray players SDHC] - Output for Panasonic BD players with SDHC/SD card (no menu, no chapters) (AVCHD + SD_VIDEO support)

[AVHCD for Panasonic Viera TV (PAL/NTSC) SDHC] - Output for Panasonic Viera TV sets with SDHC/SD card and AVCHD, SD_VIDEO support + Sony, Canon, JVC and Panasonic camcoders (no menu, no chapters)

[AVCHD for DVD/BD-R] - multiAVCHD will create output suitable to burn to DVD-R/RW or BD-R/RE media. Useful for AVCHD compatible players (including Playstation 3). Disc will be recognized as "AVCHD".

[Blu-ray for BD-R] - multiAVCHD will create output suitable to burn to BD-R/RE media. Useful for Blu-ray only compatible players. Disc will be recognized as "Blu-ray".

[HD-DVD for DVD-R/RW] - multiAVCHD will create HVDVD_TS+VIDEO_TS folder output suitable to burn to DVD-R/RW media. Useful for HD-DVD compatible players.

[SD-DVD for DVD-R/RW] - multiAVCHD will create VIDEO_TS+AUDIO_TS folder output suitable to burn to DVD-R/RW media. Useful for Standard DVD players
    .

برای مشاهده توضیحات کلی از نحوه کار این نرم افزار به لینک زیر مراجعه کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همچنین برای دریافت آخرین نسخه این نرم افزار به لینک زیر مراجعه کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توجه :

طبق تجربه عملی که بنده با نصب برنامه و اجرای آن انجام دادم ، بر روی سیستم در هنگام تبدیل مدام با اروریی از سوی برنامه مواجه میشدم که نتوانستم یه طور کامل عملیات تبدیل را انجام بدهم حال شما یا سایر دوستان می توانند در صورت تمایل نرم افزار فوق را دریافت و درباره نحوه کار آن تست کنند.

در ضمن از نکات قابل توجه این نرم افزار می توان به ایجاد منوی پخش و بوت مانند ایجاد دی وی دی برای DVD پلیرها و ساپورت از فایل های زیرنویس مانند SRT و اشاره کرد.

باز هم در صورت برخورد با نرم افزار های مبدل تصویری که قادر به ایجاد فایل هایی با فرمت های یاد شده باشند حتما در این تاپیک معرفی خواهم کرد.

نمیشه دانلودش کرد چیکار کنم؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2018

پيش فرض

ســـلام
    امیدوارم حال شما خوب باشد . با تشکر از سایت خوبتون .
    ما تو محل کارمون یه تلویزیون پلاسما پاناسونیک ویرا مدلth-p42g10r ساخت
    سنگاپور اکتبر 2009 داریم.
    متاسفانه محیط کارگری است و امکان خرید تلویزیون نو نداریم.
    و پشت تلویزیون فقط درگاه SD هست و فاقد پورت USB هست. و هر چه فیلم با انواع فرمت کانورت کرده داخل SD می ریزیم . فاقد فیلم نشون میده . اما عکس رو نشون میده . لطفا ما رو راهنمایی بفرمائید. دیگه عاصی شدیم .
    متشکر و ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2018

پيش فرض

سلام
    احوال شما و خسته نباشید

ما محل کارمون تلویزیون پلاسما پاناسونیک مدل
    ویرا th-p42g10r ساخت سنگاپور 2009 داریم . که فقط پورت SD میشه بهش وصل نمود.و در گاه USB ندارد.
    و چون محیط کارگری است، قادر به خرید تی وی مدل بالا نیستیم .
    امّا الغرض، ما هرچی فیلم کانورت می کنیم و روی SD می ریزیم تا تو تی وی ببینیم متاسفانه خالی نشون میده.
    خواهشمندیم ما را راهنمایی بفرمایید . تا بتونیم فیلم نگاه کنیم
    با تشکّر و اِمتنان
    Last edited by shatshat; 22-01-2018 at 14:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •