دوستان جریان این کارت های حمل و نقل اصفهان چیه؟نه چیپ داره نه نوار مغناتیسی جنسش چیزی شبیه پلاستیک است و ضد اب و ضد موبایل هم هست کلا هیچی نداره جزء یه سریال برجسته میخام بدونم اطلاعات کارت کجاش ذخیره میشه
![]()
دوستان جریان این کارت های حمل و نقل اصفهان چیه؟نه چیپ داره نه نوار مغناتیسی جنسش چیزی شبیه پلاستیک است و ضد اب و ضد موبایل هم هست کلا هیچی نداره جزء یه سریال برجسته میخام بدونم اطلاعات کارت کجاش ذخیره میشه
![]()
خوبه ، من کارت نقدی پارسیان دارم البته چند مدل کارت داره مثل کارت هدیه و ...
الان دیگه کارت اکثر بانک ها امکانات خوبی داره در کل سامان ، پارسیان ، ملت و پاسارگاد شاید یه پله جلوتر باشن
Last edited by DrXoX; 15-04-2011 at 02:47.
من اطلاع ندارم اطلاعات کجا ذخیره میشه ولی از این مدل کارت ها زیاد دیدم ، مثلا کارت رزرو غذای دانشگاه ها مشابه همین کارتهاس ، نه چیپ داره نه نوار مغناطیسی ، ولی وقتی روی دستگاه شارژ مخصوص خودش قرار داده میشه کل اطلاعات کارت رو میاره ، کارت اعتباری مترو هم گمونم به همین صورت هستش
باز دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن راهنماییتون می کنن
پاس کردن چک یعنی چه؟
یعنی اگه پول توی حساب طرف باشه می تونی اندازه مبلغ چکت از حسابش بکشی و چکت رو نقد کنی
جديدا مشهد از اين كارت ها استفاده ميشه برا مترو اتوبوس و تاكسي
اسمشم گذاشتن من كارت
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
ولي عكسو كه ميبينم فكر كنم كارتاي مشهد امكانات بيشتري داره
همون من كارت
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
ولي عكسو كه ميبينم فكر كنم كارتاي مشهد امكانات بيشتري داره
همون من كارت
ما که اصفهان مترو ندریم ولی تهران که بودم کارتهاش یه نوار سیاه داشت که فک کنم محل ذخیره اطلاعاتش باشه
اینم از کارت متروی دبی
قبل از جراحی:
بعد از جراحی:
پس نتیجه ی علمی اینکه ما از علم عقبیم، چقدر نازکه ما نمی دونستیم
واسه همینه از هر طرف هر قسمتش رو بزاری روی کارت خون اونو می خونه حتی اگه توی کیف پول باشه!
2 تا از کارتا داشتم که یکیش واسه سوال شما ها به فنا رفت![]()
دوستان من سوالم فارسی بود برای پروازای خارجی نخواستم که خارجکی جواب دادین![]()
کسی نست.....؟سلام
کسی طریقه دقیق چاق کردن پیپ رو میدونه؟
(یکی که خودش حرفه ای بلد باشه....تو سایت های مختلف توضیح دادن ولی خیلی جزئیه)
همچنین توتون خوب از کجا میشه تهیه کرد چه طعم و چه مدلی.
راستی برای خودم نمیخوام : دی
مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)